-
Σε μικτή στην Hellasdirect υπάρχει κάλυψη για αερόσακους και ζώνες; Δεν βρήκα κάποια σαφή αναφορά κάπου.
Είμαι για μικτή μεταξύ ergo και hellasdirect κυρίως. Η ergo με 300 απαλλαγή, η hellasdirect με 500.
Με προβληματίζει επίσης η θραύση κρυστάλλων όπου όπως κατάλαβα με την ergo δεν γίνεται να βάλεις το εργοστασιακό.
Η ergo βγαίνει ακριβότερη περίπου 200 ευρώ. -
@fonzareli said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Σε μικτή στην Hellasdirect υπάρχει κάλυψη για αερόσακους και ζώνες; Δεν βρήκα κάποια σαφή αναφορά κάπου.
Είμαι για μικτή μεταξύ ergo και hellasdirect κυρίως. Η ergo με 300 απαλλαγή, η hellasdirect με 500.
Με προβληματίζει επίσης η θραύση κρυστάλλων όπου όπως κατάλαβα με την ergo δεν γίνεται να βάλεις το εργοστασιακό.
Η ergo βγαίνει ακριβότερη περίπου 200 ευρώ.Και η allianz δεν καλύπτει το επιπλέον κόστος
"Οι υπηρεσίες All Glass καλύπτουν την αντικατάσταση των κρυστάλλων του αυτοκινήτου σας με αντίστοιχης ποιότητας κρύσταλλα κατασκευής του δικτύου συνεργατών All Glass και όχι με γνήσια κρύσταλλα αντιπροσωπείας. Εάν επιλεγεί αντικατάσταση με γνήσια κρύσταλλα αντιπροσωπείας, το επιπλέον κόστος θα βαρύνει τον ασφαλισμένο."
https://www.allianzdirect.gr/el/insurance-car-thraysi-kristalon
-
Καλησπερα !
Περιμένοντας το νεο μου αμαξι τις επομενες μερες, προσπαθω να καταληξω σε ασφαλεια (προφανως μικτη).
Renault Arkana, αξια 28κ. Σκεφτομουν για απαλλαγη 1000.Hellas Direct βγαινει 495 (12μηνο). Απο οτι διαβασα και πιο πισω, δν υπαρχει καποιο θεμα με την εταιρεια, και βλεπω οτι σε αλλες εταιρεις ανεβαινει παρα πολυ (πχ ΑΙG 780 που νμζ οτι εχει και λιγοτερες καλυψεις!).
Εχετε καποια "αντιρρηση" ειτε για την εταιρεια ειτε για το ποσο απαλλαγης? Κατι αλλο που πρεπει ισως να προσεξω?
Ευχαριστω!
-
Γνώμη μου να βάλεις απαλλαγή γύρω στα 500 ευρώ
-
Η απαλλαγή είναι προσωπική υπόθεση, κι εγώ 1000€ έχω.
Είναι το ποσό που θα δώσεις άνετα χωρίς να σου καταστρέψει τον προϋπολογισμό.Για την Hellas Direct δεν έχει γραφτεί κάτι αρνητικό εδώ μέσα... προχώρα
Εγώ πληρώνω 800€+ για 34000€ αξία στην allianz. -
Εμένα η μικτή Hellas direct με 1.000€ απαλλαγή μου βγαίνει 274€, 12μηνο,
-
@georgemit said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Κόρινθος γαρ, χαμηλότερα ασφάλιστρα
.
Και το παλληκάρι με το Tiguan R-line έχει χαμηλότερα ασφάλιστρα
Πόσα € αξία αυτοκινήτου; -
@a-d-p said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
.
Πόσα € αξία αυτοκινήτου;21.812,00€ , 396€ ,12μήνες , HD, Θεσ/νίκη.
-
.
Πόσα € αξία αυτοκινήτου;22k, δε με αφήνει να βάλω και παραπάνω.
-
.
Πόσα € αξία αυτοκινήτου;22k, δε με αφήνει να βάλω και παραπάνω.
