-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
@georgemit said in Toyota C-HR 2023:
Η 48ν τι θέμα είχε;
Δεν δουλευε start stop δεν δουλευε sailling mode.Και οποτε πηγαινα μου ελεγαν δεν προλαβε να φορτησει γιατι δεν κανεις χλμ.Δηλαδη το να παω συνεργειο απο Αρτα Γιαννενα που ειναι 70 χλμ δεν ειναι χλμ?Ποσα χλμ επρεπε να κανω 500?
Το start stop νομίζω έχει να κάνει με τη 12ν και όχι με τη 48ν.
Επειδή κι εγώ το αφήνω συχνά τριήμερα χωρίς να το κινήσω μου κάνει τα ίδια αλλά με βόλτα 10 - 15 χλμ επανέρχεται και δουλεύει και το ss και το sailing.
H Hyundai πάντως δίνει 5 χρόνια και για τη 48ν. -
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
Η 48ν τι θέμα είχε;
Δεν δουλευε start stop δεν δουλευε sailling mode.Και οποτε πηγαινα μου ελεγαν δεν προλαβε να φορτησει γιατι δεν κανεις χλμ.Δηλαδη το να παω συνεργειο απο Αρτα Γιαννενα που ειναι 70 χλμ δεν ειναι χλμ?Ποσα χλμ επρεπε να κανω 500?
Το start stop νομίζω έχει να κάνει με τη 12ν και όχι με τη 48ν.
Επειδή κι εγώ το αφήνω συχνά τριήμερα χωρίς να το κινήσω μου κάνει τα ίδια αλλά με βόλτα 10 - 15 χλμ επανέρχεται και δουλεύει και το ss και το sailing.
H Hyundai πάντως δίνει 5 χρόνια και για τη 48ν.Φιλαρακι οτι μου ελεγαν σου λεω μην νομιζεις πως ξερω και πολλα.Η kia 2 χρονια .
-
Οι κάμερες στο CHR 2024 πάντως η ποιότητα είναι πολύ καλή με 360 και κινούμενες γραμμές. Πολύ καλό επίπεδο σε σχέση με X5 F14 που οδηγούσα παλαιότερα.
-
@astana2828 said in Toyota C-HR 2023:
Οι κάμερες στο CHR 2024 πάντως η ποιότητα είναι πολύ καλή με 360 και κινούμενες γραμμές. Πολύ καλό επίπεδο σε σχέση με X5 F14 που οδηγούσα παλαιότερα.
Σε chic που είδα εχθές με τα ματάκια μου έπαθα πλάκα ποσο χαλια ήταν.
Απεικόνιση άθλιας ανάλυσης μόνο στο κεντρικό κομμάτι της 12,3 οθόνης και μόνο σταθερές γραμμές.
Αθλια τσιπια όπως τον κερακι αλογόνου στο χώρο αποσκευών. -
Τα χωριζει και μια 10ετια ομως .
-
Οδηγώ το αμάξι σχεδον 2 μηνες σε ολες τις συνθηκες. Πραγματικά δεν ξέρω τι παραπάνω θέλετε από ανάλυση.
Το χωρίζει μια 10τια ναι αλλα εννοούσα οτι είναι κρύσταλλο δεν ξερω τι παραπάνω αναζητά κάποιος για να παρκάρει ή να κάνει οπισθοπορεία.
-
Οδηγώ το αμάξι σχεδον 2 μηνες σε ολες τις συνθηκες. Πραγματικά δεν ξέρω τι παραπάνω θέλετε από ανάλυση.
Το χωρίζει μια 10τια ναι αλλα εννοούσα οτι είναι κρύσταλλο δεν ξερω τι παραπάνω αναζητά κάποιος για να παρκάρει ή να κάνει οπισθοπορεία.
Μαλλον άλλο αμάξι είδαμε.
Ποια έκδοση έχεις ;
Όπως έγραψα σε chic με τη μεγάλη 12,3 οθόνη η απεικόνιση της κάμερας γίνεται στο μέσο της οθόνης με τεράστια μαύρα κενα στις 2 ακρες με χαμηλή ανάλυση όπως το γιαρις και με στατικές γραμμές. -
Τα premiere και GR Ultimate έχουν σαν εξοπλισμό το σύστημα 360 μοιρών και έχουν άλλες κάμερες.
