-
@lap said in Dacia BigSter:
Ρε φίλε παίρνεις dacia μεν αλλά έχει εμφάνιση ακόμα και για αυτοκίνητο γάμου. Το βλέπεις επιβλητικο και ωραίο.
Γενικότερα τα τελευταία Dacia με το νέο σύμβολο και τα νέα φωτιστικά σώματα είναι πολύ όμορφα και έχουν ανέβει πολλά επίπεδα. Μερικές βλακείες με χαλάνε όπως το αυτοκόλλητο 4χ4 στο Duster. Βάλτε ρε άνθρωποι ένα ανάγλυφο δεν είναι παπάκι!
-
Ναι και το αυτοκόλλητο στις πόρτες ανάμεσα απο τα παράθυρα. Εάν το έκαναν gloss πλαστικό θα ήταν αντάξιο πολλών premium ως εικόνα.
Αλλά σκέψου τώρα, είσαι επαρχιώτης με το σπιτάκι σου, τον μπαξέ σου, τα ζαρζαβατικά σου και λες να πάρεις ένα "τζιπ" να πηγαίνεις στα χωράφια αλλά και να παρκάρεις μπροστά στην ταβέρνα με τα κοψιδια. Και όλα αυτά με περιορισμένο budget διότι κόπηκαν οι επιδοτήσεις.
Τι άλλο αγοράζεις;;;;
-
Ναι και το αυτοκόλλητο στις πόρτες ανάμεσα απο τα παράθυρα. Εάν το έκαναν gloss πλαστικό θα ήταν αντάξιο πολλών premium ως εικόνα.
Αλλά σκέψου τώρα, είσαι επαρχιώτης με το σπιτάκι σου, τον μπαξέ σου, τα ζαρζαβατικά σου και λες να πάρεις ένα "τζιπ" να πηγαίνεις στα χωράφια αλλά και να παρκάρεις μπροστά στην ταβέρνα με τα κοψιδια. Και όλα αυτά με περιορισμένο budget διότι κόπηκαν οι επιδοτήσεις.
Τι άλλο αγοράζεις με ας πούμε 27-28Κ και εργοστασιακό LPG;;;
Υ.γ Προς υπεράσπιση μου, εμένα φαντάζομαι εάν ζούσα επαρχία.
-
Να αναφέρουμε πως έχει και ACC που δεν προσφέρει το duster. Γενικά έχει ότι ακριβώς έλειπε από το duster
Μάλλον θα σβήσει το c3 air cross που δεν έχει mhev με εργοστασιακό LPG μαζί ούτε ACC.
Δηλαδή με το citroen τα ταξίδια θα είναι και πιο κουραστικά για τον οδηγό και πιο ακριβά
Κρίμα διότι το συμπαθώ πολύ το νέο c3
@criuser πάλι κουβά
-
@billy84 said in Dacia BigSter:
@a-d-p said in Dacia BigSter:
ΠΟΛΥ ωραίο το Bigster και επιτέλους έχει πράγματα που στο Duster έλειπαν όπως η ηλιοροφή και το στανταρ υποβραχιόνιο. Πιο ωραίο το εσωτερικό έτσι όπως το βλέπω.
Αυτό τώρα σε τι κατηγορία παίζει? Σαν το Nissan X-trail είναι?
Tiguan
Στο τέλος του βίντεο κάνει μια αναφορά ο Thomas
Ωραίο! Φαντάζομαι η φουλ έκδοση με 4χ4 θα φεύγει πάνω από 30.000 αλλά και πάλι θα είναι κατά πολύ φθηνότερο από Tiguan Xtrail κλπ σε παρόμοια έκδοση
Αναφέρει αυτό στο βίντεο
Price
Base under 25.000 Euro (6.000 more than Duster)
Hybrid from 30.000 Euro (2.000 more than DusterΠροφανώς μιλάει για τιμές Γερμανίας, εδώ νομίζω ξεκινά από τα 30 το duster full hybrid, ενώ εκεί από 28000€.
Τα τετρακίνητα duster έχουν 27 και 29 νομίζω εδώ, άρα λίγο πάνω λίγο κάτω από τα 30 για το BigSter 4x4. -
ΠΟΛΥ ωραίο το Bigster και επιτέλους έχει πράγματα που στο Duster έλειπαν όπως η ηλιοροφή και το στανταρ υποβραχιόνιο. Πιο ωραίο το εσωτερικό έτσι όπως το βλέπω.
Tiguan
Ωραίο! Φαντάζομαι η φουλ έκδοση με 4χ4 θα φεύγει πάνω από 30.000 αλλά και πάλι θα είναι κατά πολύ φθηνότερο από Tiguan Xtrail κλπ σε παρόμοια έκδοση
Αναφέρει αυτό στο βίντεο
Price
Hybrid from 30.000 Euro (2.000 more than DusterΠροφανώς μιλάει για τιμές Γερμανίας, εδώ νομίζω ξεκινά από τα 30 το duster full hybrid, ενώ εκεί από 28000€.
Τα τετρακίνητα duster έχουν 27 και 29 νομίζω εδώ, άρα λίγο πάνω λίγο κάτω από τα 30 για το BigSter 4x4.Ο συνδιασμός ειδικών φόρων και κοστολόγηση εισαγωγέα είναι τραγικός στην Ελλάδα.
-
@lap said in Dacia BigSter:
Τι άλλο αγοράζεις με ας πούμε 27-28Κ και εργοστασιακό LPG;;;
Υ.γ Προς υπεράσπιση μου, εμένα φαντάζομαι εάν ζούσα επαρχία.
