-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ford Mondeo του 2004. Μέχρι πριν 1 χρόνο είχα διάφορα εταιρικά για τη κίνηση μου και το Mondeo για προσωπική χρήση (κυρίως ταξίδια).
Ηταν ερωτηση παγιδα ηθελα να δω αν εχεις suzuki.
Περασε ο Lap?Δηλαδη εισαι ο μονος που τον εχεις δειΟ @sette ειναι ο «Τσακ Νορις» των 4τροχων!
Ο @sette εχει δει τον @lap
Ο @sette ξέρει ποιο αμαξι θα ακυρώσει ο @alex-mix !
-
Με όλο το σεβασμό στους κατόχους και θαυμαστές των Suzuki.
@alex-mix τα suzuki είναι τίμια πλην φτωχά. Ο πολύς εξοπλισμός σε καλή τιμή δεν αλλάζει το τι είναι πραγματικά κάθε αυτοκίνητο. Και δεν οδηγείς τον εξοπλισμό, το αυτοκίνητο οδηγείς.
Είσαι και σε κάποια ηλικία φαντάζομαι που θες κάτι καλύτερο για τον εαυτό σου. Ούτε suzuki, ούτε μεταχειρισμένο chr. Να πάρεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο ποιοτικό, να νοιώσεις τη χαρά του καινούργιου και να σε γεμίζει κάθε μέρα που θα μπαίνεις μέσα και θα το οδηγείς.
Αν μπορείς να πάρεις καινούργιο chr που φαίνεται ότι σ' αρέσει πιο πολύ έχει καλώς.
Αλλιώς καλύτερο αυτοκίνητο από το T-Roc δε θα βρεις. Πάρτο και με το μικρό μοτέρ το 1.0 να ρίξεις το κόστος. Σου εγγυώμαι ότι θα σε καλύψει απόλυτα. Ούτε αυτόματο χρειάζεται να είναι. Στους επαρχιακούς που κινείσαι πάνω από τα 50 χιλιόμετρα ταχύτητα θα είσαι συνέχεια με 6η και κατανάλωση κοντά στο 5.
Έχεις και τον Καψιώχα κοντά σου, που είναι από τις καλύτερες αντιπροσωπείες vag, είσαι καλυμμένος στα πάντα.
-
@andya3 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Αλλιώς καλύτερο αυτοκίνητο από το T-Roc δε θα βρεις. Πάρτο και με το μικρό μοτέρ το 1.0 να ρίξεις το κόστος. Σου εγγυώμαι ότι θα σε καλύψει απόλυτα. Ούτε αυτόματο χρειάζεται να είναι. Στους επαρχιακούς που κινείσαι πάνω από τα 50 χιλιόμετρα ταχύτητα θα είσαι συνέχεια με 6η και κατανάλωση κοντά στο 5.
Από τις λίγες φορές που συμφωνούμε!! Και εγώ το Τροκ του προτείνω ως 1η επιλογή. Το υβρίδιο δεν έχιε μεγάλο νόημα για τις συνθήκες που κινείται. 2η επιλογή το Βιτάρα, αλλά 4κίνητο μόνο, πάλι λογω των δρόμων που κινείται.
-
@fanis75 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Από τις λίγες φορές που συμφωνούμε!! Και εγώ το Τροκ του προτείνω ως 1η επιλογή. Το υβρίδιο δεν έχιε μεγάλο νόημα για τις συνθήκες που κινείται. 2η επιλογή το Βιτάρα, αλλά 4κίνητο μόνο, πάλι λογω των δρόμων που κινείται.
Και εγω εξαρχής το t-roc εχω προτείνει
-
Σε επαρχιακό δίκτυο σε ταχύτητες κίνησης έως 80χλμ ένα hev θα φορτίζει διαρκώς τη μπαταρία λόγω στροφών και πέδησης και θα κινείται σε μεγάλο ποσοστό ηλεκτρικά και αθόρυβα. Όσες φορές έχω κινηθεί σε επαρχιακούς δρόμους, η απόδοση του hev είναι ισοδύναμη ακόμη και με κίνηση σε αστική διαδρομή. Το hev κάνει το μεγαλύτερο regeneration από τη πέδηση σε αυτές αυτές τις ταχύτητες λόγω στροφών και εφόσον δεν απαιτηθεί η ισχύς του κινητήρα δηλαδή με νορμαλ οδήγηση επαρχιακού δικτύου, θα κινείται με την μπαταρία σε μεγάλο ποσοστό.
Νομίζω ότι το chr δεν μπορεί να συγκριθεί με το troc (ιδίως το 1.0 cc), είναι διαφορετικές γενιές αυτοκινήτων, το δεύτερο ανήκει μηχανολογικά στη προηγούμενη δεκαετία, το πρώτο στη τρέχουσα. Η κουβέντα για πλαστικά καμπίνας, βαρύ θόρυβο πόρτας κλπ. έχει γίνει χιλιάδες φορές και νομίζω ότι δεν χρειάζεται να επαναληφθεί. Εάν είναι ζήτημα εξωτερική εμφάνισης και προτιμά κάποιος ένα από τα δύο, δεν μας πέφτει λόγος.
Δυστυχώς και τα 2 είναι αρκετά πιο όμορφα στις πιο ακριβές εκδόσεις όπως φυσικά συμβαίνει με όλα τα αυτοκίνητα. -
@nmsm2 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Σε επαρχιακό δίκτυο σε ταχύτητες κίνησης έως 80χλμ ένα hev θα φορτίζει διαρκώς τη μπαταρία λόγω στροφών και πέδησης και θα κινείται σε μεγάλο ποσοστό ηλεκτρικά και αθόρυβα. Όσες φορές έχω κινηθεί σε επαρχιακούς δρόμους, η απόδοση του hev είναι ισοδύναμη ακόμη και με κίνηση σε αστική διαδρομή. Το hev κάνει το μεγαλύτερο regeneration από τη πέδηση σε αυτές αυτές τις ταχύτητες λόγω στροφών και εφόσον δεν απαιτηθεί η ισχύς του κινητήρα δηλαδή με νορμαλ οδήγηση επαρχιακού δικτύου, θα κινείται με την μπαταρία σε μεγάλο ποσοστό.
