-
@cirus said in VW Tiguan 2024:
@andya3 said in VW Tiguan 2024:
@andya3 said in VW Tiguan 2024:
@lap said in VW Tiguan 2024:
Εν τω μεταξύ δεπυ νόμιζα είναι κάποιος τίτλος σπουδών. Όπως απόφοιτος ΔΕΠΥ. Γκουγκλαρα να δω τι είναι.
Η Δεπυ εχει να κάνει κυρίως με διασπαση προσοχής και υπερκινητικότητα
Πάω στην κουζινα πχ να φτιαξω καφε και βλέπω κατι κουλουράκια οποτε ξεχναω τον καφέ, με παίρνει κάποιος τηλ και μετα ξεχναω να φτιάξω καφέ γενικα
Εχω ξεχασει 7 κινητα, εχω χασει 20 ζευγαρια γυαλια σε διαφορες χώρες, ρολογια, ηλεκτρονικά τσιγάρα και ενα σωρο πράγματα
Στις 10 φορες που φεύγω από το σπίτι αφού κλειδώνω τις πορτες μπαινω στο αμαξι και ξεκινάω, τις 3 γυρναω πισω γιατι έχω ξεχάσει κινητό ή πορτοφόλι ή οτιδήπωτε. Δεν θυμαμαι ποτέ που εχω βάλει τα πραγματα μου.
Γενικα η ζωη γίνεται σπαστικη για μας που έχουμε ΔΕΠΥ
Αυτά τα παθαίνω κι εγώ, χωρίς να έχω ΔΕΠΥ (απ' όσο ξέρω).
Υπερφόρτωση το λέω, πρέπει να γίνουν 10 δουλειές ταυτόχρονα και οι μισές χάνονται στην πορεία...καλα εχω και αλλα ουτε τα μισα δεν περιεγραψα. Απλά για να καταλάβει κάποιος τι ειναι πάνω κάτω.
οσο για το αν εχεις αν θες ψάξτο. Οι περισσότεροι που έχουν δεν το ξέρουν
Όταν είμαι σε διακοπές μια χαρά θυμάμαι, οπότε μάλλον οκ είμαι.
τοτε ναι δεν εχεις. Αν εχεις το κουβαλάς δυστηχως ολες τις εποχές δεν εχει σχεση με κουραση κτλ
Πάντως κι εσύ μη χαλιέσαι. Η Toyota σ' έφτιαξε για να 'σαι τέλειος? Ένας απλός άνθρωπος είσαι
-
-
Μους τεστ, καλό, δεδομένων των suv χαρακτηριστικών.
0-100 σε 9,18
Και
100-0 σε 39 μέτρα @lap -
Υπάρχει τελοσπαντων κάποιο με χειρότερη απόσταση;
-
Υπάρχει…, οριακα ισως!
-
Επίτηδες έβαλες αμερικάνικο για να το θάψεις...
-
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
ειναι αξιο αποριας οτι ενω εγινε προσπαθεια βελτιωσης απο την προηγουμενη γενια σε ολα τα σημεια, ωστοσο αποφασισαν να χαμηλωσουν την αποσταση απο το εδαφος σε σημειο οριακο για να συνεχιζει να εχει χαρακτηρα suv. νομιζω τωρα ειναι στα 16.8 ενω το προηγουμενο ηταν στα 19.8 περιπου. η μικρη αποσταση απο το εδαφος στα αρνητικα του καινουργιου τιγκουαν.
-
@sportseat23 said in VW Tiguan 2024:
ειναι αξιο αποριας οτι ενω εγινε προσπαθεια βελτιωσης απο την προηγουμενη γενια σε ολα τα σημεια, ωστοσο αποφασισαν να χαμηλωσουν την αποσταση απο το εδαφος σε σημειο οριακο για να συνεχιζει να εχει χαρακτηρα suv. νομιζω τωρα ειναι στα 16.8 ενω το προηγουμενο ηταν στα 19.8 περιπου. η μικρη αποσταση απο το εδαφος στα αρνητικα του καινουργιου τιγκουαν.
