-
@jimkl-0 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Ταύλα η Μπεμβέ! Πολύ καλή επιλογή φίλε καλές βόλτες και να τη χαίρεσαι. Μπορείς να βάλεις συνολικό πακέτο διαμόρφωσης και πόσο σου κόστισε?
Σε ευχαριστώ πολύ!
Με το M pack που συμπεριλαμβάνει το πακέτο premium 32900.
-
@diriras said in BMW 1 Series F70 (2024):
Τον εσωτερικό φωτισμό τον προλαβες στο πακετο η στον χρεωσαν εξτρα?
Κανε καλες βολτες μεσα στην Αθηνα με eco να μας πεις τι ειδες σε καταναλωσεις, λογικα αν το πας ανθρωπινα θα εισαι κοντα στα 7+
Μπλε ειναι χρωματαρα, βαφεις και τα φρενα μπλε αν δεν εβαλες τα εξτρα και εισαι αρχονταςΉταν μέσα κανονικά ο εσωτερικός φωτισμός.
Εκεί υπολογίζω να βγει η κατανάλωση αλλά θα το τσεκάρω.
Τρομερό το συγκεκριμένο μπλε όντως!
-
@chris__7 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Μπορεί κάποιος να μας πει μετά τα 5 χρόνια πόσο είναι ένα μέσο κόστος σέρβις ανά έτος?
Σε εξειδικευμενο συνεργειο και αν αγορασεις τα δικα σου ανταλλακτικα ειναι χαμηλο. Δηλ λαδια φιλτρα και καμπινας και εργασια 130-140 ευρω (καθε 2 χρονια). Αν κανεις το μεγαλο σερβις ειναι συν μπουζι και φιλτρο αερος γυρω στα 215 πληρωσα την τελευταια φορα (καθε 4 το μεγαλο). 5 λιτρα λαδι αγοραζεις και βαζουν 4.5 μεσα (4.3 θελει ο κινητηρας αυτος). Υγρα φρενων γυρω στα 30-40 ευρω την φορα (πρωτο στα 3 χρονια και μετα καθε 2). Αυτα ειναι τα 3 σερβις του, δεν εχεις κατι αλλο.
-
@green-power said in BMW 1 Series F70 (2024):
@diriras said in BMW 1 Series F70 (2024):
Τον εσωτερικό φωτισμό τον προλαβες στο πακετο η στον χρεωσαν εξτρα?
Κανε καλες βολτες μεσα στην Αθηνα με eco να μας πεις τι ειδες σε καταναλωσεις, λογικα αν το πας ανθρωπινα θα εισαι κοντα στα 7+
Μπλε ειναι χρωματαρα, βαφεις και τα φρενα μπλε αν δεν εβαλες τα εξτρα και εισαι αρχονταςΉταν μέσα κανονικά ο εσωτερικός φωτισμός.
Εκεί υπολογίζω να βγει η κατανάλωση αλλά θα το τσεκάρω.
Τρομερό το συγκεκριμένο μπλε όντως!
μεσα στην Αθηνα αποκλειεται θα ειναι λιγο παραπανω, εγω εχω 7.3 συνολικα μαζι με αρκετα ταξιδια.
-
Όντως, πολύ ωραίο το χρώμα! (έχω περιέργεια να δω αν κανείς θα την πάρει στο μωβ..)
Καλορίζικη και καλοτάξιδη!Μπορεί να καίει στην πόλη 7+ με 7.5,γιατί σε σχέση με την προηγούμενη έχει -έστω και την ήπια- υβριδικότητα που ένα 5-10% λιγότερο ίσως να βοηθήσει.
-
@kostis20 said in BMW 1 Series F70 (2024):
@panormus772 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου,αλλά από τιμόνι τα VAG (είτε Αudi,είτε Golf,είτε Leon) είναι τουλάχιστον 1 σκάλα πίσω όχι μόνο από BMW ακόμη κι από Αlfa.
Mε 156,147,Giulietta σε ότι ανοιχτή γρήγορη καμπή ή επαρχιακή στροφοδιαδρομή έχω αντιμετωπίσει τις προηγ. γενιές VAG,ενώ μάζευαν εύκολα χλμ. στην ευθεία (με 156,147. Με Giulietta 170hp turbo ούτε εκεί φαινόταν η διαφορά), έκοβαν σα να μην ενέπνεαν πλήρη αίσθηση κρατήματος κι ελέγχου της στροφής στους κατόχους τους.Κι οδηγώντας τα κι εγώ καποιων συγγενών/φίλων δοκιμαστικά -Golf και Leon,όχι βέβαια σε παρόμοιες καταστάσεις- κάτι τέτοιο αποκόμισα.
