-
@criuser said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
@dettol said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
@dettol said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
@a-d-p said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
@red_monster said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
@dstou said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
Τα'χω σκεφτεί και εγώ αυτά , αλλά η ανωτάτη αρχή έχει άλλη γνώμη. Γείτονας πέρισυ μου έδινε 2 χιλιάρικα ένα1800άρι 190 του 1992 σε απίστευτη κατάσταση, αλλά έκανα πίσω. Επίσης πρόσφατα βρήκα ρενώ βελσάτις του 2004 με 2 χιλιάρικα , αλλά ενώπιον απειλής ξυλοδαρμού με τον πλάστη που ανοίγουν το φύλλο, συμμορφώθην προς τας υποδείξεις.
Γενικά, το τι παλιό μεγάλου κυβισμού βρίσκεις στο τζαμπέ, δε λέγεται. Με ότι αυτό συνεπάγεται σε τέλη, κατανάλωση, κοκ. Γούστα να'χεις και λεφτά να πληρώνεις τεκμήρια,τέλη, συνεργεία και βενζινάδες.
> Επίσης, στην περίπτωσή μας τα παιδιά είναι γενικά ασυγκίνητα σχεδόν στο οτιδήποτε. Βλέπουν το όλο θέμα εντελώς διεκπεραιωτικά.Όσο πιο σύγχρονο και οικονομικό σούπερμινι, πόσες φορές θα το πούμε ?
Μην βάζετε αρχαίες μαούνες που καίνε πολλά, βγάζουν ακόμα περισσότερες βλάβες και δεν παρακάρουν ούτε εξάρχεια, ούτε κολωνάκι, ούτε ζωγράφου, ούτε ψυρρή ούτε γκάζι.Μήπως να ψάξουν τα ίδια τα παιδιά για αυτοκίνητο ? Μήπως να ρωτήσεις τα ίδια τι θέλουν ? Μήπως να πάρουν τα κουλά τους να δουν 2-3 μάντρες ?
Στην ηλικία τους είχαμε κάνει τόση έρευνα άγορα αγοράς όσην έκανε ο @lap για την πτυχιακή στο ΤΕΙΈκανα το λάθος και ρώτησα την μεγάλη ανιψιά μου, τι αυτοκίνητο θέλει τώρα που θα βγάλει δίπλωμα με τα λεφτά από την πρώτη της δουλειά σαν φοιτήτρια, είναι 19 ετών. Της λέει και ο αδελφός μου, μάζεψε ότι μπορείς μέχρι Σεπτέμβριο και θα συμπληρώσουμε και εμείς να πάρεις ένα αυτοκίνητο. Θα βάλω κι εγώ της λέω...
Λοιπόν πρώτη επιλογή Range Rover λευκό , δεύτερη επιλογή mercedes suv λευκό, τρίτη επιλογή BMW suv λευκό και τελευταία καλό είναι και το T-ROC της θείας, αφού είναι λευκό .
19 και ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι δεν έχει γεννηθεί σε οικογένεια εφοπλιστώνπιανομαι απο τις επιλογες της ανηψιας να κανω την ερωτηση μου, επειδη μου εχει δημιουργηθει τους τελευταιους μηνες η απορια. Πως μας ηρθε συλλογικα στους ελληνες ξαφνικα αυτη η κ*υλα με τα range rover; Βλεπω να εχουν παρει την θεση των volvo suv στους ελληνικους δρομους ως το οχημα κοινωνικης καταξιωσης.
Σχετικα με το ποστ. Ποσο θεαρα η μικρη! Πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα να ζει κανεις στην κοσμαρα του, αρκει να μην σκασει η φουσκα. Αλλα για να μην ειμαι τελειως αδικος, στην ηλικια της ειχα πορωθει και ηθελα ως πρωτο αμαξι το Opel tigra. Ηξερα οτι ηταν δυσκολο να δεχτουν οι γονεις να μου το παρουν, αλλα ειχα ψιλοξενερωσει που τελικα πηραμε μεταχειρισμενο polo '96 999κυβικα και 50 ιππων. Η πολαρα με συντροφευσε απο τα 22 μου μεχρι τα 39 μου. Εβαλα εκει και το πρωτο μου παιδι
Πάντα τα Ρέηντζ ήταν η κορυφή. Απλά τώρα παίζει λήζινγκ πολύ και έχουν ανέβει και τα φτηνότερα, ενώ παλιά έπαιζαν πολύ τα εισαγωγής για ιδιωτική χρήση και εκεί τα καγιέν και τα λοιπά γερμανικά μαζί με τα τζιπ, ήταν οι επιλογές...
