-
@panosts said in Περί Αναρτήσεων:
@106s16 said in Περί Αναρτήσεων:
Καλησπέρα, έχω ενα mercedes w204 c180k avantgarde με αμορτισέρ koni str.t τα λεγόμενα πορτοκαλι και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα koni Special active αν τα έχει δοκιμάσει κάποιος γενικά και να πει μια γνώμη σε σχέση με τα εργοστασιακά που είχε... Επειδή έχω το αμάξι καθημερινό σε όχι και τόσο καλούς δρόμους θα ήθελα κάτι σχετικά άνετο μιας και με τα koni str.t την ακούω κάπως στα λακούβες. Είμαι μεταξύ εργοστασιακά sachs και koni special active.
Αν είσαι με τα εργοστασιακά ελατήρια βάλε με 450-550 Ε περασμένα ευθυγραμμισμένα κατά πρώτο λόγο sachs εμπορίου ή τα λίγο φτηνότερα και ελαφρώς χειρότερα bilstein Β4 (μαύρα), αν σε τρώει η τσέπη σου, μπορείς να βάλεις ελατήρια χαμηλώματος με τα αντίστοιχα κίτρινα Β8, η ακόμη να πας σε λύσεις χειροποίητες στον Κυρλαγκίτση με στενά ελατήρια πιατέλα HR και σεταρισμένα Β6, η σε αγοραστές λύσεις, εννοείται δεν βάζεις με τίποτε τα κινέζικα σετ κοιλοβερ που κυκλοφορούν, γνώμη μου βάλε sachs, όλα τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέμε.
Γενικά όπως γράφω θέλω να μαλακώσει το αυτοκίνητο για να είναι καθημερινό μιας και τώρα με τα koni str.t γίνομαι λίγο φραπές.. απλά δεν έχω εικόνα στην πράξη για τα special active που είναι αυτορυθμιζόμενα..
Ειναι πολυ σκληρα;
Μηπως χρειαζονται επισκευη; -
@gol said in Περί Αναρτήσεων:
@106s16 said in Περί Αναρτήσεων:
Καλησπέρα, έχω ενα mercedes w204 c180k avantgarde με αμορτισέρ koni str.t τα λεγόμενα πορτοκαλι και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα koni Special active αν τα έχει δοκιμάσει κάποιος γενικά και να πει μια γνώμη σε σχέση με τα εργοστασιακά που είχε... Επειδή έχω το αμάξι καθημερινό σε όχι και τόσο καλούς δρόμους θα ήθελα κάτι σχετικά άνετο μιας και με τα koni str.t την ακούω κάπως στα λακούβες. Είμαι μεταξύ εργοστασιακά sachs και koni special active.
Αν είσαι με τα εργοστασιακά ελατήρια βάλε με 450-550 Ε περασμένα ευθυγραμμισμένα κατά πρώτο λόγο sachs εμπορίου ή τα λίγο φτηνότερα και ελαφρώς χειρότερα bilstein Β4 (μαύρα), αν σε τρώει η τσέπη σου, μπορείς να βάλεις ελατήρια χαμηλώματος με τα αντίστοιχα κίτρινα Β8, η ακόμη να πας σε λύσεις χειροποίητες στον Κυρλαγκίτση με στενά ελατήρια πιατέλα HR και σεταρισμένα Β6, η σε αγοραστές λύσεις, εννοείται δεν βάζεις με τίποτε τα κινέζικα σετ κοιλοβερ που κυκλοφορούν, γνώμη μου βάλε sachs, όλα τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέμε.
Γενικά όπως γράφω θέλω να μαλακώσει το αυτοκίνητο για να είναι καθημερινό μιας και τώρα με τα koni str.t γίνομαι λίγο φραπές.. απλά δεν έχω εικόνα στην πράξη για τα special active που είναι αυτορυθμιζόμενα..
Ειναι πολυ σκληρα;
Μηπως χρειαζονται επισκευη;Όχι καινουρια είναι τα έχω 1 χρόνο απλά είναι σφιχτά σαν αμορτισέρ... Λογικά για εργοστασιακα sachs με βλέπω...
-
Καλημερα.Εχω το κια procced πρωτης γενιας και ειμαι για αλλαγη αμορτισερ.Γνωριζει καποιος ποια ειναι τα μαμα αμρτισερ σε 17αρα ζαντα?Επισης κανουν θορυβο κατι σινεμπλοκ και ζαμφορ.Αμα αλλαξω και αυτα ποσο θα παει το μαλλι?
