-
Δεν ξέρω πως γίνεται να μην σου φάνηκε το puma καλύτερο οδηγικά από τα υπόλοιπα αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία να σε πείσω . Αν δεν σου άρεσε καλώς. Από ότι κατάλαβα είσαι μεταξύ troc και του chr. Δες και τον άσσο αν και ο άσσος έχει πολύ μικρό χώρο αποσκευών.
Με το καλό ότι διαλέξεις
-
Και στο τέλος σκάει με sandero streetway
Aaaa xaxaxaxaxxax
Αλέκο κλαιω λέμε
-
Και τώρα? Τι γίνεται τώρα?
Τώρα χαμηλώστε τα φώτα
Να δοκιμάσω άλλα 20 μοντέλα πρώτα
Να φτάσει το νήμα 600+ σελίδες
Η αλεξμίχαινα θα βγάζει τσιρίδες
Οι πωλητές όλοι με έχουν στο καταζητείται
Και οι φορουμίτες επιτέλους να απαλλαγείτε
Όμως εγώ φιλαράκια πλάκα κάνω
Νέο αμάξι δεν παραλαμβάνω
Θα μείνω με υγραέριο αθάνατη Toyota
Και με τα ρέστα ο Αρτινός ζωή και κότα -
@antoniokon said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Και τώρα? Τι γίνεται τώρα?
Τώρα χαμηλώστε τα φώτα
Να δοκιμάσω άλλα 20 μοντέλα πρώτα
Να φτάσει το νήμα 600+ σελίδες
Η αλεξμίχαινα θα βγάζει τσιρίδες
Οι πωλητές όλοι με έχουν στο καταζητείται
Και οι φορουμίτες επιτέλους να απαλλαγείτε
Όμως εγώ φιλαράκια πλάκα κάνω
Νέο αμάξι δεν παραλαμβάνω
Θα μείνω με υγραέριο αθάνατη Toyota
Και με τα ρέστα ο Αρτινός ζωή και κόταΑαααχαχαχαχα φιλε respect.
Δε μπορω να αντικρουσω -
@cirus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Δεν ξέρω πως γίνεται να μην σου φάνηκε το puma καλύτερο οδηγικά από τα υπόλοιπα αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία να σε πείσω . Αν δεν σου άρεσε καλώς. Από ότι κατάλαβα είσαι μεταξύ troc και του chr. Δες και τον άσσο αν και ο άσσος έχει πολύ μικρό χώρο αποσκευών.
Με το καλό ότι διαλέξεις
Ρε φιλαρακι δεν ειπα πως δεν μου φανηκε καλυτερο αποτο juke (που ειναι και αυτο 1.0) ,αλλα πως με χαλασανε καποια πραγματα σε σχεση με το προηγουμενο.Πχ τιμονι,laptop αντι για ταμπλετ καιολα εκει μεσα και τιμη με πριν.
Δεν το απερριψα απλα με εβαλε σε σκεψεις .
Ασχετο απευθυνομαι σε ΟΛΟΥΣ ειδα και 1 mini countriman βενζινη αυτοματο μτχ με 20 να αξιζει ?Γιατι δεν γνωριζω καθολου απ αυτα -
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@cirus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Με το καλό ότι διαλέξεις
Ρε φιλαρακι δεν ειπα πως δεν μου φανηκε καλυτερο αποτο juke (που ειναι και αυτο 1.0) ,αλλα πως με χαλασανε καποια πραγματα σε σχεση με το προηγουμενο.Πχ τιμονι,laptop αντι για ταμπλετ καιολα εκει μεσα και τιμη με πριν.
Δεν το απερριψα απλα με εβαλε σε σκεψεις .
Ασχετο απευθυνομαι σε ΟΛΟΥΣ ειδα και 1 mini countriman βενζινη αυτοματο μτχ με 20 να αξιζει ?Γιατι δεν γνωριζω καθολου απ αυταΑκριβό. Παρε τη Χ1 στα λεφτά αυτά
-
Καλά αν σου φάνηκε πολύ καλό το Troc οδηγικά και σε ποιότητα κύλισης, που να μπεις σε Golf.
Κατάλαβες τώρα καλά τι τρακατρουκες είναι τα B SUV Puma , Juke , Capture κλπ μπροστά τους.
Είχες και το Xceed παναθεμασε που να πας σε αυτά.
