-
Συγνώμη το nickname σου είναι βαθμός για tsi μοτέρ;
-
@tsilarxos said in OPEL FORUM:
@kozani76 said in OPEL FORUM:
Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα Opel Astra μοντέλο 2017 1.6 diesel 110 άλογα. Τι πρέπει να προσέξω κατα το έλεγχο? Το συγκεκριμένο μοτέρ βγήκε αξιόπιστο? Έχει adblue ?
Πολλά θέματα με το dpf και αισθητήρες του. Για αυτό έχουν και χαμηλές τιμές τα μεταχειρισμένα.
Είναι κοστοβορα προβλήματα? Με 1000 ευρώ μάξιμουμ αν σου τύχουν τα διορθώνεις και είναι κομπλέ το αυτοκίνητο?
Να προτιμήσω παλιότερο Volkswagen golf 1.6tdi? Είναι λιγότερο ζημιαρικα?Έδωσα 1400€ αλλά καμία λύση στο προβλημα. Το θέμα είναι ότι ίσως αναγκαστω να καταργήσω το dpf, με επαναπρογραμματισμό.Η αντιπροσωπεία ξέρει τα προβλήματα, προτείνει απίστευτα ακριβές λύσεις που δε ξέρω αν είναι αξιόπιστες. Δε ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς.
-
Μήπως να το δώσεις και να πάρεις κάποιο άλλο; Μπορείς;
Αν σε πιάσουν χωρίς φίλτρο, το πρόστιμο είναι υψηλό και ο νομοθέτης είναι πολύ αυστηρός
-
Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα Opel Astra μοντέλο 2017 1.6 diesel 110 άλογα. Τι πρέπει να προσέξω κατα το έλεγχο? Το συγκεκριμένο μοτέρ βγήκε αξιόπιστο? Έχει adblue ?
Πολλά θέματα με το dpf και αισθητήρες του. Για αυτό έχουν και χαμηλές τιμές τα μεταχειρισμένα.
Είναι κοστοβορα προβλήματα? Με 1000 ευρώ μάξιμουμ αν σου τύχουν τα διορθώνεις και είναι κομπλέ το αυτοκίνητο?
Να προτιμήσω παλιότερο Volkswagen golf 1.6tdi? Είναι λιγότερο ζημιαρικα?Αν θέλεις sony και καλά ντίζελ θα σου πρότεινα καλύτερα golf. Ειδικά το 7,5άρι είναι το αγαπημένο μου. Ίσως και megane.
-
Να προτιμήσω παλιότερο Volkswagen golf 1.6tdi? Είναι λιγότερο ζημιαρικα?Έδωσα 1400€ αλλά καμία λύση στο προβλημα. Το θέμα είναι ότι ίσως αναγκαστω να καταργήσω το dpf, με επαναπρογραμματισμό.Η αντιπροσωπεία ξέρει τα προβλήματα, προτείνει απίστευτα ακριβές λύσεις που δε ξέρω αν είναι αξιόπιστες. Δε ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς.
Ο Σαχινίδης στη Θεσσαλονίκη και ο Παυλίδης στη Βέροια είναι κορυφή..Ο πρώτος στα Opel γενικά και ο δεύτερος στα diesel..Αν είσαι κοντά κάνε μια επισκεψη μήπως λυθούν τα θέματά σου..
-
@georgemit said in OPEL FORUM:
Να προτιμήσω παλιότερο Volkswagen golf 1.6tdi? Είναι λιγότερο ζημιαρικα?Αν θέλεις sony και καλά ντίζελ θα σου πρότεινα καλύτερα golf. Ειδικά το 7,5άρι είναι το αγαπημένο μου. Ίσως και megane.
Να κοιτάξω δηλαδη καλύτερα για αυτά τα 2. Λιγότερες πιθανότητες κοστοβορας ζημιάς. Thanks
-
Γεια σας,
Σας ενημερώνω ότι έχω ένα OPEL ASTRA J SPORT TOURER cdti 136 hp 2015 με 45000 χιλιόμετρα διαπιστώσαμε ότι βγάζει αναθυμίασης από το δείκτη λαδιού και βρήκαμε ότι έχει ρήγμα στο δεύτερο κύλινδρο. Στείλαμε δυο φορές στην OPEL Γερμανίας και δεν μας απάντησαν από τη συνέβη αυτό το πρόβλημα.
-
8 χρόνια μετά δεν περιμένω απάντηση από τον κατασκευαστή...
Μήπως είναι εισαγωγής; Γιατί τα χιλιόμετρα φαίνονται πολύ λίγα. -
@antonakis said in OPEL FORUM:
8 χρόνια μετά δεν περιμένω απάντηση από τον κατασκευαστή...
Μήπως είναι εισαγωγής; Γιατί τα χιλιόμετρα φαίνονται πολύ λίγα.Αν σχετίζεται η βλάβη με κάποια ανάκληση από το εργοστάσιο ο κατασκευαστής υποχρεούται να απαντήσει
-
@gorsax said in OPEL FORUM:
Γεια σας,
Σας ενημερώνω ότι έχω ένα OPEL ASTRA J SPORT TOURER cdti 136 hp 2015 με 45000 χιλιόμετρα διαπιστώσαμε ότι βγάζει αναθυμίασης από το δείκτη λαδιού και βρήκαμε ότι έχει ρήγμα στο δεύτερο κύλινδρο. Στείλαμε δυο φορές στην OPEL Γερμανίας και δεν μας απάντησαν από τη συνέβη αυτό το πρόβλημα.