-
Στο παρελθόν που είχαμε hyundai στην οικογένεια θυμάμαι ότι τα αμορτισέρ τους ήταν κορεάτικης κατασκευής ,αλλά δε θυμάμαι την εταιρεία. Εδώ όλοι οι μηχανικοί πρότειναν kyb , αλλά γινόταν πάρα πολύ σκληρό μετά την αλλαγή
-
Καλημέρα στην παρέα! Έχω στην κατοχή μου ένα Vw Touran του 2017 με 110.000 χλμ. Θα ήθελα να ρωτήσω πότε συνήθως μπαίνουμε στην διαδικασία να αλλάξουμε αμορτισέρ? Δεν μπορώ να πω οτι δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα ήθελα να ξέρω! Για να παραμένει το αμάξι άνετο πάω σε Sachs?
Ευχαριστώ πολύ. -
α) έλεγχος σε αμορτισερόμετρο
β) όταν αρχίζει το αμάξι να πλέει πολύ στην εθνική (ή σε καμπές που έχει φορτιστεί η ανάρτηση ήδη από τη στροφή)
γ) όταν ο οπτικός έλεγχος δείχνει ότι έχουν αρχίσει να χάνουν λάδια (οπότε είναι ήδη αργά)Για εταιρεία δε θα πω, ο καθένας έχει τις συμπάθειές του, εργοστασιακά τι φοράνε αυτά?
-
@antonakis said in Περί Αναρτήσεων:
α) έλεγχος σε αμορτισερόμετρο
β) όταν αρχίζει το αμάξι να πλέει πολύ στην εθνική (ή σε καμπές που έχει φορτιστεί η ανάρτηση ήδη από τη στροφή)
γ) όταν ο οπτικός έλεγχος δείχνει ότι έχουν αρχίσει να χάνουν λάδια (οπότε είναι ήδη αργά)Για εταιρεία δε θα πω, ο καθένας έχει τις συμπάθειές του, εργοστασιακά τι φοράνε αυτά?
αμα εχει κανει καμια 100αρια χιλιαδες χιλιομετρα ακομα και αν αποδιδουν καλα ακομα δεν χρειαζεται μια αλλαγη?Δηλαδη εγω που το πηγα κτεο οι ενδειξεις που εχει για την αποδοση τους ειναι σωστη πχ?
-
Τα αμορτισερόμετρα στο κτεο δεν μετράνε ούτε φούσκες bigbubble.
Δεν μιλάμε για στρίψιμο δίχως αύριο, μιλάμε για οικογενειακό αυτοκίνητο. Αν τα αμορτισέρ συμπεριφέρονται σωστά, δεν βρίσκω λόγο αλλαγής.
-
Καλημέρα σε όλο το forum! Έχω ένα ford focus Ti 1.6 του 2005 , την sport έκδοση και βρίσκομαι σε αναζήτηση αμορτισέρ για αντικατάσταση αλλά δυσκολεύομαι να βρω για την sport έκδοση. Τώρα φοράω MONROE OE spectrum και μετά από 25000 χιλ. το αμάξι έχει γίνει κούτσουρο. Στο ΚΤΕΟ βγαίνουν ικανοποιητικά τα νούμερα εμπρός πίσω (78-79) αλλά έχει γίνει πέτρα. Βέβαια κρατάει απίστευτα στις στροφές, αλλά με έχει κουράσει το χοροπηδητό σε οποιαδήποτε μικρή ανωμαλία. Ήταν από την αρχή αρκετά σκληρό ....
Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές από ότι έχω διαβάσει (σε οικονομικά πλαισία) και δεν ξέρω αν θα δουλέψουν με την sport ανάρτηση. Τα Kayaba excel G και τα SACHS είναι επιλογή; Τα Bilstein B4; Όποια βοήθεια θα είναι πολύτιμη.... -
@dbourant said in Περί Αναρτήσεων:
Καλημέρα σε όλο το forum! Έχω ένα ford focus Ti 1.6 του 2005 , την sport έκδοση και βρίσκομαι σε αναζήτηση αμορτισέρ για αντικατάσταση αλλά δυσκολεύομαι να βρω για την sport έκδοση. Τώρα φοράω MONROE OE spectrum και μετά από 25000 χιλ. το αμάξι έχει γίνει κούτσουρο. Στο ΚΤΕΟ βγαίνουν ικανοποιητικά τα νούμερα εμπρός πίσω (78-79) αλλά έχει γίνει πέτρα. Βέβαια κρατάει απίστευτα στις στροφές, αλλά με έχει κουράσει το χοροπηδητό σε οποιαδήποτε μικρή ανωμαλία. Ήταν από την αρχή αρκετά σκληρό ....
Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές από ότι έχω διαβάσει (σε οικονομικά πλαισία) και δεν ξέρω αν θα δουλέψουν με την sport ανάρτηση. Τα Kayaba excel G και τα SACHS είναι επιλογή; Τα Bilstein B4; Όποια βοήθεια θα είναι πολύτιμη....Τσέκαρε και τις πιέσεις στα λάστιχά σου!
Δεν είναι παντού σωστά καλιμπραρισμένα τα πιεσόμετρα οπότε μπορεί να σου γράφει 35 και να έχει 38!
Αν του έχεις βάλει 38 δλδ μπορεί να έχει 41 οπότε λογικό το κούτσουρο!
Αν όλα τα υπόλοιπα είναι οκ, μπες στην διαδικασία για αμορτισέρ!
Πολύ φοβάμαι ότι επειδή η έκδοση με την πιο σπορ ανάρτηση δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ θα πρέπει να ρωτήσεις κωδικό ανταλλακτικών στη ford για να βρεις τα αντικείμενα από τους οεμ κατασκευαστές. -
@nickthetrib said in Περί Αναρτήσεων:
Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές από ότι έχω διαβάσει (σε οικονομικά πλαισία) και δεν ξέρω αν θα δουλέψουν με την sport ανάρτηση. Τα Kayaba excel G και τα SACHS είναι επιλογή; Τα Bilstein B4; Όποια βοήθεια θα είναι πολύτιμη....Τσέκαρε και τις πιέσεις στα λάστιχά σου!
Δεν είναι παντού σωστά καλιμπραρισμένα τα πιεσόμετρα οπότε μπορεί να σου γράφει 35 και να έχει 38!
Αν του έχεις βάλει 38 δλδ μπορεί να έχει 41 οπότε λογικό το κούτσουρο!
Αν όλα τα υπόλοιπα είναι οκ, μπες στην διαδικασία για αμορτισέρ!
Πολύ φοβάμαι ότι επειδή η έκδοση με την πιο σπορ ανάρτηση δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ θα πρέπει να ρωτήσεις κωδικό ανταλλακτικών στη ford για να βρεις τα αντικείμενα από τους οεμ κατασκευαστές.Τις έχω τσεκάρει με ψηφιακό μετρητή και έχω δοκιμάσει διάφορες πιέσεις, απλά χειροτέρεψε η κατάσταση. Οι κατασκευαστές δεν έχουν κάποιο κωδικό για την sport έκδοση. Μόνο η sachs γράφει ότι αυτά που προτείνει είναι για κανονική και sport έκδοση.
-
Χαιρετε.
Πιθανώς να χρειαζονται πιεση τα ελαστικα των τροχων.
Πιθανως να χρειαζονται αλλαγη τα ελαστικα των τροχων.Ερωτησε αν θελεις αν γινεται καποια αλλαγη σε καποια αντιπροσωπεια, αν εχουν αυτοι κατι να προτεινουν.
Αλλιως για συμβατικα αμορτισερ μονο αυτα τα οποια ηδη γνωριζεις.
-
Χαιρετε.
Πιθανως να χρειαζονται αλλαγη τα ελαστικα των τροχων.Ερωτησε αν θελεις αν γινεται καποια αλλαγη σε καποια αντιπροσωπεια, αν εχουν αυτοι κατι να προτεινουν.
Πρόσφατα άλλαξα ελαστικά . Η ανάρτηση απλά είναι πολύ σκληρή με τα συγκεκριμένα αμορτισέρ. Με τα προηγούμενα MONROE Reflex και ίδια μάρκα και τύπο ελαστικών δεν είχα τέτοια θέμα. Απλά είναι πλέον πολύ κουραστική η οδηγηση ιδιαίτερα στην περιοχή που βρίσκονται , Δήμος Θερμαϊκού , που βασιλεύουν οι λακούβες.... Για αυτό είναι σε αναζήτηση αντικατάστασης αμορτισέρ προς το μαλακότερο αρκεί να ταίριαζουν με τον τύπο του αυτοκινήτου.
-
Χαιρετε.
