-
@criuser said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Δεν είναι έτσι. Είναι +0,6 ήτοι 9,5 και 8,1 και το μπαλούν έχει πολύ τόκο μέσα.
Επίσης της πιεσει είναι μπάνκ οφ σαταντέρ..
Το 0.6 όλοι το έχουν, εισφορά ειναι. Εαν εσύ λες 7.5% τελικό, ΟΚ. Το Μπαλλούν μια χαρά ειναι.
Το ποια τράπεζα είναι, είναι άσχετο....τράπεζα ειναι, οπότε δεν έχει διαφορά είτε το πάρεις μέσω εμπόρου είτε κατευθείαν στην τράπεζα. Το λέω γιατί είπες ότι έχω άκρες...τίποτα δεν έχω, απλά πήγα σε ένα κατάστημα της Αττικής κοντά μου και το πήρα.
-
@monman2 said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Πριν ενάμιση χρόνο που παρήγγειλα το δικό μου YC πέρασα να ρωτήσω για 2008 ντίζελ και puma ντίζελ ...δεν υπάρχουν δεν ξέρω αν ξαναφέρουν, ουτε τιμή δεν μου δίναν.
Έρχεται φεύγει σαν φάντασμα , βγάλτε μόνο καμμία προσφορά φωτογραφία ή έστω μια άδεια για να παει κάποιος στην έκθεση με ενα αντίγραφο να το πιστέψουν οι άμοιροι πωλητές
Προσφορά είχα τον Δεκέμβριο που υπήρχαν αμάξια. Μετά δεν ασχολήθηκα.
-
Το θέμα είναι ότι λέγανε κάποιοι ότι μέσα με τέλη 2023 θα πέσουν οι τιμές...αλλά εγώ βλέπω μόνο ανηφόρα...και δε σταματάει αυτό και δε ξέρω και που θα πάει...αυτόν το μήνα θα πάρουν κι άλλο πάνω τα επιτόκια....
Μωρέ...Σόιμπλε θα είναι αλλά ξεπεράσει το φράγμα των 27.000 θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά...να μου πεις...που θα πας;;;δε ξέρω..θα δω εκείνη την στιγμή τι παίζει γιατί σίγουρα αν συνεχίσει αυτή η ιστορία με τις τιμές θα έχουν ανέβει όλα όχι μόνο το YC... -
Σε ένα χρόνο, θα έχουν έλθει τουλάχιστον άλλα 5-10 καινούργια μοντέλα.
Δες το έτσι, θα έχεις περισσότερες επιλογές τότε. -
@criuser said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Σε ένα χρόνο, θα έχουν έλθει τουλάχιστον άλλα 5-10 καινούργια μοντέλα.
Δες το έτσι, θα έχεις περισσότερες επιλογές τότε.Κανένα καινούργιο γιατί τέρμα τα θερμικά καινούργια , ρετούς για να πουλήσουν στους ανυποψίαστους σίγουρα !
-
@cptm said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Να φας την απαγόρευση τα επόμενα χρόνια μέσα στην Αθήνα να κλαίς...τα ντίζελ θέλουν χλμ και πάνω από 15.000χλμ/έτος χρήσης για να να αξίζουν...για μέσα στη πόλη ποτέ...
Βέβαια ο καθένας έχει τη δική του άποψη...Η διαφορετική άποψη είναι γιατί είναι διαφορετικές και οι ανάγκες του καθενός. Εμείς με το QQ κάνουμε πάνω από 30.000Km τον χρόνο, το 90% αυτών σε αυτοκινητόδρομο. Οπότε το diesel είναι στην παρούσα φάση μονόδρομος. Για κάποιον που κινείται κυρίως στην πόλη, προφανώς ένα υβριδικό όπως το Yaris είναι πολύ καλύτερη επιλογή.
Με το καλό η παραλαβή! Θέλω να πιστεύω ότι θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και ότι θα παραλάβεις πολύ συντομότερα!
