-
-
Όπως ήταν αναμενόμενο θα περάσει ο νέος μικρότερος PHEV και στα υπόλοιπα του ομίλου. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κοστολογηθεί..
45.000 πωλήσεις έχει; Δεν το είχα για τόσες..
-
@dublin said in CITROËN FORUM:
45.000 πωλήσεις έχει; Δεν το είχα για τόσες..
Ε αυτό είναι αυτοκινητάρα , όχι αστεία.
Citroenάρα αληθινή.
Φοβερή ποιότητα κύλισης , χώροι , καλοί κινητήρες και κλασσική σχεδίαση Citroen.
Μεγάλη τους μαγκιά που το έκαναν crossover
Μπράβο στους αγοραστές που το επέλεξαν.Τέτοια αυτοκίνητα χρειάζονται και όχι ψευτο SUV.
Ένα 508 wagon crossover με τον PHEV AWD του 3008 στα 300 άλογα θα ήταν το τέλειο Peugeot.
-
Αυτό ναι! Είναι αμαξαρα. Ωραίο καλό παραδοσιακό γαλλικό.
-
Δες σε αργή κίνηση πως περνάει από σαμαρακι.
Πω πω!
Εντωμεταξυ το μπροστινό τμήμα του πρέπει να είναι απο τα ομορφότερα της αγοράς.
-
To μπροστινό τμήμα του, όπως και του C4 είναι από τα ασχημότερα της αγοράς με αυτά τα φώτα.
Με αυτό που έγραψες καταλαβαίνω γιατί σου αρέσουν τα διάφορα μούλτιπλα των ιαπώνων, κορεατών...
-
Τρολλαρεις;
Ίσα ίσα τα φωτα του με το πλαστικό από κάτω μοιαζουν με τα κλασικά ρεϋμπαν γυαλιά, τοπ Γκαν και έτσι
-
Εμένα δεν μου αρέσουν. Ούτε στο 4 ούτε στο 5Χ.
Κινεζοφέρνουν, με κορεάτικη εσάνς και ψιλοκομμένο σούσι...
-
#faklana
-
-
Με την νέα αυτή μάσκα δείχνει πολύ μικρότερο κατά την άποψη μου.
Εδώ και αρκετό καιρό περνώ από αντιπροσωπεία Citroen και ένα γκρι C5 που έχει μέχρι πρόσφατα νόμιζα πως ήταν το C3 aircross. -
Μ' αρέσουν πολύ τα citroen. Έχω και παιδικά οικογενειακά βιώματα. Κάποια στιγμή θα ήθελα να ξαναπάρω ένα. Για συναισθηματικούς λόγους.
Να το ΄χω μόνο για μένα όμως. Να μην μπαίνει μέσα η οικογένεια. Το citroen μπορεί να μείνει οπουδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο. Κρίμα να τους ταλαιπωρώ κι αυτούς... -
@andya3 said in CITROËN FORUM:
Μ' αρέσουν πολύ τα citroen. Έχω και παιδικά οικογενειακά βιώματα. Κάποια στιγμή θα ήθελα να ξαναπάρω ένα. Για συναισθηματικούς λόγους.
Να το ΄χω μόνο για μένα όμως. Να μην μπαίνει μέσα η οικογένεια. Το citroen μπορεί να μείνει οπουδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο. Κρίμα να τους ταλαιπωρώ κι αυτούς...Τόσο καιρό που παίρνεις VAG έχεις ξεχάσει ότι στα άλλα αυτοκίνητα δεν ισχύει αυτό που περιγράφεις μάλλον.. κρίμα..
-
-
@xenos said in CITROËN FORUM:
https://vm.tiktok.com/ZMYx3RJvk/
️
ΑΜΑΞΑΡΑ....τότε που η Σιτροέν ήταν πραγματική Σιτροέν με καινοτομίες 50 χρόνια μπροστά. Έχω πει, εαν ποτέ αποκτήσω πολλά χρήματα, μέσα στα αυτοκίνητα που θέλω στην συλλογή μου είναι: DS, CX Turbo & XM V6.
-
Μπράβο Φάνη, σωστός.
-
-
Υπήρξαν ZX σε κρατικές υπηρεσίες?Εθεάθη στην Κομοτηνή πορτοκαλί ΖΧ με διακριτικά της ΔΕΗ..
-
Ναι τις θυμάμαι και εγώ. Τόσα γαλλικά που αγοράσαμε ως κράτος τόσες δεκαετίες μια γραμμή συναρμολόγησης δεν μας έκαναν.
-
Οντως είχε η ΔΕΗ τις 1.4 avantage. Εντύπωση μου κάνει που υπάρχει ακόμα.
Επίσης είχε η Τουριστική Αστυνομία τις 1.8 furio 5d ειδική παραγγελία γιατί στην Ελλάδα η 1.8 ερχόταν μόνο ως 3d.Κούκλα ήταν η ρουφιάνα στις εκδόσεις με τους προφυλακτήρες της δίλιτρης.
CITROËN FORUM