-
-
Καλοτάξιδο!!!
.
.
.
ΥΓ. Κουκλάρα....κι εγώ αυτό το χρώμα θα διάλεγα -
Ε πολύ ωραίο! Μεγεια!
-
Power o @Green-Power !
-
Λουκουμι.
Κρατηθηκες και δεν της εβαλες μαυρη οροφη? Θελουμε φωτο και μεσα φυσικα.
Εγω εχω ενα βιντεο που την οδηγουσα αλλα δεν ξερω πως το ανεβαζω εκτος youtube
-
Να είστε όλοι καλά!
Πραγματικά το μπλε του πάει πολύ και ξεχωρίζει!
Αφού γυρνάει το κεφάλι μόνο του στο γκαράζ! Χαχαχα
-
@diriras said in BMW 1 Series F70 (2024):
Λουκουμι.
Κρατηθηκες και δεν της εβαλες μαυρη οροφη? Θελουμε φωτο και μεσα φυσικα.
Εγω εχω ενα βιντεο που την οδηγουσα αλλα δεν ξερω πως το ανεβαζω εκτος youtubeΝαι η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αλλά επειδή είχε μαύρες λεπτομέρειες από το πακέτο είπα να σκεφτώ λίγο και την τσέπη!
-
Μία γεύση και από το εσωτερικό.
-
Ταύλα η Μπεμβέ! Πολύ καλή επιλογή φίλε καλές βόλτες και να τη χαίρεσαι. Μπορείς να βάλεις συνολικό πακέτο διαμόρφωσης και πόσο σου κόστισε?
-
Μία γεύση και από το εσωτερικό.
Τον εσωτερικό φωτισμό τον προλαβες στο πακετο η στον χρεωσαν εξτρα?
Κανε καλες βολτες μεσα στην Αθηνα με eco να μας πεις τι ειδες σε καταναλωσεις, λογικα αν το πας ανθρωπινα θα εισαι κοντα στα 7+Μπλε ειναι χρωματαρα, βαφεις και τα φρενα μπλε αν δεν εβαλες τα εξτρα και εισαι αρχοντας
-
Μπορεί κάποιος να μας πει μετά τα 5 χρόνια πόσο είναι ένα μέσο κόστος σέρβις ανά έτος?
-
@chris__7 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Μπορεί κάποιος να μας πει μετά τα 5 χρόνια πόσο είναι ένα μέσο κόστος σέρβις ανά έτος?
Σίγουρα θέλεις να μάθεις?
-
@kkostask said in BMW 1 Series F70 (2024):
Έλα φτιάξε με αφού τρελενομαι για συνεργείο ειδικά προς δυτικά προαστια
-
Εγω οπως εγραψα και αλλου πήγα σε ενα ανεξάρτητο συνεργείο φιλου στη Βαρη την Χ1 και πληρωσα 180 ευρω.
-
@kostis20 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Εγω οπως εγραψα και αλλου πήγα σε ενα ανεξάρτητο συνεργείο φιλου στη Βαρη την Χ1 και πληρωσα 180 ευρω.
Μιλάμε για προγραμματισμένα service αλλά και μη.οχι τρακαρίσματα και τέτοια.
-
Ε ναι προφανώς για το ετήσιο service,εκτός εγγύησης.
-
Απλά χαβαλέ κάνω αν και ξέρω ότι εκτός δικτύου οι τιμές είναι πολύ προσγειωμένες. Εκεί που θα τσούζει σίγουρα είναι αν χρειαστείς κάποιο γνήσιο ανταλλακτικό που δεν υπάρχει σε άλλη εταιρεία…
Και λίγο γέλιο….φίλη με Χ3 του 16 με 80κ χλμ περίπου έπρεπε να αλλάξει κάποιο ρουλεμάν μπροστά, δεν θυμάμαι πιο ακριβώς. Της ζήτησαν με τα εργατικά γύρω στα 750 ευρώ με κόστος ανταλλακτικού σχεδόν 500. Δεν ήξεραν όμως ότι η κυρία είναι πολλά χρόνια εισαγωγέας ρουλεμάν….παιρνει κάποιες προδιαγραφές, πάει στο μαγαζί και έχει το ίδιο σε skf…..38 ευρώ τιμή χονδρικής παρακαλώ. Τους το πήγε και πλήρωσε μόνο τα εργατικά. -
Καλοτάξιδο να είναι....
-
Απλά χαβαλέ κάνω αν και ξέρω ότι εκτός δικτύου οι τιμές είναι πολύ προσγειωμένες. Εκεί που θα τσούζει σίγουρα είναι αν χρειαστείς κάποιο γνήσιο ανταλλακτικό που δεν υπάρχει σε άλλη εταιρεία…
Και λίγο γέλιο….φίλη με Χ3 του 16 με 80κ χλμ περίπου έπρεπε να αλλάξει κάποιο ρουλεμάν μπροστά, δεν θυμάμαι πιο ακριβώς. Της ζήτησαν με τα εργατικά γύρω στα 750 ευρώ με κόστος ανταλλακτικού σχεδόν 500. Δεν ήξεραν όμως ότι η κυρία είναι πολλά χρόνια εισαγωγέας ρουλεμάν….παιρνει κάποιες προδιαγραφές, πάει στο μαγαζί και έχει το ίδιο σε skf…..38 ευρώ τιμή χονδρικής παρακαλώ. Τους το πήγε και πλήρωσε μόνο τα εργατικά.Τα οποία και αυτά πολλά είναι.τουλαχιστον έχει μικρή εγγύηση και σε απαλλάσσει από το επίσημο δικτυο
-
Όταν πήρα την τελευταία bmw που πέρασε από τα χέρια μου -316 e46- το κόστος σέρβις ήταν φθηνότερα από ένα Σιτροέν και δεν κάνω πλάκα….στα 12κ χλμ θυμάμαι ότι έδωσα 15000 δρχ όταν ο γείτονας ήθελε 17 χιλιάδες για το xsara του κάθε 7,5 κ χλμ. Από τότε όμως που η εισαγωγική υπάχθηκε απευθείας στην bmw άρχισαν τα τσεκούρια….interauto έλεγαν την ντόπια αντιπροσωπεία? Δεν θυμάμαι…
BMW 1 Series F70 (2024)