-
Καλά μην βιάζεσαι, γιατί κανένας μεγάλος της ΕΕ δεν θα θυσιάσει την αυτοκινητοβιομηχανία του για τις ονειρώξεις της γκρέτας, ούτε θα πέσει μόνος του στα δόντια των κινέζων.
Αν σκάσουν τίποτα απολύσεις, στις εκλογές οι υπάλληλοι της κομισιόν που έχουν τέτοιες ιδέες θα κάνουν παρέα στον σύντροφο της καϊλή...
-
Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω σε active + έκδοση....
Μείον 2.000€ -
Το θέμα είναι ότι λέγανε κάποιοι ότι μέσα με τέλη 2023 θα πέσουν οι τιμές...αλλά εγώ βλέπω μόνο ανηφόρα...και δε σταματάει αυτό και δε ξέρω και που θα πάει...αυτόν το μήνα θα πάρουν κι άλλο πάνω τα επιτόκια....
Η τιμή στα 28Κ είναι ίδια με πριν τον πληθωρισμό.
Είχα πάει να το δω και αγόραζες είτε χειροκίνητο το allure plus είτε το active plus με αυτόματο στα 28Κ
-
Τι να κάνω;;;;ουφφφφφφ
-
Αν σου αρέσει το 2008. Πάρτο σε αυτόματο. Είναι καλό. Θα έχεις θέμα με το adblue κάποια στιγμή. Κατά τα άλλα το θέμα της καδένας νομιζω λύθηκε.
Όταν πρώτο βγήκε πήγα και το είδα και οι τιμές λανσαροσματος ήταν ίδιες με σήμερα!!!
-
Όχι δε θέλω το 2008...δε μπλέκω με Peugeot...
Σκέφτομαι να αλλάξω την έκδοση του YC στη παραγγελία από style σε active plus... -
Τότε γιατί ασχολείσαι με το peugeot ;
Πάρε το Τογιότα.
Να δούμε θα υπάρξει κάνεις χωρίς Toyota.Εγώ την active plus θα αγόραζα, αλλά η style έχει ωριαία οθόνη.
-
Τι να κάνω;;;;ουφφφφφφ
#mono_vitara
-
@lap said in Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???:
Τότε γιατί ασχολείσαι με το peugeot ;
Πάρε το Τογιότα.
Να δούμε θα υπάρξει κάνεις χωρίς Toyota.Εγώ την active plus θα αγόραζα, αλλά η style έχει ωριαία οθόνη.
Και πως θα ξεχωρίζουν οι όμορφοι με τα 2008 από τους άσχημους με τα ψηλωμένα γιάρις και την κλαμένη φάτσα ?
-
@CptM
φίλε μην ασχολείσαι με κανένα ντίζελ καμίας εταιρείας γιατί τα μοντέλα 22-23 εχουν τρομερά προβλήματα στα περιφερειακά συστήματα περιορισμού των ρύπων και δεν υπάρχει ιστορικό αξιοπιστίας όπως τα euro4-5.Αν δεν σε φτάνουν τα € ούτε για υβριδικό YC active πήγαινε πάρε ενα απλό βενζίνης
η toyota εχει 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό με 125 άλογα σε ακόμα καλλίτερη τιμή και μπορείς να πας στην έκδοση style που σου αρέσει, στον ανοικτό δρόμο δεν καίει πολύ.Οι αντίστοιχες προτάσεις της ford είναι ακριβές και της hyundai /ΚΙΑ δεν βλέπονται και καίνε παραπάνω, μιλώντας πάντα για Bsuv
-
Η κουμπάρα μου έχει πάρει το style, τα έχω ξαναπεί, σε 15 μέρες από κάποιον δύσμοιρο που δεν του εγκρίθηκε το δάνειο σε λευκό πέρλα.
Αν θες να κάνεις εντύπωση στους έξω αξίζει η style. Έχει ζαντάρες. Σε οποιαδήποτε άλλη περ΄πτωση κράτα τα 2 χιλιαρικά για τους πρώτους τόκους που θα δώσεις αν πας σε δάνειο.
