-
Και εγω Κασσελακη λεω να ψηφισω κυριως γιατι η υπαρχουσα κυβερνηση εχει καταντησει συμμορια.
-
@wantone said in Που θα περασετε το Πασχα ; Ακολουθειτε τα εθιμα;:
Και εγω Κασσελακη λεω να ψηφισω κυριως γιατι η υπαρχουσα κυβερνηση εχει καταντησει συμμορια.
Ρε συ ο κασσελας δεν ειναι πασχαλιατικο εθιμο , μην τον βλεπεις σαν τσουρεκι.
-
@zithos said in Που θα περασετε το Πασχα ; Ακολουθειτε τα εθιμα;:
@red_monster said in Που θα περασετε το Πασχα ; Ακολουθειτε τα εθιμα;:
@zithos said in Που θα περασετε το Πασχα ; Ακολουθειτε τα εθιμα;:
Για να ακολουθήσεις πιστά τα έθιμα απαραίτητη προϋπόθεση είναι να φοβάσαι τον Κύριο δηλαδή τον θεό επειδή αυτός θεωρητικά τα προστάζει για την σωτηρία της ψυχής. Ακολουθούν κατά δεύτερο λόγο η οικογένεια, οι επαφές, το περιβάλλον και οι κοινωνία αλλά αν δεν έχεις τον φόβο του Κυρίου μπορείς εύκολα να αγνοήσεις τους υπόλοιπους αν καταλάβεις ότι δεν σε παρακολουθούν.
Μην οδηγήσεις ακόμα !
Όπως τα λέω είναι, έτσι τους μάθαιναν παλιά, δεν ξέρω τι ηλικία έχεις.
Μπουμπούκι
-
Γιατί ρε παιδιά γυρνάτε από τα χωριά σας;
Αφού δεν σας αρέσει το κλεινόν άστυ, βρίζετε συνέχεια για την υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής κλπ.Ε ρε με τους βλάχους, που έχουν πλημμυρίσει τις πόλεις
-
Γιατί είμαστε δεσμώτες του μεροκάματου. Να γιατί ξαναγυρνάμε.
-
Ποιό μεροκάματο μωρέ, που το 70% εδώ μέσα, έχει suv με 19άρες ζάντες...!
-
….το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο, ο αστακός ψόφιος….άσε, παλιοζωή….
-
@bassstarlet said in Που θα περασετε το Πασχα ; Ακολουθειτε τα εθιμα;:
Και αυτο τι σημαίνει?? λυμενα οικονομικά προβλήματα?
δεν ξερω για τους αλλους αλλά εγώ μεροκάματο στην κινα πάω να ξανακάνω . μακαρι να είχα το οικονομικό λυμενο να μην δουλευα καθόλου
αυτο που βγαζετε ασχετα συμπεράσματα από το αμάξι και την ζαντα του αλλου να το προσέξετε
ΥΓ Μακαρι να είχα χωριο πάντως και να εφευγα από την κωλοαθηνα μονιμα. Αλλα δεν εχω και δεν θα υπήρχε και δουλειά για μένα. Τουλάχιστον έχει η γυναικα και έχουμε κάπου να πάμε το πάσχα
-
Να και μια φώτο από το Πάσχα....(μην περιμένετε ψητά, σε αυτοκινητιστικό φόρουμ είμαστε!!)....το δικό μας και του νονού. Και μόλις περέλαβαν και ένα YC Style κόκκινο....αλλά ήρθαν με το C-HR.
-
Πιστοί οι Βολιώτες στα εθιμα και τα ήθη της φυλής
-
Γιατί ρε παιδιά γυρνάτε από τα χωριά σας;
Αφού δεν σας αρέσει το κλεινόν άστυ, βρίζετε συνέχεια για την υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής κλπ.Ε ρε με τους βλάχους, που έχουν πλημμυρίσει τις πόλεις
Γιατί έτσι γουστάρουμε.
Κανένα μεροκάματο.
Έχουμε τους σκλάβους και δουλεύουν μέρα νύχτα.Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε και χτυπήστε τη μπουρζουαζία του φόρουμ των 4 τροχών.
-
Κονομημένος και ο νονός...μάλιστα.
Βλέπω και led προβολέα στην αυλή.
Η γκαραζόπορτα, από ανθρακόνημα, είναι ε; -
Βλέπω και led προβολέα στην αυλή.
Η γκαραζόπορτα, από ανθρακόνημα, είναι ε;Αυτά που κοιτάς δεν έχουν σχέση με το σπίτι....αχαχαχα! Ο προβολέας και η γκαραζόπορτα ειναι της απέναντι αποθήκης. όποτε άστοχο σχόλιο, απλά για να πεις κάτι.
-
Εγω πηγα 9 μερες Νεα Υορκη, ετρωγα μονο fast food και σαλατες, γιατι τα παντα ηταν πανακριβα, γυρισα και πηγα καπακι χωριο και εφαγα αρνι με jet lag.
Παντως δεν διανοειστε τι αμαξι κυκλοφορει εκει.
Μεσος ορος μηκους ΙΧ καπου 12 μετρα και βαρος 9 τονοι. -
@ntinaras said in Που θα περασετε το Πασχα ; Ακολουθειτε τα εθιμα;:
Εγω πηγα 9 μερες Νεα Υορκη, ετρωγα μονο fast food και σαλατες, γιατι τα παντα ηταν πανακριβα, γυρισα και πηγα καπακι χωριο και εφαγα αρνι με jet lag.
Μεσος ορος μηκους ΙΧ καπου 12 μετρα και βαρος 9 τονοι.ξενοδοχειο ποσο πληρωσες? οταν ειχα παει το 2004 εμεινα εκει 3 μηνες και οι τιμες ακομα ηταν νορμαλ. εντυπωσιαστικες χωρις λογο, ειδικα στην ΝΥ εχει πολλα μικρα αμαξια αλλοιως δεν παρκαρεις ευκολα
-
@wantone said in Που θα περασετε το Πασχα ; Ακολουθειτε τα εθιμα;:
@ntinaras said in Που θα περασετε το Πασχα ; Ακολουθειτε τα εθιμα;:
Μεσος ορος μηκους ΙΧ καπου 12 μετρα και βαρος 9 τονοι.ξενοδοχειο ποσο πληρωσες? οταν ειχα παει το 2004 εμεινα εκει 3 μηνες και οι τιμες ακομα ηταν νορμαλ. εντυπωσιαστικες χωρις λογο, ειδικα στην ΝΥ εχει πολλα μικρα αμαξια αλλοιως δεν παρκαρεις ευκολα
Δεν τολμησα να παω σε ξενοδοχειο στο Μανχατταν, ηθελε πανω απο 150 το ατομο τη βραδια.
κλεισαμε airbnb στο jersey city 2.000 για 9 νυχτες, για 4 ατομα, οποτε βγηκε καπου 500 το ατομο.
Απο αυτοκινητα, τα μισα ηταν chevrolet suburban...Ειδα 1 smart συνολικα.
Που θα περασετε το Πασχα ; Ακολουθειτε τα εθιμα;