-
@gatoz said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
@dublin said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
@gatoz said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
@lap said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
Το ίδιον και η stellantis, οι ίδιοι οι τεχνικοί στα συνεργεία της γελάνε για την αξιοπιστία πολλών μοτέρ της.
τι εχω μαθει απο τα προσφατα τραβηγματα μου.... (ειχα και παλαιοτερα αλλα μυαλο δεν ειχα βαλει)
γνωστα ληζ με δικα τους συνεργεια εχουν φτιαξει αφιερωμενες γραμμες επισκευων μονο για προιοντα στελαντι. αγανακτισμενοι.
πολλοι και πολυ γνωστοι επισκευαστες εξουσιοδοτημενοι εχουν αυξησει τους χωρους αποθηκευσης αυτοκινητων κατα πολυ καθως και τις ραμπες επισκευων. εχουν πηξει στα προβληματικα και δεν προλαβαινουν τις επισκευες.
στα μαστορια τους αναμεσα κυκλοφορει το #chrepia σε καθε δευτερη κουβενταουτε η φαγκ στα χειροτερα της δεν ειχε τοσα πολλα θεματα.
Ούτε στον Γκάλλο δεν είδα αυτά που έλεγες τότε ότι είχαν γεμίσει οι ράμπες!
τώρα γίνεται και λαθρεμπόριο service PEUGEOT;!
Σιγά μην τα στέλνουν κρυφά με μεταμεσονύχτια τρένα Βουλγαρία και Αλβανία για να τα φτιάχνουν σε μυστικές τοποθεσίες black sites..
ο γκαλο ειναι ενας ελαχιστος.... δεν ειχα μιλησει ποτε για αυτον γιατι εκοψα σχεσεις μαζι του απο το 2012.
που ειχε διωξει το 508 μου καθε φορα σαν επισκευασμενο και καθε φορα δεν ηταν. μετριοτατος. αμφιβαλλω αν ασχοληθηκε ποτε.
δες στους μεγαλους τι γινεται, της κακομοιρας.
#gia_petama
#chrepiaΕίναι μικρή η Γκάλλο;!
1η σε πωλήσεις 2019/2020/2021/2022 !
Μάλιστα κάποτε το 20 είχε βραβευθεί σε μία από τις καλύτερες σε όλη την Ευρώπη (από τα κεντρικά Γαλλίας η βράβευση)
https://www.newsauto.gr/news/i-gallo-s-a-katektise-tin-1i-thesi-se-polisis-peugeot/
"Η Γκάλλο Α.Ε αποτελεί αναμφίβολα την αντιπροσωπεία Peugeot, που κάνει την διαφορά σε όλα τα επίπεδα, καθώς αναδείχθηκε πρώτη σε πωλήσεις επιβατικών της γαλλικής μάρκας και το 2021.
Στο δύσκολο κομμάτι της επιλογής και συντήρησης του αυτοκινήτου σας είναι καλύτερα να ακολουθήσετε τους πρώτους, που για την Peugeot είναι η Γκάλλο Α.Ε"Εμένα μου έχει φερθεί πολύ καλά, και ας πήρα τελικά το αυτοκίνητο από αλλού.. αφού στην αρχή ντρεπόμουν να ξαναπάω αφού είχαμε σχεδόν κλείσει..
-
και αμα πουλαει τι?
προχειροδουλεια σε οτι του πηγα
αληθεια εσυ προσδιοριζεις την οποια ποιοτητα προιοντος ή υπηρεσιας απο τις πωλησεις?
αυτο ειναι κριτηριο?
καποτε ξερεις ειχε σκιστει να πουλαει και η λαντα και η πολσκι και σε καποιες αλλες χωρες η τραμπαντ.
και? -
....αστο, δεν το σηκωνω αλλο, δειτε χιστορυ οσοι θετε
-
και αμα πουλαει τι?
αληθεια εσυ προσδιοριζεις την οποια ποιοτητα προιοντος ή υπηρεσιας απο τις πωλησεις?
αυτο ειναι κριτηριο?
καποτε ξερεις ειχε σκιστει να πουλαει και η λαντα και η πολσκι και σε καποιες αλλες χωρες η τραμπαντ.
