-
Μιας και ήρθε το μοντέλο στην Ελλαδα και είναι ενδιαφερον είπα να του ανοίξω ενα νήμα
Παρουσίαση από 4Τροχους φυσικά
https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/fiat-600-hybrid/
Και ενα ελληνικο review
Youtube VideoΑδερφακι του Avenger με μεγαλα ατού την εμφάνιση φυσικά και σε πρακτικότητα και μιας και είχα οδηγησει το αντίστοιχο αδερφακι avenger ο μεγάλος "κουβάς" στο κέντρο της κονσολας που έχει πολύ χώρο για αντικείμενα!!!
Ενα πολύ ομορφο μοντέλο με σχετικά καλους χώρους και αποσκευες για τις διαστάσεις, με ένα μέτριο υβρικο κινητήρα με μόλις 100 ίππους παντού σκληρά πλαστικά σε σχετικά οκ ποιοτητα και πίσω καμια ευκολία για τους επιβαίνοντες. Ουτε καν θήκες στις πόρτες!!!!
Μπαίνει στην κατηγορία των BSUV που είναι πολύ ανταγωνιστική με μεγάλες πωλήσεις και οπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον με μόνο 2 όπλα που ανέφερα πιο πριν (εμφανιση και κουβά στο κέντρο). Με τιμή που ξεκινα στα 24Κ
Εσεις τι λέτε είναι αρκετα αυτα τα 2 πλεονεκτήματα να του φέρουν πωλήσεις???
Εγώ πιστεύω οχι!!!
Μου αρεσει πολύ σε εμφάνιση αλλα για 24K που ξεκινάει! πιστεύω οτι δεν προσφερει αρκετα για να το προτιμήσει κάποιος. Να ξεκίναγε στα 20 να το καταλάβαινα
Εχει και άλλα εμφανίσιμα εξάλλου που τα πάνε καλύτερα σε επιμέρους τομείς. Και το avenger αδερφακι του θα έχει και μια έκδοση τουλάχιστον με 4κινηση που θα έχεις ένα λόγο να το διαλέξεις σαν κάτι διαφορετικο με 4κινηση από το vitara με την παλιακια εμφανιση. Αυτό τι έχει μοναδικό να δικαιολογει την τιμή?
-
Πολύ όμορφο, μέσα έξω!
-
@sargus said in FIAT 600 SUV:
Πολύ όμορφο, μέσα έξω!
Ισχυει αυτο και μενα μαρεσει μεσα εξω σε εμφανιση αλλα με αυτη την τιμη και χωρις αλλα ατου ειναι αρκετο μονο του στην κατηγορία με τις περισσότερες επιλογες και πωλήσεις για να είναι επιτυχημένο???
μονο με εμφανιση και κουβα στο κέντρο για ευκολια αποθηκευσης, με σκληρα πλαστικα παντού και χωρις ουτε θηκες για τους πίσω μου φαίνεται πολύ ακριβο
-
Αυτοι εχουν γίνει χειρότεροι απο VAG...Πόσες παραλλαγές ακόμα?
-
Ρε τους τσιπιδες,ουτε μια θηκη για νερο δεν εβαλαν για τους πισω !
Και αυξημένη πολυπλοκότητα στο κινητηριο συνολο για μετρια καταναλωση . -
@teo-mak said in FIAT 600 SUV:
Και αυξημένη πολυπλοκότητα στο κινητηριο συνολο για μετρια καταναλωση .Οικονομία στο Νερό, εχουν οικολογικές ανυσυχίες οι άνθρωποι γιατι δεν έχουμε πολλές βροχές, δεν το έκαναν να γλιτώσουν χρήματα
-
@cirus said in FIAT 600 SUV:
@teo-mak said in FIAT 600 SUV:
Και αυξημένη πολυπλοκότητα στο κινητηριο συνολο για μετρια καταναλωση .Οικονομία στο Νερό, εχουν οικολογικές ανυσυχίες οι άνθρωποι γιατι δεν έχουμε πολλές βροχές, δεν το έκαναν να γλιτώσουν χρήματα
Μαλλον έχουν εναρμονιστεί με τα νεα μετρα της τροχαιας για την καταναλωση καφε-νερου στο αυτοκινητο.
