-
Το πιο σπορ ειναι καλύτερο! The end!
-
@realzeus said in BMW 1 Series F70 (2024):
Μονο εαν σε ενδιαφέρει αυτό και μόνο. Αλλά εδώ μιλάμε για οικογενειακά αμάξια που καλούνται να κάνουν 20 διαφορετικά πράγματα. Να μιλάγαμε για 911 να το δεχτώ, αλλά σε C sedan το πιο σπορ δεν ειναι το καλύτερο, απλά ειναι πιο σπορ, δηλα΄δη αδιάφορο για το 99% των αγοραστών!
-
@fanis75 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Μονο εαν σε ενδιαφέρει αυτό και μόνο. Αλλά εδώ μιλάμε για οικογενειακά αμάξια που καλούνται να κάνουν 20 διαφορετικά πράγματα. Να μιλάγαμε για 911 να το δεχτώ, αλλά σε C sedan το πιο σπορ δεν ειναι το καλύτερο, απλά ειναι πιο σπορ, δηλα΄δη αδιάφορο για το 99% των αγοραστών!
Με αυτή την λογική οι Merc είναι καλύτερες, πιο liveable και από τις BMW.
-
Ίσως το΄χω ξαναγράψει.
Το καλοκαίρι του 2015 οδήγησα μια F20 facelift (ήταν η στιγμή που άλλαζε και ο κινητήρας από 4κυλινδρος 1.6, σε 3κυλινδρο 1.5 με την ίδια ισχύ).Αν θυμάμαι καλά,είχαν έρθει κάποιες λίγες fl με τον 1.6 ακόμα κι είχαν καλή προσφορά σε σχέση με τις 1.5 που θα έρχονταν από Σεπτέμβριο.
Έκανα ένα μικρό -είναι η αλήθεια- td με τον πωλητή,αλλά σαν οδηγική αίσθηση δεν μου ενέπνευσε κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό σε σχέση με την Giulietta που είχα ή την 147 παλαιότερα.Στην ουσία αν έκανα την ανταλλαγή, θα γίνονταν για ένα σίγουρα πιο ποιοτικό εσωτερικό κι αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της τεκτονικής στιβαρότητας.Δεν το έκανα,δεν ήταν συμφέρον γι αυτό μόνο το λόγο.
Αν πιθανά δεν είχα οδηγήσει ποτέ AR πριν (156,147,Giulietta),σαφώς πιο εύκολα θα διάλεγα BMW από τις υπόλοιπες μάρκες.Άλλωστε ακόμη κι η 2ΑΤ που δοκίμασα προ 2ετίας παρά τον "χαλαρό" χαρακτήρα της είχε μια ολοκληρωμένη αίσθηση που σε άλλες μάρκες δεν συναντάς και με έβαλε τότε σε σκέψεις.
Υποθέτω στις πιο μεγάλες κατηγορίες η διαφορά κι η υπεροχή της θα είναι ακόμα πιο εμφανής,αλλά μέχρι 3άρα οδηγικά πιστεύω πως η Alfa την "ματσάρει" πολύ καλά ως τώρα.Από δω και πέρα -υπό τη σκέπη της PSA-,θα δούμε... -
Κάποτε ναι, ποια όχι...ειναι χάλια. Μόνο S class κάτι κάνει. Και είπαμε δεν υπάρχιε λογική, μόνο: BMW uber alles!!
-
Εχω μπει σε μεγάλο δίλλημα με το νέο Cupra Leon το οποίο εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο, το βρίσκω αρκετά πιο sport τόσο εσωτερικά (ειδικά το τιμόνι του Leon) και επιθετικό με ενδιαφέροντες χρωματισμούς. Και τα δύο με φουλ έξτρα τα βγάζω περί τα 41K. Το Cupra ειδικά το βάζω στη PHEV έκδοση στους 200 HP. Αλλά σε τόσα λεφτά αξίζει να πάρεις Cupra άραγε, δεν έχω καθόλου εμπειρία για τη μάρκα. Αλήθεια το BMW μόνο για το σήμα και το prestige το σκέφτομαι
-
@spi_duster said in BMW 1 Series F70 (2024):
Αλήθεια ειναι αυτό!! Για πολλα χρόνια οταν αγοραζα αμαξι δεν κοιταγα τι υπάρχει γενικά αλλά τι υπάρχει σε bmw που να μπορω να αγοράσω. Μονο μοα μαρκα υπηρχε για εμένα! Πλεον εβαλα νερό στο κρασί μου και λεω οτι υπάρχουν 3-4, αλλά μεχρι εκεί!
