-
@civil357 said in Citroen C3 Aircross 2024:
Εμένα μόνο στην πλαϊνή όψη μου αρέσει που θυμίζει C5 , μπροστά και πίσω , κάπως βαρετό. Και το σήμα δε μου αρέσει . Αλλά περί ορέξεως....
Συγγνώμη αν αυτό μεγάλωσε τόσο , το C5 που θα φτάσει δηλαδή ;Θεωρώ ότι θα έχουμε στο μέλλον 2 εκδόσεις του 5 σε συνδυασμό με την αλλαγή του 4.
Εκτός αν το 4 ψηλώσει και γίνει κουπέ σαν το νέο 3008, αλλά μην ξεχνάμε ότι η Σιτροέν έχει πολυμορφικό παρελθόν και πελάτες που θα ήθελαν τέτοιες επιλογές.
-
Μπροστα μου θυμιζει αυτο
Απο το πλαι αηδια
Και πισω
-
@otso said in Citroen C3 Aircross 2024:
Τώρα που ανέδειξες τις ομορφιές του, μου αρέσει κι εμένα!!
-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2024:
Προφανώς θα πρέπει να γίνει κάτι με το C4 που έχει ίδιο μήκος.
Διαφορετικό στυλ αυτοκινήτων.
Το C4 είναι Crossover Coupe, ενώ το Aircross καθαρά προς πιο SUV κατεύθυνση. -
@fanis75 said in Citroen C3 Aircross 2024:
@civil357 said in Citroen C3 Aircross 2024:
Και το σήμα δε μου αρέσει . Αλλά περί ορέξεως....
To σήμα είναι χάλια, όντως....δεν ξέρω γιατί το έκαναν έτσι.
Γιατί μπορούν.
-
Προσωπικά πιστεύω ότι δείχνει ομορφότερο το καινούριο , είναι πιο "αντρουά"
-
Eιχα αυτη
Και μετα
Που τα θεωρω αξεπεραστα και τωρα , οποτε δεν μπορω να συμβιβαστω σαν τον κρουζερ. -
Eιχα αυτη
Και μετα
Που τα θεωρω αξεπεραστα και τωρα , οποτε δεν μπορω να συμβιβαστω σαν τον κρουζερ.Πες τα ρε otso!!!
Όχι σαν τον Κριού!
Όχι επειδή είναι Σιτροέν δλδ, γ@μανε!
ο νονός ξενέρωσε τόσο πολύ που σταμάτησε να γράφει! -
Τα renderings που βάζετε, δείχνουν ότι σχεδιάστηκε μια μικρογραφία του C5, δεν το θυμίζει απλά το C5 AIRCROSS, ΕΙΝΑΙ το C5 υπό κλίμακα με μικροδιαφορες στα φανάρια (και φαντάζομαι εσωτερικά).
Και εννοείται ότι το C5 είναι ένα πολύ "αρμονικό" σχεδιο που ανταποκρίνεται στο SUV χαρακτήρα του, οπότε το νέο το βλέπω σαν βελτίωση σε σύγκριση με το δικό μου aircross. -
Δες το νέο Φροντερα που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα και είναι ίδιο.
Δεν έχει σχέση με το 5.
Είναι νέα σειρά με σουβ διαφόρων μεγεθών.
-
@nickthetrib said in Citroen C3 Aircross 2024:
Eιχα αυτη
Και μετα
Που τα θεωρω αξεπεραστα και τωρα , οποτε δεν μπορω να συμβιβαστω σαν τον κρουζερ.Πες τα ρε otso!!!
Όχι σαν τον Κριού!
ο νονός ξενέρωσε τόσο πολύ που σταμάτησε να γράφει!Εγώ μπορεί να είμαι τρίτης ηλικίας σωματικά αλλά πνευματικά παραμένω 25αρης οπότε προσαρμοζομαι εύκολα και δεν πάσχω από προγονοπληξια...
-
Επιτέλους να δει χαρά και κανένας ψηλός έχω βαρεθεί να βλέπω στενάχωρα αμάξια. Τιμή εκτιμώ ότι το max hev θα έχει κανένα 33.500
-
Νομίζω ότι δεν θα περάσει τα 30. Μιλάνε για 20000 να ξεκινάει το χειροκίνητο με τα 100 άλογα.