Πρόσφατα άλλαξα ελαστικά . Η ανάρτηση απλά είναι πολύ σκληρή με τα συγκεκριμένα αμορτισέρ. Με τα προηγούμενα MONROE Reflex και ίδια μάρκα και τύπο ελαστικών δεν είχα τέτοια θέμα. Απλά είναι πλέον πολύ κουραστική η οδηγηση ιδιαίτερα στην περιοχή που βρίσκονται , Δήμος Θερμαϊκού , που βασιλεύουν οι λακούβες.... Για αυτό είναι σε αναζήτηση αντικατάστασης αμορτισέρ προς το μαλακότερο αρκεί να ταίριαζουν με τον τύπο του αυτοκινήτου.
Ήταν τόσο σκληρή και πριν αλλάξεις λάστιχα;;;
Αν ναι, αλλάζεις αμορτισέρ (ισως έπρεπε να ρωτήσεις και για λάστιχα με μαλακοτερα πλαϊνά)
Αν όχι, και έβαλες άλλη μάρκα - μοντέλο ελαστικών, η κύρια ευθύνη πάει στα λάστιχα (αυτά που έβαλες έχουν σκληρά πλαϊνά, και επιδράσουν την συνολική αίσθηση).
Παίξε με την πίεση στα λάστιχα αρχικά για μέχρι να βρεις τι θα κάνεις ( θα εκπλαγείς με την επίδραση που έχει)! -
@nickthetrib said in Περί Αναρτήσεων:
Χαιρετε.
Ήταν τόσο σκληρή και πριν αλλάξεις λάστιχα;;;
Αν ναι, αλλάζεις αμορτισέρ (ισως έπρεπε να ρωτήσεις και για λάστιχα με μαλακοτερα πλαϊνά)
Αν όχι, και έβαλες άλλη μάρκα - μοντέλο ελαστικών, η κύρια ευθύνη πάει στα λάστιχα (αυτά που έβαλες έχουν σκληρά πλαϊνά, και επιδράσουν την συνολική αίσθηση).
Παίξε με την πίεση στα λάστιχα αρχικά για μέχρι να βρεις τι θα κάνεις ( θα εκπλαγείς με την επίδραση που έχει)!Ναι ήταν αρκετά σκληρή, απλά τώρα μου είναι σχεδόν ανυπόφορη....Ελαστικά ίδια μάρκα και μοντέλο ....Έχω καταλήξει ότι είμαι για αντικατάσταση αμορτισέρ, οπότε ίσως κάποιος που έχει το δικό μου μοντέλο έχει κάποια συμβουλή.
-
Χαιρετώ τα μέλη του forum.
Έχω το DS4 2011 – τότε ήταν ακόμη στη citroen – 2λιτρο diesel.
Απίστευτα καλό σε όλα του, για μένα τουλάχιστον.
Η απορία μου, για όποιον γνωρίζει ακόμα και χωρίς να είναι ειδικός:
Έχω κάνει, πραγματικά απροβλημάτιστα, 385.000 km.
Δεν έχω αλλάξει μέχρι τώρα αμορτισέρ, γιατί από την αντιπροσωπεία μου είπαν πως “δεν προβλέπεται αλλαγή αμορτισερ για το μοντέλο(!!!;;;;) και στο ΚΤΕΟ μου λένε πως είναι εντάξει.
Προσωπικά θεωρώ πως το αυτοκίνητο δεν έχει πια την παραδειγματική ευστάθεια που είχε στις στροφές και όχι μόνο.
Ρωτώ: είναι δυνατόν να μην πρέπει να αλλάξω αμορτισερ;
Ευχαριστώ! (και μη γελάτε, πλιζ…)@criuser said in αναρτήσεις σε DS4:
Δεν ξέρω να σου πω.
Ρώτα και άλλο ένα εξουσιοδοτημένο.
Πάντως στο C4 του 2005 που έχω, τώρα πριν 3 μήνες είχε ένα πρόβλημα το ένα πίσω αμορτισέρ και άλλα και τα δύο.@nickthetrib said in αναρτήσεις σε DS4:
Αν νιώθεις ότι το αμάξι δεν συμπεριφέρεται όπως πριν στο δρόμο από άποψη ανάρτησης, ρώτα και αλλού!!!
Μην περιμένεις να φτάσει να γίνει ζήτημα ασφάλειας!!!
Λίγο δύσκολο να μην χρειαστεί να αλλαχθούν ποτέ, το πιο πιθανό είναι να μην το προέβλεψαν υποθέτοντας ότι δεν θα αντέξει το υπόλοιπο αυτοκίνητο μέχρι την αλλαγή των αμορτισέρ!
