-
@andya3 said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
Είναι ψηλός, άρα στο YC και να χωράει θα είναι στριμωγμένος. Άσε που μπορεί να μην του αρέσει. Επίσης μπορεί να θέλει και κανένα ταξιδάκι που και που και να χαίρεται αυτοκίνητο και οδήγηση. Κι εδώ το YC μάλλον είναι ανέκδοτο.
Κοιτάει το νέο fabia 1.0 110ps σε έκδοση ambition με dsg, που πάει περίπου 20.500€. Και με τη διαφορά τιμής από το YC φτιάχνει και 2-3 dsg στη 10ετία αν χρειαστεί (που δε θα χρειαστεί, εκτός αν το σκίζει συνέχεια στο crawling το κιβώτιο). Από χώρους, μια και είναι και ψηλός, θα κάνει πάρτυ. Και το αυτοκίνητο στο δρόμο είναι αρκετά σπορτίφ και γρήγορο.
Δεν έχει τόσα μπλιμπλίκια και ηλεκτρονικά καλούδια όσα το YC. Πιθανότατα όμως καλύτερα, δεν τα χρειάζεται όλα αυτά ο μέσος οδηγός. Άσε που είναι και επίφοβη η μακροζωία τους και πανάκριβη η επισκευή τους. Έχει όσο εξοπλισμό χρειάζεται για την καθημερινότητα και τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας, Κι αν κάποιος λαχταρήσει και κάτι παραπάνω, οκ πληρώνει και το βάζει σαν extra.
Και μετά περιμένω ένα ευχαριστήριο μήνυμα από το φίλο, που του έδωσα την ιδέα αντί για ηλεκτρική σκούπα να πάρει κανονικό αυτοκίνητο
.
καρδουλα - ενωμενοι οι λαοι εναντια στη λαιλαπα της ισοπεδωσης των οδηγικων δικαιωματων απο τα υποκατασταστα των απολυμενων καθαριστριων του υπουργειου
-
Πάντως το αυτόματο fabia, με κρύα καρδιά, το ανέφερα κι εγώ πριν τον Άντυ, σαν 2η 3η επιλογή...
Που καταντήσαμε
Είδα κι ένα bayon άσπρο πριν, νταξ, τρώγεται με λίγο αλάτι παραπάνω
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/324974416-honda-jazz
Απο Γιάννενα , 23χιλ. , καλύπτει σχεδόν όλες τις προυποθέσεις
-
Μόνο 23 έχει το χοντα, τα υπόλοιπα ακριβαινουν αυτό φθηναινει;
Αν ισχύει το 23, πρώτη προτίμηση
-
@fanis75 said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
B SUV με 23.000€ υπάρχουν μερικά. Εαν θέλει και αυτόματο μόνο 1 υπάρχει αυτή την στιγμή. Είχα αντίστοιχο "πρόβλημα" επιλογής πέρσι με budget ομως €20.000, τα έχω γράψει αλλού.
Αυτό είναι το bottomline.
Και αν οι χρόνοι αναμονής ήταν μικροί, παίζει να ήταν και ιδανική λύση για πολλούς. (δεν λέω όλους) -
Αξίζει η επόμενη έκδοση. Που έχει όλα τα adas.
-
Το Fabia μου αρέσει και θα το προτείνω, η φοβία ήταν λόγω DSG που του το έχω πεί, οτι μέσα στην πόλη υπερθερμαίνεται.
Θα το κοιτάξω όμως! YC ισχύει είναι ντεκαβλέ κατασκευή αλλά φαίνεται πολύ λογική επιλογή. Παρόλα αυτά του αρέσει σα σχήμα περισσότερο πχ. από το Puma.
-
@diego1960 said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
Το Fabia μου αρέσει και θα το προτείνω, η φοβία ήταν λόγω DSG που του το έχω πεί, οτι μέσα στην πόλη υπερθερμαίνεται.
