-
@taxidiwtis said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
το αλογο εχει αναγνωριση προσωπου και φωνης και αποφυγη εμποδιων , και αποθηκευει στη μνημη διαδρομες πραγματα που τα αυτοκινητα θα κανουν 100 χρονια να αποκτησουν
Αυτό μάλιστα!
Και οταν το αφήνεις και το το δένεις σε κάνα δέντρο κάνει και ένα ωραιο βαθύ χλιμιντρισμα και σε ακούει όλη η γειτονιά
Όχι αυτό το ηλεκτρονικό μπιπ των άλλων. Τι μπιπ ρε φλωρικο; -
@lap said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Έτσι για να ελαφρύνουμε το κλίμα να τραγουδήσουμε μια άρια από μια γνωστη ροκ όπερα.
Με κατατρέχουν με εξουσιάζουν
Φρικια και έχοντες
Πίσω μου τρέχουν και με κορνάρουν
Τα μυαλά μου έχουν γεμίσει
Ev και ρότορες.
Στρατορες, ρότορες, ρο ο ο ο τορες*Υ.γ Στρατορες και ρότορες είναι τα μηχανικά μέρη το e-κινητήρων.
Δεν καταλαβα, τι απόδοση έχει η μπαταρία; Πόσο αποθηκεύει και πόσο δίνει για κίνηση; Έχει δηλαδή μεγαλύτερη απόκλιση του 5% ιδιαίτερα για τις υδρόψυκτες;
Πιάσε κι έναν Στράτορα Διονυσίου!
-
@georgemit said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Έτσι για να ελαφρύνουμε το κλίμα να τραγουδήσουμε μια άρια από μια γνωστη ροκ όπερα.
Με κατατρέχουν με εξουσιάζουν
Φρικια και έχοντες
Πίσω μου τρέχουν και με κορνάρουν
Τα μυαλά μου έχουν γεμίσει
Ev και ρότορες.
Στρατορες, ρότορες, ρο ο ο ο τορες*Υ.γ Στρατορες και ρότορες είναι τα μηχανικά μέρη το e-κινητήρων.
Δεν καταλαβα, τι απόδοση έχει η μπαταρία; Πόσο αποθηκεύει και πόσο δίνει για κίνηση; Έχει δηλαδή μεγαλύτερη απόκλιση του 5% ιδιαίτερα για τις υδρόψυκτες;
Πιάσε κι έναν Στράτορα Διονυσίου!
Σωστός!!!!!
-
Στάτορας λέγεται..
-
Τ9 λέγεται, μισή ώρα πάλευα να το γράψω και τελικά βγήκε λάθος.
-
Γενικα τα επιδόματα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι μια κρατική παρέμβαση στην αγορά. Είναι φιλοσοφία πολιτικής οικονομίας με σκοπό την ενίσχυση και κατεύθυνση της αγοράς προς μια κατεύθυνση για το γενικό καλό και το δημόσιο συμφέρον. Οπότε ναι δίνουν επιδότηση για κάτι που θα επιφέρει όφελος στην κοινότητα, δήμο, χώρα, ήπειρο, πλανήτη.
Δεν είναι αδικριτως επιδότηση στο ντίζελ για όλους, έχοντες και μη να μας βρομιζουν τις πόλεις μας.
Αν αφήσουμε μονη της την αγορά και τους κατασκευαστές να επιλέξουν, δεν θα έβγαζαν ποτε ev, διότι δεν θα τους συνέφερε. Μετά όπως μας λένε οι επιστήμονες η ρύπανση θα γινόταν μόλυνση και θα άλλαζε το κλίμα αλλά άντε να βρεις μετά την αγορά να της ζητήσεις αποζημίωση.
Εχω την αισθηση οτι εισαι "φυσει" καλοπροαιρετος. Αληθεια λεω. Ενταξει. Ας εξαιρεσουμε το θεμα των ντιζελ και της βρωσης κρεατος. .
