-
Και τα 4 είναι καλύτερα, από αυτό που διάλεξαν....
-
Ισχύει! Ωραία δουλειά στο photoshop @katafractos17!
Για μένα μάλλον της Χ5 θα ήταν τα πιο ωραία, και απορεί κανείς αν πληρώνονται με γαριδάκια πλέον τα 5χρονα στο σχεδιαστικό τμήμα για να βγάζουν τέτοια σχέδια.
-
Ρε Ντιέγκο μια κινούμενη γκρίνια είσαι
-
Π υπεύθυνος εκδήλωσης του event στο Ελληνικό είναι συγγενής της συζύγου,όποτε μετά από το σχετικό πρήξιμο πήγα σήμερα το απόγευμα αν και δεν είμαι φαν της μάρκας.
Οποίος πήγε θα καταλάβει γιατί οι φωτό που ακολουθούν είναι χάλια και πρόχειρο τραβηγμένες.
-
Απαράδεκτα μικρό σταντ για το αυτοκίνητο σε κάποια σημεία έως και επικίνδυνο.
Κατά τα αλλά το αυτοκίνητο είναι εντυπωσιακό από κοντά ,πραγματικά δεν περίμενα να το πω αυτό αλλά οι φωτογραφίες από το διαδίκτυο το αδικούν από όλες τος μεριές.
Οποίος ενδιαφέρεται ας το δει από κοντά,πιστεύω θα αλλάξει γνωμη.
Αν και το μοντέλο παρουσίασης ειναι το γρήγορο με τις 21 ζάντες και τα αεροδυναμικά καθίσματα και θα έχει διάφορες από το πιο γήινο,το εσωτερικό ειναι και αυτό όμορφο αλλά μοιάζει πολύ με την χ1.
Τα καθίσματα εντυπωσιακά στην εμφάνιση ,εγω βολεύτηκα αλλά σίγουρα δεν ειναι για μεγάλους σωματότυπους.Χωροι πίσω και αποσκευών μου φάνηκαν αρκετα καλοί,το δείγμα είχε και ρεζέρβα κάτι που θα λείπει από το απλό 170αρι λόγω μπαταρίας που κόβει τον κάτω χώρο στη μέση.Αυτά τα λιγα ,δείτε το από κοντά,κατά τη γνωμη μου ειναι σίγουρα πιο ωραίο από την χ1 που την βρίσκω ποκυ άσχημη. -
Η υπάρχουσα Χ2 είναι ότι καλύτερο σχεδιαστικά στην κατηγορία αυτή. Η νέα είναι σαν υπερυψωμένο sedan απλά εμετικό .
-
Φοβερό αμάξι πολύ ξεχωριστό, οι φωτογραφίες το αδικούν παρα πολύ.
-
Κι εγώ θα ήθελα να το δω από κοντά.
-
Σε αυτή τη φωτογραφία δείχνει πολύ ωραία.
-
@katafractos17 said in BMW X2 2024:
Σε αυτή τη φωτογραφία δείχνει πολύ ωραία.
Από τη μεσαία κολώνα και πίσω σα να μην έχει ούτε ένα ίσιο πάνελ... Ζαλίστηκα στις αντανακλάσεις.
(Μου αρέσει βέβαια, οπότε). -
Κι εκεί που το έχεις παρκαρισμένο στο sm, έρχεται το ζωάδι, παρκάρει δίπλα, ανοίγει διάπλατα τη πόρτα λες και μπαίνει στο μπάνιο του να κάνει κακάκια, σου κάνει μια ωραιότατη σημαδάρα που πλέον παραμορφώνει τις τέλειες αντανακλάσεις και σε κάνει να σιχτιρίζεις κάθε φορά που το βλέπεις.
-
@georgemit said in BMW X2 2024:
Κι εκεί που το έχεις παρκαρισμένο στο sm, έρχεται το ζωάδι, παρκάρει δίπλα, ανοίγει διάπλατα τη πόρτα λες και μπαίνει στο μπάνιο του να κάνει κακάκια, σου κάνει μια ωραιότατη σημαδάρα που πλέον παραμορφώνει τις τέλειες αντανακλάσεις και σε κάνει να σιχτιρίζεις κάθε φορά που το βλέπεις.
Ανατρίχιασα και μόνο που το έκανα εικόνα.
-
Βρε τούμπανο είναι !
Το τέλειο premium αυτοκίνητο της Ελληνικής αγοράς,
αν πετύχουν καλό deal με εταιρείες leasing θα πουλήσει σαν QQ. -
Πάντως εμένα η προηγούμενη μου άρεσε περισσότερο. Όπως και η καινούργια X1, μου αρέσει περισσότερο από την παλιά.
-
Fastback suv ειναι
-
@atari70 said in BMW X2 2024:
Πάντως εμένα η προηγούμενη μου άρεσε περισσότερο. Όπως και η καινούργια X1, μου αρέσει περισσότερο από την παλιά.
Το ανάποδο για έμενα. Η νέα Χ1 είναι αχρείαστα μπαούλο και σαν βόλβο μπροστά.
Η νέα Χ2 είναι μικροτερη Χ4.Μόλις γύρισα από την πολύ καλή παρουσίαση στο Σφακιανάκη στο Μαρουσι.
Τα παιδιά εκεί πάντα εξυπηρετικα, περιποίηση στο φουλ και ήδη οι πρώτες παραγγελίες να εχουν πέσει. -
Ελεος με τη μασκα-σχαρα στα κάρβουνα
-
@dimitrioskosmas said in BMW X2 2024:
Ελεος με τη μασκα-σχαρα στα κάρβουνα
Χαχαχα!!
Αρέσει στις χωρες που στοχεύει, δηλαδή Κίνα και Αραβία. Εκεί εκτιμάνε το κιτς.
-
Στο συγκεκριμένο δε με χαλάει τοσο πολύ, το έχουν ψιλοσώσει, στα όρια για τα δικά μου γούστα. Κάτι άλλες μπεμβεδες όντως δε βλέπονται μπροστά.
Το κιτς για μένα είναι που έχει λεντ περίγραμμα η μάσκα, βλέπω καλά;;;; -
@georgemit said in BMW X2 2024:
Το κιτς για μένα είναι που έχει λεντ περίγραμμα η μάσκα, βλέπω καλά;;;;
Επιτέλους, πάντοτε το έλεγα πως έπρεπε να το κάνουν.
BMW X2 2024