Σαφώς, αλλά σε τέτοιες συνθήκες και ένα θερμικό καίει λίγο, οπότε η διαφορά είναι μικρή στο τέλος. Και με την διαφορά τιμής που έχουν θα αργήσει να κάνει απόσβεση. Δεν ειναι όπως στην πόλη που το θερμικό καίει τουλάχιστον τα διπλά μην πω και τριπλά.
-
Με όλο το σεβασμό στους κατόχους και θαυμαστές των Suzuki.
@alex-mix τα suzuki είναι τίμια πλην φτωχά. Ο πολύς εξοπλισμός σε καλή τιμή δεν αλλάζει το τι είναι πραγματικά κάθε αυτοκίνητο. Και δεν οδηγείς τον εξοπλισμό, το αυτοκίνητο οδηγείς.
Είσαι και σε κάποια ηλικία φαντάζομαι που θες κάτι καλύτερο για τον εαυτό σου. Ούτε suzuki, ούτε μεταχειρισμένο chr. Να πάρεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο ποιοτικό, να νοιώσεις τη χαρά του καινούργιου και να σε γεμίζει κάθε μέρα που θα μπαίνεις μέσα και θα το οδηγείς.
Αν μπορείς να πάρεις καινούργιο chr που φαίνεται ότι σ' αρέσει πιο πολύ έχει καλώς.
Έχεις και τον Καψιώχα κοντά σου, που είναι από τις καλύτερες αντιπροσωπείες vag, είσαι καλυμμένος στα πάντα.
Αν είναι να πάρει δικινητο ας πάρει οτιδήποτε άλλο. Απλώς στα λεφτά αυτά παίρνει τετρακίνητο που όπως ανέδειξα πιο πάνω συνεχώς λειτουργεί και στην άσφαλτο οπότε η αίσθηση οδήγησης πολλαπλασιάζεται συγκριτικά με τα δικινητα, το τεστ του σλάλομ με χρόνο ανάμεσα σε κορυφαία ακριβά και σπορτίφ αυτοκίνητα ειναι ένα δείγμα, παρά το γεγονός πως είναι b suv.
Στην δε καλή άσφαλτο είναι πολύ καλό. 64-65 db στα 120-130 χλμ/ώρα, όπως φάνηκε στο σχετικό τεστ πιο πάνω, είναι τιμη db ενός premium αυτοκινήτου.
Η αξιοπιστία είναι δεδομένη.
Υ,γ σύμφωνα με τον @gatoz ο κινητήρας του δέχεται άνετα και υγραέριο.
-
Σαφώς, αλλά σε τέτοιες συνθήκες και ένα θερμικό καίει λίγο, οπότε η διαφορά είναι μικρή στο τέλος. Και με την διαφορά τιμής που έχουν θα αργήσει να κάνει απόσβεση. Δεν ειναι όπως στην πόλη που το θερμικό καίει τουλάχιστον τα διπλά μην πω και τριπλά.
Δεν είναι ζήτημα κατανάλωσης σε επαρχιακό δίκτυο και απόσβεσης, αλλά απόκτησης ενός αυτοκινήτου που μηχανολογικά είναι σαφώς πιο επίκαιρο σε σχέση με τις εξελίξεις στην κατασκευή των αυτοκινήτων. Μη εξηλεκτρισμένο (hev, plug in, bev) αυτοκίνητο δύσκολα θα πρότεινα σε κάποιον, εννοείται ότι επιλέγουμε ο,τι μπορεί να φθάσει η τσέπη μας.
-
Αφιερωμενο στο φιλο Lap που ερχεται Αρτα αγοραζει κρεας και φευγει σαν τον κλεφτη αντι να τον παω σε αυτα τα μερη.
Σημερινη φωτο -
Μπράβο ρε συ...
Ερώτηση, πως πήγες εκεί με τι;Φλαμίνγκο ή κύκνοι;
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Μπράβο ρε συ...
Ερώτηση, πως πήγες εκεί με τι;Φλαμίνγκο ή κύκνοι;
Νομίζω και τα δύο, φλαμίνγκο σίγουρα!
Το σωστό ερώτημα είναι που ακριβώς είναι, για να δω αν έχω πάει!
-
Μπορεί να είναι woke κύκνοι. Περίμενε να μάθουμε.
-
Κορωνησια πανω στο δρομο ,μεσα απο το αμαξι την τραβηξα
-
Έκανα edit, αν δεν κάνεις καλό ζουμ δεν μπορείς να σιγουρευτείς
Φλαμίνγκο έχει στάνταρ τελικά -
-
@nickthetrib said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Έκανα edit, αν δεν κάνεις καλό ζουμ δεν μπορείς να σιγουρευτείς
Φλαμίνγκο έχει στάνταρ τελικάΚόβει το μάτι μου.
-
-
Ωχ!
Τι λες ρε φίλε....
VITARA ...τελείωσε.
Χαχα γιατι ?Εχει προπελα και μπαινει και στο νερο?🥰🥰🥰
-
Ως έξτρα ναι.
-
Κορωνησια πανω στο δρομο ,μεσα απο το αμαξι την τραβηξα
Εγώ παίζω μπάλα από Κόπραινα μεριά για αντίστοιχα τοπία.
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