-
Για αυτό εσύ είσαι εσυ.
-
Αν ήμουν άλλος, θα είχα διπολισμό!
-
@ataim said in νόμος περι πινακίδας "no parking":
το πάρκινγκ μου:
Νέα Σμύρνη αγάπη μου!
Τι είναι αυτό ρε παιδιά;;;;
Ράμπα αλλαγής λαδιών;;;
Τώρα το έχει καλύψει το δέντρο;
Έχε γούστο να έχει και πινακίδα no parking απέξω.
-
@bassstarlet said in νόμος περι πινακίδας "no parking":
Εγώ δεν θα κούναγα ρούπι.
Εγώ θα έβγαζα φωτογραφία τον Λαπ και θα την ανέβαζα στο φόρουμ.
-
@vagkirk said in νόμος περι πινακίδας "no parking":
το πάρκινγκ μου:
Νέα Σμύρνη αγάπη μου!
Τι είναι αυτό ρε παιδιά;;;;
Ράμπα αλλαγής λαδιών;;;
Τώρα το έχει καλύψει το δέντρο;
Έχε γούστο να έχει και πινακίδα no parking απέξω.
Οι δυο φωτογραφίες είναι συνεχόμενες, είναι αυτός που παρκάρει έξω στο πεζοδρόμιο.
-
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τηλέφωνο στον Δήμο.
-
Βάζω ταμπέλα για να παρκάρω άνετα στο πεζοδρόμιο, μπροστά από το πάρκιν μου, κάτι που συνηθίζεται από πολλούς:
Ένα ίδιο συχνό φαινόμενο και στην περιοχή της Τούμπας!!!!
-
Επειδή κάποια στιγμή μας είχε κλείσει ένα αμάξι την είσοδο-έξοδο του πάρκινκ, έτυχε ένα φίλος μου να έχει τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα:
-
Δεν πρέπει να υπάρχει χειρότερη περιοχή πανελλαδικά από τη Νέα Σμύρνη στο θέμα κατάληψης πεζοδρομίων , οι άνθρωποι το έχουν απογειώσει.
Παλεύω να παρκάρω νόμιμα στην περιοχή και δεν έχεις από που να φυλαχθείς από τα "no parking" . Μου αρέσει που συγγενής επέλεξε την περιοχή αναφέροντας μέσα σε όλα τα άλλα και το προτέρημα ότι έχει μεγάλα και ασφαλή πεζοδρόμια για οικογένειες με καρότσια. Άσε που έχει έλλειψη και από οργανωμένα πάρκινγκ ( τουλάχιστον να πληρώσεις).
Ως επισκέπτης κρίνοντας , μία περιοχή στο καράκεντρο , σε ένα γούπατο που σημειώνονται τρελές θερμοκρασίες , με γαϊδουρινή συμπεριφορά στο θέμα στάθμευση και με δυσκολία εξόδου στις Εθνικές Οδούς. Άντε της το δίνω ότι έχει σχετικά νεόχτιστες πολυκατοικίες , είναι κοντά κέντρο και παραλία , έχει και πλατεία ( δε μου αρέσει αλλά ο.κ.) και πες ότι έχει και μία "κουλτούρα" συνοικίας ( λέμε τώρα....) .
-
Αυτό που σώνει την Νέα Σμύρνη και είναι πιο ακριβή από την Καλλιθέα, είναι οι πρασιές που έχει και οι πλατείες.
-
@criuser said in νόμος περι πινακίδας "no parking":
Αυτό που σώνει την Νέα Σμύρνη και είναι πιο ακριβή από την Καλλιθέα, είναι οι πρασιές που έχει και οι πλατείες.
Μέχρι τα τέλη 90 ήταν όμορφη περιοχή με πολλές μονοκατοικίες διάσπαρτες περιποιημένες και μέχρι 5οροφες πολυκατοικίες τετράφατσες με κήπο, με πρόσβαση σε 10 λεπτά στο κέντρο λόγω Συγγρού και σε 5 λεπτά στη παραλία λόγω ποσειδώνος.
Γεωγραφικά είναι εξαιρετική περιοχή γιατί σου δίνει διέξοδο στο κέντρο και στη θάλασσα, σε αντίθεση με τις περισσότερες περιοχές της Αθήνας που αισθάνεσαι εγκλωβισμένος με μοναδική διέξοδο κανένα πάρκο ή πλατεία όμορης περιοχής.
Από το 2000 και μετά αν θυμάμαι καλά ο τότε δήμαρχος εφήρμοσε την μεταφορά συντελεστή δόμησης, οπότε σε 10 χρόνια γκρεμίστηκαν για αντιπαροχή όλες οι μονοκατοικίες και σήκωσαν οι εργολάβοι οκταώροφες πολυκατοικίες, μεσοτοιχία, χωρίς κήπους και φυσικά κατέστρεψαν σε ελάχιστο χρόνο μια όμορφη περιοχή. -
Καμμία σχέση. Έμεινα από το 1985 μέχρι το 1990 συνολικά 4 χρόνια.