Εννοείται μιλάμε για τις "κοινές" εκδόσεις.Όχι για R,S3,Cupra κ.λ.π.Το Α5 SB μου πάντως ειδικά στις καμπές με πάρα πολλά χμ δεν είχε αντίπαλο .Η 5αρα δεν ειχε καμία επαφή, οχι οτι και στις κλειστες είναι κατι το ιδαίτερο.Πολλές κλίσεις και το active steering αδιάφορο.
Όλα τα μεγάλα Γερμανικά (πλέον και τα μικρά) αλλάζουν πολύ χαρακτήρα αναλόγως με την έκδοση/πακέτο που θα πάρεις. Για να μιλάς για κλίσεις, μάλλον δεν είχες M Sport αναρτήσεις κλπ.
@Green-Power Καλοτάξιδη η κούκλα! Πολύ ωραίο αυτοκίνητο στον δρόμο, από ότι γράφουνε.
-
Ναι και το Α5 τη βασική ανάρτηση φόραγε.Και Α6 που έχω οδηγήσει επίσης με βασική ανάρτηση το ίδιο καλύτερο από τη 5αρα είναι. Αν ήταν να φόραγε m ανάρτηση μπορεί να ήταν και ανυπόφορη στη καθημερινότητα .Φρενα επίσης μέτρια.
-
@kkostask said in BMW 1 Series F70 (2024):
Από τότε όμως που η εισαγωγική υπάχθηκε απευθείας στην bmw άρχισαν τα τσεκούρια….interauto έλεγαν την ντόπια αντιπροσωπεία? Δεν θυμάμαι…
Interauto ηταν εξουσιοδοτημένος έμπορος Σκόντα (πλέον υπάρχει ως συνεργείο εξειδικευμένο). Η BMW είχε ώς εισαγωγέα την Intercar του Μανιατόπουλου (που είχε και Ρενώ και Πόρσε - για όποιονα διάβαζε 4Τ από το 1980 μπορεί να κάνει τις συνδέσεις!). Μετά ανέλαβε η μητρική και βελτιώθηκε πάρα πολύ η κατάσταση.
-
Ναι και το Α5 τη βασική ανάρτηση φόραγε.Και Α6 που έχω οδηγήσει επίσης με βασική ανάρτηση το ίδιο καλύτερο από τη 5αρα είναι. Αν ήταν να φόραγε m ανάρτηση μπορεί να ήταν και ανυπόφορη στη καθημερινότητα .Φρενα επίσης μέτρια.
Πάντως ένα Α6 που είχαμε στο γραφείο και το οδηγούσα (2007 μοντέλο) ήταν για κλωτσιές, βάρκα γυαλός. Η αντίστοιχη 5αρα ήταν 10 φορές καλύτερη στον δρόμο. Μάλλον θα οδήγησε χαλασμένη 5αρα, αφού διαχρονικά ειναι το καλύτερο σεντάν σε οδική συμπεριφορά, από την Ε34 και μετά.
-
E δε καταλαβαίνω τι εννοεις την Ε60 525i 3.0λτ την εχουμε ακόμα και αγοράστηκε την ιδια εποχή με το Α5.
Η Ε39 ήταν πολύ καλύτερη. Μεγάλο λάθος που αλλάχθηκε για την Ε60.Σκεψου οτι ακόμα και το A4 allroad που υπήρχε εκείνη την εποχή επίσης στην οικογένεια καλύτερο ήταν.
Αν ήταν να πιστευουμε τι γραφουν τα περιοδικά για το πιο είναι καλύτερο χαθήκαμε.Καλά για αξιοπιστία τώρα δε θα τελειώσουμε ουτε αυριο αν αρχίσω να γραφω τι εβγαλε η Ε60. -
E δε καταλαβαίνω τι εννοεις την Ε60 525i 3.0λτ την εχουμε ακόμα και αγοράστηκε την ιδια εποχή με το Α5.
Η Ε39 ήταν πολύ καλύτερη. Μεγάλο λάθος που αλλάχθηκε για την Ε60.Σε αυτό έχεις δίκιο. Η Ε39 είναι -ίσως- η καλύτερη 5αρα και η Ε60 ειναι σίγουρα η χειρότερη! Πέσατε στην περίπτωση. Για βλάβες μην γράψεις, τα ξέρω από πρώτο χέρι...χαχα!!
-
BMW 1 Series F70 (2024)