-
Αυτό λέτε;;;
Το κολάρο εισαγωγής είναι βλέπω εύκαμπτο… @ilias-a καλό ή κακό είναι αυτό;
Υπόψιν, δεν αγγίζουμε ΠΟΤΕ τα πορτοκαλί καλώδια…μα ΠΟΤΕ όμως.
-
@lap said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Αυτό λέτε;;;
Οταν υπαρχουν εξαρτηματα που η μια τους πλευρα ειναι πακτωμενη πανω στον κινητηρα και η αλλη σε σταθερο σημειο, καπου πρεπει να εχουν μια αρθρωση που θα απορροφαει τα μπαλαντζα του κινητηρα. Αν ειναι ποιοτικο το υλικο θα βγαλει πολλα χρονια, αν οχι θα αντικατασταθει.
Αν ο κατοχος κρατησει 10 χρονια το αυτοκινητο και σαπισει το σπειραλ σιγα μην το αλλαξει, Απλα θα ρουφαει αερα σε μεγαλυτερη θερμοκρασια ο κινητηρας και θα εχει μια μικρη απωλεια δυναμης. -
Έχω βάλει τα στιγμιότυπα από την εργαστηριακή σύγκρουση σε κολώνα
Δείτε την δεύτερη ναυαρχίδα της Mercedes συγκριτικά με το ταπεινό αυτοκίνητο πόλης που εκεί σε αυτούς κοστίζει 15-19Κ
Ο τρόπος που είναι σχεδιασμένα τα αμαξώματα γύρω από τις μπαταρίες είναι σε άλλο επίπεδο. Μιλάμε για άλλη γενιά αυτοκινήτων.
-
@dimitrioskosmas said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
@tkin73 said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
@dimitrioskosmas said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Δείτε τα omoda,και τα κινέζικα γενικότερα,και μετά αποφασίστε
Στο σαλόνι φαίνονται ωραία όταν ανοίξεις το καπό ψευτια και κινέζια γ ποιοτηταςΉρεμα ρωτάω, έχεις ανοίξει καπό σε κάποιο από τα κινέζικα που ήρθαν φέτος στην Ελλάδα; Δλδ είναι 5 στερα , έχουν χάλυβα υψηλής αντοχής αλλά κάτω από το καπό είναι ότι να ναι;
Άγρια απαντάω
Άνοιξα κάπω σε omoda
Και τη λαμαρίνα της πλάκας μαζί με τη πλαστικυρα δεν την είχα δει σε dacia 20ετιας
Δε πα να είναι και 7αστερα
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχουν προσοχή στη λεπτομέρεια, εμένα αυτό με χαλαειΔεν έχουν προσοχή στην λεπτομέρεια σε καμία περίπτωση σχεδόν όλα. Ισχύει . Αν σε χαλάει δεν είναι μάλλον για σένα. Βασικά μόνο ένας Ιάπωνας Honda ή Mazda ή ακριβά μοντέλα της bmw και της merc θα σε καλύψουν σε αυτό . Άντε και μια Lexus. Δύσκολα θα βρεις προσοχή σε λεπτομέρειες σε άλλες μάρκες ειδικά σε Κινέζους.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλά. Αλλά το efficiency στην γραμμή παραγωγης χαρακτηρίζει τους Κινέζους και η πάρα πάρα πολύ γρήγορη ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου (που είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή στους ρυθμούς που το κάνουν οι Κινέζοι). Γενικά είναι οι καλύτεροι στην μαζική παραγωγή και τρόπους να το κάνουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά .
Η προσοχή στην λεπτομέρεια δεν είναι χαρακτηριστικό των Κινέζων , δεν θα το δεις ποτέ στα αυτοκίνητα τους
Υγ λαμαρίνα της πλάκας έχουν όλα , και τα ευρωπαϊκά , και ολα
-
Εγώ βλέπω τους mods να κοκκινίζουν. Σβήστε ρε ‘σείς τις παραθέσεις
-
Επιτηδες το κανεις για να φαμε μπαν.
-
@ilias-a said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Επιτηδες το κανεις για να φαμε μπαν.
Είναι ένας τρόπος, έχει άλλους 45 να το κάνει
-
Πείτε στον κύριο
ότι δεν τον διαβάζουμε.
-
Ο τρόπος που είναι σχεδιασμένα τα αμαξώματα γύρω από τις μπαταρίες είναι σε άλλο επίπεδο. Μιλάμε για άλλη γενιά αυτοκινήτων.
Ολες αυτες οι ενισχυσεις και τα δεσιματα στις κολωνες που εχουν ολα τα αυτοκινητα απο το 1997 και μετα και καποιοι προχθες επεμεναν οτι αν ανοιξει λιγο παραπανω η πισω πορτα του γιαρις θα κρεμασουν οι μεντεσεδες ή δεν ξερω τι αλλο.