Θα το κοιτάξω όμως! YC ισχύει είναι ντεκαβλέ κατασκευή αλλά φαίνεται πολύ λογική επιλογή. Παρόλα αυτά του αρέσει σα σχήμα περισσότερο πχ. από το Puma.
-
Όσον αφορά το jazz. Όποιος είναι οπαδός του δόγματος Honda δε σπάει δε χαλάει, εξαιρετική επιλογή.
Για όποιον έχει αμφιβολίες και δεν πιστεύει ότι το αυτοκίνητο το φτιάχνει ο Superman στον πλανήτη Κρύπτον.
Αν τύχει και χρειαστεί κάνα ανταλλακτικό και πέσει στα δόντια του Σ, το αυτοκίνητο θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για κάνα 3μηνο (τουλάχιστον) και θα πληρώσει κι ένα βασικό μισθό (πάλι τουλάχιστον). -
Όσον αφορά το jazz. Όποιος είναι οπαδός του δόγματος Honda δε σπάει δε χαλάει, εξαιρετική επιλογή.
Για όποιον έχει αμφιβολίες και δεν πιστεύει ότι το αυτοκίνητο το φτιάχνει ο Superman στον πλανήτη Κρύπτον.
Αν τύχει και χρειαστεί κάνα ανταλλακτικό και πέσει στα δόντια του Σ, το αυτοκίνητο θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για κάνα 3μηνο (τουλάχιστον) και θα πληρώσει κι ένα βασικό μισθό (πάλι τουλάχιστον).αντυ φαε κατι για μεσημερι, εισαι ντεφορμε. και σαν δεξος και σαν φαουβαιος.
-
Αν τύχει και χρειαστεί κάνα ανταλλακτικό και πέσει στα δόντια του Σ, το αυτοκίνητο θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για κάνα 3μηνο (τουλάχιστον) και θα πληρώσει κι ένα βασικό μισθό (πάλι τουλάχιστον).Ενώ το γκρουπ θα τρέξει να βρει τα ανταλλακτικά.
Ακόμα περιμένω να έρθει το τιμόνι που έχω παραγγείλει για το επαγγελματικό. -
@teo-mak said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
Αν τύχει και χρειαστεί κάνα ανταλλακτικό και πέσει στα δόντια του Σ, το αυτοκίνητο θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για κάνα 3μηνο (τουλάχιστον) και θα πληρώσει κι ένα βασικό μισθό (πάλι τουλάχιστον).Ενώ το γκρουπ θα τρέξει να βρει τα ανταλλακτικά.
Ακόμα περιμένω να έρθει το τιμόνι που έχω παραγγείλει για το επαγγελματικό.Δεν ξέρω για τα επαγγελματικά. Στα επιβατικά δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις ανταλλακτικό και μάλιστα άμεσα. Είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο. Πρέπει να πέσεις σε εξειδικευμένη περίπτωση ανταλλακτικού για να έχεις πρόβλημα.
Γενικά στο θέμα των ανταλλακτικών δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εταιρεία πλην του vag με τέτοια διαθεσιμότητα και ποικιλία αυθεντικών ή aftermarket ανταλλακτικών. Στην ανάγκη το παραγγέλνεις και μόνο σου από Ολλανδία ή άλλη ευρωπαική χώρα και το έχεις max σε 7-10 μέρες.Όσον αφορά τα Honda και επειδή είμαστε σε forum που μπορεί να προσπαθούν να ενημερωθούν και άνθρωποι που δεν ξέρουν, καλό θα είναι να μην ωραιοποιούνται καταστάσεις. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύς κόσμος και με τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών στο Σ και με τις τιμές τους. Και δεν πστεύω να έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τόσο χαμηλές πωλήσεις που έχει η Honda, μάλλον χειρότερη θα έχει γίνει.
-
Ακόμα περιμένω να έρθει το τιμόνι που έχω παραγγείλει για το επαγγελματικό.Δεν ξέρω για τα επαγγελματικά. Στα επιβατικά δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις ανταλλακτικό και μάλιστα άμεσα. Είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο. Πρέπει να πέσεις σε εξειδικευμένη περίπτωση ανταλλακτικού για να έχεις πρόβλημα.
