-
Από 2 διαφορετικές πηγές.
1ον, το θέμα του Adblue δεν αφορά νεώτερα αυτοκίνητα και έχει λυθεί. Τουλάχιστον για το 2008 ΙΙ ήταν κατηγορηματικος ο Α (πολύ μεγαλύτερο όνομα στην εταιρεία), λιγότερο κατηγορηματικός ο Β, αλλά επίσης μου είπε ότι δεν έχει αλλάξει σε κανένα 2008 ΙΙ, αλλά σε 2008 Ι ήταν γνωστό θέμα.
2ον, δεν υπάρχει οδηγία για τον κινητήρα, κάθε περίπτωση εξετάζεται ατομικά (γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα συμβεί κάτι), υπάρχει στην αγορά από το 17-18 με μικρές παραλλαγές και θα είχε γίνει χαμός αν ήταν τόσο σοβαρό το πρόβλημα.
Μάλιστα τονίστηκε ότι έχουν γνώση και σε τεράστιο αριθμό leasing και δεν έχει παρουσιαστεί κάτι.
Και οι 2 ανέφεραν ότι η εταιρεία δεν αφήνει έτσι τους πελάτες της, εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώθηκε ότι πρέπει να γίνεται το ετήσιο service στο δίκτυο κατά τη διάρκεια της εγγύησης (100% αυτό, καλά, το ξέραμε), και καλό θα ήταν και μετά από αυτό, αφού σε οποιαδήποτε περίπτωση θα υπάρξει "βοήθεια" από την εταιρεία με την μορφή εκπτώσεων για σοβαρά θέματα που θα παρουσιαστούν.
Όπως σας είπα πήγε και από εκεί η συζυξ και της είπαν τα ίδια και τα αυτά, και ότι το αυτοκίνητο είναι σε τέλεια κατάσταση. Μισή ώρα σχεδόν μου είπε ότι το έλεγχαν και ότι η συμπεριφορά τους ήταν πολύ φιλική και καθησυχαστικη.
Προσωπικά δεν μου αρκούν όλα αυτά, από την άλλη δεν ξέρω αν έχει νόημα κάποια βεβιασμένη κίνηση. Η γνώμη μου είναι ότι πλέον στον κόσμο που ζούμε το aftersales παίζει τεράστιο ρόλο και bulletproof προϊόντα και λύσεις δεν υπάρχουν.
Κάναμε έναν μικρό έλεγχο επίσης για να δούμε τις επιλογές μας, και ουσιαστικά η μόνη αντίστοιχη λύση (σε εξοπλισμό, πέρα από τις τεράστιες διαφορές σε κινητήρα/κιβώτιο) είναι το HRV 2η έκδοση με 38.000€..άλλη λύση, είναι ίσως κάποιο προηγούμενης γενιάς αυτοκίνητο, περίπου 6-8ετιας με τιμή γύρω στα 13-20.000 (ανάλογα το μοντέλο, τα φθηνότερα είναι κάποια πολυμορφικά) και για τους χώρους του 2008 πρέπει να πάμε σε μεγαλύτερο μοντέλο (οριακά τα αντίστοιχα B suv του τότε δεν επαρκούν για τις ανάγκες μας, αυτό το συμπέρασμα είχα βγάλει και τότε από την αγορά μεταχειρισμένων μετά από ενδελεχή έρευνα). Για ένα καλοδιατηρημένο CRV diesel ας πούμε θες περίπου 25.000..
Αλήθεια, αυτοί οι κινητήρες είχαν βγει καλοί;!
-
Κρατα το και κρατα τα λεφτά σου. Μια χαρά αυτοκίνητο είναι.
Το θάβουμε μεταξύ μας το 2008 κυρίως για το κόστος κτήσης του αλλά φυσικά και δεν αξίζει να το αφήσεις και να πάρεις προηγούμενης γενιάς αυτοκίνητο.Πολύ θετικό ότι επιμένουν πως λύθηκε το θέμα. Ποιο ήταν το θέμα;
-
Kι εγώ συμφωνώ με τον lap για να μην κάνεις βεβιασμένη κίνηση για το 2008.
