-
Τώρα μίλησα καθώς είναι έτοιμο.
Για το ενοχλητικό μύνημα δεν βρήκαν κάτι παρά κάποια ενδείξεις για υψηλή κατανάλωση μπαταρίας. Μάλιστα μου είπε ότι η μπαταρία αυτή τη στιγμή είναι στο 60% και ότι να προσέξω τη χρήση του app καθώς αν μπαίνεις συνέχεια, τρώει μπαταρία. Βέβαια εγώ δεν μπαινω, καλού κακού όμως θα τη σβήσω και θα τη ξαναβάλω μπας και το ξυπνάει χωρίς λόγο.
Επίσης το keyless acces τρωέι μπαταρία αν το κλειδί παραμένει κοντά στο αυτοκίνητο που στη περίπτωση μου επειδή παρκάρω έξω απο το φαρμακείο μου ίσως το διαβάζε συνέχεια και συμβαίνει. Άρα θα το απενεργοποιήσω και βλέπουμε. -
@vaggoiko said in VW Tiguan 2024:
Τώρα μίλησα καθώς είναι έτοιμο.
Για το ενοχλητικό μύνημα δεν βρήκαν κάτι παρά κάποια ενδείξεις για υψηλή κατανάλωση μπαταρίας. Μάλιστα μου είπε ότι η μπαταρία αυτή τη στιγμή είναι στο 60% και ότι να προσέξω τη χρήση του app καθώς αν μπαίνεις συνέχεια, τρώει μπαταρία. Βέβαια εγώ δεν μπαινω, καλού κακού όμως θα τη σβήσω και θα τη ξαναβάλω μπας και το ξυπνάει χωρίς λόγο.
Επίσης το keyless acces τρωέι μπαταρία αν το κλειδί παραμένει κοντά στο αυτοκίνητο που στη περίπτωση μου επειδή παρκάρω έξω απο το φαρμακείο μου ίσως το διαβάζε συνέχεια και συμβαίνει. Άρα θα το απενεργοποιήσω και βλέπουμε.Αυτο με το keyless και τις κοντινες αποστασεις (κλειδιου/αυτοκινητου) ξερεις τι παιζει με τις κλοπες γενικα, ετσι? Να το εχεις στο μυαλο σου...
-
Ο ίδιος ο πωλητής την ημέρα που παραλάμβανα απενεργοποίησε το proximity...
-
το έφαγε η μαρμάγκα. Πατροπαράδοτο κουμπάκι στο κλειδι! και λιγο παρατεταμένα μπας και εχει μείνει κανα παράθυρο ανοιχτο και τέλος.
-
Ποιο πρόγραμμα πλοήγησης είναι το εργοστασιακό; Το tom tom?
-
Ρε λεβέντες, θυμίστε μου για να μη διαβάζω 40 σελίδες: σε ποιες ζάντες βάζουν Linglong ελαστικά; Στις 19άρες;
-
@dimsabas said in VW Tiguan 2024:
Ρε λεβέντες, θυμίστε μου για να μη διαβάζω 40 σελίδες: σε ποιες ζάντες βάζουν Linglong ελαστικά; Στις 19άρες;
Στη φωτογραφία που ανέβασε ο stefan είναι με 255/45/19 αλλά δεν γνωρίζω αν είναι σε όλα με 19αρες.
-
@dimsabas said in VW Tiguan 2024:
Ναι
-
Πάντως γαμάτο! Όλοι θα πληρώσουν ίδια τιμή απόκτησης και άλλος θα πάρει Bridgestone, άλλος Linglong. 900€ τα μεν, 500€ τα δε (ενδεικτικές τιμές). Εάν αυτό δεν είναι εξαπάτηση καταναλωτή τότε τι είναι? Ότι θέλουν κάνουν και αυτοί που πρέπει μόνο το ντινγκ ντινγκ για το όριο ταχύτητας ξέρουν να κάνουν υποχρεωτικό.