Γενικά στο θέμα των ανταλλακτικών δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εταιρεία πλην του vag με τέτοια διαθεσιμότητα και ποικιλία αυθεντικών ή aftermarket ανταλλακτικών. Στην ανάγκη το παραγγέλνεις και μόνο σου από Ολλανδία ή άλλη ευρωπαική χώρα και το έχεις max σε 7-10 μέρες.Όσον αφορά τα Honda και επειδή είμαστε σε forum που μπορεί να προσπαθούν να ενημερωθούν και άνθρωποι που δεν ξέρουν, καλό θα είναι να μην ωραιοποιούνται καταστάσεις. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύς κόσμος και με τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών στο Σ και με τις τιμές τους. Και δεν πστεύω να έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τόσο χαμηλές πωλήσεις που έχει η Honda, μάλλον χειρότερη θα έχει γίνει.
ο τεομακ δηλαδη λεει ψεματα
σου ειπα τσιμπα κατι.... μεσημερι ειναι, δεν εχεις διαυγεια σημερα -
Εγώ ένα θα σχολιάσω. Χολαργό Γέρακα το θεωρείτε πήξιμο τρομερό που να χριεάζεται οπσδήποτε κιόλας, υβριδικό;;; Που μένετε εσείς δλδ;
(θα τρελαθούμε τελείως)
-
Σε λαϊκές γειτονιές με ρύπανση....δεν βλέπεις πόσο τους νοιάζει;
-
@lap said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
Οτιδηποτε σε ακτινα 10χλμ απο το Συνταγμα η Ομονοια ειναι αυτοκτονια με αυτοκινητο.
Κ ειδικα σταματα/ξεκινα κ χειροκινητο.
Λες κ ειναι τιμωρια... -
@chrisk6 said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
Οτιδηποτε σε ακτινα 10χλμ απο το Συνταγμα η Ομονοια ειναι αυτοκτονια με αυτοκινητο.
Λες κ ειναι τιμωρια...λανθανεις - οι αποστασεις δεν ειναι αυτες που φαινονται....
ας πουμε απο το περιστερι που ειμαι, η ομονοια ειναι μολις 3.1 km!
η κινηση κανει καποιες αποστασεις να φαινονται μεγαλες....
ναι, ειναι τιμωρια...
-
Αντλία υψηλής νομίζω λεγόταν...
Κάπου μπροστά στον κινητήρα..
Pajero pinin 2.0 του 2004...
Παραγγελία στον Σαρακάκη αφού βέβαια προπληρώθηκε...850€...
Έκανε 9 μήνες να έρθει...
Αυτά το 2016...υποθέτω τώρα θα είναι χειρότερα..
-
@gatoz said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
@chrisk6 said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
Λες κ ειναι τιμωρια...λανθανεις - οι αποστασεις δεν ειναι αυτες που φαινονται....
ας πουμε απο το περιστερι που ειμαι, η ομονοια ειναι μολις 3.1 km!
η κινηση κανει καποιες αποστασεις να φαινονται μεγαλες....
Νταξει δεν θα παρουμε ειδικα τωρα περιοχες.
Ενα μεσο ορο εβαλα.
Οτι κ να βαλεις παλι ειναι ταλαιπωρια.
Εχω γυρισει κ γυρναω ολη την αττικη (οπως ολοι μας) με μοτο κ σκουτερ τοσα χρονια κ πραγματικα απορω πως αντεχεις ο κοσμος μεσα στο αμαξι.
Ε το να ειναι χειροκινητο κ να καις 10λτ/100 με κατι ψοφια αμαξια 1.2/1,4 ειναι λιγο καπως... -
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί..
Χολαργός - Γέρακας είναι δίπλα, χαλαρώστε, και έλεος..με ποδηλατακι το κάνεις αν θες και δεν χάνεις και γραμμάριο..
Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.