-
Και σε εμένα στο Tucson το έχει.
-
και στην ford οπως και σε άλλες μάρκες εχει ειδοποιηση πριν βγεις από το αμάξι να κοιταξεις πίσω
-
Σύγκρουση μέχρι και 740 χλμ./ώρα
Youtube Video -
Με αυτό παίζει...και ο γιός μου...
-
Δεν ήξερα που να το γράψω. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μια πλατεία μιας επαρχιακής πόλης, και έγινα αυτόπτης μάρτυρας του εξής περιστατικού:
Πέρναγε ένα ιχ με μια κοπέλα μέσα, ακριβώς από πίσω ένα άλλο με ένα ζευγάρι, και ακριβώς από πίσω ένα περιπολικό με έναν μόνο επιβαίνοντα. Φωνάζει το περιπολικό στο δεύτερο ιχ να κάνει στην άκρη, και αυτόματα το πρώτο ιχ κλείνει το δρόμο στο δεύτερο. Πετάγονται έξω η κοπέλα από το πρώτο ιχ, και από το περιπολικό ο οδηγός του. Αμφότεροι χύμα ντυμένοι, με φόρμες και αθλητικά, και νταξ ή κοπέλα, ο οδηγός του περιπολικού και μοναδικός επιβαίνοντάς του δε φοράει στολή είναι δε αξύριστος και σχεδόν λέτσος σε εμφάνιση! Λένε στο ζευγάρι γιατί τρέχατε πριν στην στροφή, και του ζητάνε κομπλέ στοιχεία. Πάει η κοπέλα στο πρώτο ιχ, βάζει μπροστά και πάει 25 μέτρα παρακάτω και έψαχνε τα χαρτιά που είχε πάρει. Δεν μπόρεσα να δω αν είχε λάπτοπ στο ιχ της, ή πήρε τηλέφωνο. Τέλος πάντων γύρισε μετά από 5 λεπτά και λέει δεν έχουμε κάτι. Τη γλιτώσατε τους είπαν, γιατί δεν μετρήσαμε με πόσα πηγαίνατε, και τους έδιωξαν. -
Σίγουρα ήταν περιπολικό κανονικό;
-
ΠΡΟΣΟΧΗ Αγαπητοί φίλοι, σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες των τροχών ενός λεωφορείου που ήταν έτοιμο να μεταφέρει 60 παιδιά δημοσίου νηπιαγωγείο σε εκδρομή 45 λεπτά μακριά από το σχολείο!!! Αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μηχανισμός ελέγχου (και συνεπειών) πριν από τις εκδρομές, να είμαστε όλοι παρατηρητικοί πριν στείλουμε τα παιδιά μας οπουδήποτε με αυτά τα λεωφορεία. Σημειώστε ότι συγκεκριμένο λεωφορείο ανήκει σε πολύ γνωστή εταιρεία, έφερε πιστοποιητικό καταλληλότητας και εκτελεί επί καθημερινής βάσεως σχολικά δρομολόγια. Να σκεφτούμε μόνο το μέγεθος του ρίσκου όταν τα παιδιά μας πάνε για παράδειγμα, εκδρομές σε ορεινές περιοχές με τέτοια φθαρμένα λάστιχα και σε περίοδο που οι θερμοκρασίες είναι ψηλές! Αν μέσα σε αυτό το group υπάρχει κάποιος που μπορεί πραγματικά να κάνει κάτι, θα ήταν καταλυτικό για την ασφάλεια των παιδιών ολονών!!!
https://www.facebook.com/groups/187431975453369/permalink/1330489101147645/?sfnsn=mo&ref=share
-
dstou, μήπως τους έψαχναν για άλλο λόγο και τους σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο με πρόφαση το όριο ταχύτητας;
-
Μια χαρά τα βλέπω τα λάστιχα….για drift…και εκδρομουλα τα πιτσιρίκια και έξτρα συγκινήσεις…
-
Δεν γνωρίζω τι έψαχναν. Μαϊμού περιπολικό ολοκαίνουργιο μάζντα 3 με επιγραφές , βαψίματα και φωτορυθμικά στον ουρανό δε νομίζω να ήταν. Δεν έχω δει ποτέ μου όμως να οδηγούν περιπολικό μόνο ένας και χωρίς στολή.
-
@dstou said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Δεν γνωρίζω τι έψαχναν. Μαϊμού περιπολικό ολοκαίνουργιο μάζντα 3 με επιγραφές , βαψίματα και φωτορυθμικά στον ουρανό δε νομίζω να ήταν. Δεν έχω δει ποτέ μου όμως να οδηγούν περιπολικό μόνο ένας και χωρίς στολή.
Παιρνεις τηλ το 100 και τους ενημερωνεις
Αν εχεις δει πινακιδες , ακομα καλυτεραΕιχε και μεγαφωνο το περιπολικο?
Μαλλον ηταν ασφαλεια ή κατι τετοιο και η ταχυτητα ηταν προφαση
Δεν θα ειχαν αλλο αμαξι διαθεσιμο γι αυτο και πηραν το περιπολικοΝ -
Το Laptop τι μάρκα ήταν;
-
Μπορεί να είχε πέσει σήμα να ψάξουν συγκεκριμένου τύπου αυτοκίνητα. Μια φορά με είχαν σταματήσει και έψαξαν το αυτοκίνητο. Σταματούσαν όλα τα άσπρα Opel.
-
Εχουν Mazda 3 καινούρια πάντως στην ΕΛ.ΑΣ.
-
Πολλές φορές έχω δει στη γειτονιά μου, μόνο με τον οδηγό.
Και δεν θυμάμαι σίγουρα, αν τον έχω δει και με πολιτικά ρούχα. -
@elteo said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
διόρθωση: 6 έχουν αλλά λογικά αφού έχουν Mazda δεν τους είναι κόπος να έχουν και 3.
-
Έχουν ελπίδες σε καταδίωση με αυτά;
-
Στις εθνικές τα έχουν στην τροχαία. Αλλά βασίζονται στην συνεργασία και στα μπλόκα. Δεν είναι μόνο αγώνας ταχύτητας.
-
@elteo said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Xρόνια κολλητός ο κυρ-Πολυχρόνης.
-
@bassstarlet said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Έχουν ελπίδες σε καταδίωση με αυτά;
Diesel είναι πάντως...καταδιώξεις σπανίως κάνουν...όπως και τη δουλεία τους βέβαια.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