-
Υπάρχει και μια μικρή χωρα λίγο πιο κάτω στον Νότο. Και αν δεν έχει αγοράσει προϊόντα της Ευρώπης. Και αν δεν έχει πληρώσει δισεκατομμύρια στις εισαγωγές από Ευρώπη. Μήπως να χτίσουν και τίποτα εδώ πέρα;;;
-
Βγήκαν οι τιμές στην Ιταλία για το Grande Panda:
Hybrid 100hp:
-POP 18.900 (-1000euro προσφορά ως 31-1-2025) = 17.900
-ICON 20.400 (-1000euro προσφορά ως 31-1-2025) = 19.400
-PRIMA 22.900 (-1000euro προσφορά ως 31-1-2025) = 21.900EV 113hp
-RED 24.900 (-1000euro προσφορά ως 31-1-2025) = 23.900
-PRIMA 27.900 (-1000euro προσφορά ως 31-1-2025)= 26.900Στην Ιταλία είπαν πως το αντίστοιχο σε κάθε έκδοση C3 στο υβριδικό έχει +1700 ευρώ,ενώ στο ηλεκτρικό -1000.
Άρα εκεί στην ουσία ανάμεσα στα δύο,σε προτρέπουν να αγοράσεις Panda για υβρίδιο και C3 για ev. -
@panormus772 said in FIAT PANDA 2024:
Στην Ιταλία είπαν πως το αντίστοιχο σε κάθε έκδοση C3 στο υβριδικό έχει +1700 ευρώ,ενώ στο ηλεκτρικό -1000.
Άρα εκεί στην ουσία ανάμεσα στα δύο,σε προτρέπουν να αγοράσεις Panda για υβρίδιο και C3 για ev.Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε στην Ελλάδα τις τιμές, όπου ο εισαγωγέας δεν ειναι ο ίδιος με Σιτροέν, οπότε μπορεί εαν θέλει να το πάιξει πολύ επιθετικά (ή όχι).
-
22 K για mild hybrid panda χωρίς acc. Ώρε που πάμε???
22-23 Κ είχε η Τζουλιετα, πριν 3-4 ετη
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ.... πεθαινω στα γελια με κατι τετοια. Ε ρε κινεζο που θελουν...
-
Κινέζοι υπάρχουν θύματα υπάρχουν να τα αγοράζουν ;
Ετοιμαστείτε για έκπτωση 10000 το ντολφιν για τα πρώτα 1000 αυτοκίνητα.
-
Επίσης στα λεφτά του Πάντα με πραγματικό υβριδικό ξεκινάει το μουφα υβριδικό στενάχωρο και άσχημο Σουίφτ.
-
Παίρνετε και θάρρος και μου χαλάτε τον καφέ και το μήτινγκ
-
@criuser said in FIAT PANDA 2024:
Επίσης στα λεφτά του Πάντα με πραγματικό υβριδικό ξεκινάει το μουφα υβριδικό στενάχωρο και άσχημο Σουίφτ.
αγαπητε, εγω ψηφισα με τα λεφτα μου. Θα δουμε τι θα ψηφισουν με τα λεφτα τους και οι συμπολιτες μας. Εσυ δηλαδη, θεωρεις δελεαστικη και "φυσιολογικη" την τιμη αυτη;
-
@dettol said in FIAT PANDA 2024:
@criuser said in FIAT PANDA 2024:
αγαπητε, εγω ψηφισα με τα λεφτα μου. Θα δουμε τι θα ψηφισουν με τα λεφτα τους και οι συμπολιτες μας. Εσυ δηλαδη, θεωρεις δελεαστικη και "φυσιολογικη" την τιμη αυτη;
Πες τα @dettol .... όλο τους άλλους προτείνει να πάρουν σε τρίο και , αυτός δεν βάζει μια παραγγελία .... κρατάει το ντίζελ.....
-
@dettol said in FIAT PANDA 2024:
Mαζί σου, αλλά περίμενε πρώτα να δούμε τις τιμές στην Ελλάδα. Μπορεί να κράζεις δικαίως, αλλά μπορεί και όχι και να μας εκπλήξουν οι Ισραηλινοί!
-
Μια χαρά είναι οι τιμές. Πόσο να βγάλουν το νέο μοντέλο; Εδώ για μεταχειρισμένο Panda ντίζελ ζητάνε 10000+ ευρώ.
Όποιος θέλει έχει και το Pandina, το υπάρχον μοντέλο δλδ με 16-17000. Αυτό είναι εντελώς καινούριο μοντέλο, δεν θα βγει στα 20Κ?Οι τιμές ανέβηκαν. Οι μισθοί δεν ανέβηκαν αντίστοιχα στην χώρα. Όλα τα άλλα είναι συζήτηση τσάμπα και βερεσέ.
-
Στενόχωρο το Swift;
-
Ας αρχίσουμε λοιπόν την συζήτηση.
Το σουίφτ είναι 14 εκ μικρότερο από το Πάντα, ενώ έχει 9 εκ μικρότερο μεταξόνιο. Δεν θα είναι μικρότερο ? Εχει 82 άλογα αντί για 100 του Πάντα, ενώ το cvt ξεκινάει από 20330, συν τα γνωστά 500άρικα που βάζει η σουζούκι για pdi...