Απλά,για τη συζήτηση, το HRV η μεσαία,2η έκδοση advance κοστίζει 36.800 κι όχι 38.000 που λες.Και συγκρίνοντας με πίνακες τιμών των υπόλοιπων που δεν περιλαμβάνουν έξοδα PDI και μεταλλικό ή περλέ χρώμα,είναι περίπου ακόμη -1000 ευρώ. Δηλ. περίπου στα 35.800 τιμή εκκίνησης σε παρόμοια σύγκριση με τιμές τιμοκαταλόγου με τους υπόλοιπους. Δεν είναι και φθηνό,όμως συμπεριλαμβανομένου και του εξοπλισμού του δεν είναι και κάτι εντελώς παράξενο.
-
Εγώ δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο υπάρχει η σκέψη πώλησης. Εκτός αν δεν καλύπτει τις μεταφορικές ανάγκες.
Συμφωνώ όμως και εγώ ότι το aftersales είναι μία σοβαρή παράμετρος που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη πριν οποιαδήποτε αγορά. Ειδικά για όσους δεν θεωρούν το αυτοκίνητο ως χόμπι ή "αγάπη".
-
@dublin said in PEUGEOT FORUM:
Από 2 διαφορετικές πηγές.
1ον, το θέμα του Adblue δεν αφορά νεώτερα αυτοκίνητα και έχει λυθεί. Τουλάχιστον για το 2008 ΙΙ ήταν κατηγορηματικος ο Α (πολύ μεγαλύτερο όνομα στην εταιρεία), λιγότερο κατηγορηματικός ο Β, αλλά επίσης μου είπε ότι δεν έχει αλλάξει σε κανένα 2008 ΙΙ, αλλά σε 2008 Ι ήταν γνωστό θέμα.
2ον, δεν υπάρχει οδηγία για τον κινητήρα, κάθε περίπτωση εξετάζεται ατομικά (γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα συμβεί κάτι), υπάρχει στην αγορά από το 17-18 με μικρές παραλλαγές και θα είχε γίνει χαμός αν ήταν τόσο σοβαρό το πρόβλημα.
Μάλιστα τονίστηκε ότι έχουν γνώση και σε τεράστιο αριθμό leasing και δεν έχει παρουσιαστεί κάτι.
Και οι 2 ανέφεραν ότι η εταιρεία δεν αφήνει έτσι τους πελάτες της, εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώθηκε ότι πρέπει να γίνεται το ετήσιο service στο δίκτυο κατά τη διάρκεια της εγγύησης (100% αυτό, καλά, το ξέραμε), και καλό θα ήταν και μετά από αυτό, αφού σε οποιαδήποτε περίπτωση θα υπάρξει "βοήθεια" από την εταιρεία με την μορφή εκπτώσεων για σοβαρά θέματα που θα παρουσιαστούν.
Όπως σας είπα πήγε και από εκεί η συζυξ και της είπαν τα ίδια και τα αυτά, και ότι το αυτοκίνητο είναι σε τέλεια κατάσταση. Μισή ώρα σχεδόν μου είπε ότι το έλεγχαν και ότι η συμπεριφορά τους ήταν πολύ φιλική και καθησυχαστικη.
Προσωπικά δεν μου αρκούν όλα αυτά, από την άλλη δεν ξέρω αν έχει νόημα κάποια βεβιασμένη κίνηση. Η γνώμη μου είναι ότι πλέον στον κόσμο που ζούμε το aftersales παίζει τεράστιο ρόλο και bulletproof προϊόντα και λύσεις δεν υπάρχουν.