Γιατί γενικά αν πας σε δάνειο ε λογικά θα φτασεις τα 30 χιλιαρικά σίγουρα.
-
Όχι δε θέλω το 2008...δε μπλέκω με Peugeot...
Σκέφτομαι να αλλάξω την έκδοση του YC στη παραγγελία από style σε active plus...Το μόνο που χάνεις είναι το νέο infotainment με το ασύρματο car play/android auto.
Κερδιζεις ανοιχτόχρωμη ταπετσαρία
Πιο σωστές ζάντες και λάστιχα
2000 ευρώ μείονΚαποιοι θα πουν και τα μαμα led αλλά με 150 ευρώ βάζεις led λαμπες στον προτζέκτορα. και δεν καταλαβαίνεις διαφορές.
-
Μαγκες πηγα το εκανα test drive...μου το εδωσε 2 ωρες...το οδηγησα κι εγω και η γυναικα...καλα αυτη ξετρελαθηκε..ειχαν την εκδοση ADVENTURE ενταξει...ειναι ωραιο εργαλειο..
Αυτο σκεφτομαι ποσο θα φτασει...ελεγα να δωσω 5000 προκαταβολη αλλα θα μαζεψω λεφτα μεχρι να ερθει να δωσω 10000 με 5000 θα παει πολυ μακρια η βαλιτσα...
Η active plus vs style περαν των 2000 μειον1800 για την ακριβεια εχει οντως τις 16αρες που ομως θα ειναι πιο οικονομικό ελαστικο,δεν εχει keyless κλειδι,δεν εχει led φωτα,κρύσταλλα πισω φιμε αλλα δε με νοιαζει γιατι θα βαλω και στα 4 εγω,επισης πιο μικρη οθονη 8" ενω το style εχει 9''και επισης δεν εχει ενσωματομενους χαρτες και GPS,που παλι δε με νοιαζει αφου το android auto μια χαρα δουλεια θα κανει...αυτα...δεν ειναι οτι δε μπορω να το αντεξω το 30.000Ε απλα δε μου καθεται καθολου καλα...στο λαιμο μου καθεται οσο αξιοπιστο και οικονομικο και αν ειναι παει πολυ...δε θα πω με 30.0000 τι περνεις τωρα γιατι θα παμε τη κουβεντα αλλου..Εν τελη μη σας ζαλιζω,μου ειπε αν τελικα θελω την active+ να του το πω μέχρι τη Τρίτη για να γινει η αλλαγη...και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα...γιατι φοβαμαι οτι θα παει πολυ με το δανειο...ενταξει ειπαμε να το πληρωσουμε...αλλα οχι και τοσο...
Γενικα πολυ καλη θεση οδηγησης και πολυ στιβαρο το πλαισιο...να ανοιγαν οι πισω πορτες πιο πολυ,και να ειχε πισω και μια πλαφονιερα οι κεραταδες....ποσο κοστιζε???Anyway.... -
@monman2
"Κανένα καινούργιο γιατί τέρμα τα θερμικά καινούργια , ρετούς για να πουλήσουν στους ανυποψίαστους σίγουρα !"Τι θες να πεις; Ότι δεν αξίζει να πάρει κάποιος θερμικά σήμερα; Ακόμα και mhev;
@CptM
30000€ για Υaris Cross είναι πάρα πολλά αδερφέ... νομίζω ότι αν για κάτι αξίζει είναι η οικονομία καυσίμων, κατά τα άλλα δεν με τρελαίνει το ΥC... Οπως κανένα Toyota.... απλά είναι οικονομικά στο καυσιμο, αξιόπιστα και υβριδικά. Σε χαμηλές τιμές δεν έχει άλλος την συνταγή αυτή. Το YC αξίζει σε φτηνές (μεσαιες και κάτω) εκδόσεις μετά γίνεται σύγκριση και αδυνατίζουν τα οποία πλεονεκτήματα. Τουλάχιστον αυτό θεωρώ.
Νομίζω ότι έχεις δίκιο για την έκδοση Active plus... Πολλά άλλα είναι περιττά..
Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???