Επίσης τα ρέηντζ όπως και τα λοιπά ρόβερ έχουν πολύ κακή αξιοπιστία.
Μαλιστα, οποτε θεωρεις οτι παντα ηταν status symbol, αλλα παλαιοτερα ηταν μεγαλυτερη η ψαλιδα μεταξυ αυτων και των υπολοιπων εταιρειων. Μειωθηκε η ψαλιδα, οποτε οσοι μπορουν να διαθεσουν τα χρηματα, παιρνουν το "καλυτερο".
Για την αξιοπιστια τους εχω ακουσε και εγω τα χειροτερα, αλλα λιγο που το κοιταξα, κατηγορουν καποιο συγκεκριμενο συνδυασμο κινητηρα/κιβωτιου, ενω λενε οτι αλλο (αν θυμαμαι καλα τριλιτρο ντηζελ) ειναι πολυ καλο.
Για τους πλουσίους, είναι πάνω από τα γερμανικά, εκτός από το Γκε βάγκον...
τοτε εχουμε γινει πλουσιοι ως χωρα, γιατι βλεπω συνεχω range πλεον.
Οσο για το δευτερο, πριν μερικα χρονια μου ειχε πει μια γνωστη οτι ηθελε g-wagon και απορουσα τοτε. το ειχα δει στο ιντερνετ και ειχα σκεφτει "τι ειναι αυτη η μ*λακια; Καλο εκτος δρομου λενε οτι ειναι, αλλα αυτη ετσι και αλλιως δεν παει στα κατσαβραχα". Μετα καταλαβα οτι ειναι το υπερτατο status symbol. Το και καλα, ειμαι παμπλουτος, αλλα δεν το δειχνω γιατι κυκλοφορω με το πανασχημο κουτι. Η συγκεκριμενη ηταν παντα για τα πανηγυρια... -
@lap said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
Δεν ξέρω εάν εντάσσεται στο ΚΗ3
Της το έστειλα, περιμένω απάντηση -
Οι πραγματικά πλούσιοι πάντως έχουν αυτοκίνητα ανάλογα με την περίσταση.
Από επίσημες εκδηλώσεις, μέχρι κανένα τογιότα για ινκόγκνιτο...
-
Έτσι. Ένα γνωστός μου πλούσιος με κάτι μυρια που δεν ξέρει που να τα επενδύσει με παλιο αμάξι της σειράς κυκλοφορεί. Χέστηκε για την επίδειξη.
-
Έτσι. Ένα γνωστός μου πλούσιος με κάτι μυρια που δεν ξέρει που να τα επενδύσει με παλιο αμάξι της σειράς κυκλοφορεί. Χέστηκε για την επίδειξη.
αποκαλυφθηκες λαπ. Στα καλυτερα σαλονια κυκλοφορεις και εδω μας κλαιγεσαι
-
Μήπως κυκλοφορεί με swift glx?
-
-
Ελλην πλούσιος με 3 γράμματα και αγάπη σε κόμμα με 5 γράμματα...
-
DPG ?
-
@v_a said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
DPG ?
Λέτε ?
-
Μπα. Τις αμαξάρες που έχει δεν τις έχει κανενας
-
Το καταλαβαίνω, Τόσα χρόνια με το baleno, ούτε οι επαίτες στα φανάρια δεν ερχόταν στο παράθυρο, σου λέει αυτός παίζει να βγάζει λιγότερα κ από μένα .
-
Δείτε τα αυτοκίνητα που έχει στο γκαράζ του ο Χάρης Βαφειάς, παίζει βίντεο στο yt με τον Σαρημπαλιδη.
https://m.youtube.com/watch?v=K_Hwb9DwI5s
Θα πάθετε πλάκα, φαίνεται και ωραίος τύπος. -
Όταν το πείρα το είχα λες και οδηγώ λιμουζίνα. Μη το ακουμπάτε μη το κοιτάτε, και όλοι έψαχναν να δουν κάτι φοβερό.