Εχω την βεβαιοτητα, οτι οι ταγοι αυτου του τοπου, ειναι εξ´επιλογης κακοπροαιρετοι...
Δεν αισθανοντα το ιδιο για το δημοσιο συμφερον που περιγραφεις. Δεν λεω ψεμματα.ΥΓ. Προκαταβολικα συγνωμη αν η κριση μου επι του προσωπικου σε ενοχλει.
-
@alexandros-s said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
@fanis75 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Όταν έχεις να μεταφέρεις κάποιον με έμφραγμα, μια ετοιμόγεννη, ή έχει πιάσει πυρκαγιά γύρω σου, δεν έχεις χρόνο για φόρτιση.
Και που είναι το πρόβλημα? Εκτός εαν για κάποιο λόγο θες να γυρνάς σπίτι σου κάθε μέσα με 0% μπαταρία (σαν να γυρνάς με άδειο ρεζερβουάρ βενζίνης). Ακόμα και 5-10% να έχεις και να μην το έχεις βάλει στην πρίζα (κάτι αυτόματο όπως κλειδώνεις σε ένα ηλεκτρικό), είναι υπερ-αρκετό ακόμα και στην Αθήνα να σε πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Εαν τώρα το έχεις καθημερινά το ηλεκτρικό και το έχεις συνηθίσει και είσαι πάντα με 30%+ ρεύμα (όπως έχουμε μάθει να μην μένουμε χωρίς βενζίνη και σταμάταμε να βάλουμε πριν πάμε σπίτι), τότε ακόμα πιο εύκολο το εγχείρημα.
Κοίτα, έφερα στο μυαλό μου ένα σκηνικό που έγινε πρόπερσι. Χρειάστηκε να μεταφέρω πολύ γρήγορα ένα άτομο από ένα απομονωμένο χωριό γιατί είχε πάθει έμφραγμα.
Επειδή το θέμα ήταν επείγον, δε λογάριαζα όρια ταχύτητας κι ας μου έριχναν κλήση. Φούλαρα καθοδόν μέσα σε 5 λεπτά και συνέχισα. Ανηφόρες, επιταχύνσεις και υψηλές ταχύτητες... έκανα όλα αυτά που τρώνε την ενέργεια του αυτοκινήτου.
Όταν γύρισα είχα ξοδέψει πολλή βενζίνη.Αν είχα ηλεκτρικό, δε σου λέω στο 5%. Ας ήταν στο 50%. Με ένα αντίστοιχο εύρος χιλιομετρικής αυτονομίας με το δικό μου. Δε θα είχα χρόνο για φόρτιση. Θα έπρεπε να πάω συντηρητικά, θα φοβόμουν να τρέξω γιατί στην περίπτωση που με άφηνε το αυτοκίνητο στη μέση, θα ήταν καταστροφικό.
Συμπέρασμα: μη λογαριάζετε με βάση το σκεπτικό "έχει αυτονομία 300χλμ, κι επειδή κάνω 300χλμ την εβδομάδα, θα το φορτίζω μια φορά την εβδομάδα". Πρέπει να το έχετε πάντα φορτισμένο στο 70% τουλάχιστον γιατί το επείγον έρχεται απρόσμενα.
Αν βέβαια έχετε δύο αυτοκίνητα, αλλάζει το πράγμα. Αλλά πολλοί δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα.
μα προφανως εκει ειναι και η διαφορα του ηλεκτρικου. εαν εχεις τις υποδομες, το εχεις καθε βραδυ τερμα γεματο. με υποδομες να μπορουν να εγκατασταθουν σε σπιτια και καθε επιχειρηση ενω για τα θερμικα οχι.
σε αναλογο παραδειγμα, οκ, 1989, στη κατεβασμα απο ιωαννινα με επειγον περιστατικο για το καινουργιο τοτε πανεπιστημιακο στο ριο, δεν υπηρχε ουτε ενα ανοικτο βενζιναδικο μεταμεσονυκτια κατω απο το μενιδι. στο αγρινιο πηγα στο αστυνομικο τμημα και ξυπνησανε βενζινα για να βαλω. ελειψη υποδομων λεγεται. οπως και στα ηλεκτρικα. που θα αναπτυχθουν και μαλιστα με γοργο ρυθμό.