Ισχύει επίσης ότι τουλάχιστον τα C-LUB / C-HIC έχουν πίσω κάμερα σχετικά χαμηλής ανάλυσης με στατικές γραμμές. Η οθόνη δεν καλύπτεται πλήρως, όμως στο δεξιό μέρος αυτής προβάλλονται οι πληροφορίες από τους πίσω (ή εμπρός) αισθητήρες απόστασης (δυναμική οπτική και ακουστική ειδοποίηση).
Η οθόνη του infotainment, που για μένα τουλάχιστον μετράει και περισσότερο σε σχέση με το hw της πίσω κάμερας, έχει από την άλλη πολύ καλή ανάλυση, απόκριση και το σύστημα γενικά είναι ταχύτατο, πχ σε ΑΑ και Google maps ή στο embedded navigation. -
@xrs said in Toyota C-HR 2023:
Τα premiere και GR Ultimate έχουν σαν εξοπλισμό το σύστημα 360 μοιρών και έχουν άλλες κάμερες.
Ισχύει επίσης ότι τουλάχιστον τα C-LUB / C-HIC έχουν πίσω κάμερα σχετικά χαμηλής ανάλυσης με στατικές γραμμές. Η οθόνη δεν καλύπτεται πλήρως, όμως στο δεξιό μέρος αυτής προβάλλονται οι πληροφορίες από τους πίσω (ή εμπρός) αισθητήρες απόστασης (δυναμική οπτική και ακουστική ειδοποίηση).
Η οθόνη του infotainment, που για μένα τουλάχιστον μετράει και περισσότερο σε σχέση με το hw της πίσω κάμερας, έχει από την άλλη πολύ καλή ανάλυση, απόκριση και το σύστημα γενικά είναι ταχύτατο, πχ σε ΑΑ και Google maps ή στο embedded navigation.Καλά το κατάλαβα ότι ακόμα και οι κάμερες αλλάζουν ανάλογα την έκδοση.
Πάντως και στις παραπάνω εκδόσεις είναι κρίμα για 10-20 ευρώ να μην βάλουν μια κάμερα της προκοπής. -
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
@xrs said in Toyota C-HR 2023:
Η οθόνη του infotainment, που για μένα τουλάχιστον μετράει και περισσότερο σε σχέση με το hw της πίσω κάμερας, έχει από την άλλη πολύ καλή ανάλυση, απόκριση και το σύστημα γενικά είναι ταχύτατο, πχ σε ΑΑ και Google maps ή στο embedded navigation.Καλά το κατάλαβα ότι ακόμα και οι κάμερες αλλάζουν ανάλογα την έκδοση.
Πάντως και στις παραπάνω εκδόσεις είναι κρίμα για 10-20 ευρώ να μην βάλουν μια κάμερα της προκοπής.κανεις ενα δομικο λαθος.
εχεις μπει σε αμαξι.
και μετα πας και μπαινεις σε τουοτα.
τι ακριβως περιμενεις?
αν σου αρεσουν τα περιεργα, παρε εργαλεια πονηρα να δοκιμασετε με τη κυρα, τουοτα μην παρεις.... -
Μπήκα μόλις σε νέο Κονα φίλου και έπαθα πλάκα και σχεδιαστικά και σε υλικά και σε ποιότητα απεικόνισης σε σχέση με τα νέα Τογιότα. Οθοναρες ποιότητας bmw με άριστη ανάλυση, δυναμικές γραμμές, ηχεία, εξοπλισμό.
Εεε μπας και πουλήσει, γιατί από τα πραγματικά ουσιώδη μηδέν! Τώρα όποιος θέλει τσέστερφιλντ καναπέ για αμάξι, ΟΚ υπάρχουν και τα Γαλλικά που έχουν το καλύτερο εσωτερικό!!
Το Τογιότα θα το προτιμήσεις μόνο για τους κινητηρες.
Εκεί έφτασε η ΤογιόταΠάντα αυτό πούλαγαν, μαζί με αξιοπιστία. Δεν πούλησαν ποτέ κάτι άλλο. Απλά πλέον έχουν και εξαιρετική ανάρτηση τόσο σε οδική συμπεριφορά όσο και σε άνεση, οπότε ειναι πολύ πιο ολοκληρωμένα. Γιατί πριν 20 χρόνια αλλού έστριβε το τιμόνι και αλλού πήγαινε το αμάξι!