Φτάνουν και περισσεύουν
https://www.car.gr/s/xr5t69yd/ -
Ρε παιδια, κανω εγω κατι λαθος ?? Μηπως ειναι "fake" η τιμη στο 1ο? Αλλα και οι αλλες μου φαινονται υπερβολικες!
Απο InsuranceMarket :
Apo PriceFox:
Apo HD site :
-
@yonyan
Μηπως στην 1η περιπτωση εχει λιγοτερες καλυψεις ? Δες τις λεπτομερειεςΣτο σιτε της HD εχει και τροπους προσφορας
https://www.hellasdirect.gr/prosfores-synergasiesΣυμφερει πιο πολυ η έκπτωση 15% με κωδικο πρακτικερ
-
@yonyan said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Ρε παιδια, κανω εγω κατι λαθος ?? Μηπως ειναι "fake" η τιμη στο 1ο? Αλλα και οι αλλες μου φαινονται υπερβολικες!
Πάρε την από insurancemarket αν βγαίνει φτηνότερα...δεν υπάρχει θέμα παίζουν κάτι τέτοια flash sales.
Επίσης κάνε αυτό που είπε ο @alexandros-k για την έκπτωση...αλλιώς εάν θες δοκίμασε να βάλεις στο πεδίο κωδικός προσφοράς τον αριθμό κυκλοφορίας κάποιου φίλου ασφαλισμένου ήδη στην Hellas direct.Εάν δεν έχεις κανένα γνωστό σου δίνω εγώ αριθμό κυκλοφορίας με p.m.
-
Ναι το λογικο ειναι να μην ειναι ιδια αυτα τα 3 συμβολαια... Παρ'ολα αυτα δν μπροω να βρω καμια διαφορα στους ορους... αλλα 300ε διαφορα?? δν στεκει....
Ακομαι και με το 15% βγαινει 700+ απο το σαιτ της HD. (πανω κατω οσο το δινει και η pricefox)....
Anytime μου δινει 635, με απαλλαγη ας πουμε 600 :
¨Το ποσό απαλλαγής, δηλαδή η συμμετοχή σας στο κόστος αποκατάστασης της ζημιάς είναι μόνο €350 σε Συνεργαζόμενο συνεργείο της Interamerican σε όλη την Ελλάδα ή €600 σε συνεργείο της επιλογής σας."anytime δν εχει και απαλλαγη στα φυσικα φαινομενα , ενω η hd εχει 300
Και εχω καταμπερδευτει!!!!
-
Αυτή από το πρώτο μάρκετ, να ξέρεις ότι δεν βάζει όλες τις καλύψεις στην HD
Θα έχεις βασική κάλυψη στην HD, ξεχωριστό συμβόλαιο αλλού για κρύσταλλα, ξεχωριστό συμβόλαιο αλλού νομική προστασία, ξεχωριστό συμβόλαιο αλλού οδική κλπ με μεσάζοντα για όλα την ινσουρανς μάρκετ οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει αν προκύψει αίτημα αποζημίωσης
-
Έτσι βγαζει νόημα...
Απλώς μου φαίνονται υπερβολικά τα 750+ για HD...
Anytime τι γνώμες υπάρχουν γενικά? Γτ δν βρίσκω κάτι και προς τα πίσω στα πρόσφατα.... Μάλλον καλό είναι αυτό, εκτός αν δν την έχει κανένας!!
Έχει πολύ χαμηλότερες η κ καθόλου απαλλαγές από HD, και χαμηλότερη τιμή...
-
@yonyan said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Έτσι βγαζει νόημα...
Απλώς μου φαίνονται υπερβολικά τα 750+ για HD...
Anytime τι γνώμες υπάρχουν γενικά? Γτ δν βρίσκω κάτι και προς τα πίσω στα πρόσφατα.... Μάλλον καλό είναι αυτό, εκτός αν δν την έχει κανένας!!
Έχει πολύ χαμηλότερες η κ καθόλου απαλλαγές από HD, και χαμηλότερη τιμή...
Έχω σε 2 αυτοκίνητα, το ένα με μικτή 350€ απαλλαγή. Μια φορά χρειάστηκα οδηγική μόνο. Γενικά ήταν απ' ότι θυμάμαι η πιο φθηνή.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