-
Το πιθανότατα και το θεωρητικά, ούτε μαζί ταιριάζουν, αφού ο υπερθετικός με το θεωρητικά δεν κολλάνε, αλλά και ο ορίζοντας της τριετίας για μία τέτοια μεγάλη αλλαγή, επίσης δεν ταιριάζει ούτε με τον υπερθετικό, ούτε με το θεωρητικά...
Η ειρωνία βγήκε αναγκαστικά μετά την απαξίωση του 2008, που είναι πρώτο σε πωλήσεις εδώ και καιρό...
Επίσης η σύγκριση που κάνεις βάζοντας όλο τον εξοπλισμό, δεν είναι σωστή.
Το λέξους όντως είναι σε κατηγορία πρίμιουμ, οπότε βάσει των προδιαγραφών του και του μεγέθους του, δεν πάει στο 2008, αλλά στο DS-3 , ίσως στο Αλφα Ρομέο Μιλάνο που θα παρουσιαστεί αύριο και στο επόμενο Λάντσια αν υπάρξει σε σουβ.
Νομίζω ότι το Κάντρυμαν έχει πλέον μεγαλώσει πολύ, το 4πορτο Μίνι, θα το έλεγα αντίπαλο του και το Q2.
Από εκεί και μετά είναι θέμα του αγοραστή αν θα δώσει 35-40000 για ένα αμάξι μικρότερο από τα 4,20 μ. και με μεταξόνιο κάπου στις 100 ίντσες με ότι σημαίνει αυτό και χώρο αποσκευών είδα 330 λίτρα, όσο τα απλά Β κατηγορίας.
1.Κανένας δεν απαξίωσε κανένα όχημα.
2.Το ότι είναι πρώτο σε πωλήσεις δεν το καθιστά Premium
3.Έγραψα από την αρχή ότι δεν μπορώ να κρίνω αν αξίζει τα λεφτά του
4.Προσπαθώ να κάνω μια σύγκριση τιμών σε Fullextra εξοπλισμένα BSuv Premium με όλα τα άμεσα έξοδα που τα περιστοιχίζουν όπως κόστος ετήσιου σέρβις διάρκεια εγγύησης κλπ
5.To DS3 Κάνει σχεδόν 500001.Απαξίωσες όλα τα ντίζελ με το τουλάχιστον άκομψο σχόλιο σου περί τριετίας.
2. Το ανέφερα ότι δεν είναι πριμιουμ το 2008 και ανέφερα ποια θεωρεί πριμιουμ το γκρουπ.
Για τα υπόλοιπα είπα ότι είναι θέμα επιλογής αν κάποιος θα πάρει ένα ακριβό μικρό Β σουβ ή κάτι μεγαλύτερο στα ίδια χρήματα.*** Δεν τα απαξιώνω εγώ η κομισιόν*** εκτός αν ζεις σε εποχή ΠΑΣΟΚ.***
Θα συνιστούσα να κάνεις μια αναζήτηση στην Google με κριτήρια 2024 για το θέμα και μη βλέπεις μόνο άρθρα για το πως "φουσκώνουν" τα τσουρέκια του Τερκενλί.
-
Το ότι κόβουν τα πετρέλαια από τα καινούργια σημαίνει ότι θα απαγορεύσουν τα υπάρχοντα και μάλιστα στην Αθήνα ;
-
Το ότι κόβουν τα πετρέλαια από τα καινούργια σημαίνει ότι θα απαγορεύσουν τα υπάρχοντα και μάλιστα στην Αθήνα ;
Έχεις την εντύπωση ότι δεν έχει ξαναγίνει ?? πριν το 2005 υπήρχε απαγόρευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για ΙΧ Ντίζελ. Άνοιξε με τα ΕU5 και τώρα κλίνει για τα ΕU5.
Το 2025 θεωρητικά πάντα θα σταματήσει η διάθεση τους σε πρωτεύουσες και το 2030 θα κοπούν τα EU6 και το 2035 καληνύχτα πετρέλαιο.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ μεταφέρω τι αναφέρετε σε ό,τι αφορά τους κανονισμούς.
Αρκεί η ανάλυση του πετρελαίου σε αυτό το ποστ είναι off topic.
-
Έχεις την εντύπωση ότι δεν έχει ξαναγίνει ?? πριν το 2005 υπήρχε απαγόρευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για ΙΧ Ντίζελ. Άνοιξε με τα ΕU5 και τώρα κλίνει για τα ΕU5.
Το 2025 θεωρητικά πάντα θα σταματήσει η διάθεση τους σε πρωτεύουσες και το 2030 θα κοπούν τα EU6 και το 2035 καληνύχτα πετρέλαιο.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ μεταφέρω τι αναφέρετε σε ό,τι αφορά τους κανονισμούς.
