Εχθές έκανα για πρώτη φορά το αυτοκίνητό μου με πηλό. Οι αιτίες είναι δύο. Πρώτον είδα σε προηγούμενο πλύσιμο ότι παρά τον αφρό, είχε μείνει γλίτσα. Δεύτερον και κυριότερον, όταν χάιδευες το αμάξωμα ένιωθες κάτι ελαφρό και ανάγλυφο στην επιφάνεια.
Δεδομένου ότι η κατάσταση του αυτοκινήτου δεν ήταν και άσχημη πήρα τον τεχνητό πηλό της Carpro, τον PolyShave Block:

και το ανάλογο λιπαντικό:

Και τα δύο ήταν οικονομικά.
Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες που λένε εκτός από ένα βήμα. Αντί να ξεβγάζω τον αφρό που δημιουργείται με πανάκι μικροϊνών, πέρασα ολόκληρο το αυτοκίνητο με πηλό και κατόπιν έκανα επίμονη πλύση με απιονισμένο νερό σε πίεση. Αυτό το έκανα γιατί νομίζω ότι το πανάκι όλο και κάποιο χνούδι θα αφήσει το οποίο θα εγκλωβιστεί κάτω από το κερί που θα ακολουθήσει. Επίσης, το αμάξωμα σε αυτήν την φάση είναι πολύ ευάλλωτο από γραντζουνιές. Σύμμαχος σε αυτό ήταν το κρύο και η υγρασία που δεν εξάτμισαν τον αφρό.
Επίσης, είχα συνεχώς δίπλα μου ένα μικρό κουτάκι με νερό, στο οποίο ξέπλενα τον πηλό και έτριβα λίγο την επιφάνειά του με το χέρι για να καθαρίσει. Βοήθησε πολύ αυτό το μικρό κουτάκι!
Συμπεράσματα:
Δε μπορώ να κάνω σύγκριση με τον παραδοσιακό πηλό, αφού δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοιον. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι σίγουρα κέρδισα χρόνο και κόπο από το συνεχές ζύμωμα που απαιτεί ο τελευταίος.
Έκανε την δουλειά που ήθελα και δεν είδα να αφήνει γραντζουνιές. Η δε υφή του αυτοκινήτου είναι πλέον λες και αγγίζεις το πιο απαλό μετάξι. Δεν ξέρω όμως σε περιπτώσεις που υπάρχει βαρύ πρόβλημα, αν θα είχε αποτέλεσμα, μιλώ για την περίπτωσή μου μόνο.