-
Ισχυει . Στο Supra εστριβες αριστερα και ο κωλος πηγαινε δεξια
-
@alexandros-k said in Toyota C-HR 2023:
Ισχυει . Στο Supra εστριβες αριστερα και ο κωλος πηγαινε δεξια
Αμαξάρα!!
-
Καλησπέρα παιδιά, τι κατανάλωση πετυχαίνεται με το καινούργιο C-HR 23, 1.8, μιλάμε πάντα σε νορμάλ συνθήκες. Εντός και εκτός πόλης…
-
Τι κακές επιλογές εξοπλιστικών πακέτων παλι!
Ζανταρες και διχρωμίες και από χρηστικό (οπως καμερες) στις πανακριβες διλιτρες εκδόσεις!
Γιατι ρε Τογιοτα;
Ειλικρινά καποιος πρέπει να τους μιλήσει για το Rexona.... -
Το χειρότερο είναι οι ζάντες, οκ θέλω τον εξοπλισμό αλλά δεν θέλω ούτε 18άρα σε yaris ούτε 20αρα σε chr, μπορώ; όχι
-
@ataim said in Toyota C-HR 2023:
Το χειρότερο είναι οι ζάντες, οκ θέλω τον εξοπλισμό αλλά δεν θέλω ούτε 18άρα σε yaris ούτε 20αρα σε chr, μπορώ; όχι
Ακριβως!
Σχετικά καλός ειναι ο εξοπλισμός στη chic, αλλα με 19αρα (και σε περίεργη διάσταση)...
Που και πάλι η καμερα οπισθοπορείας είναι αναλυση amstrad 6128 και δεν κολλάει με τιποτα στην μεγαλη οθόνη που εχει! Για να δεις σωστή αναλυση πρέπει να πάρεις το Around View Monitor που το έχει η premiere και πάνω (σε διλιτρο μονο) -
Ζανταρες και διχρωμίες και από χρηστικό (οπως καμερες) στις πανακριβες διλιτρες εκδόσεις!
Γιατι ρε Τογιοτα;Γιατί δυστυχώς αυτά ζητάνε οι κάγκουρες Έλληνες. ο βλέπεις παντού, μην κοιτάς εμάς που είμαστε μειοψηφία. Ο μέσος αγοραστής θέλει μπάνικο στο μάτι δυστυχώς. Ειδικά με τις ζάντες είναι απίστευτη η κατάσταση, το βλέπεις παντού, όλοι εντπωσιάζονται με όσο μεγαλύτερη ζάντα!
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
Γιατι ρε Τογιοτα;Γιατί δυστυχώς αυτά ζητάνε οι κάγκουρες Έλληνες. ο βλέπεις παντού, μην κοιτάς εμάς που είμαστε μειοψηφία. Ο μέσος αγοραστής θέλει μπάνικο στο μάτι δυστυχώς. Ειδικά με τις ζάντες είναι απίστευτη η κατάσταση, το βλέπεις παντού, όλοι εντπωσιάζονται με όσο μεγαλύτερη ζάντα!
Καταντια! Δείχνουν ομορφες δεν λεω αλλά το mazdoyaris της γυναίκας με τις 15αρες ειναι άλλο αμαξι σε αισθηση από το YC....
Μαλιστα αν εχεις μεγαλη ζαντα το πουλας και πιο εύκολα!
Το παλικάρι που πηρε το YC ολο για τη ζαντα της style μου ελεγε και γι αυτο προτιμησε μτχ από κουτα active που ειχε βρει! -
Το παλικάρι που πηρε το YC ολο για τη ζαντα της style μου ελεγε και γι αυτο προτιμησε μτχ από κουτα active που ειχε βρει!
Ναι ρε συ, έτσι ειναι!! Το βλέπεις σε σχόλια σε γιουτιουμπ, φατσοβιβλίο κλπ. Όλοι λένε για ζάντες, κοιτάνε να τις αλλάξουν με μεγαλύτερες, στην διαφορά εξοπλισμού εστιάζουν στις ζάντες κλπ. Είναι απίστευτο! Οπότε έτσι χαντακώνει όλες τις εκδόσεις η εισαγωγική. Επειδή έχω οδηγήσει και Κορόλα και CHR και Yaris Cross με τις μεγάλες και τις μικρές (κανονικές) ζάντες, η διαφορά στους Ελληνικούς δρόμους είναι μεγάλη.
Toyota C-HR 2023