-
@dublin said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
Δεν τρολαρω.. αυτό θα το λιγουρευομουν..
Xmmm
το φέρνουν στας Ευρώπας τελικά?
Φοβερό όχημα ελεύθερου χρόνου. Αυτό είναι όντως SUV. Αλλά η τιμή του θα είναι όσο 4+ Vitara -
Πουλάς το σπίτι σου. Solved!
-
@lap said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
Πουλάς το σπίτι σου. Solved!
Και που θα βάλω το στρώμα και την 55αρα τηλεόραση στο Bronco?
-
Χαχα, σωστό και αυτό.
Για αυτό σου λέω βάλε εκεί πέρα φωτοβολταϊκά και περίμενε κάνα έτος ακόμα.
Έχεις το εξαιρετικό προνόμιο να ζεις σε μονοκατοικία. Τα αυτοκίνητα θα αλλάζουν συνέχεια.
-
@gatoz said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
εγω δεν ξεψαχνιζω να βρω ΕΝΑ βιντεακι καποιο ασχετου λατινου
υπαρχουν απειρα που δειχνουν οτι λεω και ποσο αχρηστο ειναι το χρεπι της ρουμενιας.
αλλωστε μια βολτα στα βουνα δινει τη λυση, #mono_vitara θα δεις
οπως και μια βολτιτσα στις ανακυκλωσεις στον ασπροπυργο οπου θα βρεις οτι ρουμανέικο επιθυμεις.
και μην ξεχναμε, εσυ ουτε καν.... πηρες χουβερ με ευκαμπτη σωληνα. ειναι η καθημερινη σου τιμωρια για τις υβρεις σουΚαλησπέρα και κυρίως περαστικά σου (γκαντέμη!!!!) @gatoz
Κοίτα, δεν ξέρω πόσο πιο καλό μπορεί να είναι το Vit σε σχέση με το Dust αλλά η αλήθεια είναι οτι από τις περισσότερες δοκιμές που έχω διαβάσει, μάλλον αυτό δε φαίνεται.
Φυσικά πάντα σε μαμα επίπεδο.Η ένστασή σου ποια είναι κατά βάση ως προς το Duster?
"Αντέχει" πιο πολύ το Vit?
Σηκώνει πιο πολλά mod's?Επίσης, μιας και με ενδιαφέρει σοβαρά το Vitara (και πιθανών και το Jimny, μιας και οι χώροι δεν είναι θέμα), έχω την απορία.
Πως είναι το εσωτερικό του Vitara μετά από τακτική χρήση σε χωματόδρομους;
Τρίζουν τα πλαστικά μετά από κάποιο διάστημα;Ρωτάω γιατί αν το πάρω θα βγάζει κάθε μέρα 1χλμ χώμα (πηγαιν' έλα από προς το σπίτι) και σχεδόν κάθε ΣΚ σε εκδρομές.
-
@danis said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
Πως είναι το εσωτερικό του Vitara μετά από τακτική χρήση σε χωματόδρομους;
Τρίζουν τα πλαστικά μετά από κάποιο διάστημα;ΠΟΤΕ!!! Απαπα, πιπέρι στο στόμα που λές τέτοια. Δεν τρίζει τίποτα στο Βιτ.
-
Το βιταρα έχει λίγο πιο ποιοτικό εσωτερικό. Όχι βέβαια τπτ ιδιαίτερο αλλά ναι πιο ποιοτικό. Λόγω χαμηλού κέντρου βάρους και σκληρότερης ανάρτησης έχει καλύτερη συμπεριφορά σε διαδρομές με στροφιλίκια. Είναι πιο στριτ δηλαδή. Το νταστερ κάνει δρόμους με χώμα και φθορές να μοιάζουν ασφάλτινα μονοπάτια Μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης και ύψος δίνουν άνεση επίσης στο ταξίδι. Στην πραγματικότητα είναι πολυεργαλειο. Η θεοκοντη πρώτη του είναι άλλο πράγμα επίσης. Από χώρους επίσης το νταστερ υπερτερεί. Ντουλάπα βάζεις μέσα αν ρίξεις τα καθίσματα. Τα υπόλοιπα του γάτου...αστα
-
Και εμένα μου αρέσει το duster. Μου αρέσει και το εσωτερικό του. Απορώ που το βρίσκεται κακό
-
@spi_duster said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
Το βιταρα έχει λίγο πιο ποιοτικό εσωτερικό. Όχι βέβαια τπτ ιδιαίτερο αλλά ναι πιο ποιοτικό. Λόγω χαμηλού κέντρου βάρους και σκληρότερης ανάρτησης έχει καλύτερη συμπεριφορά σε διαδρομές με στροφιλίκια. Είναι πιο στριτ δηλαδή. Το νταστερ κάνει δρόμους με χώμα και φθορές να μοιάζουν ασφάλτινα μονοπάτια Μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης και ύψος δίνουν άνεση επίσης στο ταξίδι. Στην πραγματικότητα είναι πολυεργαλειο. Η θεοκοντη πρώτη του είναι άλλο πράγμα επίσης. Από χώρους επίσης το νταστερ υπερτερεί. Ντουλάπα βάζεις μέσα αν ρίξεις τα καθίσματα. Τα υπόλοιπα του γάτου...αστα
Ναι, φαίνεται πολυ-εργαλείο.