Λάθος. Η απαγόρευση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπήρχε πάντα βασικά παλιά υπήρχε για όλη την χώρα για να μην φορολογείται το πετρέλαιο σαν την βενζίνη. Το είχαν επιβάλλει οι ταξιτζήδες.
Οπότε δεν έχει ξαναγίνει.
-
Λάθος. Η απαγόρευση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπήρχε πάντα βασικά παλιά υπήρχε για όλη την χώρα για να μην φορολογείται το πετρέλαιο σαν την βενζίνη. Το είχαν επιβάλλει οι ταξιτζήδες.
Οπότε δεν έχει ξαναγίνει.
Άνοιξε τα μάτια σου κούρασες.
https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=2004&month=4&issue=334&cat=Διάφορα&number=9665
-
Δεν τα απαξιώνω εγώ η κομισιόν εκτός αν ζεις σε εποχή ΠΑΣΟΚ
-
Δεν τα απαξιώνω εγώ η κομισιόν εκτός αν ζεις σε εποχή ΠΑΣΟΚ
Ετσι....χαχααα
-
Οδηγώ εδώ και 47 χρόνια. Οπότε τις ιστορίες που διαβάζεις τις έχω ζήσει από πρώτο χέρι. Επειδή όμως μου αρέσουν μόνο οι ήρεμοι συζητητές σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Οβερ και άουτ που λένε και στις ταινίες. -
-
Ξεκάθαρα είναι φτιαγμένο για τον παγωμένο....χαχαχα! Το καλύτερο και ποιοτικότερο εσωτερικό σε B SUV, όλα μαλακά, όλα βιδωμένα στην εντέλεια....γενικά είναι βελτιωμένο σε όσα κράζει το Στέφανος! Το λέω, η τογιότα ειναι τσιπιά, λογικό. Εαν θες Τογιότα με BMW μαζί η Λεξους μονόδρομος.
Προσωπικά το έχω πει, το επόεμνο αμάξι μου θα ειναι ή Λέξους ή Τέσλα, τόσο απλά!
-
Αν και το LBX το έχω δει μόνο από φωτογραφίες πρέπει να είναι με διαφορά το καλύτερο B-SUV της κατηγορίας. Ποιότητα, πολυτέλεια, αναβαθμισμένη οδηγική συμπεριφορά σε σχέση με το αδελφάκι yaris cross τι άλλο να θέλει κανείς;
Ακόμα και η τιμή είναι ανταγωνιστική αν υπολογίσεις τις βενζίνες που γλυτώνεις.
-
εγω δεχομαι οτι το lexus το audi q2, το mercedes gla κτλ ανοικουν στην premium κατηγορία σε υλικα (θεωρητικα γιατι ειχαμε το q2 για 3 μηνες leasing και ειχε παρα πολλα σκληρα πλαστικα, ειδικα οι πορτες μονο premium δεν εμοιαζαν).
Τα γερμανικα premium καθώς lexus δεν εχω οδηγησει ποτε τόσο μικρο κατα την ταπεινη μου άποψη είναι premium ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΝΟΜΑ αντε και σε υλικα κάποια
Πραγματικα premium ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. και αυτο γιατι δεν εχουν καμία σχεση με την πολυτελεια την υσηχία και την σταθερότητα που έχουν τα μεγάλα αδερφια τους μεγαλύτερων κατηγοριών σε mercedes, audi κτλ
Εχουν βγει πιο πολύ για μόστρα και για ωραια υλικά που έχουν μεσα και λίγο καλύτερη συναρμολόγηση. Για μενα ξεκάθαρα δεν αξίζουν τα χρηματα τους γιατι αγοράζεις σε premium τιμη ενα μικρο ψευτοpremium αμάξι
προτιμω να τα δώσω σε ενα ακριβο μικρό όχημα που να έχει καλύτερο στησιμο, αναρτησεις , κινητήρα αρα καλύτερο οδηγικά και ας τρίζει λίγο και ας έχει μετρια υλικα παρά κάτι που πλασάρεται για το δερμα και ποσο ωραια υλικά και σημα έχει αλλα στο δρόμο συνεχιζεις να ακούς θορυβο και δεν σε απομονώνει από το εξωτέρικο όπως κάνουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ premium μεγαλα αμάξια. Εκει ναι πιστεύω αξίζουν τα χρήματα αν ψαχνεις για κάτι τέτοιο. Τα μικρά οχι δεν τα αξίζουν τα χρήματα τους.
Τα παραπάνω είναι παραξενιές και απόψεις μου. απλά καταθετω την αποψη μου δεν χρειάζεται να συμφωνεί κανένας μαζι μου.