Κάναμε έναν μικρό έλεγχο επίσης για να δούμε τις επιλογές μας, και ουσιαστικά η μόνη αντίστοιχη λύση (σε εξοπλισμό, πέρα από τις τεράστιες διαφορές σε κινητήρα/κιβώτιο) είναι το HRV 2η έκδοση με 38.000€..άλλη λύση, είναι ίσως κάποιο προηγούμενης γενιάς αυτοκίνητο, περίπου 6-8ετιας με τιμή γύρω στα 13-20.000 (ανάλογα το μοντέλο, τα φθηνότερα είναι κάποια πολυμορφικά) και για τους χώρους του 2008 πρέπει να πάμε σε μεγαλύτερο μοντέλο (οριακά τα αντίστοιχα B suv του τότε δεν επαρκούν για τις ανάγκες μας, αυτό το συμπέρασμα είχα βγάλει και τότε από την αγορά μεταχειρισμένων μετά από ενδελεχή έρευνα). Για ένα καλοδιατηρημένο CRV diesel ας πούμε θες περίπου 25.000..
Αλήθεια, αυτοί οι κινητήρες είχαν βγει καλοί;!
το να το πουλησεις τωρα δεν ειναι λυση.
σκεψου με την ησυχια σου και εχεις χρονοτο adblue τι? χαχαχ. δηλαδη τσαμπα αλλαξε ο γιος μου 2, το 3008 στο γραφειο και τοσοι αλλοι? ακομη και ο κριου? σε αυτοκινητα του 2020 και μετα, μεχρι και 2022?
καποιοι απο εδωθε εχουν φωτο μπάι γατος με σειρα αμαξιων του γκρουπ σε αφιερωμενη αποκλειστικα σε adblue ραμπα, μη λεμε συνεργεια και θιγουμε ονοματα.
για τον ιμαντα, δεν ξερω ουτε καν αν ο φαρδυτερος ειναι λυση. και το "εξεταζεται ατομικα" χωρις να αναλαμβανει η εταιρεια ανακληση μου βρωμαει ιδιαιτερα....
ασε που η υποχρεωση του ετησιου σερβις σε αντιπροσωπεια απλα δεν υφισταται νομικα και αυτο το 'ατομικα' λειτουργει καπως και σαν εγλωβισμος.
επισης αυτα κυκλοφορουν στην αγορα. οπως ειχαν κυκλοφορησει για τα tsi.για την ωρα ηρεμησε οσο εισαι σε εγγυηση και κανε δευτερες σκεψεις οταν πλησιαζει να βγει. ακομη και τοτε μπορει να σε συμφερει να το κρατησεις.
-
Απλά δεν είναι τεχνικά εφικτό να γίνει άμεση αντικατάσταση στα εκατομμύρια κομμάτια που έχει βγει αυτό το μοτέρ.
Έστω ότι μπορεί το εργοστάσιο να παράγει όλα αυτά τα σετ εκκεντροφόρων κλπ. τα logistics από μόνα τους γίνονται γιγαντιαία και θα πρέπει κάθε συνεργείο αντιπροσωπείας για ένα 6μηνο να μην κάνει τίποτε άλλο.
Ένας Μάστορας με τον βοηθό του, πλήρως εξοπλισμένοι θέλουν ένα αν όχι δύο 8ωρα λύσε δέσε, πανελλήνια θα έπρεπε να έχουν από ένα πλήρωμα 2 ατόμων να εκτελεί μόνο αυτή την ανάκληση και να καταφέρουν π.χ. 50-100 αυτοκίνητα τη βδομάδα, ανάλογα πόσα αποκλειστικά συνεργεία είναι όλα μαζί του γκρουπ...
Εγώ ήμουν τυχερός φαντάζομαι που βρέθηκα Ιούλιο Αύγουστο σε μικρή καμπισια Θεσσαλική πόλη και είχαν τον χρόνο να ασχοληθούν. -
@piliourits said in PEUGEOT FORUM:
Απλά δεν είναι τεχνικά εφικτό να γίνει άμεση αντικατάσταση στα εκατομμύρια κομμάτια που έχει βγει αυτό το μοτέρ.