και για τις ημερες που ειμαστε, καθημερινη λαμια-καρπενησι μετα τις 10 το βραδυ σημαινει μονο ενα ανοικτο σελφ σερβις μονο εαν βγεις απο το δρομο και μπεις προς μακρακωμη, σχεδον βεβαια ποτε δεν λειτουργει το σελφ σερβις συστημα και δεν υπαρχει ουτε ενας προσωπικο. υποδομες λεγεται και αυτο. -
@manast said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Γενικα τα επιδόματα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι μια κρατική παρέμβαση στην αγορά. Είναι φιλοσοφία πολιτικής οικονομίας με σκοπό την ενίσχυση και κατεύθυνση της αγοράς προς μια κατεύθυνση για το γενικό καλό και το δημόσιο συμφέρον. Οπότε ναι δίνουν επιδότηση για κάτι που θα επιφέρει όφελος στην κοινότητα, δήμο, χώρα, ήπειρο, πλανήτη.
Δεν είναι αδικριτως επιδότηση στο ντίζελ για όλους, έχοντες και μη να μας βρομιζουν τις πόλεις μας.
Αν αφήσουμε μονη της την αγορά και τους κατασκευαστές να επιλέξουν, δεν θα έβγαζαν ποτε ev, διότι δεν θα τους συνέφερε. Μετά όπως μας λένε οι επιστήμονες η ρύπανση θα γινόταν μόλυνση και θα άλλαζε το κλίμα αλλά άντε να βρεις μετά την αγορά να της ζητήσεις αποζημίωση.
Εχω την αισθηση οτι εισαι "φυσει" καλοπροαιρετος. Αληθεια λεω. Ενταξει. Ας εξαιρεσουμε το θεμα των ντιζελ και της βρωσης κρεατος. .
Εχω την βεβαιοτητα, οτι οι ταγοι αυτου του τοπου, ειναι εξ´επιλογης κακοπροαιρετοι...
Δεν αισθανοντα το ιδιο για το δημοσιο συμφερον που περιγραφεις. Δεν λεω ψεμματα.ΥΓ. Προκαταβολικα συγνωμη αν η κριση μου επι του προσωπικου σε ενοχλει.
Το ντίζελ, με τα κατάλληλα φίλτρα τα δέχομαι ως έναν βαθμό, τα παλαιά ντίζελ δεν τα δέχομαι με τιποτα. Καπνός και βρομια. Στα περι κρέας λένε θα φτιάξουν τώρα σε εργαστήριο καθώς πήρε έγκριση. Είναι πεντανόστιμο λένε όσοι δοκίμασαν, δεν έχει καμία διαφορά με το κανονικό, δεν ξοδεύει παρά ελάχιστο νερό και δεν παράγει ρύπους η παραγωγή του. Άσε που τρως χωρίς τύψεις για τα ζώα του πλανήτη, για όσους τουλάχιστον το σκέφτονται κάθε φορά που καταβροχθίζουν ένα ωραίο πιτογυρο. Άντε να το δούμε και αυτό το είναι και πως. Υπενθυμίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν θα είναι μόνο η άνοδος της στάθμης της θάλασσας και η αλλαγή του κλίματος, με τα ακραία καιρικά φαινόμενα να είναι το σύνηθες. Είναι η έλλειψη πόσιμου νερού! Ξέρετε που πάει ένα μεγάλο μέρος του και χάνεται ; Στην κτηνοτροφία!