Επίσης είναι πιο light υβριδικό από το Πάντα.
Σε σχέση με το υβριδικό Γιάρις που έχει παρόμοιες διαστάσεις και μεταξόνιο, το Πάντα υπερτερεί στους χώρους λόγω του ύψους, υστερεί σε σχέση με την ιπποδύναμη αλλά και ότι δεν είναι φουλ υβριδικό, αλλά το Γιάρις ξεκινάει από 21620.
Το λίγο πιο άνετο και πιο κοντά στο Πάντα από πλευράς χώρων Γιάρις Κρος ξεκινάει από 24270.
Αν οι τιμές του Πάντα στην Ελλάδα είναι ανάλογες αυτών που βλέπουμε, τότε νομίζω ότι ακόμα και η πιο πλούσια έκδοση είναι ευθέως ανταγωνιστική με όλα τα παραπάνω, πόσο μάλλον η μεσαία έκδοση.
Εδώ να πω ότι όπως έχω αναφέρει και στο τέστ του C3 που έκανα, θεωρώ ότι η τιμολογιακή του τοποθέτηση από τον Σ είναι λάθος.
Οι τιμές των θερμικών, που εδώ να πω ότι μέχρι τώρα μόνο η Σιτροέν έχει και απλά θερμικά 3 και 3 αιρκρος, οι τιμές λοιπών των θερμικών και των υβριδικών είναι 1500-2000 ακριβότερες από ότι έπρεπε να είναι, έστω και αν ο ανταγωνισμός είναι ακριβός.
Στο εξωτερικό το βασικό θερμικό 3 κάνει 14990 και εδώ με την έκπτωση 16800. Ενώ η δεύτερη με την τρίτη έκδοση έχουν μόλις 1000 ευρώ διαφορά, ενώ στο Πάντα έχουν περισσότερο.
Αρα για μένα αν ισχύσουν οι τιμές αυτές του Πάντα, που όπως είπαμε έχει καινούργια αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, τότε το 3 πρέπει να κατέβει σε 15000 - 17000 και 18500 οι θερμικές και 20000 και 22000, οι υβριδικές.
Αν δεχτούμε ότι οι βασικές εκδόσεις είναι πολύ βασικές και μόνο για λήζινγκ κάνουν, η μεσαία και πολύ περισσότερο η πλούσια, είναι απόλυτα ανταγωνιστικές με το γιάρις κρος, ενώ είναι καλύτερο από το απλό γιάρις, ενώ το σουίφτ δεν το βλέπουν καν.
-
Στο swift μην υπολογίζεις τους χώρους με το μεταξόνιο. Έχει διαφορετικό σχεδιασμό καμπίνας. Όλη η καμπίνα είναι πιο μπροστά από ότι στο πάντα και στα υπόλοιπα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να έχει έως και μεγαλύτερους χώρους.
Έχω βάλει βιντεάκια, ένας μεσαίου μεγέθους ενήλικας καθετε έως και σταυροπόδι πίσω από τον εαυτό του.
-
Υπολογίζω ΣΥΝΟΛΙΚΑ τους χώρους. Για 4-5 επιβάτες και αποσκευές.
Τώρα ότι μπορεί μπροστά να είναι άνετο το σουίφτ, δεν σημαίνει ότι συνολικά είναι άνετο.
-
Και πίσω άνετο. Μάλλον δεν γνωρίζεις από swift.
Σε χώρους αποσκευών μπορεί να λέει ότι έχει 265 λίτρα στην πράξη χωράει ότι και clio
-
@lap said in FIAT PANDA 2024:
Και πίσω άνετο. Μάλλον δεν γνωρίζεις από swift.
Σε χώρους αποσκευών μπορεί να λέει ότι έχει 265 λίτρα στην πράξη χωράει ότι και clio
Θα είναι πτυσσόμενο φαίνεται...
Αμα χαλάσει γίνεται και βαλιτσάκι και το βάζεις στο ΚΤΕΛ στις αποσκευές και γλυτώνεις και την οδική...
-
Κρυαδες.
Απλώς λόγω της πιο κάθετης γωνιας του a pillar ολόκληρη η καμπίνα από τη μέση και προς αυτό τραβιέται πιο μπροστά. Έτσι αφήνει περισσότερα κυβικά ελεύθερου εσωτερικού χώρου.
Στα άλλα και λιγότερο στο νέο πάντα, έχουν μια έντονη κλίση όπου πολλά από τα διαθέσιμα εκατοστά του μεταξονιου τα ξοδεύουν στο βαθύ ταμπλό.
-
Τελικά το c3 που είναι σαν το panda έχει 2 εκ λιγότερα για τα γόνατα των πίσω επιβατών από το swift παρά τα +9 έκ μεταξονιου του και τα +16εκ μήκους αλλά έχει και 3εκ περισσότερα για το κεφάλι στους πίσω επιβάτες από ότι στο swift
FIAT PANDA 2024