-
Ήταν γνωστό εδω και δυό χρόνια. Γι' αυτό έβγαλαν το MAZDA YARIS.
Πάντως τιμιότατο αυτοκίνητο με ωραίο πάτημα, απλό γραμμικό οικονομικότατο ατμοσφαιρικό κινητήρα και κατά την γνώμη μου λιτή, διαχρονική γραμμή -
Άντε, να ζούμε να το θυμόμαστε
-
Καλησπέρα, επειδή γνωστός είναι στο δίλημμα, Toyota Yaris η Mazda ετοιμοπαράδοτο με 1300€ λιγότερο στην ίδια έκδοση;τι θα αγοράζατε;
-
Ίδιο είναι πάρε Mazda
-
Ήρθε η κουμπάρα μου προχθές με Mazda... Την. Ρωτάω πόσο κατανάλωση έχει και μου λέει δεν ξέρω απλά ξεχνάω να βάλω βενζίνη.... μπαίνω να δω καντραν 3.5 λτ χαχαχαχαχαχαχα
-
@tsour_ee said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Καλησπέρα, επειδή γνωστός είναι στο δίλημμα, Toyota Yaris η Mazda ετοιμοπαράδοτο με 1300€ λιγότερο στην ίδια έκδοση;τι θα αγοράζατε;
Όποιο είναι πιο φτηνό με καλύτερο εξοπλισμό. Εκτός εαν θέλει να το πουλήσει σύντομα, οπότε Τογιότα, Ελλάδα γαρ.
-
Ηθελα να παρω ενα Yaris Hybrid για την κορη μου αλλά δεν θέλει να περιμένει 8-12 μήνες οποτε σκέφτομαι το Μazda που είναι ετοιμοπαράδοτο. Ξέρω οτι είναι το ίδιο αμάξι, αλλά με προβληματίζει ο ενας χρόνος λιγότερο εγγυηση και τα 3 χρονια λιγοτερα στην μπαταρία. Γιατί συμβαινει αυτο αφου ειναι το ιδιο αμαξι με τα ιδια εξαρτηματα; Επίσης για το service και την υποστηριξη της Toyota ξέρω και ειμαι ευχαριστημενος, αλλά για την Mazda δεν ξερω τιποτα. Αξιζει πιστευετε η αναμονη ή να παρω το mazda;
-
@dimgeo said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Ηθελα να παρω ενα Yaris Hybrid για την κορη μου αλλά δεν θέλει να περιμένει 8-12 μήνες οποτε σκέφτομαι το Μazda που είναι ετοιμοπαράδοτο. Ξέρω οτι είναι το ίδιο αμάξι, αλλά με προβληματίζει ο ενας χρόνος λιγότερο εγγυηση και τα 3 χρονια λιγοτερα στην μπαταρία. Γιατί συμβαινει αυτο αφου ειναι το ιδιο αμαξι με τα ιδια εξαρτηματα; Επίσης για το service και την υποστηριξη της Toyota ξέρω και ειμαι ευχαριστημενος, αλλά για την Mazda δεν ξερω τιποτα. Αξιζει πιστευετε η αναμονη ή να παρω το mazda;
το ιδιο αμάξι είναι αξιοπιστο είναι
δεν βλέπω καμια διαφορά για να σε προβληματιζει για ενα χρονο διαφορά στην εγγυηση
να ήταν κανα μοντελο μη αξιοπιστο να σε καταλάβω
-
@dimgeo said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Αξιζει πιστευετε η αναμονη ή να παρω το mazda;
Προσωπικά θα επέλεγα Toyota.
Προφανώς το aftersales της Toyota έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία στα υβριδικά και θα έχεις σίγουρα καλύτερη μεταπώληση, λογω brand, παρότι πρόκειται για τα ίδια αυτοκίνητα.
Επίσης, τα τρία χρόνια μεγαλύτερης εγγύησης που δίνει η Toyota για την μπαταρία δεν είναι αμελητέα. -
Ερώτηση: Όταν τελειώσει η εγγύηση θεωρητικά μπορείς να πάρεις το Mazda και να πας για service σε Toyota συνεργείο; Φαντάζομαι και οι κωδικοί ανταλλακτικών οι ίδιοι θα ειναι, λάδια 0w6 πως τα λένε κλπ.
-
@babisstinson said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Ερώτηση: Όταν τελειώσει η εγγύηση θεωρητικά μπορείς να πάρεις το Mazda και να πας για service σε Toyota συνεργείο; Φαντάζομαι και οι κωδικοί ανταλλακτικών οι ίδιοι θα ειναι, λάδια 0w6 πως τα λένε κλπ.
0-8W και ναι ειναι ακριβός τα ίδια περα απο τα έξτρα πλαστικά μπρος πίσω που έχει τωρα το Μαζντα facelift
MAZDA 2 Facelift 2023