-
Nέος τιμοκατάλογος (από 1/10/21). Κάτι σαν τσίμπησαν C4 και C3
https://www.citroen.gr/wp-content/uploads/2021/10/pricelistAC_102021-2.pdf
-
@panormus772 said in CITROËN FORUM:
Το μεγάλο ΝΕΟ, εαν δεν πρόκετια για τυπογραφικό, είναι ότι το C3 Aircross βενζίνης πλέον θα έχει το 8αρι αυτόματο!!!
-
@fanis75 said in CITROËN FORUM:
@panormus772 said in CITROËN FORUM:
Το μεγάλο ΝΕΟ, εαν δεν πρόκετια για τυπογραφικό, είναι ότι το C3 Aircross βενζίνης πλέον θα έχει το 8αρι αυτόματο!!!
Μάλλον τυπογραφικό λάθος, αφού το C3 σουπερμίνι έχει το EAT6...
-
Μάλλον τυπογραφικό είναι αφού και στο εξωτερικό ΕΑΤ6 είναι και η βενζίνα. Νομίζω ότι δεν μπαίνει το ΕΑΤ8 στο παλιό πάτωμα.
Να δούμε μήπως αλλάξει κάτι στο μέλλον .
Οσο για τις τιμές , γύρω στα 500 βλέπω στο αιρκρός. Κάπου πάνω κάτω και τα άλλα.
-
Τελικά ολόκληρος ο τιμοκατάλογος είναι ένα τυπογραφικό λάθος!
Ανέβηκε πάλι ο "Διαμορφωτής" και οι τιμές που δίνει δεν έχουν καμία σχέση με του τιμοκαταλόγου.
Π.χ.: Για το C4 BlueHDi 110, έκδοση Shine, η αύξηση είναι 1.600€
-
Μεγάλες αυξήσεις στις τιμές των αυτοκινήτων.
Σε λίγο τα ηλεκτρικά θα γίνουν συμπαθητικά στις τιμές.
-
Μήπως είναι λάθος ο διαμορφωτής!;!;
-
Οχι ανέβηκε μετά τον κατάλογο.
Βασικά δεν ξέρουν τι τιμές θα πάρουν από τους γάλλους
-
Όχι. Ρώτησα και σε αντιπροσωπείες και οι τιμές που μου είπαν είναι πάνω κάτω αυτές του διαμορφωτή.
Επειδή είχα ρίξει παλιότερα κάποιες ματιές και στο Citroen.fr, έχω την εντύπωση ότι και εκεί οι αυξήσεις είναι πολύ μεγάλες. Νομίζω και στην DS το ίδιο.
Αντιθέτως, από τον όμιλο, νομίζω ότι η Peugeot δεν έχει κάνει τόσο μεγάλες αυξήσεις. -
@criuser said in CITROËN FORUM:
Μεγάλες αυξήσεις στις τιμές των αυτοκινήτων.
Σε λίγο τα ηλεκτρικά θα γίνουν συμπαθητικά στις τιμές.
νομίζω αυτός είναι ένας από τους λόγους που γίνεται όλο αυτό με τους θερμικούς
-
Έχει αυτή τη στιγμή στο car golfaki ηλεκτρικό στα 22 χιλιάρικα. Πολύ καλή τιμή. Αν δεν είχε μόλις 200χλμ πραγματική αυτονομία το λες και λουκούμι. Υπομονή 2 με 3 χρόνια, πετάς και 6, 7 πάνελ στην ταράτσα και κινείσαι τσάμπα.
Με πιάνει η ψυχή μου κάθε φορά που γεμίζω με 1.78 εδώ στα Χανιά και το αέριο το είδα 1.07!!!!!!!!! -
@andreas72 said in CITROËN FORUM:
Όχι. Ρώτησα και σε αντιπροσωπείες και οι τιμές που μου είπαν είναι πάνω κάτω αυτές του διαμορφωτή.
Επειδή είχα ρίξει παλιότερα κάποιες ματιές και στο Citroen.fr, έχω την εντύπωση ότι και εκεί οι αυξήσεις είναι πολύ μεγάλες. Νομίζω και στην DS το ίδιο.
Αντιθέτως, από τον όμιλο, νομίζω ότι η Peugeot δεν έχει κάνει τόσο μεγάλες αυξήσεις.Λογικό για την πεζω να μην έχει μεγάλες αυξήσεις. Έτσι τουφεκισμενα που τα πουλά όλα λογικό! Οι κάτοχοι τα τελευταία χρόνια έχουν πληρώσει τόσο πολύ την υπεραξία του ντιζάιν που έχουν πολύ λίπος και δεν τους νοιάζει για καιρό. Αν οι αυξήσεις συνεχιστούν θα δώσουν και αυτοί.
-
Ενταξει, δεν πουλάει μόνο ντιζάιν η Peugeot.
Η απτή ποιότητα έχει ανεβεί σκαλοπάτι πλέον.
Όπως και η αξιοπιστία. (Οκ δεν είναι Toyota, αλλά δεν ζούμε τα δράματα του παρελθόντος) -
@clockwork82 said in CITROËN FORUM:
Η απτή ποιότητα έχει ανεβεί σκαλοπάτι πλέον.
Όπως και η αξιοπιστία. (Οκ δεν είναι Toyota, αλλά δεν ζούμε τα δράματα του παρελθόντος)Δεν πουλάει ντιζάιν αλλά κατά βάση αυτό πληρώνεις. Απτή ποιότητα έχουν και άλλοι. Όσο για την αξιοπιστία ελέγχεται γιατί για το 2008 ακούγονται αρκετά , που δεν ακούγαμε στην αντίστοιχη περίοδο του 3008.
-
@clockwork82 said in CITROËN FORUM:
Η Πεζώ πουλάει πολλά (ανάρτηση, οδική συμπεριφορά, χώρους κλπ.) όπως όλοι, αλλά τα επιπλέον χρήματα ουσιαστικά τα ζητάει για το design και την αίσθηση premium αυτοκινήτου (χωρίς να είναι).
-
Χώρους ποτέ δεν πουλούσε. Από το 207 και μετά ήταν πάντα κάτω του μέσου όρου στις κατηγορίες σε χώρους. Ούτε επιδόσεις πουλούσε πέρα από τα gti και ραλλακια.
Πωλούσε την χρυσή τομή στην άνεση και οδική συμπεριφορά. Από design μετά το 206 ήταν πάντα στην πρωτοπορια κάθε εποχής.
-
Μιλάω για τα νέα Πεζώ, όχι διαχρονικά. Μιλάω από την εποχή που αύξησε τις τιμές σε επίπεδα πρίμιο...πριν ήταν ξεκάθαρο τι πούλαγε (κάποιες εποχές τουλάχιστον).
-
Και πάλι, Ποιο peugeot έχει χώρους. Ακόμα και το 3008 έχει μέτριους για τον όγκο του. Το 2008 τα πάει μέτρια και αυτό για το μέγεθος του αλλά είναι σαφώς καλύτερο από τα hatchbacks
Το μοναδικό peugeot με φοβερούς χώρους είναι το rifter.
-
ετσι ακριβώς. Πουλαει πολλα η πεζω αλλα αυτη την στιγμη δεν πληρωνεις πεζω για την αξιοπιστια της ή τους χωρους της πληρωνεις το πετυχημενο ντιζαιν που εχει περασει δικαιως...
-
Τα SUV της Peugeot μια χαρά χώρους έχουν.
Πάνω από τον μέσο όρο στην κατηγορία τους.
CITROËN FORUM