Μεγάλες χώρες και πόλεις του δυτικού κιόλας κόσμου έχουν τεράστιο θέμα. Σήμερα που μιλάμε.Στο θέμα μας, τι λέγαμε;
Α! Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πρέπει να μειωθεί η ρύπανση της κίνησης. Φυσικά μαζί με την ρύπανση των πλοίων, των εργοστασίων κτλ. Εδώ μιλάμε για την ρύπανση της κίνησης. Αν τους εμπιστευόμαστε ή όχι, έχει μικρότερη αξία μπροστά στην προσπαθεια να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή.
-
@gatoz said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Όταν έχεις να μεταφέρεις κάποιον με έμφραγμα, μια ετοιμόγεννη, ή έχει πιάσει πυρκαγιά γύρω σου, δεν έχεις χρόνο για φόρτιση.
Και που είναι το πρόβλημα? Εκτός εαν για κάποιο λόγο θες να γυρνάς σπίτι σου κάθε μέσα με 0% μπαταρία (σαν να γυρνάς με άδειο ρεζερβουάρ βενζίνης). Ακόμα και 5-10% να έχεις και να μην το έχεις βάλει στην πρίζα (κάτι αυτόματο όπως κλειδώνεις σε ένα ηλεκτρικό), είναι υπερ-αρκετό ακόμα και στην Αθήνα να σε πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Εαν τώρα το έχεις καθημερινά το ηλεκτρικό και το έχεις συνηθίσει και είσαι πάντα με 30%+ ρεύμα (όπως έχουμε μάθει να μην μένουμε χωρίς βενζίνη και σταμάταμε να βάλουμε πριν πάμε σπίτι), τότε ακόμα πιο εύκολο το εγχείρημα.
Κοίτα, έφερα στο μυαλό μου ένα σκηνικό που έγινε πρόπερσι. Χρειάστηκε να μεταφέρω πολύ γρήγορα ένα άτομο από ένα απομονωμένο χωριό γιατί είχε πάθει έμφραγμα.
Επειδή το θέμα ήταν επείγον, δε λογάριαζα όρια ταχύτητας κι ας μου έριχναν κλήση. Φούλαρα καθοδόν μέσα σε 5 λεπτά και συνέχισα. Ανηφόρες, επιταχύνσεις και υψηλές ταχύτητες... έκανα όλα αυτά που τρώνε την ενέργεια του αυτοκινήτου.
Όταν γύρισα είχα ξοδέψει πολλή βενζίνη.Αν είχα ηλεκτρικό, δε σου λέω στο 5%. Ας ήταν στο 50%. Με ένα αντίστοιχο εύρος χιλιομετρικής αυτονομίας με το δικό μου. Δε θα είχα χρόνο για φόρτιση. Θα έπρεπε να πάω συντηρητικά, θα φοβόμουν να τρέξω γιατί στην περίπτωση που με άφηνε το αυτοκίνητο στη μέση, θα ήταν καταστροφικό.
Συμπέρασμα: μη λογαριάζετε με βάση το σκεπτικό "έχει αυτονομία 300χλμ, κι επειδή κάνω 300χλμ την εβδομάδα, θα το φορτίζω μια φορά την εβδομάδα". Πρέπει να το έχετε πάντα φορτισμένο στο 70% τουλάχιστον γιατί το επείγον έρχεται απρόσμενα.
Αν βέβαια έχετε δύο αυτοκίνητα, αλλάζει το πράγμα. Αλλά πολλοί δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα.
μα προφανως εκει ειναι και η διαφορα του ηλεκτρικου. εαν εχεις τις υποδομες, το εχεις καθε βραδυ τερμα γεματο. με υποδομες να μπορουν να εγκατασταθουν σε σπιτια και καθε επιχειρηση ενω για τα θερμικα οχι.
σε αναλογο παραδειγμα, οκ, 1989, στη κατεβασμα απο ιωαννινα με επειγον περιστατικο για το καινουργιο τοτε πανεπιστημιακο στο ριο, δεν υπηρχε ουτε ενα ανοικτο βενζιναδικο μεταμεσονυκτια κατω απο το μενιδι. στο αγρινιο πηγα στο αστυνομικο τμημα και ξυπνησανε βενζινα για να βαλω. ελειψη υποδομων λεγεται. οπως και στα ηλεκτρικα. που θα αναπτυχθουν και μαλιστα με γοργο ρυθμό.
