-
Όντως, και όχι μόνο αυτό αλλά συναντιώνται πολλές φορές τόσα που έγιναν και στήνουν και κόντρες μεταξύ τους στα φανάρια.
Ο πρώτος που πιάσει τα 60 χλμ/ώρα κερνάει σουβλάκια τους ακούς να φωνάζουν πριν την κόντρα. Τόσο τσιγκούνηδες δηλαδή.
-
Ζήλειες...
-
Ρε γαμωτο πως με καταλαβαίνεις; Δεν μπορώ να σου κρυφτώ.
-
@criuser said in CITROËN FORUM:
Εχω δει άλλα 4 σε διάφορα μέρη της Αθήνας.
Σιγά σιγά τσιμπάει σε πωλήσεις...
Με το % ηλιθίων στην χώρα μας, δεν μου κάνει εντύπωση....περισσότερα έπρεπε να δείς!
-
-
Αν με τον 1,2 eat8 κοστίζει σε πλούσια έκδοση 33.000 ευρώ το λες ωραίο οικογενειακό.
Ούτως ή άλλως δεν το θέλεις για την πόλη με μήκος 4,80μ άρα δεν σε νοιάζει η κατανάλωση πόλης. Θα έχεις δεύτερο. Αυτό θα το έχεις για βόλτες τα σαββατοκύριακα, άνετα και αθόρυβα ταξίδια και πρώτη μουρη σε ταβέρνες
-
Εχοντας την μαμά της, στα 4,78 μήκος, όντως για διαδρομές εκτός πόλης.
Αλλά στην Ευρώπη είναι τα σουβ και βέβαια δεν θα κάνει 33000, αλλά πάνω από 40000. Σκέψου ότι η αντιπροσωπεία δεν τολμάει να δώσει τιμές.Βασικά μόνο σαν φεβ θα πουλήσει.
Ντίζελ δεν έχει. -
Καλύτερα, τράκα τρουκα με τέτοιο αυτοκίνητο δεν λέει. Θέλεις μεταξένιο ήχο.
Αλλά νομίζω κοστίζει 33Κ σε κάποιες αγορές που το είδα.
Δεν είναι DS είναι Citroen. Παίζει σημαντικό ρόλο αυτό.Έχει και την ανάρτηση μαγικο χαλί.
Άντε ψησου. Έψαχνες κάποιο όμορφο να μην κυκλοφορείς με το αγροτικό. Ιδού.
-
Ξέρεις τι ωραία είναι που βρίσκω να παρκάρω παντού, με 63 εκ μικρότερο αμάξι ?
-
-
@criuser said in CITROËN FORUM:
Ξέρεις τι ωραία είναι που βρίσκω να παρκάρω παντού, με 63 εκ μικρότερο αμάξι ?
Ε να κοντυνεις κιόλας ρε συ να ξαπλώνεις και σε διθέσιο καναπέ.
-
Έχετε να προτείνετε κάποιο συνεργείο για τοποθέτηση αισθητήρων παρκαρίσματος ;
-
@sakiss said in CITROËN FORUM:
Και μαζί με αυτήν την ερώτηση αν έχετε να προτείνετε και κάποιο σετ που να ΜΗΝ χρειάζεται τρύπημα ο προφυλακτήρας.
-
@babisstinson said in CITROËN FORUM:
Και μαζί με αυτήν την ερώτηση αν έχετε να προτείνετε και κάποιο σετ που να ΜΗΝ χρειάζεται τρύπημα ο προφυλακτήρας.
https://www.amazon.com/IBEAM-Universal-Sensor-Parking-TE-2PSK/dp/B09MR87D7C
-
Και τι πειράζει να τρυπηθεί ο προφυλακτήρας? Το εργοστάσιο πως νομίζεις το κάνει? Κι αυτοί τρύπες κάνουν. Απλά βρες κάποιον που να βάζει flush αισθητήρες ώστε να είναι σαν εργοστασιακό το αποτέλεσμα και βέβαια να πετύχει και το χρώμα.
-
@stefan147 said in CITROËN FORUM:
Και τι πειράζει να τρυπηθεί ο προφυλακτήρας? Το εργοστάσιο πως νομίζεις το κάνει? Κι αυτοί τρύπες κάνουν. Απλά βρες κάποιον που να βάζει flush αισθητήρες ώστε να είναι σαν εργοστασιακό το αποτέλεσμα και βέβαια να πετύχει και το χρώμα.
Είναι εταιρικό το αυτοκίνητο και δεν θα ήθελα να κάνω κάποια μόνιμη αλλαγή.
Ευχαριστώ για το link παραπάνω. -
Εάν είναι εταιρικό το αυτοκίνητο τότε θα πας σε συνεργαζόμενο της εταιρίας, εφόσον θες να είσαι 100% νομότυπος. Και θα σου περάσουν το κόστος είτε στο μίσθωμα είτε θα κόψουν εφαπαξ τιμολόγιο.
Η Leaseplan ξέρω ότι συνεργάζεται με ένα τύπο που κάνει και "κατ' οίκον" εγκατάσταση.
-
Για την ακρίβεια θέλω να βάλω αισθητήρες μπροστά όποτε λογικά θα πρέπει να βρω συνεργείο να μου κάνει και την μοντα με τον διακόπτη που τους ενεργοποιώ ;
-
Είδα ζωντανό για πρώτη φορά ένα Αμί σήμερα. Νταξ' γέλαγα. Δεν πρόκειται να μπω μέσα άμα μου δοθεί η ευκαιρία. Για κανένα αραιοκατοικημένο μικρό νησί, κάποιο μεγάλο στρατόπεδο, ένα αεροδρόμιο, το νέο προάστιο του ελληνικού, ίσως να έχει νόημα
Στα καπάκια, στην πηγμένη μεσογείων με προσπέρασε ένα πατίνι. Ίσως για τους πατινάτους ένα Αμί να είναι αναβάθμιση. -
@dstou said in CITROËN FORUM:
Είδα ζωντανό για πρώτη φορά ένα Αμί σήμερα
Τους ξέφυγε... Μερικά γλυτώνουν
CITROËN FORUM