-
Τους έχει πάρει τα σώβρακα όπως και στα SUV που τα X1 και Χ2 κάνουν πάρτυ στις πωλήσεις.
-
θα παει κανενας αυριο στο εβεντ της BMW στο Γουδι;
-
@wantone said in Νέα BMW 1 Series 2019:
θα παει κανενας αυριο στο εβεντ της BMW στο Γουδι;
Θα τους στήσουν στον τοίχο για την παροιμιώδη αξιοπιστία τους ως μάρκα ?
-
-
Η εισαγωγική έκδοση είναι φουλ γεματη !
Αυτόματο, 170 άλογα mild hybrid, οθονες, αισθητήρες μπρος - πίσω και κάμερα, αναδιπλουμενοι καθρεπτες, 17αρες, driving assistant με blind spot, Navi και ασύρματα Apple CarPlay & Android auto και εργοστασιακό συναγερμό, led παντού !!Με 1000 ευρώ παραπάνω μεταλλικό και premium πακέτο με προσαρμοζόμενα led, ασύρματη φόρτιση, keyless entry κλπ.
Στα παραπάνω πακέτα χτίζεις και με έξτρα εξοπλισμό!
Το αμάξι είναι ανετοτατο, πρινιουμ και θα σαρώσει. -
με τετοια προσφορα πεφτει η αξια του δικου μου και του σπυρου, ελπιζα το 120 να κανει 45κ
-
Η 1 δεν ειχε κινηση στους μπροστινους τροχους?Αυτη διαβαζω εχει πισω
-
Μέσα την έκαναν ΑΘΛΙΑ, αλα Α κλας. Εμετος…νο νο απο εμενα.
@alex-mix said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Η 1 δεν ειχε κινηση στους μπροστινους τροχους?Αυτη διαβαζω εχει πισω
Μπροστά εχει. Εαν καποιος εγραψε πισω εκανε λάθος ή ειναι βλακας.
-
Εξωτερικά μου αρέσει πολύ
Εσωτερικά όμως όχι.
Αλλά στις 29.000 με αυτόματο και 170 άλογα είναι πολύ καλή επιλογή! -
Εξαιρετική επιλογή ειναι. Προσωπικά ουτε απεξω δεν θα πέρναγα (εχει σοβαρα αρνητικά για εμένα), αλλά αναγνωρίζω οτι ειναι το καλύτερο c hatch και με διαφορά. Ειδικά οταν πωλειται αρλετά πιο φτηνά και απο Φόκους!!
-
Μεσα ουτε εμενα μου αρεσει πολυ οθονη
-
@iceman7 η θέση οδήγησης πως είναι;
Στο προηγούμενο και προ-προηγουμενο ήταν κάπως στριμοκωλε και έπρεπε να κάνεις αρκετά πίσω τα καθίσματα. (182 ύψος)
Σε αυτό, το μικρό ταμπλό σε βάθος και ιδιαίτερα αυτή η μικρή και λεπτή κολώνα τιμονιού δείχνουν σαν να έχει πέσει σκέψη για τον χώρο που έχεις στα πόδια και την ευκολία στο μπες βγες.
-
@vagkirk said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Στο προηγούμενο και προ-προηγουμενο ήταν κάπως στριμοκωλε και έπρεπε να κάνεις αρκετά πίσω τα καθίσματα. (182 ύψος)
Σε αυτό, το μικρό ταμπλό σε βάθος και ιδιαίτερα αυτή η μικρή και λεπτή κολώνα τιμονιού δείχνουν σαν να έχει πέσει σκέψη για τον χώρο που έχεις στα πόδια και την ευκολία στο μπες βγες.
Μια χαρά είναι το αμάξι ! Cheat για την κατηγορία που κατακλύζεται από πανάκριβα σκατουλακια !
-
με τετοια προσφορα πεφτει η αξια του δικου μου και του σπυρου, ελπιζα το 120 να κανει 45κ
Πουλάτε χτες σε συμφέρουσα τιμή σε κάποιο γνωστό και φίλο και βάζετε αύριο παραγγελία στο νέο για να παραλάβετε από τους πρώτους.
