-
@gtsartsal said in LEXUS LBX:
Μαζεμένες τις εκανες τις .....μπιμπ
Mπα, απλά δεν ήμουν δημόσιος....οι φιλοδοξίες πληρώνονται!
-
Καλησπερα..πρωτη βολτα στο χωριο τ αμαξι ειναι απολαυση.. και ειδικα η βραδυνη οδηγηση του..
Και οι καταναλωσεις του
-
This post is deleted! -
Τελικα χωρεσε το μισο σπιτι μεσα..+σκυλια-γατια!
-
Super!!
-
Πολύ ωραίο καλυμα. Μην ανοίξεις παράθυρα.
Έκανα το λάθος και οι τρίχες είναι εκατομμύρια
-
-
πωωωωω μην το δείξετε στον @iceman αυτό. Θα παθαινε εγκεφαλικό μολις έβλεπε σκυλια, γατια σε ολοκαινουργιο αμάξι!!!!!!
@tolisk20 μπραβο σου. Να το χαρεις φίλε μου , ωραια εχτισες τετρις και εβαλες τα πράγματα
ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!!
Και ξυλα εβαλα..σε κουτες..αχαχαχ..λοιπον το συγκεκριμενο καλυμα κλεινει και στα πλαινα με φερμουαρ (εδω ειναι ανοιχτα) μεχρι πανω και εχει και ζωνες και δενει και στα χερουλια της οροφης..και ειναι και αδιαβροχο..ουσιαστικα κλεινει και στις 4 μεριες..το πηρα τυχαια απο temu..2ρο ταξιδι και δεν εχω βρει μεσα στ αμαξι ουτε τριχα!!
-
-
-
@tolisk20 oρατότητα προς τα πίσω, από τον μεσαίο καθρέφτη, είχες?
-
Από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει και αν καεί ;
-
@antoniokon said in LEXUS LBX:
@tolisk20 oρατότητα προς τα πίσω, από τον μεσαίο καθρέφτη, είχες?
Οχι εδω οπως ειμαι δεν ειχα..
-
Καλυτερα να καω παρα ν αφησω 2 ζωντανα μονα τους η καπου που δεν θα ναι καλα..ο καθενας οπως το βλεπει..εγω δεν πηρα τ αμαξι για να το χω να το βλεπω πλυμενο..αλλα σαν μεσο μεταφορας και εξυπηρετησης..φυσικα εχω λαβει τα μετρα μου οπως ειδες..ακομα και στο πορτ παγκαζ εκτος απ το λαστιχιενο πατακι το χω καλυψει και γυρω γυρω..
-
Καλυτερα να καω παρα ν αφησω 2 ζωντανα μονα τους η καπου που δεν θα ναι καλα..ο καθενας οπως το βλεπει..εγω δεν πηρα τ αμαξι για να το χω να το βλεπω πλυμενο..αλλα σαν μεσο μεταφορας και εξυπηρετησης..φυσικα εχω λαβει τα μετρα μου οπως ειδες..ακομα και στο πορτ παγκαζ εκτος απ το λαστιχιενο πατακι το χω καλυψει και γυρω γυρω..
Βρε συ καλα κανεις με τα ζωακια!
Το γνωστό γνωμικό που εγραψα αφορουσε την παρατηρηση των συνφορουμιτων οτι θα επαθα εγκεφαλικό βλεποντας τις φωτο από το όχημα σου!
Αν ηταν δικό μου το αμαξι ναι, αλλα σε τρίτου, δεν με απασχολεί! -
Τις περισσότερες φορές που έμπαινα στο αυτοκίνητο και άνοιγα κάποια από τις πίσω πόρτες, στην εφαρμογή Lexus Link+ στις ειδοποιήσεις έβγαζε ένα alert "ελέγξτε το πίσω κάθισμα" χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει
Ολα τα υπόλοιπα είναι εντάξει, έσπαγα το κεφάλι μου να βρω τί είναι
Εψαξα λοιπόν στο google και είναι alert ασφάλειας για να μην ξεχνάς, αν έχεις, μικρά παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο.
Δηλαδή άνοιξες την πίσω πόρτα πριν καθήσεις στην θέση του οδηγού, άρα θεωρεί πως έχεις μικρό παιδί
Το alarm μπορεί να γίνει disable αν δεν έχεις μικρά παιδιά
Αλλο ένα πολύ χρήσιμο "κρυφό" σύστημα ασφαλείας !!! -
Κόκκινο LBX σήμερα στην Κλεισθένους για καφέ στο Roasters κάποιος από εδώ!?!?!
-
Φάνη
μετά τον Σεπτέμβριο που έγιναν πολλές παραδόσεις κυκλοφορούν πλέον αρκετά -
-
Τις περισσότερες φορές που έμπαινα στο αυτοκίνητο και άνοιγα κάποια από τις πίσω πόρτες, στην εφαρμογή Lexus Link+ στις ειδοποιήσεις έβγαζε ένα alert "ελέγξτε το πίσω κάθισμα" χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει
Ολα τα υπόλοιπα είναι εντάξει, έσπαγα το κεφάλι μου να βρω τί είναι
Εψαξα λοιπόν στο google και είναι alert ασφάλειας για να μην ξεχνάς, αν έχεις, μικρά παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο.
Δηλαδή άνοιξες την πίσω πόρτα πριν καθήσεις στην θέση του οδηγού, άρα θεωρεί πως έχεις μικρό παιδί
Το alarm μπορεί να γίνει disable αν δεν έχεις μικρά παιδιά
Αλλο ένα πολύ χρήσιμο "κρυφό" σύστημα ασφαλείας !!!Εάν ανοίξεις μία απο τις πίσω πόρτες και μετά μπεις μέσα και όταν φτάσεις στον προορισμό σου δεν ανοίξεις την πίσω πόρτα, σου βγάζει ειδοποίηση.
Θεωρεί δηλαδή οτι άνοιξες την πίσω πόρτα για να βάλεις κάτι (τσάντα,παιδί κτλ) και μετά φεύγοντας δεν την ξανα-άνοιξες για να το πάρεις.
Οπότε κάτι ξέχασες.Το ίδιο έχει και το CHR
LEXUS LBX