-
Το taigo μου αρέσει και σαν σχήμα, ξεφεύγει λίγο από τα σουβοπερίπτερα λόγω κουπεδίστικης σχεδίασης.
-
Το ότι είναι μιαμιση κατηγορία πάνω και κάνει περίπου ένα χιλιάρικο περισσότερο από το Polo δηλαδή δεν σας βάζει σε σκέψεις.. μάλιστα, μάλλον εγώ το ψάχνω υπερβολικά..
-
Εγώ πάντως για μένα θα επέλεγα στην ίδια τιμή το ποιο μαζεμένο T-Cross που από την 1η έκδοση Life δίνει κεντρικό υποβραχιόνιο και αναδιπλούμενους καθρέπτες. Απαραίτητος εξοπλισμός για μένα. Για άλλους ίσως όχι.
Και ότι αυτοκίνητο κοιτώ, πρώτα ερευνώ αν έχει αυτά τα δύο στοιχεία. Όποιο δεν έχει το απορρίπτω αμέσως.
-
@storm said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Εγώ πάντως για μένα θα επέλεγα στην ίδια τιμή το ποιο μαζεμένο T-Cross που από την 1η έκδοση Life δίνει κεντρικό υποβραχιόνιο και αναδιπλούμενους καθρέπτες.
Mάλλον εννοείς "ηλεκτρικά αναδιπλούμενους", γιατι απλά αναδιπλούμενους όλα έχουν!! χαχαχα!
-
Ναι. Ηλεκτρικά αναδιπλούμενους.
-
Από τα πιο βασικά στοιχεία εξοπλισμού και για εμένα και μέτρησε που η Κορόλα τους είχε από την έκδοση που πήρα. Μεγάλο μείον στο Γιάρις Κρος και ακόμα μεγαλύτερο που το βάζουν μόνο στην αν΄τατη εξοπλιστικά έκδοση.
-
@fanis75 said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Από τα πιο βασικά στοιχεία εξοπλισμού και για εμένα και μέτρησε που η Κορόλα τους είχε από την έκδοση που πήρα. Μεγάλο μείον στο Γιάρις Κρος και ακόμα μεγαλύτερο που το βάζουν μόνο στην αν΄τατη εξοπλιστικά έκδοση.
Εγώ που ανοίγω/κλείνω συνέχεια, τελικά εξυπηρετεί πολύ..και ο φωτοχρωματικος είναι κάτι που μου έγινε απόλυτη ανάγκη πλέον και δεν του είχα δώσει τόση σημασία..
-
Αν ήταν εξοπλισμός που θα μπορούσε να μπει εύκολα εδώ σε κάποιο μαγαζί δεν θα υπήρχε πρόβλημα π.χ. όπως είναι οι αισθητήρες παρκαρίσματος ή ο συναγερμός.
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες είναι αδύνατο να μπούνε (τεράστιο κόστος, μεγάλη μανούρα) και το υποβραχιόνιο σε πολλά μοντέλα δεν υπάρχει ούτε σαν αξεσουάρ. Οπότε κάποια πράγματα πρέπει να υπάρχουν από το εργοστάσιο.
Το άνοιξε/κλείσε με τα χέρια τους καθρέπτες που είναι μέσα στη βρώμα, στο λασπουριό. εμένα με χαλάει πολύ. Μετά κατά λάθος θα ακουμπήσω το πρόσωπό μου ή τα μάτια μου. Αυτό ήταν. Αμέσως θα εμφανιστεί η σοβαρή αλλεργία που έχω στα μάτια μου.
Και τους καθρέπτες τους κλείνω όταν παρκάρω στην πυλωτή. Υποχρεωτικά.
-
Εγώ πάντως για μένα θα επέλεγα στην ίδια τιμή το ποιο μαζεμένο T-Cross που από την 1η έκδοση Life δίνει κεντρικό υποβραχιόνιο και αναδιπλούμενους καθρέπτες. Απαραίτητος εξοπλισμός για μένα. Για άλλους ίσως όχι.
Και ότι αυτοκίνητο κοιτώ, πρώτα ερευνώ αν έχει αυτά τα δύο στοιχεία. Όποιο δεν έχει το απορρίπτω αμέσως.
Έχω την εντύπωση οτι απορρίπτεις αμέσως και αυτά που δεν έχουν εταζέρα πίσω...
-
Από το T-Cross χίλιες φορές Kamiq. Πιο όμορφο και ποιοτικό εσωτερικό και για μένα και έξω είναι πιο ωραίο. Δυστυχώς όμως ακριβό.
