-
-
Εμπαινα.
-
-
Μου αρέσει, απλό και καθαρό σχέδιο.
-
Το explorer δεν μου αρέσει.
Αυτό μου αρέσει απλό αλλά ωραίο σχέδιο.
Δεν τρελαίνομαι κιόλας θα μπορούσαν και καλύτερα αλλά οκ.
-
Εδώ έκαψε το όνομα mustang, δε θα έκαιγε το capri...?
-
Έχεις δίκιο, αν και μου αρέσει σαν σχέδιο το όνομα είναι τελείως άκυρο, τι να κάνουν οι άνθρωποι αφού ο κόσμος δεν αγοράζει πλέον σπορ αυτοκίνητα; με κάποιο τρόπο πρέπει να κάνουν επίκληση στο συναίσθημα ανακαλώντας το παρελθόν.
Μένει να βγάλει και η vw κανένα beetle suv.
(θα το κάνει κάποια στιγμή, είμαι σχεδόν σίγουρος ) -
Βλέπω μια προσπάθεια με τη μάσκα/φώτα, το πλαίσιο στα πίσω παράθυρα να δώσει στοιχεία του παλιού Capri, αλλά δε νομίζω ότι τα καταφέρνει. Όχι όπως π.χ η Manta mask που θυμήθηκε η Stellantis για την Opel.
Στο κάτω κάτω, παλεύει να δώσει στοιχεία Ford πάνω σε ένα VW.
Γιατί δεν το έλεγε Focus να τελειώνουμε... ή Cortina άμα ήθελε ντε και καλά να αναβιώσει ένα παλιό όνομα.
Τέσπα... άμα έχεις δει την κολώνα να έρχεται με Capri του '70κάτι, εδώ θα ξενερώσεις -
@georgemit said in Ford Capri 2024:
ιο τρόπο πρέπει να κάνουν επίκληση στο συναίσθημα ανακαλώντας το παρελθόν.
Μένει να βγάλει και η vw κανένα beetle suv.
(θα το κάνει κάποια στιγμή, είμαι σχεδόντα είπε όλα ο @antonakis
Εδω οι ΒΕΒΗΛΟΙ (σαν τον @alex-mix με κάποια κυρία romeo) είπαν το μεγάλο τους ηλεκτρικο Mustang!!! Δεν εχουν τον θεό τους που πραγματικες mustang θεωρούνται ΜΟΝΟ αυτές με τον V8 . κατι αλλες με μικρότερους κινητηρες τις λέγαμε μουφα mustang και τώρα ονόμασαν ηλεκτρικό έτσι!!!!!!!!
Στο Capri θα κολλήσουμε
και το puma το πρωτο το αυθεντικό Mini coupe χαμηλό ήταν και έγινε suv!!!
-
Πάντως η ακατανόμαστη Vw "προσέχει", μέχρι στιγμής τα ονόματά της . Και το beetle και το scirocco όσο να'ναι κάπως το προστάτευσε. Ποιο το νόημα να "καις" ιστορικά ονόματα του παρελθόντος έτσι εύκολα δε το καταλαβαίνω, δεν φαντάζονται ότι ίσως στο μέλλον βγάλουν ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο π.χ.;
-
@civil357 said in Ford Capri 2024:
Πάντως η ακατανόμαστη Vw "προσέχει", μέχρι στιγμής τα ονόματά της . Και το beetle και το scirocco όσο να'ναι κάπως το προστάτευσε. Ποιο το νόημα να "καις" ιστορικά ονόματα του παρελθόντος έτσι εύκολα δε το καταλαβαίνω, δεν φαντάζονται ότι ίσως στο μέλλον βγάλουν ένα προσιτό ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο π.χ.;
οντως, στην Ford δεν "προσέχουν" καθόλου!!!! οτι να ναι
περιμένω το επόμενο ηλεκτρικο fiesta να το βγάλουν GT40
-
-
@katafractos17 said in Ford Capri 2024:
το βιντεο απλα μου θυμισε το παλιο κάπρι που ηταν πολύ ομορφο και ποσο δεν του μοιαζει το καινούργιο που δεν είναι ασχημο φυσικά απλά δεν μοιαζει στο παλιό στο κεφαλι μου οπως το βλέπω
-
Με βάση τα δεδομένα της εποχής, αρκετά απλοϊκό σχέδιο, κάθεται όμως πολύ ωραία στο μάτι, το ντιζάιν, οι αναλογίες, όλα, είναι ένα πολύ όμορφο σχέδιο, εσωτερικά και εξωτερικά. Απωθεί αρκετούς ίσως το γεγονός ότι είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό, ως σχέδιο όμως είναι κορυφαίο. Έμπαινε Ford!
-
-
Απίστευτα άσχημο μπρος και πίσω.
Μόνο το χρώμα είναι ωραίο και μακάρι να βγαιναν περισσότερα κίτρινα.
-
@cirus said in Ford Capri 2024:
@katafractos17 said in Ford Capri 2024:
το βιντεο απλα μου θυμισε το παλιο κάπρι που ηταν πολύ ομορφο και ποσο δεν του μοιαζει το καινούργιο που δεν είναι ασχημο φυσικά απλά δεν μοιαζει στο παλιό στο κεφαλι μου οπως το βλέπω
Πραγματικά το βίντεο είναι τελείως άκυρο, μάλλον το έκαναν για να δείξουν ότι τα δύο αυτοκίνητα δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση και συνέχεια πέρα από το όνομα.
-
Vw είναι και αυτο;
-
@kostis20 said in Ford Capri 2024:
Vw είναι και αυτο;
Ε ναι. Μετά το 2029 νομίζω θα δούμε τα πρώτα ford σε πλατφόρμες της εταιρειας. Μέχρι τότε τα ηλεκτρικά θα είναι VW με ford ταμπελακι εκτός του mach mustang . Όλα τα άλλα στα id θα βασίζονται
-
Είναι η νέα τάση που θέλει τα αμάξια να είναι coupe suv! Το είδαμε και στην bmwx2 και στο νέο Peugeot 3008!
Ford Capri 2024