(Πλάκα κάνω για να πειράξω τον @criuser )
Εκτός της πλάκας αν είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη η ανάρτηση μπορεί να παίζει ρόλο.@ilias-a said in αναρτήσεις σε DS4:
Σε 13 χρονια και 385.000 km η αληθεια ειναι οτι μου φανταζει σχεδον απιθανο τα αμορτισερ να ειναι σε καλη κατασταση. Καλο θα ειναι εκτος τον ελεγχο που θα κανεις στα αμορτισερ να κανεις και εναν γενικο ελεγχο στο εμπροσθιο και πισω συστημα αναρτησεως και στα σινεμπλοκ.
@kkostask said in αναρτήσεις σε DS4:
Και εμένα μου φαίνεται απίθανο λόγω χιλιομέτρων να είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει όμως να πούμε ότι σε εκείνα τα μοντέλα η Σιτροέν μάλλον είχε κάνει καλή επιλογή προμηθευτή. Και στο δικό μου c4 έχω της μάνας τους και είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά τα 200κ χλμ.
@alexandros-k said in αναρτήσεις σε DS4:
400,000 χλμ, χωρις προβληματα ε ?
Αυτα να τα βλεπουν αυτοι που λενε οτι τα PSA χαλανε@ifpanos said in αναρτήσεις σε DS4:
Δεν έχω αλλάξει μέχρι τώρα αμορτισέρ, γιατί από την αντιπροσωπεία μου είπαν πως “δεν προβλέπεται αλλαγή αμορτισερ για το μοντέλο(!!!;;;;)
Yπαρχουν αμορτισερ, αφτερ μαρκετ για αυτο το μοντελο. Δεν ειναι απαραιτητο να τα παρεις απο αντιπροσωπεια . Οτι δεν προβλεπεται αλλαγη, λενε βλακειες . Απλη αναρτηση εχεις ή ηλεκτρονικα ελεγχόμενη?
-
Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές από ότι έχω διαβάσει (σε οικονομικά πλαισία) και δεν ξέρω αν θα δουλέψουν με την sport ανάρτηση. Τα Kayaba excel G και τα SACHS είναι επιλογή; Τα Bilstein B4; Όποια βοήθεια θα είναι πολύτιμη....Κοιτα και τα γνησια, συνηθως η ford στα παλαιοτερα της μοντελα τα βγαζει σε ελκυστικες τιμες.
-
@ifpanos said in Περί Αναρτήσεων:
Χαιρετώ τα μέλη του forum.
Έχω το DS4 2011 – τότε ήταν ακόμη στη citroen – 2λιτρο diesel.
Απίστευτα καλό σε όλα του, για μένα τουλάχιστον.
Η απορία μου, για όποιον γνωρίζει ακόμα και χωρίς να είναι ειδικός:
Έχω κάνει, πραγματικά απροβλημάτιστα, 385.000 km.
Δεν έχω αλλάξει μέχρι τώρα αμορτισέρ, γιατί από την αντιπροσωπεία μου είπαν πως “δεν προβλέπεται αλλαγή αμορτισερ για το μοντέλο(!!!;;;;) και στο ΚΤΕΟ μου λένε πως είναι εντάξει.
Προσωπικά θεωρώ πως το αυτοκίνητο δεν έχει πια την παραδειγματική ευστάθεια που είχε στις στροφές και όχι μόνο.
Ρωτώ: είναι δυνατόν να μην πρέπει να αλλάξω αμορτισερ;
Ευχαριστώ! (και μη γελάτε, πλιζ…)@criuser said in αναρτήσεις σε DS4:
Δεν ξέρω να σου πω.
Ρώτα και άλλο ένα εξουσιοδοτημένο.
Πάντως στο C4 του 2005 που έχω, τώρα πριν 3 μήνες είχε ένα πρόβλημα το ένα πίσω αμορτισέρ και άλλα και τα δύο.@nickthetrib said in αναρτήσεις σε DS4:
Αν νιώθεις ότι το αμάξι δεν συμπεριφέρεται όπως πριν στο δρόμο από άποψη ανάρτησης, ρώτα και αλλού!!!
Μην περιμένεις να φτάσει να γίνει ζήτημα ασφάλειας!!!
Λίγο δύσκολο να μην χρειαστεί να αλλαχθούν ποτέ, το πιο πιθανό είναι να μην το προέβλεψαν υποθέτοντας ότι δεν θα αντέξει το υπόλοιπο αυτοκίνητο μέχρι την αλλαγή των αμορτισέρ!