Προφανώς, έρευνες θα έδειξαν ότι οι κάτοχοι δεν τα βγάζουν εκτός δρόμου, οπότε τα χαμηλώνουν τώρα, να κερδίσουν σε άλλους τομείς
-
Προφανώς, έρευνες θα έδειξαν ότι οι κάτοχοι δεν τα βγάζουν εκτός δρόμου, οπότε τα χαμηλώνουν τώρα, να κερδίσουν σε άλλους τομείς
Αυτοί που τα βγάζουν εκτός δρόμου άλλωστε παίρνουν άλλου είδους οχήματα
-
@anapofasistos said in VW Tiguan 2024:
Αυτοί που τα βγάζουν εκτός δρόμου άλλωστε παίρνουν άλλου είδους οχήματα
Ακριβώς
-
Επί προσωπικού, επειδή δεν έχω σκοπό να ανεβαίνω πλαγιές και να κυνηγάω γουρούνια, χαίρομαι που έχει νορμάλ απόσταση από το έδαφος.
Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι όσο πιο ψηλό είναι ένα όχημα τόσο περισσότερο δυσκολεύει η ορθή ρύθμιση των αναρτήσεων του. Άρα το κέρδος σε οδηγική συμπεριφορά, για εμένα τουλάχιστον, είναι προτιμότερο.
-
Ναι, σωστο αυτο και μαλλον αυτο εγινε, ομως στην τελικη δεν πρεπει να εχει καμια σχεση τι χρηση τελικα κανει ο αγοραστης αλλα το σημαντικο ειναι με βαση ποιο δεδομενο προβαινει στην αγορα (δηλαδη το θελει suv, διαφορετικα αγοραζει το passat). Οι εκδοσεις των bmw X1 και το mercedes GLB δεν εχουν "χαμηλωσει" καθολου και δεν νομιζω να βγαινουν πιο συχνα εκτος δρομου απο ενα τιγκουαν.
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Επί προσωπικού, επειδή δεν έχω σκοπό να ανεβαίνω πλαγιές και να κυνηγάω γουρούνια, χαίρομαι που έχει νορμάλ απόσταση από το έδαφος.
Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι όσο πιο ψηλό είναι ένα όχημα τόσο περισσότερο δυσκολεύει η ορθή ρύθμιση των αναρτήσεων του. Άρα το κέρδος σε οδηγική συμπεριφορά, για εμένα τουλάχιστον, είναι προτιμότερο.
θεμιτο... αλλα στην ελλαδα ειμαστε, καποια στιγμη θα πας μια εκδρομη στην φυση στο βουνο, θα πας σε ενα νησι με την μακρινη παραλια, θα θελησεις να βγεις σε εναν χωματοδρομο που μπορει να ειναι και λιγο φαγωμενος απο τις βροχες, και εκει θα θελεις το τιγκουαν να ειναι λιγο πιο ανυψωμενο. τελος παντων, ισως κερδιζει σε σταθεροτητα κτλ αλλα για μενα χανει απο τον suv χαρακτηρα του
-
Ναι, σωστο αυτο και μαλλον αυτο εγινε, ομως στην τελικη δεν πρεπει να εχει καμια σχεση τι χρηση τελικα κανει ο αγοραστης αλλα το σημαντικο ειναι με βαση ποιο δεδομενο προβαινει στην αγορα (δηλαδη το θελει suv, διαφορετικα αγοραζει το passat). Οι εκδοσεις των bmw X1 και το mercedes GLB δεν εχουν "χαμηλωσει" καθολου και δεν νομιζω να βγαινουν πιο συχνα εκτος δρομου απο ενα τιγκουαν.
Πολλοί το αγοράζουμε για τους χώρους ,έλλειψη πολυμορφικών τύπου touran . Άραγε τα 4motion Tiguan έχουν την ίδια απόσταση;
VW Tiguan 2024