Το CHR είναι κορυφαίο οδηγικά, όπως τα Xceed και τα C hatch αλλά ξεφεύγει σε τιμή αγοράς, πρέπει να δεις τις θα γλιτώσεις σε καύσιμο με βάση τα χλμ που κάνεις για να δεις πόσο συμφέρει.
Πρέπει να δεις οπωσδήποτε και τον Άσσο, θα πάθεις πλάκα, κατά την άποψη μου θα είναι και το πιο οικονομικό σε κατανάλωση μετά το CHR , το μοναδικό μειονέκτημα είναι κατά την άποψη μου το σηματακι και κατά πόσο αυτό είναι αρνητικό για μια επαρχιακή πόλη όπως η Άρτα.
Εν κατακλείδι,
Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πας στο CHR , θα είναι σαν να έχεις τα χρήματα σου στην τράπεζα έτσι και αλλιώς και θα αποσβέσεις και κάτι από την οικονομία χρήσης.Αλλιώς το φθηνότερο από όλα που είναι το καλό εξοπλισμένο 1.0 Juke που συνδιάζει πολλά από το χαρακτηριστικά των άλλων στα 7/10 ας πούμε αλλά με όφελος την απόλυτη οικονομία στο κόστος χρήσης στην πενταετία λόγω της χαμηλής τιμής αγοράς του.
Τέλος , μένει ο Άσσος , το παίρνεις για να καραγουσταρεις εσύ και σε 1 με ενάμιση χρόνο εδώ είμαστε να κάνουμε κουβέντα για το επόμενο!!!!
-
@otso said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
καντο podcast να το λες τραγουδιστα
και σε ιαμβικο δεκαπεντασύλλαβο μια και θα ειναι επος
σιγα σιγα γιατι ο κρουζερ τρωει τωρα παστουρμαδοπιτες
(η πλακα θα ειναι να μην χωραει στο c3 για να φυγει )
Στο 3 αιρκρος μου, χωράει όλο το φόρουμ...
χαλαρά....
-
Στου otso το Citroen κολυμπάει
-
-
Δεν διάβασα για το Σε τρία..
Αφού δεν σου άρεσε το Πούμα πάρε το χειροκίνητο Βιτάρα.
Στα 20250 είναι μια χαρά τιμή...
Παλιά του 2019.
Αλλωστε και το αμάξι του τότε είναι...
-
@criuser said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Παλιά του 2019.
Του 2015 είναι….
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Στου otso το Citroen κολυμπάει
Στου ότσο ποιο ? κολυμπάει ?
Το forum στο Citroen του
-
@kkostask said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Παλιά του 2019.
Του 2015 είναι….
Τελειοποιήθηκε, όχι σαν τα στελαντις που διαλύονται. Κάθε γενιά και χειρότερα.
-
Nα θυμισω σε ολους πως αυτος ηταν ο β κυκλος test drive, υπηρξε και ο α κυκλος και εκει παιζει μπαλα το captur lpg.
Αρα οι υποψηφιοι ειναι οι κατωθι
CHR (παιζει πρωτη θεση αλλα ταυτοχρονα τελευταια λογω τιμης) 33500 ή 29000
Juke 22500
Captur 26600
Puma 26500
T roc (αν επαιζε πιο χαμηλα η τιμη θα ηταν 2η θεση) 0 1.5 150. 29000. -
Vitara ούτε καν guest star?
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Vitara ούτε καν guest star?
Σταματα μωρε ...σαν τα γκρεμλιν εμφανιζεσαι απο το πουθενα και γραφεις για vit 🥰🥰🥰🥰
-
Vitaaaaaaaaaara.
-
Καλά ρε μένεις επαρχία, έχεις χωράφια, έχεις παραλίες και βουνά και θα πάρεις δικινητο σαν τους Αθηναίους;
Που πάνε σουπερμάρκετ και σε παιδικα πάρτι να γνωρίσουν άλλες μαμαδες;
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Nα θυμισω σε ολους πως αυτος ηταν ο β κυκλος test drive, υπηρξε και ο α κυκλος και εκει παιζει μπαλα το captur lpg.
Αρα οι υποψηφιοι ειναι οι κατωθι
CHR (παιζει πρωτη θεση αλλα ταυτοχρονα τελευταια λογω τιμης) 33500 ή 29000
Juke 22500
Captur 26600
Puma 26500
T roc (αν επαιζε πιο χαμηλα η τιμη θα ηταν 2η θεση) 0 1.5 150. 29000.Εγώ λέω να πάρεις το πιο γρήγορο, γιατί σε έχω καταλάβει ότι είσαι γκαζιαρης
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