-
Το starlet είναι όμορφο;
-
-
-
Πέρα από το υποκειμενικό της εμφάνισης, σκοπός του νομίζω ότι είναι να μας υπενθυμίσει τα βασικά της αυτοκίνησης χωρίς ανούσια στοιχεία εντυπωσιασμού και μπιχλιμπίδια. Πιστεύω ότι θα πουλήσει μια χαρά!
-
Κάποτε μας το θύμιζαν αυτό και οι Γερμανοί (με ποιοτικά τουλάχιστον αμάξια) που είχαν μανιβέλες και τάσια, αλλά τους χλευάζαμε τότε!
-
Ποιοτικά αλλά αναξιόπιστα…βέβαια αν δεις όλο το τελευταίο βίντεο το c3 έχει αρκετά έως πολύ καλό εξοπλισμό…καμία σχέση με μανιβέλα και ρολόι αντί στροφόμετρο.
-
@kkostask said in Citroen e-C3 2024:
Ποιοτικά αλλά αναξιόπιστα…βέβαια αν δεις όλο το τελευταίο βίντεο το c3 έχει αρκετά έως πολύ καλό εξοπλισμό…καμία σχέση με μανιβέλα και ρολόι αντί στροφόμετρο.
Τότε που μιλάω (δεκαετία '80 και αρχές '90) μια χαρά αξιόπιστα ήταν και επίσης αυτός ο εξοπλισμός τότε ήταν τα βασικά της αυτοκίνησης. Έπαιρνες μια W124 E Class - ναι με μανιβέλες και ρολόι - αλλά ήταν οχυρό, δεν πάθαινε τίποτα, κυκλοφορούν ακόμα και σήμερα σε άριστη κατάσταση.
-
Μήπως να μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα?
-
@lap said in Citroen e-C3 2024:
Το starlet είναι όμορφο;
Το πιο όμορφο, πραγματικά, ήταν το ep80 όταν είχε κυκλοφορήσει, και μάλιστα κάναν εντύπωση τα πίσω φώτα.
Προφανώς, το ep70 είναι κακομοίρικο, αλλά συνήθως εμείς που το έχουμε, κακομοίρηδες είμαστε (εκτός gt προφανώς) και μένα δεν με πειράζει ιδιαίτερα (έτσι έχω γλυτώσει 10δες κλήσεις για ηχορύπανση). -
Δε ξέρω σε τι τιμή θα έρθει αλλά πραγματικά μου φαίνεται πολύ «λίγο». Βλέπεις μετά από αυτά τα byd, τα Lexus, έστω και το mg4 και θυμάσαι πως είναι τα σύγχρονα αυτοκίνητα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος θα δώσει 25k (γιατί κάπου εκεί το κόβω) για την ηλεκτρική έκδοση αυτού.
Αν το θερμικό έχει 14-16 θα πουλήσει λόγω χαμηλής τιμής.Όταν είδα το κλειδι και την υποδοχή του ήμουν σε φάση δογκανος «από ποτε είναι αυτή η εφημερίδα;»
-
@dettol said in Citroen e-C3 2024:
Όταν είδα το κλειδι και την υποδοχή του ήμουν σε φάση δογκανος «από ποτε είναι αυτή η εφημερίδα;»
Έχει ένα κόλλημα η Στέλλα (βασικά PSA) με αυτό. Έβλεπα καποια στιγμή το 3008, έκδοση €40.000 και είχε κλειδί και έδωσα €23.000 για το Κούγκα και ήταν ασύρματο. Γενικά οι Γάλλοι έχουν διάφορα κουλά (όπως και οι Ιάπωνες) - έχουν τις δικές τους εμμονές.
-
@dettol said in Citroen e-C3 2024:
Δε ξέρω σε τι τιμή θα έρθει αλλά πραγματικά μου φαίνεται πολύ «λίγο». Βλέπεις μετά από αυτά τα byd, τα Lexus, έστω και το mg4 και θυμάσαι πως είναι τα σύγχρονα αυτοκίνητα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος θα δώσει 25k (γιατί κάπου εκεί το κόβω) για την ηλεκτρική έκδοση αυτού.
Αν το θερμικό έχει 14-16 θα πουλήσει λόγω χαμηλής τιμής.Όταν είδα το κλειδι και την υποδοχή του ήμουν σε φάση δογκανος «από ποτε είναι αυτή η εφημερίδα;»
Πικρόχολο το σχόλιο σου χωρίς λόγο.
Εχω διαβάσει πάνω από 15 τέστ ξένων από προχτές και όλα δίνουν βαθμολογίες εξαιρετικές...
Εγραψα πριν 2 μέρες όταν είχα διαβάσει τα τέστ 3-4 μεγάλων σάιτ :
"Τα μειονεκτήματα του αυτοκινήτου, είναι ότι επειδή είναι χαμηλή η τιμή του, 2-3000 φτηνότερα από τον ανταγωνισμό και μόλις κάτι κατοστάρικα πάνω από το βασικό Σαντέρο, έχει θέματα στην ηχομόνωση, ενώ και τα πλαστικά είναι σε πολλά σημεία σκληρά με καλή όμως συναρμογή. Επίσης στο χώρο αποσκευών, είναι ψηλό το κατώφλι φόρτωσης.
Επίσης είναι στραμένο στην άνεση, είναι όμως περισσότερο οδηγοκεντρικό από το προηγούμενο μοντέλο.
