-
Και η sachs εξαιρετικη, ξεχασα να τη γραψω! Sachs θα εβαζα ΕΓΩ.
-
Δεύτερο σέρβις στην αντιπροσωπεία για το focus 1.0 και πέραν των κλασσικών(λαδια,φίλτρο, φίλτρο καμπίνας, KEK) άλλαξα επίσης μπουζί, έχω 22.357 χλμ, ΚΑΙ υγρά φρένων.
Για τα υγρά φρένων να πω ότι έγινε με τον κλασσικό τρόπο. Ένας στο αμάξι πατούσε το φρένο κι ο άλλος στις ρόδες άδειαζε το υγρό.
Παράλληλα έγιναν και όσες αναβαθμίσεις ήταν διαθέσιμες εκείνη τη στιγμή.
Συνολικά 200 ευρώ. Εντύπωση μου έκανε στην απόδειξη ότι τα μπουζί κόστισαν πριν την έκπτωση 44€, όταν το 2014 πάλι σε αντιπροσωπεία για τον Ti-VCT που είχα τότε είχαν κοστίσει μόλις 7,72€ και τα 4. -
Γιατι σου αλλαξαν μπουζι με τοσα λιγα χιλιομετρα; λογω ετων; γιατι απο οτι ξερω στα 60.000χλμ δεν ειναι η αλλαγη μπουζι; παντως €11/ένα καλη τιμη ειναι για αντιπροσωπεία.
-
Βασικά εγώ ζήτησα την αλλαγή των μπουζί, παρότι όπως είπες είναι κάθε 60Κ ή 3 χρόνια, όπως κ το φίλτρο αέρος, το οποίο άλλαξα στον ενάμιση χρόνο. Γενικά πάντα αλλάζω προληπτικά τέτοια αναλώσιμα.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Βασικά εγώ ζήτησα την αλλαγή των μπουζί, παρότι όπως είπες είναι κάθε 60Κ ή 3 χρόνια, όπως κ το φίλτρο αέρος, το οποίο άλλαξα στον ενάμιση χρόνο. Γενικά πάντα αλλάζω προληπτικά τέτοια αναλώσιμα.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με ποια λογικη ζητησες να στα αλλαξουν;;;;
-
Προφίλ χρήσης αυτοκινήτου.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους!
Ετοιμάζομαι & γω σιγά σιγά για το 10ο ετήσιο σέρβις στο yaris(μοντέλο 2007)
Το έχει κάνει κάποιος φίλος να μου πει τι εργασίες έχουν γίνει;
Ευχαριστώ -
Σετ συμπλέκτη luk ίδιος κωδικός σε ιαπωνική είναι στα 120 ευρώ και σε ιντερνετομαγαζο Ελλάδος στα 72. Παιζει ο ιδιος κωδικος να είναι ανακατασκευής στο φθηνό μαγαζι? Είναι τεραστια η διάφορα στη τιμή.
-
Καλησπέρα,
μπορεί κανεις να μου δώσει μια εκτίμηση για το κόστος αντικατάστασης ιμάντα χρονισμού σε renault clio 2003 1400cc 16v?
ευχαριστω
-
Κωλοδουλιτσα απο εργατικα σε σχεση μ ενα τυπικο μηχανοστασιο. Δε μπορω να σου πω ακρβως τιμη αλλα ανεμενε ενα 30%-40% πανω σε σχεση μ ενα αλλο αντιστοιχο της εποχης. 98 αλογα ηταν αυτα τοτε και αριστη παθητικη ασφαλεια, εχουν ενα τιμηματακι.
-
Ιμαντες ολοι+2 τεντοτηρες +ρουλεμαν +αντλια νερου σε πασσατ 1,8τ που πρεπει να κατεβει ολη η μουρη-μετοπη 250 ανταλακτικα 100 εργασια συνολο 350 πως σας φενεται!?αλαγη στα 90000χλμ και μια 8 ετια στην πλατη τους προληπτικα γιατι ο τεντοτηρας του ιμαντα ειχε θεματακι και ακουγοταν
-
Μια χαρά είναι.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Citroen zx 1.4 '95 το πρωτο μεγαλο μαζεμα απο το Φλεβαρη του '09 που την πηρα, στις 189.000km πλεον.
-Ιμαντας εκκεντροφορου με τεντωτηρες
-Ιμαντας υδραυλικου
-Ζευγαρι συρματοσχοινα πισω φρενων μαζι με ρυθμιση ταμπουρων
-Πανω βαση σασμαν
-Ελεγχος ημιαξονιων γιατι εφερνε τρεμουλο στο τιμονι και ειχα και ηχο στο 'μαστιγωμα' στα στροφιλικια. Θα παω σε αλλαγη δεξια-αριστερα με ανακατασκευης μες το μηνα γιατι το αριστερο ειναι αρπαγμενο.
