-
@chrisk6 said in Περί παρκαρίσματων:
@cirus said in Περί παρκαρίσματων:
Συνηθως αυτοι οι εξυπνοι ειναι γνωστοι σε ολους στις γειτονιες.
Περισσοτερα με την αστυνομια.
400ε αν θυμαμαι καλα...
Πρεπει να γινουν ανθρωποι καποια στιγμη.καλα πρέπει αλλά όσο ζούμε δεν πρόκειται να συμβεί αυτό.
Ναι αλλα δεν γινεται αλλοι ανθρωποι (μ@λακες κοινως) που δεν εχουν παρκινγκ να γυρνανε με τις ωρες για θεση και καποιος εξυπνος να τα κανει αυτα.
Προσωπικα εχω παρκινγκ και δεν με καιει...αλλα σιγουρα αν εψαχνα εξω και επαιζε αυτο το σκηνικο στην γειτονια μου θα ειχε πεσει καταγγελια.δεν ειπα πουθενα ότι έχεις αδικο. οτι δεν θα αλλάξει αυτή η νοοτροπία οσο ζούμε είπα δυστηχώς
Το ξερω οτι δεν το ειπες απλα μονο αυτο τους αξιζει.
Ειδικα σε περιοχες που κοσμος γυρναει ατελειωτη ωρα για παρκινγκ.
Βαριουνται να αφησουν το καρο τους 20 μετρα παρακατω και το θελουν απ εξω.Δεν είναι αυτό, ειναι οτι νομίζουν οτι ο δρόμος μπροστά από το σπίτι τους είναι και ιδιοκτησία τους και δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ χώρος
-
@georgekn said in Περί παρκαρίσματων:
Και δεμένη με αλυσίδα από το κάγκελο...
Μαλλον δεν γνωριζει για το προστιμο...
Καποιοι πρεπει να το μαθαινουν με τον δυσκολο τροπο...ποιο πρόστιμο? θα φωνάξεις τροχαια και θα έρθει ποτέ για κατι τέτοιο?? και αν έρθει θα είναι αλλη μέρα, μπορει να έχει ανοίξει εστιατόριο μέχρι τότε αντι για μια καρέκλα
Καλά στην πόλη μας δεν υπάρχει τροχαία...που να χαλάμε τις σχέσεις μας με τους ντόπιους τώρα και τους επισκέπτες τής πόλης που οργιάζουν καθημερινά και τα ΣΚ αμφότεροι...μόνο για καταγραφή ατυχημάτων υπάρχει...και αυτό παίζεται.
-
Και δεμένη με αλυσίδα από το κάγκελο...
χαζομάρα
εγώ θα έβαζα και ένα τραπεζάκι και θα έγραφα reserve
Ευγενέστατος όμως....το παρακαλώ...με σκλάβωσε.
-
400ε αν θυμαμαι καλα...
Πρεπει να γινουν ανθρωποι καποια στιγμη.καλα πρέπει αλλά όσο ζούμε δεν πρόκειται να συμβεί αυτό.
Ναι αλλα δεν γινεται αλλοι ανθρωποι (μ@λακες κοινως) που δεν εχουν παρκινγκ να γυρνανε με τις ωρες για θεση και καποιος εξυπνος να τα κανει αυτα.
Προσωπικα εχω παρκινγκ και δεν με καιει...αλλα σιγουρα αν εψαχνα εξω και επαιζε αυτο το σκηνικο στην γειτονια μου θα ειχε πεσει καταγγελια.Κρίμα γιατί ήμουν με τα πόδια...εάν είχα το παλιό Peugeot 306 μου...θα την είχα κάνει πριονίδι....
-
400ε αν θυμαμαι καλα...
Προσωπικα εχω παρκινγκ και δεν με καιει...αλλα σιγουρα αν εψαχνα εξω και επαιζε αυτο το σκηνικο στην γειτονια μου θα ειχε πεσει καταγγελια.Κρίμα γιατί ήμουν με τα πόδια...εάν είχα το παλιό Peugeot 306 μου...θα την είχα κάνει πριονίδι....
αυτο είναι το κυριαρχο που στηρίζονται. Αν έχεις καλό αμάξι και θες να παρκάρεις δεν το βάζεις γιατι φοβάσαι πως θα το βρεις μετά με τον κάθε ηλίθιο. Αν έχεις κανα παλιό και δεν σε νοιάζει πετάς την καρέκλα από πάνω στην αυλή του και παρκάρεις
-
400ε αν θυμαμαι καλα...