Όλο πολυκατοικίες είχε και πρόβλημα πάρκινγκ από τότε.
Ο συντελεστής δόμησης ήταν ίδιος από το 1978. 3 και 2.4 και κάτι λιγότερο κοντά στην Αμφιθέας.
Οι 8οροφες έχουν μικρότερη κάλυψη από τις 5-6οροφες και τον ίδιο συνολικό όγκο.
-
@criuser said in νόμος περι πινακίδας "no parking":
Καμμία σχέση. Έμεινα από το 1985 μέχρι το 1990 συνολικά 4 χρόνια.
Όλο πολυκατοικίες είχε και πρόβλημα πάρκινγκ από τότε.
Ο συντελεστής δόμησης ήταν ίδιος από το 1978. 3 και 2.4 και κάτι λιγότερο κοντά στην Αμφιθέας.
Οι 8οροφες έχουν μικρότερη κάλυψη από τις 5-6οροφες και τον ίδιο συνολικό όγκο.
Οι γονείς μου πήγαν το 1993 και επειδή το πατρικό βρίσκεται εκεί έχω εικόνα, η μεταμόρφωση της Ν. Σμύρνης ήταν τεράστια από τα τέλη 90 μέχρι σήμερα. Στη γειτονιά του πατρικού είχε τουλάχιστον 5-6 μονοκατοικίες και σε όλη τη Ν. Σμύρνη επικρατούσαν οι πολυκατοικίες αλλά ήταν χτισμένες σε μεγάλα σχετικά οικόπεδα με κήπο. Όταν άρχισαν να σηκώνουν τις οκταώροφες πολυκατοικίες σε οικόπεδα 300 τ.μ. έλεγαν οι κάτοικοι της Ν. Σμύρνης ότι υπαίτιος ήταν ο Κουτελάκης (αν θυμάμαι καλά που εφήρμοσε την μεταφορά του συντελεστή δόμησης). Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά η μεταμόρφωση της για κάποιον που γνωρίζει την περιοχή είναι εντυπωσιακή. Οι νέες πολυκατοικίες είναι άθλιες χωρίς ίχνος πρασίνου, χτίζουν πρόσωπο με το πεζοδρόμιο, τόσο μπετό μόνο στο Π. Φάληρο πρέπει να έχει πέσει.
-
Έχει πρασιές η Νέα Σμύρνη και διαγράμματα κάλυψης συγκεκριμένα.
Δεν ξέρω περισσότερα δεν έχω κάνει δουλειά εκεί.
Ότι είχε μονοκατοικίες βασικά ήταν η κυριλέ περιοχή των προσφυγικών είναι αλήθεια, αλλά το κτίσιμο έχει ξεκινήσει από το 1960.
Αν είχε κτιστεί μετά το 1990 θα είχε παντού γκαράζ και λιγότερο πρόβλημα στάθμευσης.
-
@bassstarlet said in νόμος περι πινακίδας "no parking":
Εγώ δεν θα κούναγα ρούπι.
Θα τον έγραφα κιολας γιατί δεν φοράει κράνος ο πεζός:)
-
οποιος θέλει παρκινκγ ας έρθει μενίδι να μεινει
θα βρίσκετε πάντα να παρκάρετε γρηγορα και ευκολα χωρίς καμια δυσκολία και εχει και φτηνα νοίκια
απλα θα πρέπει να αφήνετε κάποιον να σας το φυλάει σκοπιά γιατι χωρις να το κοιτάει συνεχως κάποιος δεν θα το βρείτε μετά από λίγο
ΥΓ Με την πεθερά δεν ποιάνει οσο και να το προσπαθήσετε
-
Φανταστείτε όσο ανεβαίνει το βιοτικό επίπεδο των μεταναστών, να αρχίσουν και αυτοί να αποκτούν αυτοκίνητα, τι έχει να γίνει!
-
Ρόλο στο σήκωμα των πολυκατοικιών έπαιξε και η μεταφορά του αεροδρομίου. Όσο λειτουργούσε το Ελληνικό, μέχρι πέντε ορόφους. Όταν άνοιξε το Ελ. Βεν. άρχισαν να χτίζονται τα 8όροφα
-
@cirus said in νόμος περι πινακίδας "no parking":
Δοκιμασες να την εχεις μεσα ολο το βράδυ ? Ποιος θα το παρει ?
-
@k-m said in νόμος περι πινακίδας "no parking":
@cirus said in νόμος περι πινακίδας "no parking":
Δοκιμασες να την εχεις μεσα ολο το βράδυ ? Ποιος θα το παρει ?
Ναι δοκίμασα να την βάλω στο πορτ μπαγκάζ αλλα έφερνε αντιστάσεις
χαλάλι του και να το πάρει αλλα οπως το βρήκε όχι να έχουμε μερική κλοπή και να επιστραφει "κάτι" πίσω. Οπως το πήρες κράτα το
νόμος περι πινακίδας "no parking"