-Μπριζωμα στο lexia και τσεκαρισμα
-Επανατοποθετηση της φυσας του αεροσακου
-Οπτικο check σε ολα.Αντλια νερου δεν αλλαξα γιατι ηταν σαν καινουργια με μηδενικο ιχνος αλατων στα 68.000km που εχει (οταν φωναζω για συχνη αλλαγη παραφλου στα tu3...). Επισης δεν αλλαξα ιμαντα δυναμο γιατι τον ειχα κανει πιο προσφατα (ειχε πεταξει λινα ο παλιος). Ο ιμαντας του εκκεντροφορου βγηκε οπτικα πολυ καλος παρα τα 68.000km ,την 7ετια+ και τη χρηση της zx..
180e μ εργατικα και αποδειξη + ακομα 180e που θα πανε τα ημιαξονια και τα εργατικα, συνολο 360e.
-
Άντε καλές βόλτες, νονέ. Μια χαρά κόστος βγήκε.
-
Βαλε και κανα 30αρι το κεντρικο κλειδωμα που λεω ν αλλαξω μοναδα γιατι κανει νουμερα και 220e τα λαστιχα το περασμενο φθινοπωρο τα πιασαμε τα 600e Αλλα νταξ ειναι αναλωσιμα ολα. Μονο τα ημιαξονια υπολογιζω εκτακτα, αλλα στο Καστριτσι εβαζα τον εσωτερικο στο ακαθαρτο πολλες φορες.. wrc κιετς και κατι κοντρες καποτε που σηκωνα 5500 και αφηνα συμπλεκτη, ο οποιος ειναι και μαμα δε πεθαινει
-
Service 150000χλμ στα 146500χλμ, αφού τώρα το καλοκαίρι θα τα ξεπεράσω στο 1.4 toyota auris βενζίνη του 2007. Αλλαγή λάδια, φιλτρα λαδιου αερα καμπινας και μπροστά τακάκια, και γενικό έλεγχο κατάστασης οχήματος. Κόστος 120€.
-
Service στα 190.000 χλμ σε Fiat Brava 1.2 16V.
-Λαδια Selenia 20K 4λιτρα (Περισσεψε 1+ λιτρο)
-4 μπουζι Denso XU24EPR-U.
-Φιλτρο λαδιου.
-Φιλτρο αερα κινητηρα.
-Φιλτρο καμπινας.
-Καθαρισμα πισω ταμπουρα.
-Αλλαγη νερων στο ψυγειο,καθαρισμα και πληρωση ξανα με νερο+ 3 λιτρα paraflu.
-Αλλαγη σε ενα μπουζοκαλωδιο.
-Ελεγχος ολου του αυτοκινητου+σφιξιμο του χειροφρενου.
Συνολο 150ευρω -
service στα 295000χλμ σe Peugeot 308 1.6HDi 2011
4λ λαδι 5w30
φιλτρο:
λαδιού
πετρελαίου
αέρα
καμπίνας
πλήρωση καθαριστικού τζαμιώνΣύνολο 118€ σε αντιπροσωπία
-
σεβις 150000 χιλιομετρων στο Subaru
6 λιτρα Castrol edge 5-30 --->46,80€
Φιλτρο καμπινας,
φιλτρο πετρελαιου
φιλτρο λαδιου
+εργασια (ξηλωθηκαν τα φλοτερ στο ρεζεβουαρ για να βρω το λογο που μενω απο πετρελαιο ενω ο δείκτης δειχνει οτι εχω 10 λιτρα)
+τσεκαρισμα στον 'εγκεφαλο'
40,00€
Συνολο 86,80€ -
πρώτο service στο swift 1.2
-Λάδια και Φ. Λαδιού
-Κάρτα καυσαερίων
-Διάφοροι έλεγχοι
Σύνολο με κάποια έκπτωση απ' ότι μου είπαν..... 113€
Πολλά μου φάνηκαν αλλά δεν έχω άλλη επιλογή λόγω του ότι είμαι στην εγγύηση και δεν μπορώ να πάω εκτός suzuki.
Υπάρχουν άλλα 2 αυτοκίνητα στην οικογένεια και για τα παραπάνω το κόστος δεν έχει ξεπεράσει τα 60€ σε φίλο μηχανικό που έχει συνεργείο
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?