(Πλάκα κάνω για να πειράξω τον @criuser )
Εκτός της πλάκας αν είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη η ανάρτηση μπορεί να παίζει ρόλο.@ilias-a said in αναρτήσεις σε DS4:
Σε 13 χρονια και 385.000 km η αληθεια ειναι οτι μου φανταζει σχεδον απιθανο τα αμορτισερ να ειναι σε καλη κατασταση. Καλο θα ειναι εκτος τον ελεγχο που θα κανεις στα αμορτισερ να κανεις και εναν γενικο ελεγχο στο εμπροσθιο και πισω συστημα αναρτησεως και στα σινεμπλοκ.
@kkostask said in αναρτήσεις σε DS4:
Και εμένα μου φαίνεται απίθανο λόγω χιλιομέτρων να είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει όμως να πούμε ότι σε εκείνα τα μοντέλα η Σιτροέν μάλλον είχε κάνει καλή επιλογή προμηθευτή. Και στο δικό μου c4 έχω της μάνας τους και είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά τα 200κ χλμ.
@alexandros-k said in αναρτήσεις σε DS4:
400,000 χλμ, χωρις προβληματα ε ?
Αυτα να τα βλεπουν αυτοι που λενε οτι τα PSA χαλανε@ifpanos said in αναρτήσεις σε DS4:
Δεν έχω αλλάξει μέχρι τώρα αμορτισέρ, γιατί από την αντιπροσωπεία μου είπαν πως “δεν προβλέπεται αλλαγή αμορτισερ για το μοντέλο(!!!;;;;)
Yπαρχουν αμορτισερ, αφτερ μαρκετ για αυτο το μοντελο. Δεν ειναι απαραιτητο να τα παρεις απο αντιπροσωπεια . Οτι δεν προβλεπεται αλλαγη, λενε βλακειες . Απλη αναρτηση εχεις ή ηλεκτρονικα ελεγχόμενη?
Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Με βοήθησαν (και μου ταίριαξαν σε αυτό που σκέφτομαι).
Οι αναρτήσεις είναι απλές, όχι ηλεκτρονικές - το ζύγισμα του αυτοκινήτου παραδειγματικό.
Και (για να μην είμαι ψεύτης): το μόνο πρόβλημα που έβγαλε (στα 330.000 ήταν) διαρροή από το σύστημα ψύξης στο θερμοστάτη και συμπλέκτη που άλλαξα στα 150.000.
θα κάνω πλήρη έλεγχο σε όλα τα σχετικά (σινεμπλοκ κλπ), και όταν με το καλό διορθώσω ότι χρειάζεται, θα "ολοκληρώσω" την ιστορία με ότι προκύψει και τις εντυπώσεις μου.
Ευχαριστώ και πάλι. -
Καλησπέρα σε όλους
Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το μανίσιο ύψος ελατηρίων της Mercedes CLK Mark-2 έκδοση Elegance (δηλ. πολύ μαλακή);
Θέλω να αγοράσω αμορτισερ και ελατήρια Sachs αλλά θέλω να χαμηλώσει max 3 εκατοστά, όχι παραπάνω.
H Sachs στον κατάλογο της αναφέρει απόλυτο ύψος, όχι διαφορά με το εργοστασιακό.
Ευχαριστώ -
@hammerhead said in Περί Αναρτήσεων:
Καλησπέρα σε όλους
Γνωρίζει κανείς ποιο είναι το μανίσιο ύψος ελατηρίων της Mercedes CLK Mark-2 έκδοση Elegance (δηλ. πολύ μαλακή);
Θέλω να αγοράσω αμορτισερ και ελατήρια Sachs αλλά θέλω να χαμηλώσει max 3 εκατοστά, όχι παραπάνω.
H Sachs στον κατάλογο της αναφέρει απόλυτο ύψος, όχι διαφορά με το εργοστασιακό.
ΕυχαριστώΓια να ειναι χαμηλοτερο το ύψος από το εργοστασιακό πρεπει να αλλαχθουν ελατηρια.
Ελατηρια τα οποια θεωρούνται σπορ/σκληρα.
Αν αλλαχθουν τα ελατηρια ομως πρεπει οπωσδήποτε να αλλαθουν και τα αμορτισερ. Αμορτισέρ (αποσβεστήρες) σπορ/σκληρα τα οποια να ταιριαζουν με τα ελατηρια.
Τα Sachs δεν θεωρουνται σπορ.
Περί Αναρτήσεων