-
Καλοτάξιδο!
Όποτε μπορέσεις, γράψε κάτι παραπάνω για τις πρώτες σου εντυπώσεις
-
@mebmw said in BMW 1 Series F70 (2024):
Καλοταξιδο.
Περιμενουμε λεπτομερειες...εσυ μας πεταξες το τυρακι και εφυγες -
@jimkl-0 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Πες μας λίγο για την κατανάλωση
Αδιάφορο σε τέτοια αμάξια που τα παίρνεις για να οδηγείς και όχι για να μετακινείσαι
-
@fanis75 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Αδιάφορο σε τέτοια αμάξια που τα παίρνεις για να οδηγείς και όχι για να μετακινείσαι
Στην πράξη όμως μετακινεισαι απλά αν μένεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη.....
-
@iceman7 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Συμφωνώ 100%. Οπότε κοιτάς άλλα αμάξια και όχι αυτά που ειναι για οδήγηση. Εφόσον μετακινείσαι μόνο, άλλες ανάγκες, άλλα ζητούμενα.
-
Συμφωνώ 100%. Οπότε κοιτάς άλλα αμάξια και όχι αυτά που ειναι για οδήγηση. Εφόσον μετακινείσαι μόνο, άλλες ανάγκες, άλλα ζητούμενα.
Τα BMW πάντα είχαν βαριά τιμόνια και καλή ανάρτηση. Για αυτό είναι ταυτισμένα με την ωραία οδήγηση. Καλή η κίνηση με το νέο 1 γιατί τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει την επαφή με τις περισσότερες χώρες.
-
Δεν εχω ανεβει πανω απο 6,3 αλλα με συντηρητικη οδηγηση ( δεν εχω περασει τα 160 km/h )
-
@alex-mix said in BMW 1 Series F70 (2024):
@mebmw said in BMW 1 Series F70 (2024):
Καλοταξιδο.
Περιμενουμε λεπτομερειες...εσυ μας πεταξες το τυρακι και εφυγεςΕυχαριστω!! Τα παρακατω φυσικα ειναι απλα η προσωπικη μου εμπειρια μεχρι τωρα
Θετικα
Στιβαροτητα αμαξωματος
Οδικη συμπεριφορα - Επιτάχυνση
Ανεση
κατανάλωση ( αν και ακομα το στρωνω )
Ηλεκτρικη ηλιοροφη
Λογισμικό - Οθονες ( Δεν με ενοχλει καθολου η έλλειψη φυσικων κουμπιων )
Ηχος πολυ καλος και ισορροπημενος αν βαλετε τα extra ηχεια που δινει σαν επιλογη ( αν και δεν εχει πολλες ρυθμισεις )Αρνητικα ( αν και μικρες λεπτομέρειες )
Θεωρω τα καθισματα αν και σε κρατανε αψογα καπως σκληρά
Οχι τοσο ανετο για τους πισω επιβατες
Τα κατω πλαστικα στις πόρτες
το υφασμα πισω απο το τιμονι!!!
Φώς δεν έχει στο ντουλαπάκι -
Τα σκληρα καθισματα ειναι ανετα στο ταξιδι.
-
Εξαρτάται από τις διαδρομές σου. Αν είσαι πηγμένος στο μποτιλιάρισμα ναι, αλλά υπάρχουν και άλλες διαδρομές...
-
@realzeus said in BMW 1 Series F70 (2024):
Εξαρτάται από τις διαδρομές σου. Αν είσαι πηγμένος στο μποτιλιάρισμα ναι, αλλά υπάρχουν και άλλες διαδρομές...
Βρε συ Αλέξανδρε, όταν πας το πρωί κέντρο και γυρνάς βράδυ από κέντρο μέσω Κηφισιας ποια διαδρομή θα κανεις;
Δεν υπάρχει σπιθαμή δρόμου για οδήγηση καθημερινά στην Αθήνα. -
Νομίζω υπερβάλουμε, καθημερινό αμάξι είναι, δεν είναι Μ4 του σαββατοκύριακου. Σαφώς και θα ενδιαφέρει η κατανάλωση.
Καλορίζικο στον φίλο, πολύ όμορφο. -
Βρε συ Αλέξανδρε, όταν πας το πρωί κέντρο και γυρνάς βράδυ από κέντρο μέσω Κηφισιας ποια διαδρομή θα κανεις;
Δεν υπάρχει σπιθαμή δρόμου για οδήγηση καθημερινά στην Αθήνα.Για αυτό είπα ότι έχει να κάνει με τις διαδρομές που κάνει ο καθένας.
Στην τελευταία μου εργασία έκανα καθημερινά 35 & 35 χλμ (μόνο για το πήγαινε-έλα, συν τα χλμ για τις εργασίες/πελάτες κλπ) που είχε μέσα στάσεις με ευθείες 1+ χλμ από φανάρι σε φανάρι με 3 λωρίδες, που μπορούσες να κάνεις 0-200 με έναν καλό αυτοκίνητο, στροφές από φυλαγμένης 2ας με 50 χ.α.ω., ως πατημένες των 150+ και Εθνική και Περιφερειακό. Όλα αυτά εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. (Περαία - Βιομηχανικό Πάρκο Ωραιοκάστρου, για όσους γνωρίζουν).