-
καμία εξαπάτηση
οι προδιαγραφές ελαστικών είναι ιδιες πλην του θορύβου
τα εργοστάσια κατασκευής κλείνουν συμβόλαια με λαστιχάδες εκατομμύρια ευρώ. μεγάλη οικονομία με τα ling long
σιγά μη κάτσει να ασχοληθεί με τη μάρκα ελαστικού ο manager που κλείνει το συμβόλαιο -
@stefan147 said in VW Tiguan 2024:
Πάντως γαμάτο! Όλοι θα πληρώσουν ίδια τιμή απόκτησης και άλλος θα πάρει Bridgestone, άλλος Linglong. 900€ τα μεν, 500€ τα δε (ενδεικτικές τιμές). Εάν αυτό δεν είναι εξαπάτηση καταναλωτή τότε τι είναι? Ότι θέλουν κάνουν και αυτοί που πρέπει μόνο το ντινγκ ντινγκ για το όριο ταχύτητας ξέρουν να κάνουν υποχρεωτικό.
Θα έχεις ως βασικό εξοπλισμό ντινγκ ντονγκ και λινγκ λονγκ.
Βλέπω τι έχει κάνει ο τύπος στο marketing που επιλέγει τον εξοπλισμό των εκδόσεων.
-
@dimitrioskosmas said in VW Tiguan 2024:
καμία εξαπάτηση
οι προδιαγραφές ελαστικών είναι ιδιες πλην του θορύβου
τα εργοστάσια κατασκευής κλείνουν συμβόλαια με λαστιχάδες εκατομμύρια ευρώ. μεγάλη οικονομία με τα ling long
σιγά μη κάτσει να ασχοληθεί με τη μάρκα ελαστικού ο manager που κλείνει το συμβόλαιοΜα δεν το εξετάζω από πλευράς business. Αυτοί πολύ καλά κάνουν εφόσον δεν ελέγχονται. Ο καταναλωτής στο τέλος όμως παίρνει ένα υποδεεστερο προϊόν στα ίδια χρήματα προς όφελος της επιχείρησης.
Και σε θέμα προδιαγραφών αν το πάμε πολύ θα ήθελα να δω σε πόσα μέτρα σταματάει το Linglong από τα 100χαω και σε πόσα το Bridgestone. Ξαναλέω, κανείς σόφρων δε θα σκοτωθεί με τα κινέζικα, μπορεί μάλιστα να είναι ισάξια ή και καλύτερα από κάτι "πρίμιουμ" τύπου Continental EcoContact. Αλλά σαν αξία δεν παύουν να είναι σημαντικά φθηνότερα.
-
Εχει Α/Α το γκλινγκ γκλονγκ?
Ποιο μοντελο ειναι? -
Άλλες εταιρίες κάνουν κάτι διαφορετικό σχετικά με τα λάστιχα τοποθέτησης;
@VaggOiko τελικά το μήνυμα με τις "προτάσεις ρυθμίσεων" έπαψε μετά την αντικατάσταση infotainment
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
@VaggOiko τελικά το μήνυμα με τις "προτάσεις ρυθμίσεων" έπαψε μετά την αντικατάσταση infotainment
Θα το ελέγξω και εγώ και θα σου πω. Εμένα ίσως φταίει και η χαμηλή μπαταρία οπότε περιμένω να λυθεί και αυτό.
Εντωμεταξυ άλλο τώρα αυτό: Στη μπροστά πλαφονιερα στο φωτακι από τη μεριά του οδηγού έχει γρατσουνιές από μέσα...
Και αυτό στην εγγύηση ευτυχώς αλλά ααααλες 20 μέρες.
Ρε εκεί στο εργοστάσιο στο Wolfsburg, δε τα κόβουν τα νύχια τους; -
@vaggoiko said in VW Tiguan 2024:
Εντωμεταξυ άλλο τώρα αυτό: Στη μπροστά πλαφονιερα στο φωτακι από τη μεριά του οδηγού έχει γρατσουνιές από μέσα...
Και αυτό στην εγγύηση ευτυχώς αλλά ααααλες 20 μέρες.
Ρε εκεί στο εργοστάσιο στο Wolfsburg, δε τα κόβουν τα νύχια τους;Πραγματικά όμως αχαχσαχα
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Τελικά για καλό, ήταν όλη η περιπέτεια
VW Tiguan 2024