Ξέρεις πόσο σε συμπαθώ, αλλά αυτό είναι κόλλημα. Σήμερα θα έπαιρνα BMW 2 Coupe, αλλά όχι 3άρα ---> Giulia!
@sportseat23 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Ένα σημαντικό πρόβλημα έχουν όχι μόνο ο άσσος αλλά και τα υπόλοιπα bmw. Αν οδηγήσεις ένα από δαύτα δε σε νοιάζει να δεις τα αντίστοιχα της κατηγορίας τους. Απλά κολλάς. Όταν επέλεξα πριν λίγους μήνες την F40 είχα δύο επιλογές ακόμα. Α3 και λεον κουπρα. Δοκίμασα πρώτο τον άσσο. Τα άλλα ούτε νοιαστηκα να τα δω.
αυτο ειναι αληθεια. εαν οδηγησεις bmw ιδιως σε νεανικη ηλικια, τρως κολλημα. μιλαω επισης ως παθων.
Που να είχες οδηγήσει και τίποτα καλύτερο...
Μια Χ1 για ένα μήνα και μου έβαλε το μικρόβιο. Δε δίστασα καθόλου.
Βρε Σπύρο μου, είπα εγώ ότι δεν είναι καλές; Μην ξεχνάς ότι είχα κουπε 3άρα, εξακύλινδρη, με 272 όλογα. Απλά σήμερα μια Giulia είναι ακόμα πιο σπορ από μια 330.
Και ποιος σου είπε πως διαφωνούμε? Ειδικά η Τζούλια είναι τρανή απόδειξη ότι όταν έχουν κέφια οι Ιταλοί απλά ζωγραφίζουν. Αυτοί και οι Βρετανοί έφτιαξαν τα καλύτερα αμάξια. Διαχειριστικά έχασαν . Μια Πόρσε οι Ουνοι είχαν να αντιτάξουν απέναντι σε Άστον Μάρτιν Φεράρι, Μπεντλευ, Λαμποργκίνι, ΜακΛάρεν, Μπραμπαμ, ΜG. Και σιγά το όνομα αν το βάλεις απέναντι στα προαναφερθέντα.
-
Κάποτε ναι, ποια όχι...ειναι χάλια. Μόνο S class κάτι κάνει. Και είπαμε δεν υπάρχιε λογική, μόνο: BMW uber alles!!
Ταλιμπάν είσαι!
-
@panormus772 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Ίσως το΄χω ξαναγράψει.
Το καλοκαίρι του 2015 οδήγησα μια F20 facelift (ήταν η στιγμή που άλλαζε και ο κινητήρας από 4κυλινδρος 1.6, σε 3κυλινδρο 1.5 με την ίδια ισχύ).Αν θυμάμαι καλά,είχαν έρθει κάποιες λίγες fl με τον 1.6 ακόμα κι είχαν καλή προσφορά σε σχέση με τις 1.5 που θα έρχονταν από Σεπτέμβριο.
Έκανα ένα μικρό -είναι η αλήθεια- td με τον πωλητή,αλλά σαν οδηγική αίσθηση δεν μου ενέπνευσε κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό σε σχέση με την Giulietta που είχα ή την 147 παλαιότερα.Στην ουσία αν έκανα την ανταλλαγή, θα γίνονταν για ένα σίγουρα πιο ποιοτικό εσωτερικό κι αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της τεκτονικής στιβαρότητας.Δεν το έκανα,δεν ήταν συμφέρον γι αυτό μόνο το λόγο.
Αν πιθανά δεν είχα οδηγήσει ποτέ AR πριν (156,147,Giulietta),σαφώς πιο εύκολα θα διάλεγα BMW από τις υπόλοιπες μάρκες.Άλλωστε ακόμη κι η 2ΑΤ που δοκίμασα προ 2ετίας παρά τον "χαλαρό" χαρακτήρα της είχε μια ολοκληρωμένη αίσθηση που σε άλλες μάρκες δεν συναντάς και με έβαλε τότε σε σκέψεις.