-
Έχουν ένα έξτρα πλαίσιο από πάρα πολύ υψηλής αντοχής χάλυβα γύρω από την μπαταρία και όλα αυτά μαζί δένονται σε προμελετημένες θέσεις που διαχέουν τις δυνάμεις με αποτέλεσμα τα αποτελέσματα να είναι αδιανόητα υψηλά συγκριτικά με τα προηγούμενης γενιάς αυτοκίνητα.
Πρώτο σε αυτό ήταν το tesla model s και μετά model 3. Θεωρώ πως τα όρια και τα πρωτόκολλα του n cap είναι χαμηλότερα από τις ικανότητες του αυτοκινήτου
-
Μου έκανε εντύπωση στο βίντεο πως οι πίσω επιβάτες έχουν προεντατήρες ζωνών.
Αυτό δεν το συναντάς σε πολλά και ακριβά αυτοκίνητα, τουλάχιστον μέχρι το 2015
-
Εξαιρετικά τα πήγε στο τεστ. Ειδικά στην κολώνα εντυπωσιακό πόση λίγη παραμόρφωση είχε και πως συμπεριφέρεται με την ηλιοροφή.
-
Η προσοχή στην λεπτομέρεια ειναι που χάνουν (δείτε π.χ. στο βόντεο τον τρόπο που λειτουργέι η πόρτα, δεν έχει στοπ να την κρατήσει ανοιχτή!), αλλά όταν σου δίνει τόσο "πολύ αμάξι" σε αυτά τα λεφτά, μπορείς να παραβλέψεις τις λεπτομέρειες.
-
Το βοντεοοοοοοο το βοντεοοοοο….που λέει και ο Χίος.
Εγώ νόμιζα πως το αναφέρει για καλό. Λάθος;
-
Εντωμεταξύ κανείς μας δεν αναφέρει ότι το αυτοκίνητο πιάνει 0-100 σε 4,5-4,8’’
Ενώ μπορεί να κάνει και μεγάλα ταξίδια ως phev και κοστίζει 46Κ
-
@tkin73 said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Αυτό λέτε;;;
Υπόψιν, δεν αγγίζουμε ΠΟΤΕ τα πορτοκαλί καλώδια…μα ΠΟΤΕ όμως.
Εγώ πάντως από την φωτογραφία που έβαλες δεν βλέπω , όσο μπορείς να δεις από μια φωτογραφία, αμάξι γ κατηγορίας. Δεν βλέπω πριμιουμ , αλλά βλέπω τακτοποίηση άνω του μέσου όρου.
Kαθαρη διάταξη χωρίς εκτεθειμένα εξαρτήματα.Από τη φωτογραφία προσπαθείς να βγάλεις άκρη ?
-
Είναι τρελό το ποσό εύκολα πιάνουν τα χιλιόμετρα. Εμείς δίνουμε αγώνα για τα 10’’ με άψογες αλλαγές και αυτοσυγκέντρωση Μιγιάγκι
-
@fanis75 said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Η προσοχή στην λεπτομέρεια ειναι που χάνουν (δείτε π.χ. στο βόντεο τον τρόπο που λειτουργέι η πόρτα, δεν έχει στοπ να την κρατήσει ανοιχτή!), αλλά όταν σου δίνει τόσο "πολύ αμάξι" σε αυτά τα λεφτά, μπορείς να παραβλέψεις τις λεπτομέρειες.
Αν την τερματισεις την πόρτα ήρεμα μένει ανοικτή. Εκείνο που έδειχνε στο βίντεο είναι ότι αν την σπρώξεις λίγο παραπάνω κάνει ανάκληση μόνη της και κλείνει κάτι που δεν το κάνουν υπόλοιπα αμάξια. Για καλό το έδειξε όχι για μειονέκτημα.
-
Εγώ νόμιζα πως το αναφέρει για καλό. Λάθος;
Φυσικά και όχι, αρνητικό ειναι να μην έχει στοπ η πόρτα.
-
@ilias-a said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Ολες αυτες οι ενισχυσεις και τα δεσιματα στις κολωνες που εχουν ολα τα αυτοκινητα απο το 1997 και μετα και καποιοι προχθες επεμεναν οτι αν ανοιξει λιγο παραπανω η πισω πορτα του γιαρις θα κρεμασουν οι μεντεσεδες ή δεν ξερω τι αλλο.
@ilias-a , εγώ δεν μίλησα για κρέμασμα μεντεσέδων, εγώ μίλησα για αλλαγή του άξονα και άρα του μοχλοβραχίονα. Θα έχει στο μέλλον πρόβλημα ? Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια
OMODA & JAECOO (CHERY) forum