Εξάλου οτι κάνει χαρούμενο εναν υποψηφιο αγοραστη είναι παντα μια καλή επιλογη για μένα. Το να πάρει το καλύτερο που πιστεύουν οι πολλοί αλλά δεν αρέσει σε εκείνον αυτό είναι μια ΚΑΚΗ επιλογη. Αγοράστε αυτό που γουσταρετε, οι υπόλοιποι απλα την αποψη μας θα γραψουμε και τέλος
-
@green-power said in LEXUS LBX:
Αν και το LBX το έχω δει μόνο από φωτογραφίες πρέπει να είναι με διαφορά το καλύτερο B-SUV της κατηγορίας. Ποιότητα, πολυτέλεια, αναβαθμισμένη οδηγική συμπεριφορά σε σχέση με το αδελφάκι yaris cross τι άλλο να θέλει κανείς;
οδηγική απόλαυση ίσως????? εμφανιση ίσως? μιας και ρωτάς απαντάω
πχ για μενα είναι μια πατατα
με λιγοτερα χρηματα παίρνεις το PUMA ST που για μένα είναι πολύ πολύ πολύ καλύτερο BSUV
αυτο το γραφω μονο για να τονισω ποσο διαφορετικοι είμαστε. Για κάποιους είναι το καλύτερο το Lexus για άλλους κάποιο αλλο. Ολα σεβαστα είναι
αλλα το να λέμε αυτό είναι το καλύτερο είναι εντελώς λάθος (και ιδιαιτερα οταν βαζουμε και με διαφορα lol). Ειναι το καλύτερο για μενα που θελω κάτι τέτοιο, για τον δίπλα είναι χαλια γιατι θελει διαφορετικά πράγματα.
-
Εξάλου οτι κάνει χαρούμενο εναν υποψηφιο αγοραστη είναι παντα μια καλή επιλογη για μένα. Το να πάρει το καλύτερο που πιστεύουν οι πολλοί αλλά δεν αρέσει σε εκείνον αυτό είναι μια ΚΑΚΗ επιλογη. Αγοράστε αυτό που γουσταρετε, οι υπόλοιποι απλα την αποψη μας θα γραψουμε και τέλος
+1.000!! ολο το ζουμί και απόλυτα σωστό!
εμφανιση ίσως?
Για τα άλλα συμφωνώ, αλλά εμφάνιση? Αλήθεια? Είναι αν όχι το ομορφότερο, ανάμεσα στα 3 ομορφότερα B Suv (το 1 είναι σταθερά το Πούμα και το άλλο όποιο αρέσει στον καθένα, εμένα π..χ μαρέσει το Τ κρος). Αλλά το LBX ειναι πραγματικά πανέμορφο, σμιλεμένο και τέλειο σχέδιο από όπου και να το δει κάποιος.
-
+1.000!! ολο το ζουμί και απόλυτα σωστό!
εμφανιση ίσως?
Για τα άλλα συμφωνώ, αλλά εμφάνιση? Αλήθεια? Είναι αν όχι το ομορφότερο, ανάμεσα στα 3 ομορφότερα B Suv (το 1 είναι σταθερά το Πούμα και το άλλο όποιο αρέσει στον καθένα, εμένα π..χ μαρέσει το Τ κρος). Αλλά το LBX ειναι πραγματικά πανέμορφο, σμιλεμένο και τέλειο σχέδιο από όπου και να το δει κάποιος.
δεν το βρισκω ασχημο, αλλα μετριο
υπάρχουν αλλα που μαρέσουν πολύ περισσότερο. το θεμα και το κυριο χαρακτηριστικο του σχολιασμού μου ηταν οτι ο καθενας εχει διαφορετικες προτιμήσεις. κατι που σε εμενα αρεσει και γουσταρω σε αλλον μπορεί να είναι το χειρότερο του
οπότε εχω αλεργια στο να διαβαζω είναι το καλύτερο στην κατηγορία του με διαφορά κιολας . Πες με περιεργο αλλα αυτο με ενόχλησε. Βαλε το "για μένα" στο τελος της πρότασης και όλα καλά
-
-
-
45 με 50 κάνει το GR Yaris. Πώς να μην έχει τουλάχιστον 60;
-
45 με 50 κάνει το GR Yaris. Πώς να μην έχει τουλάχιστον 60;
εννοειται. ηταν ρητορική η ερώτηση !!!!!
το GR εκπληκτικο αμάξι, εκπληκτικο
αλλά με τα μισα χρήματα αλλά όχι την μιση διασκέδαση επαιρνες Fiesta st και i20N τα οποια και θα διαλεγα εναντι του yaris και ας είναι προφανως κατωτερα.
το ίδιο θα έλεγα και για αυτό που μάλλον στα 70-80 θα κάνει. προτιμω με τα μισα το puma st και ας είναι χειρότερο από τουτο με τα 300 αλογα, το οποιο ξαναλέω ότι φαινεται super απλά τα χρηματα είναι πάρα πολλά
-
Ολα ειναι εικασίες, γιατί δεν έχουμε ιδέα εαν θα βγει στην παραγωγή. Προς το παρόν απλά ειναι "one-off" για τον Πρόεδρο, επειδή το ζήτησε για προσωπική του χρήση και διασκέδαση.
LEXUS LBX