-
@polioan said in Cupra Terramar:
Όλα αυτά στην Κατάκαινα?
Στο τηλέφωνο απάντησε αυτή και ζήτησα να μιλήσω με άλλο πωλητή. Είμαι βλαμμένος εγώ σε κάτι τέτοια...
-
@sabas_thess said in Cupra Terramar:
@wantone said in Cupra Terramar:
οποτε ειναι ιδιο με το Τιγκουαν αλλα φθηνοτερο?
Ακριβότερο. Η μοναδική εξοπλιστική του έκδοση στερείται από την More τα ηχομονωτικά κρύσταλλα και το blind spot. Η More του Tiguan κοστίζει 38.300€ με δωρεάν μεταλλικο, το Terramar με μεταλλικό κοστίζει 39120€ όντας σε προσφορά -2000€. Άρα είναι αρκετά ακριβότερο με υποδεέστερο εξοπλισμό ουσίας.
νομιζω ελεγες οτι θα δωσεις λιγοτερα. αρα θα παρεις φτωχοτερο εξοπλισμο?
-
@polioan said in Cupra Terramar:
Όλα αυτά στην Κατάκαινα?
Στο τηλέφωνο απάντησε αυτή και ζήτησα να μιλήσω με άλλο πωλητή. Είμαι βλαμμένος εγώ σε κάτι τέτοια...
-
Λιγότερα από την ακυρωθείσα custom παραγγελία του Tig (41.700€)
-
Λιγότερα από την ακυρωθείσα custom παραγγελία του Tig (41.700€)
τι τελη κυκλοφοριας εχει και ποσα χρονια εγγυηση;
οταν το κλεισεις αν μπορεις να μας δωσεις ακριβως την τιμη με το κλειδι στο χερι.
για το στυλ και μονο νομιζω ειναι μονοδρομος τα Κουπρα παροτι εχω καει με VW παντα ηθελα ενα Αουντι αλλα και το Κουπρα δεν με χαλαει.
-
οταν το κλεισεις αν μπορεις να μας δωσεις ακριβως την τιμη με το κλειδι στο χερι.
Σε ποίο αναφέρεσαι, έχω μπερδευτεί.
-
στο Τερραμαρ 1.5 ετοιμοπαραδοτο
-
στο Τερραμαρ 1.5 ετοιμοπαραδοτο
39120€ με μεταλλικό χρώμα, το αναφέρει μερικά ποστ πίσω
-
για το στυλ και μονο νομιζω ειναι μονοδρομος τα Κουπρα παροτι εχω καει με VW παντα ηθελα ενα Αουντι αλλα και το Κουπρα δεν με χαλαει.
ΤΚ γύρω στο κατοστάρικο έχει (98-108), δεν ξέρω ακριβώς δεν με ενδιαφέρει το εύρος των 10€/έτος. Τιμή 38k μη μεταλλικό χρώμα fiord blue και 39120 μεταλλικό μαύρο. Αυτά έρχονται τέλος του χρόνου με παράδοση, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τέλη Γενάρη.
Λεπτομέρειες θα γράψω στο νήμα "οδήγησα" μετά την Παρασκευή, καθώς έχω κλείσει το τελευταίο td με το Sportage. Θα αναφερθώ σε όλα τα αυτοκίνητα που δοκίμασα εχθές συμπεριλαμβανομένου του Terramar.
Επιγραμματικά να πω ότι το Terramar είναι ένα πολύ όμορφο όχημα από κοντά, έχει όμως θεματάκια με βασικότερο αυτών τους χώρους. Δεν με έπεισε ότι αξίζει τα 2,5-3k extra από το Formentor. Και μάλλον, παρότι εκκρεμεί για παρασκευή td Sportage, με οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια σε, ετοιμοπαράδοτο αυτή τη φορά, Tiguan More.
Τέλος επειδή αναφέρθηκες σε Audi φαντάζομαι θα εννοείς το Q3. Είναι προ των πυλών το νέο, λογικά άνοιξη του 2025 (θεωρώ ότι θα θες τουλάχιστον 45k). Το υπάρχον είναι ξεπερασμένο και υπερκοστολογημενο.
-
Επιγραμματικά να πω ότι το Terramar είναι ένα πολύ όμορφο όχημα από κοντά, έχει όμως θεματάκια με βασικότερο αυτών τους χώρους. Δεν με έπεισε ότι αξίζει τα 2,5-3k extra από το Formentor. Και μάλλον, παρότι εκκρεμεί για παρασκευή td Sportage, με οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια σε, ετοιμοπαράδοτο αυτή τη φορά, Tiguan More.
Πάει και το Terramar. Πάμε γι' άλλα.
-
@katafractos17 said in Cupra Terramar:
Πάει και το Terramar. Πάμε γι' άλλα.
Για την ακρίβεια έχει ήδη καταλήξει από ώρα 09:25' της σήμερον. Στο Sportage θα πάω για την εμπειρία καθώς ήταν πάντα ένα όχημα το οποίο μου άρεσε (υπό συνθήκες οι οποίες δεν πληρούνταν στην περίπτωση μου). Τα υπόλοιπα στο επικείμενο σεντόνι τις επόμενες ημέρες ότι θα μου επιτρέψει η οικογενειακή το ρουτίνα να "αρθρογραφίσω", που λέει και η Sabαινα...
-
Τελευταία προσπάθεια, C5 aircross 130 bhdi eat 8 στα 31500 αν θυμάμαι καλά η μεσαία έκδοση με κάποια έκπτωση που κάνουν...
-
@criuser said in Cupra Terramar:
Τελευταία προσπάθεια, C5 aircross 130 bhdi eat 8 στα 31500 αν θυμάμαι καλά η μεσαία έκδοση με κάποια έκπτωση που κάνουν...
Σώνει και ντε να τον καταστρέψεις θες...να μην γλυτώσει, από το ένα χρέπι στο άλλο!
Δηλαδή και χρέπι και να μην βλέπεται....ολα τα κακά της μοίρας του έχει το Σε πέντε. Τουλάχιστον τα πεζά ειναι όμορφα, έχουν κάτι.
-
@fanis75 said in Cupra Terramar:
@criuser said in Cupra Terramar:
Σώνει και ντε να τον καταστρέψεις θες...να μην γλυτώσει, από το ένα χρέπι στο άλλο!
Δηλαδή και χρέπι και να μην βλέπεται....ολα τα κακά της μοίρας του έχει το Σε πέντε. Τουλάχιστον τα πεζά ειναι όμορφα, έχουν κάτι.
Ειναι οπως προτρεπουμε φιλους/γνωστους να κανουν παιδια...
Μονο εμεις θα τρωμε γ@μησι...
Ενα = κανεναν κλπ κλπ!! -
Επειδή έχω το ντίζελ που σας σκίζει παντού τους αργούς τογιοταίους και σε επιδόσεις και σε οικονομία, προσπαθώ να πω στους φίλους να προλάβουν τα τελευταία ντίζελ.
Γιατί μετά θα βγάζουμε τα μτχ σε πλειστηριασμό.
-
@chrisk6 said in Cupra Terramar:
Ειναι οπως προτρεπουμε φιλους/γνωστους να κανουν παιδια...
Μονο εμεις θα τρωμε γ@μησι...
Ενα = κανεναν κλπ κλπ!!Αχαχσαχα +1
Πέρα από την πλάκα @cruiser ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το θέμα
Cupra Terramar