-
Ναι γιατί:
- Θα πιάσει γυναικείο πλυθησμό
- Θα έχει προωθητικές μόλις δεν πουλάει τίποτα και θα πέσει η πραγματική τιμή
- Ο κόσμος έχει άγνοι ότι αγοράζει κινούμενη "βόμβα", δηλαδή αμάξι που διαλύει και θα μείνει στο ομορφούλι, γλυκούλι, lifestyle κλπ.
-
Να ρωτήσετε μια γυναίκα πως το βλέπει.
-
@fanis75 said in FIAT 600 SUV:
Ναι γιατί:
- Ο κόσμος έχει άγνοι ότι αγοράζει κινούμενη "βόμβα", δηλαδή αμάξι που διαλύει και θα μείνει στο ομορφούλι, γλυκούλι, lifestyle κλπ.
- Γιατί;;;; Από μπροστά είναι άσχημο, ανεξαρτήτως φύλου.
- Δε ξέρω.
- Το προηγούμενο 500Χ , ιδίως πριν του βάλουν το υβριδικό σύστημα , το έλεγες και άσπαστο και εξακολουθούσε να ήταν και γλυκούλι και όμορφο . Το τωρινό αναμένουμε, να δούμε.
-
@fanis75 said in FIAT 600 SUV:
Ναι γιατί:
Εκτιμώ ότι θα πουλήσει πολύ στις γυναίκες!
.
.@criuser said in FIAT 600 SUV:
Σωστά!
-
Οι βλεφαρίδες δεν χωνεύονται
-
@lap said in FIAT 600 SUV:
Οι βλεφαρίδες δεν χωνεύονται
Ασε μας ρε lap
εδω χώνεψες τα πανασχημα φώτα του νεου Swift σε σχεση με το προηγούμενο και δεν χωνεύονται τα πολύ ομορφα φώτα του 600?
θεμα ομορφιας δεν νομίζω ότι τίθεται. Ειναι πολύ ομορφο δεν νομιζω οτι καποιος με στοιχειωδες γούστο μπορει να πει οτι ειναι άσχημο. Ειναι αλωστε το αδιαφιλονικητο μεγάλο ατού του
σε αλλα υστερει νομίζω όχι σε στυλ/ομορφια.
-
Γιατί τι έχει το swift ;;; κουκλάκι είναι !!!
Δεν μπορώ να βλέπω τις βλεφαρίδες του..... Είναι too much.Γενικά είναι ωραίο αυτοκίνητο...αλλά οι βλεφαρίδες....πως ειναι έτσι;;;
-
@criuser said in FIAT 600 SUV:
Δεν χρειαζεται, είμαστε σίγουροι. Πάει κατευθείαν τελικο με τα καλύτερα αυτοκίνητα με τα μάτια του ωραίου φύλου μαζί με MINI. Ουτε λόγος για αυτό
σε design του βάζω και γω 10/10 είναι παρα πολύ όμορφο
-
Για το fiat μιλάς;;;;
Ρε το γιαλαντζι Toyota είναι ομορφότερο -
@lap said in FIAT 600 SUV:
Για το fiat μιλάς;;;;
Ρε το γιαλαντζι Toyota είναι ομορφότεροΕυτυχως διαφωνώ μαζι σου στην ομορφια ενος αμαξιου. Καθε φορα είναι ανακούφιση αυτό
Το μονο πρόβλημα σε αυτό που λες ειναι οτι αρχιζω και πιστέυω οτι το YUDO μου είναι άσχημο αν αρέσει τόσο σε σένα. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΟΤΑ
-
-
Γενικά καλή τιμή έχει. Ας πούμε hybrid, αυτόματο και τα έχει όλα.
-
Άλλος ένας γαλλικός κουβας.Πρεπει να ανοίξει λίγο η ευρωπαϊκή αγορά έχει κουράσει, δεν υπάρχουν πλέον επιλογες.Να ήταν ιταλικό τουλάχιστον να λεγες χαλαλι
FIAT 600 SUV