Καλημέρα σε όλους. Σήμερα το πρωί αρχικά δεν φαινόταν να λειτουργεί το gesture για το πορτμπαγκάζ και το touch στο χερούλι ώστε να ξεκλειδώσει το όχημα. Το άνοιξα με το κλειδί (με κουμπί κανονικά).
Το infotainment αναβόσβησε 2 φορές αλλά λειτούργησε εν μέρει. Αρχικά μου είχε ανάψει κίτρινη ένδειξη ότι υπολειτουργεί προσωρινά η αναγνώριση σημάτων ενώ είχαν αλλάξει οι μνήμες των σταθμών ραδιοφώνου. Άναψα φουλ κλίμα γτ εμπρόσθιο παρμπρίζ και το αντίστοιχο για πίσω. Το park assistant λειτουργούσε κανονικά. Μόλις ξεκίνησα και μάζεψα με υαλοκαθαριστήρες τα εξωτερικά νερά έσβησε μόνη της η βλάβη της αναγνώρισης σημάτων. Διαπίστωσα όπως ότι δεν λειτουργούν καθόλου τα sliders ενώ δεν φωτίζεται πλέον ο διακόπτης on/off του info. Επίσης δεν λειτουργεί καθώς στιγμιαία σβήνει και ανάβει το info.
Σταμάτησα να πάρω καφέ μετά από λίγο στο δρόμο για δουλειά και όταν έσβησα μου έβγαλε ένδειξη "χαμηλή δύναμη μπαταρίας 12v σβήστε το infotainment" ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Όταν ξαναμπήκα στο αμάξι πήρε στιγμιαία ένα update ενώ είχα αποκατασταθεί οι μνήμες του ραδιοφώνου. Έκτοτε δεν μου ξαναέδωσε ένδειξη για την 12v. Φτάνοντας στη δουλειά έκανα την διαδικασία του reset για το app, όπως τις προηγούμενες ημέρες ενώ παίζοντας με τις ρυθμίσεις είδα ότι κάποιες μου τις ειχε αλλάξει. Είχε απενεργοποιήσει το side assistant & το car2x. Αρχίζω και πιστεύω ότι μπήκε σε κάποιο safe mode και ένεκα της 12v.
Έκανα συγχρονισμό στο app πριν 1', λειτουργεί και δείχνει ότι όχημα κλειδωμένο και παρκαρισμένο στο σωστό σημείο. Δοκίμασα κλείδωμα ξεκλείδωμα μέσω app και λειτουργεί. Εκεί είμαστε. Αν μέχρι Παρασκευή που είπε ο άλλος ότι θα έχω υγρασίες από τις μεμβράνες φτιάξουν και τα sliders είμαστε κομπλέ. Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Αφυγραντήρα κανονικό δεν μπορώ να βάλω, το αμάξι παρκάρει σε δρόμο έναντι του σπιτιού άρα είναι πρακτικά αδύνατο.