και για τις ημερες που ειμαστε, καθημερινη λαμια-καρπενησι μετα τις 10 το βραδυ σημαινει μονο ενα ανοικτο σελφ σερβις μονο εαν βγεις απο το δρομο και μπεις προς μακρακωμη, σχεδον βεβαια ποτε δεν λειτουργει το σελφ σερβις συστημα και δεν υπαρχει ουτε ενας προσωπικο. υποδομες λεγεται και αυτο.Βρε γάτε! Ας κάνουν αυτές τις υποδομές και παίρνω ηλεκτρικό. Ο κόσμος όμως τώρα είναι έτσι. Αυτά έχουμε. Αυτή η επιλογή μας βολεύει.
-
και για τις ημερες που ειμαστε, καθημερινη λαμια-καρπενησι μετα τις 10 το βραδυ σημαινει μονο ενα ανοικτο σελφ σερβις μονο εαν βγεις απο το δρομο και μπεις προς μακρακωμη, σχεδον βεβαια ποτε δεν λειτουργει το σελφ σερβις συστημα και δεν υπαρχει ουτε ενας προσωπικο. υποδομες λεγεται και αυτο.Βρε γάτε! Ας κάνουν αυτές τις υποδομές και παίρνω ηλεκτρικό. Ο κόσμος όμως τώρα είναι έτσι. Αυτά έχουμε. Αυτή η επιλογή μας βολεύει.
αυτη η ελειψη υποδομων λοιπον σου δημιουργει ' Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση' που ειναι εδω το θεμα?
-
Μπα...μια χαρά έχουν κυριαρχήσει (ευτυχώς) τα αυτόματα και τα ηλεκτρικά παίρνουν τα πάνω τους. Μην κοιτάμε την ψαροκώσταινα, στον πολιτισμένο κόσμο λειτουργούν αλλιώς τα πράγματα και φυσικά τηρούνται τα όρια ταχύτητας.
Η πλειοψηφία των πωλήσεων στην Ευρώπη είναι χειροκίνητα, αλλά δεν αναφερόμουν σε αυτό. Αναφερόμουν στο ότι υπάρχει κόσμος που πήγε από αυτόματο σε χειροκίνητο και δεν το θεώρησε πρόβλημα. Επίσης αρκετοί με ηλεκτρικά πήγαν πίσω σε ΜΕΚ, κυρίως στις ΗΠΑ. Τέλος, η ψωροκωσταινα παραμένει οδηγικός παράδεισος σε σχέση με κάτι δήθεν πολιτισμένες χώρες... Προσωπικά θα ήθελα ένα μικρό ηλεκτρικό για αστική-περιαστική μετακίνηση (και αυτό επειδή έχω χώρο στάθμευσης και άρα φόρτισης) και ένα δυνατό θερμικό για γούστα και ταξίδια.
σε αναλογο παραδειγμα, οκ, 1989, στη κατεβασμα απο ιωαννινα με επειγον περιστατικο για το καινουργιο τοτε πανεπιστημιακο στο ριο, δεν υπηρχε ουτε ενα ανοικτο βενζιναδικο μεταμεσονυκτια κατω απο το μενιδι. στο αγρινιο πηγα στο αστυνομικο τμημα και ξυπνησανε βενζινα για να βαλω. ελειψη υποδομων λεγεται. οπως και στα ηλεκτρικα. που θα αναπτυχθουν και μαλιστα με γοργο ρυθμό.Η διαφορά είναι στα θερμικά μπορείς να έχεις ένα μπιτόνι για ώρα ανάγκης και όταν βρεις βενζινάδικο φουλάρεις σε 5'. Στα ηλεκτρικά θέλεις τουλάχιστον μισή ώρα (και όχι για να γεμίσεις πλήρως), αν βρει ταχυφορτιστή...