Έστω ότι μπορεί το εργοστάσιο να παράγει όλα αυτά τα σετ εκκεντροφόρων κλπ. τα logistics από μόνα τους γίνονται γιγαντιαία και θα πρέπει κάθε συνεργείο αντιπροσωπείας για ένα 6μηνο να μην κάνει τίποτε άλλο.
Ένας Μάστορας με τον βοηθό του, πλήρως εξοπλισμένοι θέλουν ένα αν όχι δύο 8ωρα λύσε δέσε, πανελλήνια θα έπρεπε να έχουν από ένα πλήρωμα 2 ατόμων να εκτελεί μόνο αυτή την ανάκληση και να καταφέρουν π.χ. 50-100 αυτοκίνητα τη βδομάδα, ανάλογα πόσα αποκλειστικά συνεργεία είναι όλα μαζί του γκρουπ...
Εγώ ήμουν τυχερός φαντάζομαι που βρέθηκα Ιούλιο Αύγουστο σε μικρή καμπισια Θεσσαλική πόλη και είχαν τον χρόνο να ασχοληθούν.Μπορεις να μας δώσεις περισσοτερες πληροφοριες πως το service γνώριζε για το συγκεκριμένο προβλημα. Απο το VIN του αμαξιου σου, είχε γενική οδηγία (Technical Service Bullet) που αφορα ολους τους 1,5..?
-
Ευχαριστώ για τις ψύχραιμες απαντήσεις και διάθεση παιδιά!
Αναφέρουμε τα πάντα, και αν έχω νεώτερα θα ενημερώνω, ώστε να βγει κάποιο λογικό συμπέρασμα και να έχουμε όλοι την συνολική γνώση.
Piliou επειδή είσαι ο μόνος τελικά που είχες άμεση εμπειρία επί του θέματος δώσε ότι πληροφορία μπορείς.. Δηλαδή επισκευάζουν τώρα 1/1000, ας πούμε; Και με τυχαία σειρά; Τι φάση;!
-
Προφανώς του Πήλιου θα έκανε τον θόρυβο που λένε.
Δουβλίνε το 2008 είναι χειροκίνητο ή αυτόματο ?
Μην ξεχνάτε το έξυπνο χρήμα αγοράζει όταν το αίμα ρέει στην άσφαλτο.
-
Παει χαλασε ο κοσμος. Η Στελλα στα μανταλακια? Απο το Δουβλη?
-
@spi_duster said in PEUGEOT FORUM:
Αν με βγάλουν, θα τους βγάλω και εγώ!
Πέρα από την πλάκα, η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ έχω μετοχές! Και γενικά δεν είμαι με καμία εταιρεία, ποτέ! Γενικώς.. έχουμε ταιριάξει τις τελευταίες δεκαετίες με PSA, αλλά έχουν περάσει πολλές εταιρίες από τα χέρια μου, ειδικά Ford, εκτός από VW group φυσικά.. είπαμε!
Αν υπάρχει πρόβλημα και η εταιρεία σφυραει αδιάφορα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω την πάπια, ή τον Κινέζο! Απλά προσπαθώ αυτή τη στιγμή να δω το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις. Όπως είπα και πριν, αυτός ο κινητήρας κυκλοφόρησε σίγουρα 2018, μπορεί και από τέλος του 2017, είναι πλέον πολλά τα χρόνια.
Θα φτάσουμε στην άκρη του νήματος..
Manual είναι..
-
Πέρα από την πλάκα, η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ έχω μετοχές! Και γενικά δεν είμαι με καμία εταιρεία, ποτέ! Γενικώς.. έχουμε ταιριάξει τις τελευταίες δεκαετίες με PSA, αλλά έχουν περάσει πολλές εταιρίες από τα χέρια μου, ειδικά Ford, εκτός από VW group φυσικά.. είπαμε!
Αν υπάρχει πρόβλημα και η εταιρεία σφυραει αδιάφορα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω την πάπια, ή τον Κινέζο! Απλά προσπαθώ αυτή τη στιγμή να δω το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις. Όπως είπα και πριν, αυτός ο κινητήρας κυκλοφόρησε σίγουρα 2018, μπορεί και από τέλος του 2017, είναι πλέον πολλά τα χρόνια.