Στα θετικά του, η απαράμμιλη άνεση των διπλών αμορτισέρ σε συνδυασμό με τα άνετα καθίσματα, οι μεγάλοι χώροι για 4 έως 5 επιβάτες, ακόμα και μεγάλου ύψους, το καλύτερο κιβώτιο, ο κινητήρας έχει πλέον καδένα αντί για ιμάντα, ο καλός εξοπλισμός, διάφορες έξυπνες λύσεις και γενικά η βαθμολογία του είναι 4 στα 5.
Ουσιαστικά δεν υστερεί από τον ανταγωνισμό και η χαμηλή τιμή του θα το βοηθήσει πολύ στις πωλήσεις."
Αυτό ακριβώς λένε όλοι.
Και μάλιστα λένε ότι ενώ είναι φτηνό, δεν είναι φτηνιάρικο.
Είναι πόλης και με 113 άλογα και 135 τελική θα ζορίζεται στον αυτοκινητόδρομο, από την άλλη πόσο λογικό είναι να έχεις 204 άλογα και να σταματάς στα 170 ?
Ακριβώς σαν το σιεητςαρ που πριν 2 χρόνια στα διόδια της Τρίπολης νόμιζε ότι έχει αμάξι και πήγε να μου το παίξει γρήγορος, εγώ γενικά οδηγώ χαλαρά στα ταξίδια, χωρίς κόντρες, αλλά μου κόλλησε από πίσω επειδή δεν τον άφησα ενώ πλήρωσε στο γκισέ, να μπει μπροστά μου που είχα περάσει με το πάσο. Εκανα δεξιά και μπήκα πίσω του και το αιρκρος τον είχε από πίσω με το 1/4 του γκαζιού και βέβαια στα 170 έκανε δεξιά. Τι νόμιζε ο ηλίθιος ότι τα τρόλει πάνε στους αυτοκινητόδρομους ?
Σε μια εποχή που τα θερμικά είναι πολλά και είναι γρήγορα και υπάρχουν και τα φεβ, το να το παίζεις γρήγορος με ηλεκτρικά και υβριδικά, είναι ανούσιο. Γιατί τα μεν πρώτα σύντομα θα σταματήσουν και τα δεύτερα μετά τα 150 αρχίζει και πέφτει...
Και με όριο 130 μόνο μετά τα 160 ανησυχείς για το δίπλωμα σου.
Επιστρέφοντας στο 3 όλα τα σάιτ το λένε σαν σημείο καμπής στην ηλεκτροκίνηση, γιατί δίνει την δυνατότητα να έχεις ένα αυτοκίνητο που θα είναι φτηνό και θα σε βοηθήσει να μπεις σε αυτή, που φτιάχνεται στην Ευρώπη από μία εταιρεία με παράδοση στα αυτοκίνητα πάνω από 100 χρόνια, οπότε συγκρίσεις με μπιντ, σέρες και καρδίτσα είναι αδιάφορες.
Στις χώρες που έχουν ήδη τιμές, η πλούσια έκδοση του ηλεκτρικού, είναι προ επιδότησης στα 27-28500. Και η βασική 4-5000 λιγότερο.
Στην δική μας περίπτωση θα έχουμε τιμή μετά την επιδότηση για το πλούσιο κάτω από 20000 και για την βασική κοντά στις 15000.
Αυτό είναι το σημείο καμπής που αναφέρουν.
Παίρνεις ηλεκτρικό σε τιμές θερμικού και μάλιστα σε οικονομικό επίπεδο.
Είναι ο ίδιος λόγος που η Τέσλα πουλάει στα 30-40000 που όμως δεν είναι λίγα λεφτά.
Να δούμε και σε τι τιμές θα βγαίνουν τα λήζινγκ του 3 με τον ηλεκτροκινητήρα.
-
Φαίνεται εξαιρετικό. Τόσο εξαιρετικό που μου έχουν γίνει μόνιμο άγχος τα αποτελέσματα του EuroNCAP τα οποία αναμένονται σύντομα.
Κάνε Θεέ μου να πάρει πάνω από 2 αστέρια.
-
Τέσσερα θα πάρει.
Είναι επιλογή της εταιρείας, γιατί το μάρκετινγκ λέει ότι η αγορά δεν δίνει τόση σημασία στα 5 αστέρια... -
-
-
Κοπυ παστε από ξένο σάιτ.
Δεν πήγε πουθενά για αυτό και καμία φωτογραφία. -
@criuser said in Citroen e-C3 2024:
Κοπυ παστε από ξένο σάιτ.
Δεν πήγε πουθενά για αυτό και καμία φωτογραφία.Ούτε που το πρόσεξα…μήπως παίζει καμία απαγόρευση για φωτό?
-
Όχι απλά δεν έχει πάει κανείς από δικό μας σάιτ.
Αγγλικά Γαλλικά Γερμανικά Βελγίου Ολλανδίας λίγα Ισπανικά και Ιταλίας και ένα Τούρκικο έχουν ανεβάσει τεστ. -
@criuser said in Citroen e-C3 2024:
Όχι απλά δεν έχει πάει κανείς από δικό μας σάιτ.
Αγγλικά Γαλλικά Γερμανικά Βελγίου Ολλανδίας λίγα Ισπανικά και Ιταλίας και ένα Τούρκικο έχουν ανεβάσει τεστ.Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις και τα ονόματα των δημοσιογράφων
Μην πω και τα πατρώνυμα τους
Citroen e-C3 2024