-
@antoniokon said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Έχω την εντύπωση οτι απορρίπτεις αμέσως και αυτά που δεν έχουν εταζέρα πίσω...
Προφανέστατα.
Ευτυχώς τα περισσότερα έχουν μία εταζέρα. -
Η οποία πρώτη έκδοση, αν δεν κάνω λάθος, είναι με απλό a/c. Αυτό κι αν είναι deal breaker για εμένα.
Για τος καθρέφτες συμφωνώ πως είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι, ενώ το υποβραχιόνιο στα περισσότερα μπαίνει ως after market εύκολα.
Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Δυστυχώς... -
ωρε βλεπω εχει παρει φωτια η κουβεντα.....
Λοιπον μολις γυρισα απο Toyota,Suzuki,VW,Nissan
Εχουμε και λεμε: Σουζουκι Βιταρα manual hybrid μπροστινοκινητο 22,500 και ερχεται σε 6-7 μηνες....εφαγε ακυρο παροτι τιμιο λογω χρονου αναμονης αλλα δεν της αρεσε κιολας...το S cross της αρεσε ερχετα σε 1 μηνα αλλα 28.000...με τπτ!!!
Toyota Yaris Cross hybrid 25000 σε 12 μηνες και ανοιχτη τιμη...εκει θα πηγαινα με κλειστα ματια ΑΛΛΑ ανοιχτη τιμη και 12 μηνες να πανε να....γ@ξνλξνν...
Τωρα εχουμε και λεμε...ειμαι μεταξυ Juke 23900 accenta manual ή VW Taigo 1.0 110 DSG 25000 στην εκδοση style 22000 στην Life 95 manual...οτι ναι...και τα 2 σε ενα μηνα παραλαβη!!!της αρεσαν πολυ και τα 2 με το Ταιγκο να ειναι πιο ανετο σε χωρους και λοοκ...το Νισσαν πολυ καλο ποιοτικα...υστερει λιγο σε χωρους...1.0αρακια και τα 2...δε ξερω...πολυ μπερδεμα....το μονο με τη VW ειναι οτι εχει και ενα πρόγραμμα Balloon που δινεις τη προκαταβολη και σου ριχνει το επιτοκιο στο 5.7 αν θυμαμαι και δε πληρωνεις σερβις-ασφαλεια αλλα πρεπει στα 4 χρονια να σκασεις το υπολοιπο εξοφληση αλλιως ξαναπερνεις δανειο και συνεχιζεις ή το δινεις πισω και περνεις κατι αλλο και φτου απ την αρχη...κατι σαν leasing δλδ....αυτα...παιδες....ΤΑΙΓΚΟ ή JUKE......
https://www.youtube.com/watch?v=5jKw-Qeuyvo
Περιττό να σας πω οτι σκεφτομαι και ΜΕΤΡΟ και να της βγαλω καρτα ετησια απεριοριστων διαδρομων εκει που εχουν παει οι τιμες....δλδ ΕΛΕΟΣ!!!! -
@cptm said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Εχουμε και λεμε: Σουζουκι Βιταρα manual hybrid μπροστινοκινητο 22,500 και ερχεται σε 6-7 μηνες....εφαγε ακυρο παροτι τιμιο λογω χρονου αναμονης αλλα δεν της αρεσε κιολας...το S cross της αρεσε ερχετα σε 1 μηνα αλλα 28.000...με τπτ!!!
Toyota Yaris Cross hybrid 25000 σε 12 μηνες και ανοιχτη τιμη...εκει θα πηγαινα με κλειστα ματια ΑΛΛΑ ανοιχτη τιμη και 12 μηνες να πανε να....γ@ξνλξνν...
Τωρα εχουμε και λεμε...ειμαι μεταξυ Juke 23900 accenta manual ή VW Taigo 1.0 110 DSG 25000 στην εκδοση style 22000 στην Life 95 manual...οτι ναι...και τα 2 σε ενα μηνα παραλαβη!!!της αρεσαν πολυ και τα 2 με το Ταιγκο να ειναι πιο ανετο σε χωρους και λοοκ...το Νισσαν πολυ καλο ποιοτικα...υστερει λιγο σε χωρους...1.0αρακια και τα 2...δε ξερω...πολυ μπερδεμα....το μονο με τη VW ειναι οτι εχει και ενα πρόγραμμα Balloon που δινεις τη προκαταβολη και σου ριχνει το επιτοκιο στο 5.7 αν θυμαμαι και δε πληρωνεις σερβις-ασφαλεια αλλα πρεπει στα 4 χρονια να σκασεις το υπολοιπο εξοφληση αλλιως ξαναπερνεις δανειο και συνεχιζεις ή το δινεις πισω και περνεις κατι αλλο και φτου απ την αρχη...κατι σαν leasing δλδ....αυτα...παιδες....ΤΑΙΓΚΟ ή JUKE......