και?"ο γκαλο ειναι ενας ελαχιστος"
Όχι, ο Γκάλλο δεν είναι ελάχιστος.
Μου είπες ότι έχουν γραμμές για φτιάχνουν Peugeot, πηγαίνω στον μεγαλύτερο σε πωλήσεις και δεν το βλέπω, αλλά κάπου υπάρχουν σε σκοτεινές αποθήκες στην Ελευσίνα μάλλον..
Όσοι παρακολουθούν την συζήτηση έχουν καταλάβει τα επιχειρήματα που μένουν αναπάντητα.
Ότι έχεις προσωπικό κόστος και πικρία δεν έχω αμφιβάλει ούτε μειώσει ποτέ, σου έχω πει ότι εγώ θα τα έσπαγα, ξέρεις ότι τις προάλλες πήγα και έκανα χαμό για κάτι που δεν έχω πάθει! Μέχρι που σκεφτόμουν ότι ήμουν υπερβολικός και λίγο ένιωσα τύψεις! Η γυναίκα μου είχε πάθει πλάκα, μου έλεγε, "καλά, πώς του μίλησες έτσι του ανθρώπου".
Δεν θα υποστηρίξω ποτέ εταιρεία σε βάρος πελάτη, αλλά να μπαίνουν λίγο σε ορθά πλαίσια, ώστε να ξέρουμε και τι να κάνουμε..
-
@dublin said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
και αμα πουλαει τι?
αυτο ειναι κριτηριο?
Μου είπες ότι έχουν γραμμές για φτιάχνουν Peugeot, πηγαίνω στον μεγαλύτερο σε πωλήσεις και δεν το βλέπω, αλλά κάπου υπάρχουν σε σκοτεινές αποθήκες στην Ελευσίνα μάλλον..
Όσοι παρακολουθούν την συζήτηση έχουν καταλάβει τα επιχειρήματα που μένουν αναπάντητα.
σου ειχα πει οτι υπαρχουν γραμμες στα ληζινγκ - εσυ δεν θυμασαι
και ναι υπαρχουν, αν θες εχω και φωτο
γραμμες σε σερβις της ιδιας εταιρειας προφανως νοημα κανενα, ουτως ή αλλως τα χρεπια γεμιζουν τα παντα -
και αμα πουλαει τι?
αυτο ειναι κριτηριο?
σου ειχα πει οτι υπαρχουν γραμμες στα ληζινγκ - εσυ δεν θυμασαι
και ναι υπαρχουν, αν θες εχω και φωτο
γραμμες σε σερβις της ιδιας εταιρειας προφανως νοημα κανενα, ουτως ή αλλως τα χρεπια γεμιζουν τα πανταΤο θυμάμαι.. αφού είναι πρώτη σε πωλήσεις leasing τι θα είχαν πάνω βρε συ; Subaru;!
Πάντως το δικό σου το θέμα είναι τρελό, παρτους ότι μπορείς..
-
Εχουν πολλά γιατι χαλανε και πολλά ή γιατι κανουν μηνες στο καθε αμαξι να το φτιαξουν? Γιατι και το δικο σου 7 μηνες ειναι εκει μεσα
Κι αλλου φιλου με λιζινγκ Skoda τον καθυστερησαν πολυ για να του αλλαξουν μπεκ και μετα απο καιρο και τουρμπινα. Ειδικα την μια φορα του το κρατησαν 2-3 μηνες (ή στα μπεκ ή στην τουρμπινα, δεν θυμαμαι)
-
@alexandros-k said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
Εχουν πολλά γιατι χαλανε και πολλά ή γιατι κανουν μηνες στο καθε αμαξι να το φτιαξουν? Γιατι και το δικο σου 7 μηνες ειναι εκει μεσα
Κι αλλου φιλου με λιζινγκ Skoda τον καθυστερησαν πολυ για να του αλλαξουν μπεκ και μετα απο καιρο και τουρμπινα. Ειδικα την μια φορα του το κρατησαν 2-3 μηνες (ή στα μπεκ ή στην τουρμπινα, δεν θυμαμαι)
το δικο μου και καμμια 30αδα πανελλαδικα εχουν απασχολησει τα σερβις τους απειρες ωρες.