Γεια σας,
Το αυτοκίνητο είναι αγορασμένο από τη ελληνική αντιπροσωπεία πρώτο χέρι σε μένα . Τα χιλιόμετρα είναι λίγα γιατί δεν κανω μακρινές αποστάσεις μόνο το καλοκαίρι που κάνω διακοπές Το συνεργείο που το πήγα μου είπε ότι είναι κατασκευαστικό το πρόβλημα γιατί εκτός από τον 2 κύλινδρο που έχει ρήγμα το έμβολο, κόλλησε το ελατήριο λαδιού γιατί κατέβαζε της αναθυμιασης στο Κάρτερ. Κανένα άλλο πρόβλημα δεν έχει( ούτε κουζινέτα στροφάλου ούτε μπιέλας) Άλλαξα κινητήρα με μεταχειρισμένο. και τον παλιό κινητήρα το έχω διαλυμένο στο σπίτι.
-
Καλησπέρα. Ψάχνομαι για suv μεγαλούτσικο (5μελης οικογένεια ) και έπεσα πάνω στην προσφορά της Opel και με ψήνει το grandland βενζίνα. Έχω astraki του 2008 αλλά πλέον μιλάμε για άλλα αυτοκίνητα. Το έχει κανείς ; Να μου πει εντυπώσεις ; Η αλήθεια είναι ότι με φοβίζει λίγο η φήμη των Γαλλικών .
-
Είναι γερασμένο μοντέλο, το έχω δοκιμάσει σε πετρέλαιο και PHEV. Πόσο βγαίνει με αυτή την προσφορά που λες;
-
Μου κόβουν 2700 από ένα Daewoo του 2004
-
- 18 άρες ζάντες
- τις 10ρες οθόνες
-
-
Υπάρχουν και θέματα αισθητικής όμως για κάποιους...
-
Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των μοντέλων, που δεν τίθεται καν ζήτημα. Τέλος πάντων, εγώ μια άποψη ουσίας καταθέτω από οχήματα που έχω περάσει χρόνο μαζί τους.
Εσύ το Aircross το επέλεξες για την αισθητική του; -
Η αισθητική του με ενοχλούσε λίγο σε κάποια σημεία, αλλά ως ένα βαθμό και μόνο στο μπροστινό μέρος. Οι άλλες όψεις ήταν καλές , όπως και οι αναλογίες και το εσωτερικό.
Ο συνδυασμός χώρων σε μικρό μήκος και το γεγονός ότι ο τρόπος οδήγησης των σιτροέν με βολεύει περισσότερο από όλα, όπως και ότι τότε ήταν και σε καλές τιμές, ήταν οι βασικότεροι λόγοι.
Το Τουσόν που το είδα από την αρχή που ήλθε, ενώ σαν χώροι είναι άνετοι, στο εσωτερικό έχει όρισμένα στοιχεία που με ενοχλούν, όπως οι όπως να είναι πεταμένοι διακόπτες αφής στην κονσόλα, το κίτς ασημένιο πλαστικό στις πλάγιες όψεις, αλλά και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην μπροστινή όψη, που λείπει μόνο το αγγελάκι για σήμα στην κορυφή του ψυγείου.
Επίσης τα μούφα υβριδικά, δεν μου λένε κάτι, αλλά και για να το πάρεις σε αυτόματο με καλό εξοπλισμό πήγαινες ψηλά.
Αυτά το 20-21 όταν είχε έλθει . Τώρα δεν έχω ασχοληθεί.
Το Οπελ είναι παλιό μοντέλο, το φέις λίφτ είναι ενδιαφέρον μέσα, οπότε όλα είναι θέμα τιμής.
Παίζει και ρόλο πως βολεύεται ο καθένας μέσα.
Και το Σπόρτατζ έχει απαίσια όψη μπροστά.
Για μένα απαίσια είναι και τα φώτα της C4, δεν είναι θέμα μάρκας, ούτε το φεις λίφτ του αιρκρός είναι πετυχημένο. Αντίθετα με αυτό του 5 αιρκρός.
Γενικά πάντως εδώ κάποιες μάρκες χαμηλού πρεστίζ ανά εποχές βγάζουν αμάξια σε καλές τιμές και γίνεται χαμός.
Θυμόμαστε το Κάροκ, το παλιό Κούγκα, κάτι ανάλογο έγινε με το Τουσον.
-
@criuser said in OPEL FORUM:
Και το Σπόρτατζ έχει απαίσια όψη μπροστά.
Για μένα απαίσια είναι και τα φώτα της C4,
Να πας για γυαλία....είναι η ώρα λόγω ηλικίας!
Το Σπόρτατζ πίσω δεν βλέπεται, μπροστά ειναι μια χαρά. Και το μπροστά μέρος του C4 ειναι το πιο ωραίαο σε Σιτροέν έδω και χρόνια. Λαπίζεις επικύνδυνα....χαχαχα!
-
Αγαπημένοι συνφορουμίτες «ειρήνη». Για το grandland έχουμε πληροφορίες ; Τυχόν προβλήματα , κινητήρας κλπ .
OPEL FORUM