Manual είναι..
Κράτα τα service του αυτοκινήτου στην αντιπροσωπεία και μην αγχώνεσαι. Ότι και να γίνει θα τα προσέξουν τ' αυτοκίνητα που συντηρούν αυτοί.
Και στα tsi και τα dsg που φωνάζανε παλιά, όσοι τα πήγαιναν στην αντιπροσωπεία και εγκαίρως διαγνώστηκαν τα προβλήματα και με έκπτωση 70% τα έφτιαξαν.
Όσοι τα πήγαιναν σε μαστόρια έξω, που δεν ήξεραν τα θέματα και δεν είχαν τις οδηγίες αποκατάστασης της μητρικής εταιρείας , τους έμενε το μοτέρ και το κιβώτιο στο χέρι 2 και 3 φορές και έβριζαν τη vw. -
Αμετανοητος βαγγελακης
-
@andya3 said in PEUGEOT FORUM:
Manual είναι..
Κράτα τα service του αυτοκινήτου στην αντιπροσωπεία και μην αγχώνεσαι. Ότι και να γίνει θα τα προσέξουν τ' αυτοκίνητα που συντηρούν αυτοί.
Και στα tsi και τα dsg που φωνάζανε παλιά, όσοι τα πήγαιναν στην αντιπροσωπεία και εγκαίρως διαγνώστηκαν τα προβλήματα και με έκπτωση 70% τα έφτιαξαν.
Όσοι τα πήγαιναν σε μαστόρια έξω, που δεν ήξεραν τα θέματα και δεν είχαν τις οδηγίες αποκατάστασης της μητρικής εταιρείας , τους έμενε το μοτέρ και το κιβώτιο στο χέρι 2 και 3 φορές και έβριζαν τη vw.ε, δεν ειχαμε δηλαδη δικαιο? αν και φιλλιπαιο συντηρηση (που ομως δεν ειχε γινει καθως δεν εκλεισε καν χρονο στα χερια μου), ειδικα οταν το πρωτοπηγα αρχισανε οτι εφταιγα εγω και να πλερω.... και το ιδιο μετα για τη σκαστρα. ή μαλλον καθε φορα που πηγαινα για σκαστρα.... και το ιδιο για τον 'συμπλεχτη' κομπρεσσορα-τουρμπο....
οταν δεν γινεται ανακληση αυτα συμβαινουν.
στην πι ες έι που ειναι το θεμα, πιστευω οτι ουτε γατα ουτε ζημια εαν γινει ανακληση γιατι ετσι αναγνωριζει η εταιρεια την ευθυνη της οποτε οι χρηστες στη χειροτερη θα επισκευασουν την ζημια χωρις κοστος. ολα τα αυτοκινητα μπορει να βγαλουν προβληματα. το θεμα ειναι εαν κοστιζει η επισκευη τους οπως και ο χρονος αποκαταστασης. -
@gatoz said in PEUGEOT FORUM:
@andya3 said in PEUGEOT FORUM:
Manual είναι..
Όσοι τα πήγαιναν σε μαστόρια έξω, που δεν ήξεραν τα θέματα και δεν είχαν τις οδηγίες αποκατάστασης της μητρικής εταιρείας , τους έμενε το μοτέρ και το κιβώτιο στο χέρι 2 και 3 φορές και έβριζαν τη vw.ε, δεν ειχαμε δηλαδη δικαιο? αν και φιλλιπαιο συντηρηση (που ομως δεν ειχε γινει καθως δεν εκλεισε καν χρονο στα χερια μου), ειδικα οταν το πρωτοπηγα αρχισανε οτι εφταιγα εγω και να πλερω.... και το ιδιο μετα για τη σκαστρα. ή μαλλον καθε φορα που πηγαινα για σκαστρα.... και το ιδιο για τον 'συμπλεχτη' κομπρεσσορα-τουρμπο....