Ήταν ευκαιρία πριν 2 χρόνια. Τώρα η τιμή του είναι μακριά και σαφώς πιο ακριβό απ το Vitara.
Με τα πλαστικά του, τι γίνεται με το χρόνο; Τρίζουν? -
στα χωρια και στα βουνα μαντεψε...
βιταρα θα βρεις. απο τα καινουργια πλεον.
τα ντουστερ ειναι γενικα καταντια.
και με τετρα που σε κρεμαει πανευκολα.το εσωτερικο του βιτ, οτι και να του κανεις, μενει οπως ειναι πλην των καθισματων στις απλες εκδοσεις που ειναι υφασμα και λερωνουν. γενικα δεν θελει συντηρηση και ουτε ασχολεισαι μαζι του. ειναι οχημα που μπαινεις απο την αθηνα, κανεις 400 χιλιομτερα, βγαινεις στο βουνο στο κατσικοδρομο, μαζευεις ελιες ή κυνηγας και γυρνας αλλα 400 ατσαλακωτος και παντα. χωρις δραματα κολλησαμε οπως στο ντουστερ ή εσπασε οπως στα αποδελοιπα.
-
και με τετρα που σε κρεμαει πανευκολα.το εσωτερικο του βιτ, οτι και να του κανεις, μενει οπως ειναι πλην των καθισματων στις απλες εκδοσεις που ειναι υφασμα και λερωνουν. γενικα δεν θελει συντηρηση και ουτε ασχολεισαι μαζι του. ειναι οχημα που μπαινεις απο την αθηνα, κανεις 400 χιλιομτερα, βγαινεις στο βουνο στο κατσικοδρομο, μαζευεις ελιες ή κυνηγας και γυρνας αλλα 400 ατσαλακωτος και παντα. χωρις δραματα κολλησαμε οπως στο ντουστερ ή εσπασε οπως στα αποδελοιπα.
Μέχρι να κάνεις όλα αυτά με το αργό χρέπι παίζει να είσαι 40άρης στο ξεκίνημα και να κάνεις τα χαρτιά για σύνταξη στην επιστροφή....
-
@criuser said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
Μέχρι να κάνεις όλα αυτά με το αργό χρέπι παίζει να είσαι 40άρης στο ξεκίνημα και να κάνεις τα χαρτιά για σύνταξη στην επιστροφή....
σου ριχνει οποτε θες. στα αυτια. γιατι το παρακατω ειναι ταλαιπωρημενο.
θα εισαι καλα τη πεμπτη να τα βαλουμε? κλειδι-κλειδι? -
Δεν είναι σικ πράγματα αυτά...
Ακου κλειδί - κλειδί...
Μα μπαίνουν δίπλα ποτέ αυτά ?
-
Τα πάντα έχουν να κάνουν και με το προσωπικό γούστο. Άλλο αυτό και άλλο ντε και καλά να βγάλουμε το βιτ του σήμερα καλύτερο στο χώμα από το ντουστ. Διαβάζοντας κάποια κείμενα πιο πίσω για το βιτ, ούτε το τελοπον του Βελόπουλου που λέει και μια ψυχή. Ο Φάνης με ένα δύο φωτογραφίες πιο πισω ξεκαθάρισε το αυτονόητο στη σύγκριση των δύο. Σε όλο αυτό το πανηγύρι έρχεται να προστεθεί κι ένα ακόμη γεγονός. Πλέον υπάρχουν πολλοί κάτοχοι νταστερ που μπορούν να επιβεβαιώσουν την αξιοπιστία του μετά πολλα χλμ και χρόνια.