Είναι VFM τα Dacia μέχρι σήμερα και αυτό το δείχνουν οι πωλήσεις τους. Βλέπω άπειρα Duster στην Αθήνα και στα ταξίδια φυσικά! Ειδικά πριν μερικά χρόνια που έπαιρνες με 18 χιλιάρικα 4χ4 ψηλό και ικανό SUV ήταν σούπερ ευκαιρία. Τώρα εντάξει ανέβηκαν και όλα στο Θεό
-
Το βάζω για να έχουμε σύγκριση μεγέθους και ενός μέσου προς ψηλού ανθρώπου
Εάν είχε σε gloss τα πλαστικά ανάμεσα από τα παράθυρα θα ήταν ξεκάθαρα ένα premium αυτοκίνητο
-
-
I would enter.
Και το νέο duster που βλέπω στο δρόμο σλουρπ.
-
Tiguan
Αναφέρει αυτό στο βίντεο
Price
Τα τετρακίνητα duster έχουν 27 και 29 νομίζω εδώ, άρα λίγο πάνω λίγο κάτω από τα 30 για το BigSter 4x4.Είπαν να βοηθήσουν λίγο τους χειμαζόμενους Γερμανούς που μπήκαν σε ύφεση….
-
Τα πλαστικά του νέου Duster είναι επιπέδου Jumbo κι είναι ΟΛΑ έτσι. Όχι μόνο τα παράταιρα. Αν το μεγάλο έχει αντίστοιχα, μην αναφέρεις τη λέξη "premium" ούτε για πλάκα.
-
@dimsabas said in Dacia BigSter:
Τα πλαστικά του νέου Duster είναι επιπέδου Jumbo κι είναι ΟΛΑ έτσι. Όχι μόνο τα παράταιρα. Αν το μεγάλο έχει αντίστοιχα, μην αναφέρεις τη λέξη "premium" ούτε για πλάκα.
+1000
Μεγάλη απογοήτευση το εσωτερικό του Duster. Περίμενα κάτι καλύτερο λαμβάνοντας υπόψη την εξωτερική του εμφάνιση.
Το Sandero με την υφασμάτινη επένδυση στο ταμπλό, πολύ πιο όμορφο και ας είναι και αυτό φτηνό ως κατασκευή.
-
Νιώθω τυχερός που δεν ασχολούμαι με αυτά και έτσι έχω πολλες διαθέσιμες επιλογές !!!!Α ρε Suzuki μας εκπαίδευσες σωστά!!!
Αν δείτε από τι κατασκευάζεται το μαλακό πλαστικό θα κλαίτε τα λεφτά σας!!!!
Θυμάστε το σφουγγαράκι που είχαμε παλιά που το βρέχαμε και το ακουμπούσαμε για να αλλάζουμε σελίδες;;;; Οκ, μερικοί μπιχλιαρηδες έφτυναν τα δάχτυλα τους
Αυτό ακριβώς το υλικό είναι με ένα βυνίλιο από πάνω που το κολλάνε με κόλλα!
Και εσεις πάτε και δίνετε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για μαξιλαράκι με κόλλα!!!
Δεν τα δίνετε σε εμένα λέω 'γώ να πάω να πάρω το DACIA! Θα σας αφήνω να ζουλάτε τα μάγουλα μου!
-
Έχει όμως ωραία σχεδίαση και οδηγόκεντρική θέση οδήγησης με το το μεσαίο τμήμα του ταμπλό και την κεντρική οθόνη στραμμένη προς τον οδηγό, και είναι πολύ ευρύχωρο για τα πόδια.
Δεν ασχολήθηκα με τα πλαστικά καθόλου στο Duster, είναι κάτι που συγχωρείται στις τιμή που πωλείται (στις άλλες χώρες της Ευρώπης όχι εδώ στην μπανανία μας)
Θα μπορούσε να είναι και πολύ χειρότερα τα πράγματα όπως με την σχεδίαση του εσωτερικού του C3 Aircross που έχει επίσης Jumbo πλαστικά και πολύ χειρότερη κεντρική οθόνη.
Ο κινητήρας LPG με τα 140 άλογα πρέπει να μπει και στο Duster, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
-
Αυτός δείχνει κ τους κινητήρες
1,8 Atchison 155+ ίππους το full hybrid με δύο ηλεκτροκινητήρες και μία γεννήτρια
Youtube Video -
@dimsabas said in Dacia BigSter:
Σε καμία περίπτωση premium, αλλά αν μιλάμε για κάτω από 30.000€ για 4,57 μέτρα suv, συγχωρούνται τα τάπερ .
Ps, οι Κινέζοι πως κατάφεραν και έχουν τόσο καλή απτή ποιότητα σε χαμηλή τιμή;
Αν και Το MG θα ξεκινά από 31000€ διάβασα -
1,8 turbo Atchison 155+ ίππους το full hybrid με τρία μοτέρ
Έχει τέτοιο μοτέρ σε κυκλοφορία το group της Renault-Nissan ;
Το έχει βάλει και σε άλλα μοντέλα; -
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/ayto-einai-to-neo-dacia-bigster/
4κύλινδρος θερμικός που αποδίδει 107 ίππους και συνδυάζεται δύο ηλεκτρικούς κινητήρες 50 ίππων και με μια μίζα γεννήτρια, με μπαταρία 1,4 kWh και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, τέσσερις για τον θερμικό κινητήρα και δύο για τους ηλεκτρικούς. Πέρα από την αύξηση της δύναμης, έχει σημειωθεί και βελτίωση κατά 6% στην αποδοτικότητα, με χαμηλότερη κατανάλωση και μειωμένες εκπομπές ρύπων.
Προφανώς καινούριο σύνολο, για να χτυπήσει την Toyota
-
turbo Atchison
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ο υπερτροφοδοτούμενος Atkinson ονομάζεται Miller. Ο συγκεκριμένος είναι ατμοσφαιρικός.
Dacia BigSter