-
Bγαζει σε προσφορά και το Peugeot 2008 υβριδικό όμορφο αλλά με τα ρίσκα του και αυτό. Δεν γίνεται να πάρουμε το υβριδικό του Suzuki να το βάλουμε στο duster??χαχαχα
-
2008 ειλικρινα ειναι πολυ ομορφο αμαξι! Αλλα το παιρνεις?? Θα μου πεις βεβαια, εδω ασχολεισαι με το aircross!
Αλλα εκει καπου μπαινει το οικονομικο, οπου το σιτροεν κερδιζει ξεκαθαρα στα ματια μου για αυτα που δινουν
-
@mariolas said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:
Bγαζει σε προσφορά και το Peugeot 2008 υβριδικό όμορφο αλλά με τα ρίσκα του και αυτό. Δεν γίνεται να πάρουμε το υβριδικό του Suzuki να το βάλουμε στο duster??χαχαχα
Τι ρίσκο έχει; Δεν είμαι φαν των γαλλικών αλλά είναι πανέμορφο το άτιμο και η προσφορά των 23.800 είναι πολύ καλή. Έχω μπει σε πειρασμό και δεν χρειάζομαι καν αυτοκίνητο γιατί έχω ήδη 2 και καινούρια
-
23.800 ποιο βγαινει ?
-
@yonyan said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:
23.800 ποιο βγαινει ?
To Peugeot 2008 Hybrid
-
ναι εννοω ποια εκδοση. Αυτο ειναι με την εκπτωση που βγαλανε?
-
ναι εννοω ποια εκδοση. Αυτο ειναι με την εκπτωση που βγαλανε?
Προφανώς στην βασική. Ναι με την προσφορά για αγορά υβριδικού (που κλασσικά λήγει και καλά σε λίγες μέρες... )
-
26κ εχει στο διαμορφωτη. Εχει τοσο μεγαλη προσφορα? μπραβο...
-
26κ εχει στο διαμορφωτη. Εχει τοσο μεγαλη προσφορα? μπραβο...
Προφανώς προσπαθούν να αντεπιτεθουν στην Toyota που τους έχει ξεσκίσει με το Yaris Cross που είναι πρώτο με διαφορά σε πωλήσεις στην Ελλάδα.
-
Περα απο τα γνωστα κριτηρια, οι χωροι παιζουν σηαντικο ρολο, και η μεταπωληση δν ειναι τοσο σημνατικο καθως το πλανο ειναι να μεινει για χρονια.
Μόνο και μόνο λόγω αυτού το κριτηρίου ξεχνάς τα Γαλλικά και από όσα αναφέρεις το Σουζούκι ειναι μακράν η καλύτερη και σοφότερη επιλογή. Καλοτάξιδο το Scross εύχομαι!!
-
Εν τω μεταξύ, φίλος ενδιαφέρεται για το 308 σε υβριδικό με τα 180 άλογα…ομολογώ ότι δεν ξέρω τίποτα, κάποιος εδώ που να έχει άποψη? Πέρα των τετριμμένων περί γαλλόχρεπων παρακαλώ….
-
Γαλλόχρεπο._
-
-
@sabas_thess said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:
Τι ζάντα Lada 2105 είναι αυτή;;; Ξερναω...
Απο Opel Manta του 80 βαμμένη λευκή είναι...
-
@kkostask said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:
Εν τω μεταξύ, φίλος ενδιαφέρεται για το 308 σε υβριδικό με τα 180 άλογα…ομολογώ ότι δεν ξέρω τίποτα, κάποιος εδώ που να έχει άποψη? Πέρα των τετριμμένων περί γαλλόχρεπων παρακαλώ….
Δεν πιστεύω να το έχει κανείς εδώ. Είναι ουσιαστικά αυτό που έχει ο γάτος και ο κατάφρακτος (σαν κινητήριο σύνολο) αλλά χωρίς το πίσω μοτέρ και detuned (γιατί υπάρχει και με 225 άλογα προσθιοκίνητο, όπου ο βενζίνης αποδίδει 180 ίππους). Είναι ο κλασσικός 1.6 τούρμπο βενζίνης σε έκδοση με 150 άλογα και το ηλεκτρομοτέρ των 109 ίππων.
Περισσότερα εδώ: https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/peugeot-308-hybrid-180/
-
Άρα είναι μόνο plug in και όχι επαναφορτιζόμενο αν κατάλαβα καλά.
-
@kkostask said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:
Άρα είναι μόνο plug in και όχι επαναφορτιζόμενο αν κατάλαβα καλά.
Σωστά, phev ειναι. Ειναι μια πιο προσιτή έκδοση του 225.
-
Thanks!
-
@georgekn said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:
@sabas_thess said in Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου:
Τι ζάντα Lada 2105 είναι αυτή;;; Ξερναω...
Απο Opel Manta του 80 βαμμένη λευκή είναι...
Ξεστοκάρει η opel, βρήκαν ευκαιρία να τις πλασάρουν για καινούριες, σου λέει μόδα είναι κύκλους κάνει.
-
Αν δεν φοβόμουν την αξιοπιστία το 2008 plug in στην τιμή που λέτε είναι απλά τσάμπα. Αλλά προσωπικά δεν θα πήγαινα σε γαλλικό γιατί γενικά ακούω πολλά προβλήματα.
Αγορα νεου/μεταχειρισμενου οικογενειακου