-
@realzeus said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Μπα...μια χαρά έχουν κυριαρχήσει (ευτυχώς) τα αυτόματα και τα ηλεκτρικά παίρνουν τα πάνω τους. Μην κοιτάμε την ψαροκώσταινα, στον πολιτισμένο κόσμο λειτουργούν αλλιώς τα πράγματα και φυσικά τηρούνται τα όρια ταχύτητας.
Η πλειοψηφία των πωλήσεων στην Ευρώπη είναι χειροκίνητα, αλλά δεν αναφερόμουν σε αυτό. Αναφερόμουν στο ότι υπάρχει κόσμος που πήγε από αυτόματο σε χειροκίνητο και δεν το θεώρησε πρόβλημα. Επίσης αρκετοί με ηλεκτρικά πήγαν πίσω σε ΜΕΚ, κυρίως στις ΗΠΑ. Τέλος, η ψωροκωσταινα παραμένει οδηγικός παράδεισος σε σχέση με κάτι δήθεν πολιτισμένες χώρες... Προσωπικά θα ήθελα ένα μικρό ηλεκτρικό για αστική-περιαστική μετακίνηση (και αυτό επειδή έχω χώρο στάθμευσης και άρα φόρτισης) και ένα δυνατό θερμικό για γούστα και ταξίδια.
σε αναλογο παραδειγμα, οκ, 1989, στη κατεβασμα απο ιωαννινα με επειγον περιστατικο για το καινουργιο τοτε πανεπιστημιακο στο ριο, δεν υπηρχε ουτε ενα ανοικτο βενζιναδικο μεταμεσονυκτια κατω απο το μενιδι. στο αγρινιο πηγα στο αστυνομικο τμημα και ξυπνησανε βενζινα για να βαλω. ελειψη υποδομων λεγεται. οπως και στα ηλεκτρικα. που θα αναπτυχθουν και μαλιστα με γοργο ρυθμό.Η διαφορά είναι στα θερμικά μπορείς να έχεις ένα μπιτόνι για ώρα ανάγκης και όταν βρεις βενζινάδικο φουλάρεις σε 5'. Στα ηλεκτρικά θέλεις τουλάχιστον μισή ώρα (και όχι για να γεμίσεις πλήρως), αν βρει ταχυφορτιστή...
κατσε ρε δια, ποσοι εχουν ενα μπιτονι βενζινης σπιτι? τι λεμε τωρα?
επισης ειναι η ελλειψη υποδομων αιτια για 'απεχθεια'? -
Αναφερόμουν στο ότι υπάρχει κόσμος που πήγε από αυτόματο σε χειροκίνητο και δεν το θεώρησε πρόβλημα.
Πάντα υπάρχουν και προβληματικοί....χαχαχα!!!
Τέλος, η ψωροκωσταινα παραμένει οδηγικός παράδεισος σε σχέση με κάτι δήθεν πολιτισμένες χώρες...
Απολίτιστοι και παράνομοι...για εμένα αυτό δεν είναι παράδεισος. Και μου κάνει εντύπωση που είσαι υπερ της παρανομίας και το να κάνει ο καθένας (κουλός κατά 99%) ό,τι γουστάρει στον δρόμο. Εγώ ειμαι υπέρ της πάρα πολύ αυστηρής αστυνόμευσης. Όποιος θέλει να βγάζει γούστα, υπάρχουν οι πίστες.
Στα ηλεκτρικά θέλεις τουλάχιστον μισή ώρα (και όχι για να γεμίσεις πλήρως), αν βρει ταχυφορτιστή...
5-10' το πολύ σε ταχυφορτιστή για να γεμίσεις πάνω από 50%.
-
κατσε ρε δια, ποσοι εχουν ενα μπιτονι βενζινης σπιτι? τι λεμε τωρα?
επισης ειναι η ελλειψη υποδομων αιτια για 'απεχθεια'?Για εκδρομικό τύπο δεν σε βρίσκω πολύ προετοιμασμένο...