-
Τα πάντα έχουν να κάνουν και με το προσωπικό γούστο. Άλλο αυτό και άλλο ντε και καλά να βγάλουμε το βιτ του σήμερα καλύτερο στο χώμα από το ντουστ. Διαβάζοντας κάποια κείμενα πιο πίσω για το βιτ, ούτε το τελοπον του Βελόπουλου που λέει και μια ψυχή. Ο Φάνης με ένα δύο φωτογραφίες πιο πισω ξεκαθάρισε το αυτονόητο στη σύγκριση των δύο. Σε όλο αυτό το πανηγύρι έρχεται να προστεθεί κι ένα ακόμη γεγονός. Πλέον υπάρχουν πολλοί κάτοχοι νταστερ που μπορούν να επιβεβαιώσουν την αξιοπιστία του μετά πολλα χλμ και χρόνια.
αδερφε εσυ σωθηκες, εμαθες πως ειναι ο κακος ο δρομος και πηρες τον αλλον
γιατι σπρωχνεις τα προβατα λοιπον? -
@danis said in Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?:
Ναι, φαίνεται πολυ-εργαλείο.
Ήταν ευκαιρία πριν 2 χρόνια. Τώρα η τιμή του είναι μακριά και σαφώς πιο ακριβό απ το Vitara.
Με τα πλαστικά του, τι γίνεται με το χρόνο; Τρίζουν?Μετα 8 χρονια ναι αυτες τις μερες εχω ενα τριξιμο. Αλλαξα λαδια και ο παπαρας ο πιτσιρικας δεν εσφιξε μια βιδα απο τις 4 στην ποδια. Αποτελεσμα μεταλλικος συντονισμος. Επισης η πεθερα μου εσπασε με πολυ αγαρμπο τροπο την ασφαλεια της ζωνης ασφαλειας. Εχω βαλει ενα ασφαλιστικο ζωνης που αγορασα ως προχειρη λυση μεχρι να παω να το επισκευασω. Απο εκει και μετα καθε 3-4 χρονια αλλαζω και καμια λαμπα που καηκε. Αυτα.
-
Με 400.000 χλμ. σε ντάστερ όλων των γενεών, αλλά πάντα πετρέλαιο, σας διαβεβαιώ ότι το ταμπΙλό του σε όλες τις εκδόσεις είναι σκληρό σαν καύκαλο χελώνας. Δεν παθαίνει τίποτα, ούτε τρίζει πουθενά. Έχει δε το προνόμιο της 'γαλλικής' ανάρτησης. Επίσης στην τρέχουσα γενιά του έφτιαξε και τα μπροστινά καθίσματα, γιατί μέχρι τώρα ήταν σαν μισοφουσκωμένες σαμπρέλες. Πρόσθετο ατού ο πετρελαιοκινητήρας των 1500 κυβικώνΕ.
Από το άλλο χέρι ακρίβυνε πολύ, θέλεις ακόμη και 28 χηνόπουλα για ένα πετρέλαιο με καλό εξοπλισμό όταν με 31 παίρνεις Μάζντα ψχ-30 και άμα τους αρχίσεις τις κλάψες θα πάρεις κανένα εκθεσιακό ακόμη φθηνότερα!ΥΓ. Ντάνις, κάνε ένα δωράκι στον εαυτό σου. Νοίκιασε για 2 μέρες ένα Τζίμνυ να το σιχαθείς για τα καλά, 100 ευρώ θα σου κοστίσει. Με ευγνωμονείς μετά.
-
Για πες στους φίλους μας Dstou πόσο σου κοστίζει μια αλλαγή ιμάντα με τα αποδελοιπα όταν στο βιτ ισοδυναμεί με τρακο η αντίστοιχη εργασία. Αλλαγή λαδιών με τα σχετικά λαδοφιλτρα? Στο βιτ έχω διαβάσει ποσά που ούτε στην μερκ δε παίζουν. Να τα λέμε κι αυτά.
-
Για πες στους φίλους μας Dstou πόσο σου κοστίζει μια αλλαγή ιμάντα με τα αποδελοιπα όταν στο βιτ ισοδυναμεί με τρακο η αντίστοιχη εργασία. Αλλαγή λαδιών με τα σχετικά λαδοφιλτρα? Στο βιτ έχω διαβάσει ποσά που ούτε στην μερκ δε παίζουν. Να τα λέμε κι αυτά.
Δεν έχει τέτοια, θα πάς στον μαστρο-κλεόπα, φίλο του γάτου και του κλάμπ, που είναι πίσω από το μπεηζ, σε ένα κρυμμένο στενό που το ξέρουν μόνο οι μύστες και θα τα φτιάξεις όλα με €100. Να τα λέμε και αυτά...χαχαχα!!
-
Βρε συ μη μου στενοχωρεις τον αδερφό μου. Κάλιο να χαλάσει το ντουστ από το να δω πληγωμένο το γάτο.
Vitara, Duster, Jimny, Avenger ή κρατάω το Corsa?