το εχουν λυσει σε βιδες. καπου ειχα βαλει εδω τη φωτο με τον κινητηρα και το σασμαν σε παγκο! με πιεση καθε μερα να σκασουν απο τη γραμματεια μου.
στα αλλα τα δικα μου υπαρχουν διαφορα θεματα
αντμπλου. που στο συνεργειο του ληζ παιρνει απο 3 εργασιμες μεχρι 15!
καδενα. σε στελνουν αντιπροσωπεια και εγγυηση. 5 εργασιμες απο οταν ερθει το ανταλλακτικο. που μπορει να κανει 2-3 βδομαδες. στο ενδιαμεσα δεν πρεπει να το κινεις.
ερ κοντισιον. εκανε 3 μηνες να ερθει ανταλλακτικο!
ουτε θυμαμαι, ουτε θελω να θυμαμαι ποσα αλλα θεματα....
δεν θελω να γραψω ονοματα και διευθυνσεις, αλλα καντε μου τη χαρη και γραφτειτε στο 3008 στο fb αν σας αφησουν επειδη δεν εχετε 3008.
κυτιο παραπονων....ΑρΕς
ενας φιλος, διευθυνταρας σε ληζ, καποια στιγμη πηρε ενα 3008 στη γυναικα του...
οταν πηρα εγω το φεβ.
130 εατ8 ντηζελ
το εδωσε στο τριμηνο! δεν θελετε να ακουσετε αποψη.... απλα εχουν πολυ καλες εκπτωσεις απο τον τοπικο αντιπροσωπο. καμμια αλλη μαρκα - ομιλος δεν εχει αναλογες. -
απλα εχουν πολυ καλες εκπτωσεις απο τον τοπικο αντιπροσωπο. καμμια αλλη μαρκα - ομιλος δεν εχει αναλογες.
Τα δινει ο Σ στις λιζινγκ φθηνα εννοεις ?
-
@alexandros-k said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
απλα εχουν πολυ καλες εκπτωσεις απο τον τοπικο αντιπροσωπο. καμμια αλλη μαρκα - ομιλος δεν εχει αναλογες.
παρα πολυ.
μα παρα πολυ.
τα στελλαντι.
οχι ολα.
προφανως παιρνει τις εκπτωσεις απο τους φραντσιοζους απατεωνες -
Δεν μπορω να μιλησω για τα υπολοιπα αυτοκινητα γιατι δεν εχω,επισης δεν μπορω να πω για καποιο αυτοκινητο πως ειναι ασπαστο ή το αντιθετο χωρις να το ξερω ή να εχω καποιο παραδειγμα.
Εγω οταν εψαχνα για αυτοκινητο ενα πραγμα που εκανα (εκτος απο τις ακυρωσεις)ηταν να ρωτησω 2 με 3 οδικες βοηθειες.
Εγω θα ελεγα να κοιταξει ο ανθρωπος την τσεπη του και τι του αρεσει,να κοιταξει τα σερβις και τα λοιπα εξοδα.
Για μενα xceed εχει τα παντα και συμφερει.Αν εξαιρεσουμε την μαυριλα μεσα ολα τα υπολοιπα ειναι top.Στο δρομο τρενο ,φρενα κορυφη,οδηγικη συμπεριφορα ,εγγυηση,σερβις,τιμη,συστηματα ασφαλειας,αλογα ακομη και οι χωροι για μενα που προερχομαι απο corola hatch 2004 ειναι αρκετα ανετοι.Επισης θα εχει και crossover και οχι suv ,χωρις να παρεξηγηθω και συγνωμη αλλα εχει γεμισει ο τοπος τανκς.
Για καταναλωση δεν μπορω να πω γιατι θελει βενζινη και εχω το diesel . -
Εεε ναι ρε συ, γνωστό αυτό. Εαν ρωτήσεις μαθαίνεις πόσο δίνει η κάθε εταιρεία. π.χ. Φορντ με 7% έκπτωση,, Τογιότα εκέι γύρω. BMW με 15-20% και σε ορισμένα μοντέλα και ανά περιόδους φτάνει και το 40%. Αίγλον 20% σταθερά και παίζει μέχρι και 30%. Εμπορική πολιτική είναι.