Επίσης δεν μίλησα για απέχθεια, για αποφυγή της ως κύριο μέσο μετακίνησης μίλησα. Για μέσα στην πόλη είναι ιδανική.@fanis75 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Και μου κάνει εντύπωση που είσαι υπερ της παρανομίας και το να κάνει ο καθένας (κουλός κατά 99%) ό,τι γουστάρει στον δρόμο. Εγώ ειμαι υπέρ της πάρα πολύ αυστηρής αστυνόμευσης. Όποιος θέλει να βγάζει γούστα, υπάρχουν οι πίστες.
Δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα να πηγαίνει κάποιος σβέλτα σε έναν εντελώς άδειο δρόμο.
5-10' το πολύ σε ταχυφορτιστή για να γεμίσεις πάνω από 50%.
Εντελώς διαφορετικά διαβάζω. Π.χ.:
![alt text]( image url)
Αθήνα-Κατερίνη 6 ώρες. Μεσαίωνας...
-
Δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα να πηγαίνει κάποιος σβέλτα σε έναν εντελώς άδειο δρόμο.
Εεε το ότι είναι παράνομο?? Με την ίδια λογική όλες οι παρανομίες δικαιολογούνται....αφού δεν βρίσκουμε πρόβλημα να παρανομούμε!! Αλήθεια τώρα...??? Επίσης, το 150-200 δεν είναι σβέλτα, είναι δολοφονικό, τόσο απλά. Όπως και οι σφήνες, οι κόντρες, τα ανάποδα τιμόνια κλπ.
-
-
@realzeus
ναι, οκ, κατι εχω, αλλα στο τζιβι.
σε καθημερινο οχημα?
επισης αυτο που βαζεις ειναι με μια πολυ μικρη μπαταρια, οχι το κλασσικο ηλεκτρικο.
αλλα ναι, δεν υπαρχουν ακομη υποδομες. θα γινουν ομως εξαιρετικα συντομα.
φεβ λεγεται η γεφυρα αναμεσα στους θερμικους του παρελθοντος και τα ηλεκτρικα του μελλοντος.περι απεχθειας
παρατηρησε τον τιτλο του νηματος εδω. ναι υπαρχει σε αυτοκινητιστικο φορουμ και οχι στη σουπερ κατερινα. -
αυτη η ελειψη υποδομων λοιπον σου δημιουργει ' Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση' που ειναι εδω το θεμα?
Οταν σου επιβάλλουν να πας σε κατι ανώριμο, μισό, δυσκολο, που δεν έχει αντικειμενικά ΤΙΠΟΤΑ το θετικό ... μονο απεχθεια μπορεί να γεννησει ως συναίσθημα!
Ψοφο στις τοστιέρες!!!!
-
@iceman7 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Αθήνα-Κατερίνη 6 ώρες. Μεσαίωνας...
Αραμπάς!!!
Μπα...απλά βλακεία αμάξι (vag γαρ) με άθλια μπαταρία και μη γνώστη οδηγό.
Έτσι και αλλιώς ένας μέσος οδηγός με παιδιά στο αμάξι θα κάνει ένα 5ωρο, σιγά την διαφορά για 1 ταξίδι τον χρόνο. Κάποτε που κάπνιζα αλλά όχι μέσα σε άλλα αμάξια το είχα κάνει και πιο πολύ ώρα με τις στάσεις για τσιγάρο....χαχαχα! -
@iceman7 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
Οταν σου επιβάλλουν να πας σε κατι ανώριμο, μισό, δυσκολο.. μονο απεχθεια μπορεί να γεννησει ως συναίσθημα!
Αχαχαχα!! Γιατί τις λες τοστιέρες....επειδή σε περνάνε ώς σταματημένο....?!?! αχαχα
Εντωμεταξύ, κανείς δεν στο επιβάλει....εαν θες αγοράζεις εαν δεν θες δεν αγοράζεις!
Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση