-
Πολύ ωραίο το χρώμα!
Καλοτάξιδο με υγεία!
-
Καλοταξιδο! Εντυπωσεις απο ηχοσυστημα;
-
@sportseat23 said in VW Tiguan 2024:
Μάλλον είσαι πίσω στα επεισόδια. Δεν πήρα την custom παραγγελία με το HK αλλά ετοιμοπαράδοτο με το απλό. Άσε που δεν πρόλαβα στα του ήχου να κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να αποθηκεύσω αγαπημένους σταθμούς...
Καλά τα λοιπά ευχαριστώ πολύ για την ευχή.
-
@sportseat23 said in VW Tiguan 2024:
Μια χαρά είναι το default sound system. Αξιοπρεπέστατο!
-
@sabas_thess καλοτάξιδο φίλε!!Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα και να το χαρείς με την οικογένειά σου!!
-
Καταπληκτικό το χρώμα και το σχήμα του φαουβε, από τα αρμονικότερα σχέδια της κατηγορίας.
Αηδία η ενιαία μπάρα λεντ.Καλοτάξιδο !
-
Καλοτάξιδη η αμαξάρα!
-
@sabas_thess καλοτάξιδο και καλότυχο. Το χρώμα τα σπάει!
Για τα updates μη χολοσκάς. Θα ζητήσει μόνο του το infotainment την έγκρισή σου να τα εγκαταστήσει, το αποδέχεσαι και καθάρισες.
Μόνη προυπόθεση να μην κινείς το αυτοκίνητο όσο γίνεται η ενημέρωση. Αλλιώς διακόπτεται προσωρινά και με την πρώτη ευκαιρία συνεχίζει μόνη της ξανά από κει που σταμάτησε.
-
Αμαξάρα!! Τα κάνει τα λεφτά του φίλε μου! Να το χαρείτε οικογενειακώς!
Εμένα δε μου αρέσει από έξω το τωρινό Τιγκουαν όπου και να το έχω δει, όμως το χρώμα σου είναι τόσο τέλειο που μου φαίνεται και το αμάξι πανέμορφο!!
Από μέσα είναι απλά τέλειο!! -
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
https://ibb.co/TvSrSb8
https://ibb.co/qCkHtxK
https://ibb.co/1JQt1m0
https://ibb.co/3pnPZFyΚαλοτάξιδο για άλλη μια φορά!
Με υγεία να κάνετε πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Ωραίο χρώμα! -
@andya3 said in VW Tiguan 2024:
Για τα updates μη χολοσκάς. Θα ζητήσει μόνο του το infotainment την έγκρισή σου να τα εγκαταστήσει, το αποδέχεσαι και καθάρισες.
Μόνη προυπόθεση να μην κινείς το αυτοκίνητο όσο γίνεται η ενημέρωση. Αλλιώς διακόπτεται προσωρινά και με την πρώτη ευκαιρία συνεχίζει μόνη της ξανά από κει που σταμάτησε.
Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα λυπάμαι αλλά πρέπει να ρωτήσω σαν να έχω ακόμα τις λάσπες στα παπούτσια. Τα updates OTA δεν απαιτούν να δώσω εγώ με κάποιον τρόπο πρόσβαση σε internet; Γίνονται έτσι;
-
Δεν έχει μια κάρτα sim μέσα στο αυτοκίνητο για όσο κρατά η εγγύηση; Τι σου είπε ο πωλητής;
-
Ναι κάτι ανέφερε για κάρτα. Άρα έχει από μόνο του πρόσβαση, κάνω απευθείας update;
-
Λογικά από αυτήν. Θα έρθει ενημέρωση.
-
-
Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα λυπάμαι αλλά πρέπει να ρωτήσω σαν να έχω ακόμα τις λάσπες στα παπούτσια. Τα updates OTA δεν απαιτούν να δώσω εγώ με κάποιον τρόπο πρόσβαση σε internet; Γίνονται έτσι;
Όσα χρόνια έχεις εγγύηση αυτοκινήτου έχεις και την υποστήριξη μέσω sim μέσα στο αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει ότι έχεις ήδη OTA και πρέπει να σου έχουν συνδέσει ήδη το πρόγραμμα της VW στο κινητό για να βλέπεις πληροφορίες, σε τι κατάσταση είναι, που βρίσκεται μέσω gos του προγράμματος κλπ.
Μετά από αυτά τα χρόνια πληρώνεις την συνδρομή αυτή ανά έτος.
Έτσι είναι και σε μένα στο Cupra. -
Πρακτικά θα σου απαντήσω, για κάρτες και internet κλπ ας πουν άλλοι πιο ειδικοί.
Πρώτα πρέπει να συνδέσεις το κινητό σου με το ιnfotainment του αυτοκινήτου, να παίζει το android auto. Ασύρματη είναι η σύνδεση και γίνεται και πολύ εύκολα.