οταν δεν γινεται ανακληση αυτα συμβαινουν.
στην πι ες έι που ειναι το θεμα, πιστευω οτι ουτε γατα ουτε ζημια εαν γινει ανακληση γιατι ετσι αναγνωριζει η εταιρεια την ευθυνη της οποτε οι χρηστες στη χειροτερη θα επισκευασουν την ζημια χωρις κοστος. ολα τα αυτοκινητα μπορει να βγαλουν προβληματα. το θεμα ειναι εαν κοστιζει η επισκευη τους οπως και ο χρονος αποκαταστασης.Φυσικά είχαν δίκιο οι κάτοχοι vw να διαμαρτύρονται. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Και φυσικά η vw δεν φέρθηκε τίμια, όπως δεν φέρεται και τώρα η psa ή παλιότερα και η Toyota και δεν ξέρω και ποιός άλλος.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό η psa, το είχε κάνει όταν είχε πρωτοβγάλει τους πρώτους ατμοσφαιρικούς puretech, που ήταν προβληματικοί και άλλαζαν ολόκληρα μοτέρ στις αντιπροσωπείες.
Το νόημα της παρέμβασής μου είναι ποιος είναι ο προσφορότερος τρόπος να χειριστείς ένα τέτοιο θέμα. Κρατάς το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία και ελπίζεις για το καλύτερο.
Όταν εμφανίστηκαν τα γνωστά προβλήματα στους πρώτους tsi, αυτοί που εμπιστεύτηκαν την αντιπροωπεία τα αντιμετώπισαν σχετικά εύκολα και χωρίς μεγάλη οικονομική αιμοραγία. Κάποιοι άλλοι ταλαιπωρήθηκαν και τα πλήρωναν και τα ξαναπλήρωναν και άκρη δεν έβγαζαν.
-
Παίδες δεν έχω κάποια ξεχωριστή πληροφόρηση, ούτε μπορώ να ξέρω τι πολιτική θα ακολουθήσει η κάθε εταιρεία ή κάθε εμπορία με αυτό το μοτέρ.
Θόρυβος δεν υπήρχε ούτε άλλαξε τίποτα έπειτα. Είμαι κοντά στον μηχανικό στο συνεργείο, αλλά αφηνω τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του, μπορεί να του κάνω κάποια ερώτηση, αλλά δεν περιμένω να μου εξηγήσει πως κάνει "διάγνωση". Νομίζω πως αν ξεκουμπωσουν την εισαγωγή αέρα πάνω στο καπάκι επιθεωρουν την περίπτωση, δεν ξέρω όμως αν βλέπουν κάτι παραπάνω από τους κωδικούς και το σχήμα.
Νομίζω πως δεν χρειάζεται πανικός για το θέμα, μια βόλτα απ το σέρβις για να δουν αν ανήκετε στα υποψήφια για αντικατάσταση και να δείτε τι θα σας πουν. Δεν είναι κάτι τόσο κρίσιμο που να θέλει επείγουσα αντιμετώπιση.
-
@piliourits said in PEUGEOT FORUM:
Παίδες δεν έχω κάποια ξεχωριστή πληροφόρηση, ούτε μπορώ να ξέρω τι πολιτική θα ακολουθήσει η κάθε εταιρεία ή κάθε εμπορία με αυτό το μοτέρ.
Θόρυβος δεν υπήρχε ούτε άλλαξε τίποτα έπειτα. Είμαι κοντά στον μηχανικό στο συνεργείο, αλλά αφηνω τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του, μπορεί να του κάνω κάποια ερώτηση, αλλά δεν περιμένω να μου εξηγήσει πως κάνει "διάγνωση". Νομίζω πως αν ξεκουμπωσουν την εισαγωγή αέρα πάνω στο καπάκι επιθεωρουν την περίπτωση, δεν ξέρω όμως αν βλέπουν κάτι παραπάνω από τους κωδικούς και το σχήμα.