Περιττό να σας πω οτι σκεφτομαι και ΜΕΤΡΟ και να της βγαλω καρτα ετησια απεριοριστων διαδρομων εκει που εχουν παει οι τιμες....δλδ ΕΛΕΟΣ!!!!juke manual η ετησια καρτα μετρο και yaris cross μετα
-
@cptm said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Περιττό να σας πω οτι σκεφτομαι και ΜΕΤΡΟ και να της βγαλω καρτα ετησια απεριοριστων διαδρομων εκει που εχουν παει οι τιμες....δλδ ΕΛΕΟΣ!!!!Το 95άρι προσωπικά δεν θα το κοίταγα καν.
Μεταξύ των δύο δεν ξέρω... Ό,τι σου κάνει κλικ. Κανένα δεν θα ήταν στις επιλογές μου.
Αλλά εάν εισαι μόνο εκεί, ψηφίζω Juke.
ΥΓ: 25.100€ το taigo συν pdi, πινακίδες, τέλη και χρώμα. Άρα κάπου στα 26 τελική τιμή. Δεν τα λες και λίγα... -
@n-k-9 said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Η οποία πρώτη έκδοση, αν δεν κάνω λάθος, είναι με απλό a/c. Αυτό κι αν είναι deal breaker για εμένα.
Για τος καθρέφτες συμφωνώ πως είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι, ενώ το υποβραχιόνιο στα περισσότερα μπαίνει ως after market εύκολα.
Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Δυστυχώς...Αυτοκίνητα με clima έχουν περάσει αρκετά από τα χέρια μου. Δεν έχω διαπιστώσει το κάτι παραπάνω που προσφέρουν σε σύγκριση με το απλό AC. Εκτός ίσως από το ψυχολογικό κομμάτι που το μάτι βλέπει ψηφιακή οθόνη και φωτάκια.
Από εκεί και πέρα στα αυτοκίνητα με clima έχω επιβεβαιώσει ότι εισροή αέρα υπάρχει μόνο με ενεργοποιημένο το σύστημα έστω σε status ανεμιστήρα. To Clima μου δίνει την αίσθηση χώρου εργασίας. Φουλ απομόνωση από το εξωτερικό περιβάλλον και τεχνητός αέρας από το σύστημα κλιματισμού.
Στο απλό AC εισροή αέρα υπάρχει χωρίς να είναι απαραίτητο να είναι ενεργοποιημένος ο ανεμιστήρας. Αυτό εμένα μου αρέσει περισσότερο, ειδικά σε ταξίδια που δεν θέλω να κατεβάζω παράθυρα για να έχω καθαρό αέρα στο αυτοκίνητο ή να ενεργοποιώ τον ανεμιστήρα για κρύο ή ζεστό αέρα.
Ένας από τους λόγους που δεν πολυγουστάρω να ταξιδεύω.
-
@cptm
για τη χρήση που το θέλεις
Παραγγελία yaris cross και ένα χρόνο κάρτα απεριορίστων διαδρομών. -
@gtsartsal said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
@cptm
Παραγγελία yaris cross και ένα χρόνο κάρτα απεριορίστων διαδρομών.τις 2 αυξήσεις που θα πάρει θα τις πληρώσεις εσύ?
-
@i-hasu said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
@cptm
Παραγγελία yaris cross και ένα χρόνο κάρτα απεριορίστων διαδρομών.τις 2 αυξήσεις που θα πάρει θα τις πληρώσεις εσύ?
Για τη χρήση που αναφέρει ο φίλος, γυναίκα - παιδιά - πόλη - καθημερινές μετακινήσεις, το υβριδικό είναι μονόδρομος.
το juke και το taigo θα καίνε διπλάσια.
-
@i-hasu said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
@cptm
Για τη χρήση που αναφέρει ο φίλος, γυναίκα - παιδιά - πόλη - καθημερινές μετακινήσεις, το υβριδικό είναι μονόδρομος.
το juke και το taigo θα καίνε διπλάσια.
δεν αναφέρθηκα στα άλλα 2 που λες ούτε τα πρότεινα.
αναφέρομαι στην εντελώς λάθος πρόταση να περιμένει ένα αυτοκίνητο 10-12 μήνες με ανοικτή τιμή.
Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???