Όσο επικοινωνούν κινητό και infotainment, γίνονται όλες οι ενημερώσεις αυτόματα, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εσύ. Μόνο αποδοχή στην ειδοποίηση που εμφανίζεται στην οθόνη και να μην κινείται το αυτοκίνητο.
Υπάρχει κι ένα πρόγραμμα της vw που βάζεις στο κινητό σου και σου δείχνει κάποιες πληροφορίες για το αυτοκίνητο, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τις OTA ενημερώσεις του software.
-
Τα έχω κάνει όλα αυτά (με τον πωλητή κατά την παρουσίαση). Πριν λίγο μπήκα στο app έκανα upload το δίπλωμα οδήγησης (γιατί την υπηρεσιακή ταυτότητα δεν την αναγνωρίζει το σύστημα) έδωσα βιομετρικά στοιχεία (πρόσωπο) και αφού έκανα accept διάφορες κατηγορίες cookies μου ξεκλείδωσε όλες τις ανενεργές λειτουργίες στο app.
Αύριο θα δοκιμάσω να περάσω updates OTA. Η μόνη μου απορία είναι η διαθέσιμη επιλογή για εξ αποστάσεως ενεργοποίηση clima στο app. Νόμιζα ότι αυτό είναι μόνο διαθέσιμο στο winter pack premium.
Τέλος για όσους ενδιαφέρονται η αγορά του Navi after sales δεν συνοδεύεται από τη δυνατότητα να φέρεις το map στον πίνακα οργάνων. Άρα δεδομένου του wireless είναι τα πιο άχρηστα 700€ που μπορείτε να δώσετε.
ΥΓ: Τελικά σαν να έχετε δίκιο για τους πωλητές ότι ξέρουν τα μισά από όσα αναφέρονται εδώ (και αν). Κατά την παρουσίαση όταν έκανα dim down τον εσωτερικό φωτισμό απλά διατηρώντας την επαφή με κοιτούσε ο πωλητής σαν εξωγήινος. Ε δεν άντεξα, του είπα "έλα αλλάζουμε θέση να σου κάνω εγώ παράδοση"!
-
Τα έχω κάνει όλα αυτά (με τον πωλητή κατά την παρουσίαση). Πριν λίγο μπήκα στο app έκανα upload το δίπλωμα οδήγησης (γιατί την υπηρεσιακή ταυτότητα δεν την αναγνωρίζει το σύστημα) έδωσα βιομετρικά στοιχεία (πρόσωπο) και αφού έκανα accept διάφορες κατηγορίες cookies μου ξεκλείδωσε όλες τις ανενεργές λειτουργίες στο app.
Αύριο θα δοκιμάσω να περάσω updates OTA. Η μόνη μου απορία είναι η διαθέσιμη επιλογή για εξ αποστάσεως ενεργοποίηση clima στο app. Νόμιζα ότι αυτό είναι μόνο διαθέσιμο στο winter pack premium.
Τέλος για όσους ενδιαφέρονται η αγορά του Navi after sales δεν συνοδεύεται από τη δυνατότητα να φέρεις το map στον πίνακα οργάνων. Άρα δεδομένου του wireless είναι τα πιο άχρηστα 700€ που μπορείτε να δώσετε.
ΥΓ: Τελικά σαν να έχετε δίκιο για τους πωλητές ότι ξέρουν τα μισά από όσα αναφέρονται εδώ (και αν). Κατά την παρουσίαση όταν έκανα dim down τον εσωτερικό φωτισμό απλά διατηρώντας την επαφή με κοιτούσε ο πωλητής σαν εξωγήινος. Ε δεν άντεξα, του είπα "έλα αλλάζουμε θέση να σου κάνω εγώ παράδοση"!
Aν θες να βρεις άνθρωπο που να ξέρει και να μπορεί να σε βοηθήσει τεχνικά αν χρειαστεί, ψάξε τρόπο να αποκτήσεις πρόσβαση στον αρχιμηχανικό της Karenta στο service. Τον επικεφαλή της ομάδας των τεχνικών. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ή για να διοικούν ή για να πουλάνε ή πιτσιρίκια που βγάζουν τη δουλειά.
-
Καλησπέρα και καλά χιλιόμετρα σε όσους παρέλαβαν τώρα.Είμαι κάτοχος της έκδοσης More σε Black Pearl από τον Ιούνιο.Το όχημα είναι πραγματικά εκπληκτικό με πολύ καλούς χώρους για τετραμελή οικογένεια!!!Είδα οι καινούργιοι ιδιοκτήτες ανέφεραν ότι η κεντρική κονσόλα δεν είναι επενδυμένη από δερματίνη αλλά είναι από πλαστικό.Στο δικό μου όχημα όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παρακάτω είναι επενδυμένη η κονσόλα.Τι γίνεται;Ξεκίνησαν από τώρα να μειώνουν τον εξοπλισμό;
VW Tiguan 2024