Στην τελευταία μου μετάθεση, ως στρατιωτικός, έκανα 75 & 75 χλμ από την περιοχή Μπότσαρης (κέντρο Θεσσαλονίκης) που έμενα τότε, ως το Πολύκαστρο Κιλκίς. Έδρα της 33 Μ/Κ Ταξ. Μπορούσες να τελικιάσεις και Bugatti στις ευθείες ως τα σύνορα. Ειδικά οι Υπαξ όταν αργούσαν το πρωί, σε περνούσαν σαν σταματημένο κι ας πήγαινες με 150 εσύ. Ο φίλος μου ο @monman2, που υπηρετούσε κι αυτός εκεί τότε, μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Όταν υπηρετούσα στον Αυλώνα κι έμενα στη Ν. Φιλαδέλφεια, πήγαινα σαν να είχα λάβει το προειδοποιητικό Σήμα: «Αεροπορία βάλλεσθε!!!», όπως καταλαβαίνετε, κάθε μέρα προς και από την δουλειά.
Για αυτό λέω ότι είναι θέμα των διαδρομών του καθενός. Δεν είμαστε όλοι με 10 και 20 χ.α.ω. στο μποτιλιάρισμα, ακόμα και αν ζούμε στις μεγάλες πόλεις. Προσωπικά πάντα ένιωθα ότι ήθελα κι άλλη δύναμη από τα αυτοκίνητά μου. Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήθελα περισσότερη οικονομία... Βέβαια είμαι γενικά YOLO τύπος στη ζωή μου, παίζει κι αυτό τον ρόλο του.
-
Δεν υπάρχει σπιθαμή δρόμου για οδήγηση καθημερινά στην Αθήνα.Για αυτό είπα ότι έχει να κάνει με τις διαδρομές που κάνει ο καθένας.
Στην τελευταία μου εργασία έκανα καθημερινά 35 & 35 χλμ (μόνο για το πήγαινε-έλα, συν τα χλμ για τις εργασίες/πελάτες κλπ) που είχε μέσα στάσεις με ευθείες 1+ χλμ από φανάρι σε φανάρι με 3 λωρίδες, που μπορούσες να κάνεις 0-200 με έναν καλό αυτοκίνητο, στροφές από φυλαγμένης 2ας με 50 χ.α.ω., ως πατημένες των 150+ και Εθνική και Περιφερειακό. Όλα αυτά εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. (Περαία - Βιομηχανικό Πάρκο Ωραιοκάστρου, για όσους γνωρίζουν).
Στην τελευταία μου μετάθεση, ως στρατιωτικός, έκανα 75 & 75 χλμ από την περιοχή Μπότσαρης (κέντρο Θεσσαλονίκης) που έμενα τότε, ως το Πολύκαστρο Κιλκίς. Έδρα της 33 Μ/Κ Ταξ. Μπορούσες να τελικιάσεις και Bugatti στις ευθείες ως τα σύνορα. Ειδικά οι Υπαξ όταν αργούσαν το πρωί, σε περνούσαν σαν σταματημένο κι ας πήγαινες με 150 εσύ. Ο φίλος μου ο @monman2, που υπηρετούσε κι αυτός εκεί τότε, μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Όταν υπηρετούσα στον Αυλώνα κι έμενα στη Ν. Φιλαδέλφεια, πήγαινα σαν να είχα λάβει το προειδοποιητικό Σήμα: «Αεροπορία βάλλεσθε!!!», όπως καταλαβαίνεις κάθε μέρα προς και από την δουλειά.
Για αυτό λέω ότι είναι θέμα των διαδρομών του καθενός. Δεν είμαστε όλοι με 10 και 20 χ.α.ω. στο μποτιλιάρισμα, ακόμα και αν ζούμε στις μεγάλες πόλεις. Προσωπικά πάντα ένιωθα ότι ήθελα κι άλλη δύναμη από τα αυτοκίνητά μου. Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήθελα περισσότερη οικονομία... Βέβαια είμαι γενικά YOLO τύπος στη ζωή μου, παίζει κι αυτό τον ρόλο του.
Φίλε βλέποντας όμως πίσω με την σοφία που δίνει η εμπειρία και κατοχυρώνουν τα μαθηματικά έπρεπε να είχα πάρει ένα astra cosmo cdti δίπορτο με 95 άλογα και εξάρι σασμάν ,17000 € καινούργιο το πούλαγε στην Λάρισα ο Σφακ και θα είχα γλυτώσει στα 4 χρόνια (που έκανα σχεδόν 180.000 χλμ ) γύρω στα 9000 λίτρα καύσιμο... τα € υπολόγισε τα εσύ
-
@monman2 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Φίλε βλέποντας όμως πίσω με την σοφία που δίνει η εμπειρία και κατοχυρώνουν τα μαθηματικά έπρεπε να είχα πάρει ένα astra cosmo cdti δίπορτο με 95 άλογα και εξάρι σασμάν ,17000 € καινούργιο το πούλαγε στην Λάρισα ο Σφακ και θα είχα γλυτώσει στα 4 χρόνια (που έκανα σχεδόν 180.000 χλμ ) γύρω στα 9000 λίτρα καύσιμο... τα € υπολόγισε τα εσύ
Ξέρεις Σχα μου πόσο σε σέβομαι, αλλά προσωπικά αυτό δεν θα το άντεχα...
-
@vagkirk said in BMW 1 Series F70 (2024):
100-120 λίτρα παραπάνω χώρου και μάλιστα μόνο σε ύψος ενός B suv δεν κάνουν τη διαφορά για ογκώδη καρότσια , παρκοκρέβατα κλπ συμπράγκαλα που θέλετε.
Δεν μιλάμε μόνο για παρκοκρέβατα και για καρότσια αλλά και όλα τα άλλα συμπρακαλα που θέλουν τα παιδιά μαζί.
Όταν είσαι 20-30 πόντους μακρύτερος από ένα BSUv τότε δεν δικαιολογεί να έχεις και τόσο μικρότερο πορτ μπαγκαζ.Σχεδιαστικά πάντως τα σπάει.
BMW 1 Series F70 (2024)