-
Δείτε τα αυτοκίνητα που έχει στο γκαράζ του ο Χάρης Βαφειάς, παίζει βίντεο στο yt με τον Σαρημπαλιδη. Θα πάθετε πλάκα, φαίνεται και ωραίος τύπος.
Οντως φαίνεται πολύ ωραίος τύπος.
Ο βαφειας, δεν τον γνωρίζω, αλλά απ όσο τον έχω δει σε βίντεο έχει το κλασικό ύφος και στυλ των αληθινών επιχειρηματιών που βγάζουν οι ίδιοι τα λεφτά τους και τη περιουσία τους. Μπορεί να ναι κληρονόμος αλλά εάν γνωρίσετε τέτοιους τύπους όλοι έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο στυλ που μιλούν και σε κοιτούν,Είναι πολύ δύσκολο να κανεις παρουσίαση εργασίας σε τέτοιους ανθρώπους. Σε σκανάρουν με ένα βλέμμα και μπλοκαρεις. Ξέρεις ότι αντιλαμβάνονται την βλακεία πριν καν την πεις.
-
Χε,χε, βρήκα ένα φόκους κάμπριοκουπέ με σκληρή οροφή . Όταν το έδειξα, ξαναβγήκε ο πλάστης από τη ντουλάπα...
Επίσης, κουβέντα έγινε και για ένα 1007, αλλά εκεί αντέδρασαν τα ίδια τα παιδιά.
Βλέπω ντέρμπι c4 και φώκιας στα 5 καφετιά. Με ακριβότερη εναλλακτική το σίβικ 1.3 στα 7. Νομίζω είναι τα πλέον αξιόλογα/ρεαλιστικά.Υγ το νήμα εκτροχιάστηκε, καμία έκπληξη.
-
Δείτε τα αυτοκίνητα που έχει στο γκαράζ του ο Χάρης Βαφειάς, παίζει βίντεο στο yt με τον Σαρημπαλιδη.
https://m.youtube.com/watch?v=K_Hwb9DwI5s
Θα πάθετε πλάκα, φαίνεται και ωραίος τύπος.Το έχω δει, όντως ωραίος τύπος και ωραίο γκαράζ, αλλά πολύ κόλλημα με mercedes ...
-
Χε,χε, βρήκα ένα φόκους κάμπριοκουπέ με σκληρή οροφή . Όταν το έδειξα, ξαναβγήκε ο πλάστης από τη ντουλάπα...
Επίσης, κουβέντα έγινε και για ένα 1007, αλλά εκεί αντέδρασαν τα ίδια τα παιδιά.
Βλέπω ντέρμπι c4 και φώκιας στα 5 καφετιά. Με ακριβότερη εναλλακτική το σίβικ 1.3 στα 7. Νομίζω είναι τα πλέον αξιόλογα/ρεαλιστικά.Υγ το νήμα εκτροχιάστηκε, καμία έκπληξη.
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα της Ελλάδας. Σε παρά πολλούς τομείς, αποφασίζει οι γέροντες με τα μυαλά και το ρολόι του 1990. Για να ηγηθούν εταιριών και να γίνουν διευθυντές στο ελλμπασαν πρέπει να έχεις καβαλήσει τα 45 και τα 50 έτη.
Περαστικά στα νέα παιδιά. -
Εχω το 4 το 1,6 εξκλούσιβ με 110000 χλμ όλα ΟΚ, αλλά για φέτος θα μείνει στο σπίτι, αφού πρέπει πρώτα να φύγουν τα 2 παλαιότερα.
Μια χαρά αμάξι είναι. Τα πρώτα 12 χρόνια δεν μου έβγαλε κάτι, μετά έβγαλε ανά δύο χρόνια περίπου, ασφαλειοθήκη, ψυγείο καλοριφέρ και πέρσι πίσω αμορτισέρ το ένα και αλλάχτηκαν και τα δύο. Είναι 19 χρόνων.
-
Άμα είναι τόσες λίγες οι βλάβες, τρίχες .
Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.