Λέω σε φίλο - γνωστό για να κλείσετε τιμή και να το κρατήσετε μέχρι να παραλάβετε τον Οκτώβριο - Νοέμβριο.
Το αυτοκίνητο "φαντάζει" πραγματική αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο , και επαναπροσδιορίζει την κατηγορία, με διάφορα το καλύτερο όταν όλοι οι άλλοι έχουν πετάξει λευκή πετσέτα και έχουν ουσιαστικά σταματήσει να εξελίσσουν τα C hatch από το 2016.
-
Τα bezels των οθονών φαίνονται τραγικά.
Η τιμολόγηση ειδικά, αλλά και όλα τα υπόλοιπα είναι εξαιρετικά. Θα σαρώσει στις πωλήσεις σίγουρα.
Πρακτικά κάνει όσο κοστίζει ένα corolla hatch.
-
@iceman7 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μια χαρά είναι το αμάξι ! Cheat για την κατηγορία που κατακλύζεται από πανάκριβα σκατουλακια !
Πούλα το Χ1 τώρα iceman και δώσε παραγγελία, ο σύγχρονος και πληρεστατος εξοπλισμός μαζί με το αυτόματο και τα 170 αλογάκια στις τιμές που αναγράφονται στην παρουσίαση είναι ο τέλειος συνδυασμός για να φτάσεις χωρίς να ψάχνεις άλλο αυτοκίνητο μέχρι το 2030.
Τι να το κάνεις το SUV ;
-
Πουλάτε χτες σε συμφέρουσα τιμή σε κάποιο γνωστό και φίλο και βάζετε αύριο παραγγελία στο νέο για να παραλάβετε από τους πρώτους.
Λέω σε φίλο - γνωστό για να κλείσετε τιμή και να το κρατήσετε μέχρι να παραλάβετε τον Οκτώβριο - Νοέμβριο.
Το αυτοκίνητο "φαντάζει" πραγματική αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο , και επαναπροσδιορίζει την κατηγορία, με διάφορα το καλύτερο όταν όλοι οι άλλοι έχουν πετάξει λευκή πετσέτα και έχουν ουσιαστικά σταματήσει να εξελίσσουν τα C hatch από το 2016.
για πλακα το εγραψα, το δικο μου ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο (μειον τα ηλεκτρονικα) αφου ειναι το πισωκινητο. Το δοκιμασα και δεν θα ξαναγοραζα τον 3κυλινδρο γιατι ειναι πολυ αδυναμος. Επισης βλεπω οτι για σπορ καθισματα πρεπει να ανεβεις τιμη τα οποια ειναι αναγκαια.
αλλα για καποιον που θελει ενα χατσμπακ και ειναι το 1ο αμαξι της εταιρειας που αγοραζει ειναι πολυ καλη επιλογη δεδομενου ποσο πουλαει η στελλαντις τα κουβαδακια της.
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Εξαιρετική επιλογή ειναι. Προσωπικά ουτε απεξω δεν θα πέρναγα (εχει σοβαρα αρνητικά για εμένα), αλλά αναγνωρίζω οτι ειναι το καλύτερο c hatch και με διαφορά. Ειδικά οταν πωλειται αρλετά πιο φτηνά και απο Φόκους!!
Πραγματικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός. 170 άλογα, διπλοσύμπλεκτο (για μένα που δεν μπλέκω στην πόλη καλό, για σένα ξέρω πως όχι), τα πάντα από εξοπλισμό, πολλαπλοί πίσω. Αμαξάρα για C-Hatch!
ΥΓ: Αυτό το καγκούρικο "1" στο C-pillar να μην είχε...
-
Ε ρε ζημιά που πάθαμε καλοκαιριάτικα
-
Η τιμή είναι : επιτελούμε κοινωνικό λειτούργημα, στηρίζουμε τους νέους, τις μονογονεικές οικογένειες, τους βιοπυγμάχους, το χαμηλοσυνταξιούχο.
Ταυτόχρονα 'μιλάει' και στην ψυχή του καγκουρίνου με το έκτυπο '1' στην πίσω πόρτα. Με ένα σετ θεόχοντρα λάστιχα ποιός τον πιάνει.
Θα κόψει μονέδα.
BMW 1 Series F70 (2024)