Νομίζω πως δεν χρειάζεται πανικός για το θέμα, μια βόλτα απ το σέρβις για να δουν αν ανήκετε στα υποψήφια για αντικατάσταση και να δείτε τι θα σας πουν. Δεν είναι κάτι τόσο κρίσιμο που να θέλει επείγουσα αντιμετώπιση.
Δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει το θέμα για την Peugeot..ή περιμένουν Φεβρουάριο που θα το πάμε για service να το αντιμετωπίσουν..ή δεν θα κάνουν τίποτα μέχρι (και αν βέβαια, δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουροι) να χαλάσει.
Δεν θεωρώ δεδομένο ότι θα πρέπει να καταστραφεί ο κινητήρας για να το δουν σοβαρά
-
τι γίνεται μετά την εγγύηση; Εντάξει, και το C3 ακόμη στην Ομεγα το πάω, και γενικά πάω πάντα στα επίσημα σε αυτοκίνητα που αγοράζουμε καινούργια, αλλά αν μία ζημιά είναι στα 2-3-4.000, τι έκπτωση να μου κάνουν;!
-
εταιρική ευθύνη. Παραδεξου το πρόβλημα και προχώρα.. αυτή τη στιγμή έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στον όμιλο. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει τέτοια οδηγία. Είναι πάρα πολύ βαρύ σοβαροί, και συμπαθητικοί, άνθρωποι να λένε απροκάλυπτα "ψέματα" με αυτόν τον τρόπο. Φυσικά δεν το γνωρίζω με σαφήνεια αυτό, και δεν μπορώ να το υπονοήσω ή παραδεχτώ.
-
Γαλλικό diesel ήταν πάνω πάνω στη λίστα μου, επειδή είχα πολύ θετικά στοιχεία εμπειρικά και στη βιβλιογραφία. Ουσιαστικά χάνεται ένας σημαντικός λόγος που οδήγησε στην αγορά.
-
δεν ξεχνάμε και το adBlue.
Θα ήμουν πολύ πιο ήρεμος αν είχαν παραδεχθεί το πρόβλημα και προχωραγαμε από εκεί..
-
-
Οι ανακλήσεις αυτές αφορούν στο 2-3-5% των οχημάτων που ίσως βρεθούν σε συνθήκες τέτοιες ώστε σε βάθος χρόνου να αντιμετωπίσουν πρόβλημα.
Μην τα παίρνετε στο κρανίο και πάτε σε πόλεμο για ένα θεωρητικό κίνδυνο βλάβης.
Έχετε ακούσει στον κύκλο σας ποτέ να χτυπήσει αυτός ο κινητήρας λόγω αυτού του ζητήματος;
Είναι πολύ πιθανόν να είναι ανενημερωτοι σε κάποιες αντιπροσωπείες ακόμη. -
Δεν είναι σοβαρή λύση για να αποφύγεις μια μελλοντική ΠΙΘΑΝΗ (αλλά μπορεί και απίθανη) βλάβη, να το πουλήσεις και να παραδοθείς αμαχητί στις αγκάλες του Σ, ξηλωμένος κατά 37 χήνες. Ούτε να πας σε παλαιότερης κατηγορίας ιχ.
-
Γεια σας παιδιά, για το 2008 ΙΙ σε βενζίνη είναι ΟΚ? Βγάζει ζημιές. Σκέπτομαι ελαφρώς μεταχειρισμένο με εγγύηση αντιπροσωπείας, αν τελικά κάνω υπέρβαση και το αποφασίσω. Ο 100άρης μου φάνηκε πολύ καλός κινητήρας, καλό κιβώτιο, καλά όλα. Μετά μπήκα στο Crossland και όπως μπήκα βγήκα τρέχοντας. (Το c3 aircross είναι άλλη μία περίπτωση που σκέπτομαι, μένει να το οδηγήσω). Αλλιώς πάμε για το παλιό 2008. Δεν βιάζομαι.
PEUGEOT FORUM