αυτο είναι το κυριαρχο που στηρίζονται. Αν έχεις καλό αμάξι και θες να παρκάρεις δεν το βάζεις γιατι φοβάσαι πως θα το βρεις μετά με τον κάθε ηλίθιο. Αν έχεις κανα παλιό και δεν σε νοιάζει πετάς την καρέκλα από πάνω στην αυλή του και παρκάρεις
Δεν θα κατέβαινα καν ...από το αυτοκίνητο
-
Είχα έναν τέτοιο τύπο στον Περισσό ο οποίος είχε και ένα τεράστιο τροχόσπιτο παρκαρισμένο στο δρόμο….μόλις έκανε το λάθος να χτυπήσει το κουδούνι -στις 3 το πρωί- για να πάρω το αυτοκίνητο και να βάλει αυτός το δικό του, μάζεψε ένα ωραιότατο κουστούμι άνω των 600 ευρώ χάρη σε έναν αστυνομικό που είχε όρεξη να ασχοληθεί.
-
Όποτε βρω καρέκλες ή άλλα αντικείμενα στη γειτονιά, συχνό φαινόμενο, πάντα τις μετακινω. Μάλιστα μία φορά πήγα δύο πλαστικές καρέκλες στην ανακύκλωση. Το πρωί πάλι εκεί ήταν, στο καθήκον.
Το πρόβλημα είναι ότι η δημοτική αστυνομία που περιδιαβαίνει καθημερινά από το σημείο, δεν ασχολείται....
Κοινώς από τη στιγμή που ι νόμος υπάρχει αλλά δεν εφαρμόζεται, θα το κάνουν μέχρι το τέλος του κόσμου....
-
Και μετα ζεις με το άγχος μη το βρεις χαρακωμενο. Απλά δε μπλέκεις σε αρρωστημενες καταστάσεις, παρκάρεις παρακάτω.
-
@georgemit said in Περί παρκαρίσματων:
Και μετα ζεις με το άγχος μη το βρεις χαρακωμενο. Απλά δε μπλέκεις σε αρρωστημενες καταστάσεις, παρκάρεις παρακάτω.
κι έτσι η καρεκλίτσα βασιλεύει......
ευτυχώς έχω δικό μου κλειστό πάρκιγκ. -
Από την στιγμή που κάποιος παίρνει το θάρρος από μόνος του να παρανομησει σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δηλαδή οι εσωτερικές άμυνες είναι πολύ ελαστικές, δεν πιστεύω σε καθεστώς ψυχικής φόρτισης να έχει εσωτερικές αναστολές στο να μην βανδαλισει το αυτοκίνητο αυτού που του πήρε την καρέκλα
-
κοιτα κανονικα δεν θα έπρεπε αλλα ναι δυστηχώς υπάρχει αυτό το αγχος οπότε αυτό κάνουμε και οι καρεκλοτοποθετητες το εκμεταλεύονται για να συνεχίσουν
-
@elteo said in Περί παρκαρίσματων:
κι έτσι η καρεκλίτσα βασιλεύει......
ευτυχώς έχω δικό μου κλειστό πάρκιγκ.και γω ρε συ αλλα καποια στιγμη θα πας κάπου και θα θες να παρκάρεις και δεν θα μπορεις γιατι υπάρχουν οι εξυπνάκηδες
-
Τηλέφωνο στην τροχαία. Αυτοί εχουν δικαιοδοσία να ασχοληθούν με τον εξυπνακια.
-
@lap said in Περί παρκαρίσματων:
Τηλέφωνο στην τροχαία. Αυτοί εχουν δικαιοδοσία να ασχοληθούν με τον εξυπνακια.
εχουν δικαιοδοσία και δεν θα έρθουν ποτε. Μονο αν είναι στην γειτονιά σου το κάνεις αυτό. Αν εχεις πάει κάπου για λιγο δεν θα το κάνεις γιατι έχεις και δουλειες δεν μπορεις να περιμένεις 5 ωρες την τροχαία
-
Πρέπει να είναι μελος του φόρουμ:
Youtube Video -
Γι αυτο κι εγω εχω κρατησει το χρεπι που σε 3 μηνες κλεινει τα 24, και ο,τι βρω τετοιο το παταω και ξανακανω οπισθεν για να ξαναπατησω.
Δεν βγαινω καν εξω.
Οσοι ηρθαν να μου ζητησουν τα ρεστα εφυγαν τρεχοντας οταν βγηκα εξω.
Σε 2 περιπτωσεις ειχα φωναξει και τροχαια, βεβαια δεν ηρθαν ποτε. -
Δηλαδή το κρατάς μόνο για τέτοιες περιπτώσεις;
Προτιμώ καινούριο και απλά να μη μπλέκω με τοξικούς ανθρώπους και τοξικές καταστάσεις. -
Δηλαδή το κρατάς μόνο για τέτοιες περιπτώσεις;
Προτιμώ καινούριο και απλά να μη μπλέκω με τοξικούς ανθρώπους και τοξικές καταστάσεις.προφανώς έχει και σύγχρονο (νομίζω ένα Cupra Formentor).
-
Το προφανώς από που προκύπτει;
Τεσπα, εγώ χαλιέμαι να ασχολούμαι με ηλιθίους οπότε δε μπλέκω σε τέτοιες καταστάσεις. Κάποιοι τη βρίσκουν, όπως νομίζει ο καθένας.
Περί παρκαρίσματων