-
@lap said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
Τα leasing έχουν δικά τους συνεργεία δε τα πάνε σε αντιπροσωπείες...
Όσον αφορά τους τεχνικούς, εγώ έχω εμπειρία με πολλούς σε εξωτερικά συνεργεία, θα τους δείξω το ποστ σου να γελάσουν λιγάκι και οι άνθρωποι.Οι ίδιοι σου λένε μακρυά από γαλλικό, και σου λενε πως επειδή σ' αγαπάνε να πάς σε κορεάτικο ή ιαπωνικό.
Οι τελευταίοι καλοί κινητήρες ήταν οι ατμοσφαιρικοί πριν τον prince και ο 1,6hdi.
Δεν είναι επειδή σε αγαπάνε, αλλά με αυτά θα έχουν πελατεία...
-
Γάτος πονεμένος μεν, αλλά οι πληροφορίες που έχει είναι μέρος της ψυχοθεραπείας που του έκαναν οι συνεργειάδες...
-
Τελικά ρε συ Γάτε λειτούργησε;
Για κάνε ένα update..
-
Πηλαλητό ασταμάτητο, δύο μέρες στους δρόμους, αλλά έχουμε εξελίξεις:
Κασκάι και Τιγκουάν είναι εκτός, όπως απεφάνθη το αφεντικό. Δεν της έκαναν κλικ.
Αρκανά εκτός και αυτό, λόγω αβεβαιότητας. Το αυτοκίνητο είναι ανύπαρκτο στην αγορά, λες και συμβαίνει κάτι. Εν τω μεταξύ, χθες παρά τη δουλειά σταμάτησα όπως πέρναγα να το δω σε μια ρενώ, γιατί δεν το ήξερα. Με το που μπήκα μέσα υπομειδιούσα ασταμάτητα με την ομοιότητα του με το ντάστερ. Κουμπάκια τιμονιού, βάση και μοχλός καθίσματος, μαύρες-χρωμέ ζάντες, και υλικό πάνω ταμπλώ ολόιδια. Εκεί που καράφλιασα ήταν με το τελευταίο. Το σαγρέ ανάγλυφο του ταμπλώ ήταν ακριβώς το ίδιο, όπως και οι οπές αέρα. Που διέφεραν; στο ντάστερ είναι σκληρό σαν κόκαλο, στο αρκανά είναι ημίσκληρο. Σαν να έχει κάτω από το σαγρέ και μία φλούδα αφρώδες υλικό, όχι τίποτα σπουδαίο σε πάχος, ίσα ίσα ζουλιέται με το ζόρι. Επίσης αυτόματο κιβώτιο ίδιο με ένα ντάστερ που είχα για καμιά βδομάδα. Είναι διπλοσύμπλεκτο με αυτιά. Άμα χαλάσει δεν επισκευάζεται, αλλά αντικαθίσταται ολόκληρο σύμφωνα με παλιότερη ανακοίνωση της Ρένας. Γειά σας. -
Σας το λέω τα dacia έχουν ίδιο εσωτερικό με ακριβότερα οχήματα. Και όχι μόνο της Ρενώ.
-
Άμα αποφασίζει η γυναίκα,κατάλαβα..
Καρφωτοί στο 3008 θα πάνε.. (η αλήθεια είναι πως είναι όμορφο..) -
Σας το λέω τα dacia έχουν ίδιο εσωτερικό με ακριβότερα οχήματα. Και όχι μόνο της Ρενώ.
Lambo? Ferrari? Pagani Zonda?
ΥΓ και μενα μαρέσουν τα dacia, ανετα θα επαιρνα (γλυκοκοιταζω το spring) αλλά δεν μπορώ να κρατήσω το troll μεσα μου οταν τα παρουσιάζεις τρομερά!!!
-
@panormus772 said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
Άμα αποφασίζει η γυναίκα,κατάλαβα..
Καρφωτοί στο 3008 θα πάνε.. (η αλήθεια είναι πως είναι όμορφο..)Aν την παει κ στο CX-30 το κλεισανε...
Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai