-
Αυτό είναι αυτό που παλιά λέγαμε Grand Turismo στα ιταλικά, ή Grand Touring στα αγγλικά. Τεράστια κουπέ με μεγάλα μοτέρ, για να διασχίζεις μια χώρα ολόκληρη σε μια μέρα. Αντίστοιχο με τις κουπέ Mercedes, Maserati και Jaguar.
-
Το paseo το είχα κατά νου για replica car. Τι μυαλά είχα τότε ως φοιτητής....Αυτά σκεφτόμουν ότι θα έφτιαχνα. Είχα βρει και εταιρία με τα κιτ έτοιμα.
-
@realzeus said in Carspotting:
Αυτό είναι αυτό που παλιά λέγαμε Grand Turismo στα ιταλικά ή Grand Touring στα αγγλικά. Τεράστια κουπέ με μεγάλα μοτέρ για να διασχίζεις μια χώρα ολόκληρη σε μια μέρα. Αντίστοιχο με τις Maserati και τις Jaguar.
Έμεινα κάγκελο, είναι θεόρατο....τον όρο τον ξέρω αλλά ποτε δεν είχα δει από κοντά τόσο μεγάλο.... Όποιος δεν το έχει δει δεν καταλαβαίνει...είναι διαστημόπλοιο
-
Ακόμα κι εκείνο το ψιλοτραγικό Paseo, καλύτερο θα ήταν από αυτά τα crosovers που βγάζουν σήμερα...
Ε όχι και το Paseo, βρε αθεόφοβε! Μια άθλια κακοσχεδιασμένη κουπέ έκδοση του Starlet ήταν, με ανύπαρκτο σπορ χαρακτήρα. Πολύ πιο ψεύτικο και δήθεν από οποιοδήποτε SUV!
-
@harisma23 said in Carspotting:
Ακόμα κι εκείνο το ψιλοτραγικό Paseo, καλύτερο θα ήταν από αυτά τα crosovers που βγάζουν σήμερα...
Ε όχι και το Paseo, βρε αθεόφοβε! Μια άθλια κακοσχεδιασμένη κουπέ έκδοση του Starlet ήταν, με ανύπαρκτο σπορ χαρακτήρα. Πολύ πιο ψεύτικο και δήθεν από οποιοδήποτε SUV!
Η τέλεια βάση για κάθε ρεπλικα. Χαχαχα
-
-
@harisma23 said in Carspotting:
Ε εντάξει, καθ' υπερβολή. Αλλά στο μάτι τουλάχιστον ήταν καλύτερο από τα σημερινά περίπτερα. Ένα σύγχρονο Paseo, στην πλατφόρμα της Corolla και με ένα ζωηρό μοτεράκι, δε νομίζω να χαλούσε κανέναν μας.
-
Πολύ ωραία κατηγορία τα κουπέ, είτε ως σπορ είτε ως βολτάδικα είτε οτιδήποτε. Προσωπικά μου άρεσε ακόμα και το Astra του Pininfarina. Ήθελε προσπάθεια να καταφέρεις να κάνεις άσχημο αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Θυμάμαι ακόμα και το 100NX.
Πολύ θα ήθελα το επόμενό μου να ήταν ένα κουπέ. -
Εγώ ψηφίζω Peugeot 406 Coupe και Fiat Coupe. Πανέμορφα και τα δύο
-
@trader said in Carspotting:
Εγώ ψηφίζω Peugeot 406 Coupe και Fiat Coupe. Πανέμορφα και τα δύο
Όνειρο το Fiat Coupe, σε κόκκινο στα μάτια μου είναι η Φεράρι του "φτωχού" σε design.
Και κινητήρας δύναμη. Πολύ θα ήθελα ένα στο γκαράζ μου σε κατάσταση μόλις βγήκε από το εργοστάσιο να το βολτάρω μια στο τόσο. -
Τουότα Στάρλετ 1.300 xLi μπροσθιοκίνητο πρώτης γενιάς ( 1985-1990) εκπαιδευτικό σχολής οδηγών, σε λειτουργία, με εκπαιδευόμενο μέσα!
-
Δεν σπάει δε χαλάει.
-
@dstou said in Carspotting:
Τουότα Στάρλετ 1.300 xLi μπροσθιοκίνητο πρώτης γενιάς ( 1985-1990) εκπαιδευτικό σχολής οδηγών, σε λειτουργία, με εκπαιδευόμενο μέσα!
Αυτό δεν είναι carspotting, πτωματο-spotting είναι. Αν είχα παιδί 18 χρονών δεν θα το έστελνα σε αυτήν την σχολή...
-
Απορώ κι εγώ τι τις κρατανε τετοιες αρχαιολογιες και μάλιστα εκπαιδευτικά.
Μέχρι πέρυσι έβλεπα έναν στη γειτονιά με starlet mk4. Από τότε που ήμουν φοιτητής το 2005 τα ίδια είχε. -
Φαντάζομαι δεν είναι θέμα λεφτών παρά κύρους και καλά ότι είναι παλιά η σχολή. Κλάιν.
Από την άλλη αν μάθει ένα παιδί στο #mono_gia_pressa , ότι καινούργιο οδηγήσει σίγουρα θα είναι ασφαλέστερο. -
@antonakis said in Carspotting:
Φαντάζομαι δεν είναι θέμα λεφτών παρά κύρους και καλά ότι είναι παλιά η σχολή. Κλάιν.
Από την άλλη αν μάθει ένα παιδί στο #mono_gia_pressa , ότι καινούργιο οδηγήσει σίγουρα θα είναι ασφαλέστερο.Να το στείλουμε να μάθει και ιππασία το παιδί αν είναι...
-
Το χε πει και ένας συμφορουμίτης από taiwan που έκανε μάθημα εκεί σε χρέπια. Σίγουρα έχουν άλλη αίσθηση από το να μαθαίνεις σε ένα καινούργιο ήσυχο και μαλακό αυτοκίνητο.
Θέμα ασφάλειας δεν βάζω, ποιος πήγε σε μαθήματα οδήγησης γρήγορα?
-
Κι εγώ πριν 30 χρόνια σχεδόν σε Starlet έδωσα για δίπλωμα. Αλλά σήμερα σε αντίστοιχο Starlet να δώσει το παιδί μου, ούτε για αστείο! Μια στραβή να γίνει και να τον τρακάρει ένα φορτηγό...
-
@dstou said in Carspotting:
Το 1992 κι εγώ σ' ένα κόκκινο τέτοιο έμαθα,αλλά να υπάρχει ως εκπαιδευτικό ακόμη τώρα μου φαίνεται τραγικό...
-
Μήπως είναι σχολή οδηγών για ιστορικά οχήματα; Εγώ θέλω Model T!!!
Carspotting