-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2024:
@nickthetrib said in Citroen C3 Aircross 2024:
Eιχα αυτη
Και μετα
Όχι σαν τον Κριού!
ο νονός ξενέρωσε τόσο πολύ που σταμάτησε να γράφει!Εγώ μπορεί να είμαι τρίτης ηλικίας σωματικά αλλά πνευματικά παραμένω 25αρης οπότε προσαρμοζομαι εύκολα και δεν πάσχω από προγονοπληξια...
Eγω ντρεπομαι να πω θα κατσω με την νεολαια
-
Σήμερα το μεσημέρι η επίσημη παρουσίαση.
Εξωτερικό, πέρα από τις τρισδιάστατες φωτογραφίες που έχουμε δει, το εσωτερικό που δεν το έχουμε δει, τους κινητήρες και τις τιμές. -
https://www.netcarshow.com/citroen/2025-c3_aircross/
Τιμές Ευρώπης για τα 100 άλογα χειροκίνητο 19000 - 21200 - 27000.
Για το υβριδικό 27000 και 30000 οι δύο πιο πλούσιες εκδόσεις.
Το ηλεκτρικό τζάμπα πριν την επιδότηση :
26500 - 28700 - 30900.
Είναι όμως με την μικρή αυτονομία των 320 χλμ. Αργότερα με μεγαλύτερη 400 χλμ, λογικά θα ακουμπήσει τα 35000 η πιο πλούσια έκδοση.Μόνο με τα 9000 της βασικής επιδότησης, τα ηλεκτρικά ξεκινάνε από 17000 - 21000, δηλαδή φτηνότερα από τα υβριδικά και στο επίπεδο των απλών θερμικών.
-
Εξαιρετικό!
Μου θυμίζει το Σανγιονγκ XLV του 2016.
Μπράβο, μεγάλη πρόοδος για Citroen!
.
Το εσωτερικό του δυστυχώς είναι εντελώς αστείο, κάτι Fiat Tipo-Tempra 30ετιας θυμίζει με μια 10αρα οθόνη από το AliExpress στο κέντρο
-
Αμαξάρα το ssangyong
-
@lap said in Citroen C3 Aircross 2024:
Αμαξάρα το ssangyong
Ναι το είχα δει από κοντά το 2019 σε μεταχειρισμένο στον μαντρά autovalue , είχε φέρει μερικά από leasing, 1.6 diesel , αυτόματο κιβώτιο 6αρι Aisin και AWD .
Αχανές πορτμπαγκάζ, αλλά με χάλασε που απλά ήταν στενόμακρο, ένα απλό BSUV τραβηγμένο από την πίσω κολώνα.Όπως και το C3 Aircross δηλαδή που δίνει την ψευδαίσθηση ευρυχωρίας στα γόνατα και στο κεφάλι, αλλά με τον συνοδηγό βρίσκουν οι ώμοι σας.
Κάτι που συνεχίζει και εδώ η Citroen αλλά με αστεία εσωτερική σχεδίαση και απλοϊκότητα για μείωση μάλλον του κόστους.
Είναι οριστικό πως μάλλον θα μείνουμε στην ΕΕ με τέτοιους τενεκέδες 100 ιππων για το καλό της αγοράς ενώ οι Κινέζοι θα προσφέρουν αυτοκινηταρες.
Γι'αυτό λέω πως η μοναδική αξιοπρεπής και κορυφαία επιλογή είναι ο νέος Άσσος ή το τίμιο Vitara GL+ στα 23 χιλιάρικα, τίποτα άλλο.
-
Ούτε ο Ασος έχει χώρους, ούτε το βιτάρα, οπότε δεν συγκρίνονται με το αιρκρός.
Ειδικά το βιτάρα έχει χώρους ίδιους με το νέο 3 και είναι 10000 πιο ακριβό από αυτό.
Οσο για εμφάνιση, όντως υπάρχουν συγγένειες όπως και το νέο Τιγκουάν που μόνο το σήμα της Σιτροέν, το παλιό όχι το καινούργιο του λείπει στο μπροστινό μέρος.
Citroen C3 Aircross 2024