Υποθέτω στις πιο μεγάλες κατηγορίες η διαφορά κι η υπεροχή της θα είναι ακόμα πιο εμφανής,αλλά μέχρι 3άρα οδηγικά πιστεύω πως η Alfa την "ματσάρει" πολύ καλά ως τώρα.Από δω και πέρα -υπό τη σκέπη της PSA-,θα δούμε...Eχω και 147 1.6 και 118 3κυλινδρη. Ο 1.6 της Αλφα ειναι πολυ ωραιος κινητηρας ακομα και σημερα ειναι απολαυση να το οδηγας με τετοιο κινητηρα αλλα περα απο αυτο δεν υπαρχει καμμια συγκριση το 118 ειναι 20 χρονια εμπρος σαν σασσι. Εκανες ενα μικρο τεστ και δεν το καταλαβες.
-
Εμένα πάλι μια ολοκαινουργη τζουλιετα θα ήταν λόγος να μην επιλεξω τον άσσο. Όμως δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Έτσι ο άσσος ήταν μονόδρομος. Μια διάδοχο αυτής κι εδώ είμαστε να το ξαναδούμε.
-
Εμένα πάλι μια ολοκαινουργη τζουλιετα θα ήταν λόγος να μην επιλεξω τον άσσο. Όμως δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Έτσι ο άσσος ήταν μονόδρομος. Μια διάδοχο αυτής κι εδώ είμαστε να το ξαναδούμε.
Ολοκαινουρια τι εννοεις? Το πατωμα της Τζουλιετας ειναι παλιο και το γκρουπ δεν εχει καινουρια πατωματα μπροστοκινητα. Τοσο καλο οσο η σειρα 1 αποκλειεται.
-
Όπως έγραψα πιο πάνω όταν έχουν κέφια οι Ιταλοί ζωγραφίζουν. Τυχεροί οι υπόλοιποι κατασκευαστές που οι Ιταλοί κοιμούνται αυτή την εποχή.
-
Όπως έγραψα πιο πάνω όταν έχουν κέφια οι Ιταλοί ζωγραφίζουν. Τυχεροί οι υπόλοιποι κατασκευαστές που οι Ιταλοί κοιμούνται αυτή την εποχή.
Δεν παρακολουθεις τις εξελιξεις. Οι Ιταλοι σχεδον εχουν εξαφανιστει απο τον χαρτη αυτοκινητιστικά. Εκτος Φερραρι και ειδικα αυτοκινητα.
-
Επειδή τις παρακολουθώ άνθρωπε μου πήγα σε bmw.
-
@wantone said in BMW 1 Series F70 (2024):
Δεν παρακολουθεις τις εξελιξεις. Οι Ιταλοι σχεδον εχουν εξαφανιστει απο τον χαρτη αυτοκινητιστικά. Εκτος Φερραρι και ειδικα αυτοκινητα.
Ανώτερο αυτοκίνητο η Giulia της 3άρας οδηγικά.
-
μονο εσυ το πιστευεις πια αυτο
-
μονο εσυ το πιστευεις πια αυτο
Εγώ και όλος ο αυτοκινητιστικός ειδικός τύπος. Οδήγησέ την και θα με θυμηθείς. Επίσης μιλάω για σοβαρές, πισωκίνητες, BMW, με κοντά 300 άλογα, όχι προσθιοκίνητες χαζομαρούλες 120-140 ίππων... Πάλι καλύτερη η Giulia σε σχέση με μια 330!!!
-
αυτο ειναι αληθεια. εαν οδηγησεις bmw ιδιως σε νεανικη ηλικια, τρως κολλημα. μιλαω επισης ως παθων.
Χαχα, σωστος. Εχω λοιπον οδηγησει και καλυτερα αλλα το ζητουμενο ειναι οι επιθυμιες και το μπατζετ σου να συναντιουνται καπου. Διαφορετικα, η φαση ειναι ενα παιδι κοιταει τα αστρα.
-
@sportseat23 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Χαχα, σωστος. Εχω λοιπον οδηγησει και καλυτερα αλλα το ζητουμενο ειναι οι επιθυμιες και το μπατζετ σου να συναντιουνται καπου.
Δεν έχεις άδικο.
-
Φυσικά και δεν έχει άδικο.
BMW 1 Series F70 (2024)