-
Εννοείται ότι το pdi είναι μια εφεύρεση για να σου φάνε λεφτά.. Καλά όταν δε το παρέχουν καν και το χρεώνουν είναι για κλοτσιές.
Από την άλλη πρέπει να είμαστε λογικοί σα καταναλωτές στις απαιτήσεις μας.Φυσικά θα συμβούν και λάθη. Χρόνος για να ξαναλέμε τα αυτονόητα δεν υπάρχει δυστυχώς..
-
@yem said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
Δηλαδή δεν είναι μέσα στο συνολικό κόστος του αυτοκινήτου η συγκεκριμένη υπηρεσία?
Δεν την χρεώνουν έξτρα αλλά δεν αναφέρεται σαν παροχή?
Επίσης απαράδεκτο να μας χρεώνουν την προετοιμασία του προϊόντος που μας πουλάνεΔεν φαινεται στα τογιοτα κατι τετοιο!
Αν το εχουν υπολογίσει μέσα στην τιμή του αυτοκινήτου δεν το ξέρει κανείς!
Αν παρεις προσφορά ή κάνεις παραγγελία θα δεις μια τιμή για το αμάξι οπως στο site + τα εξοδα για πινακίδες (και τέλη, αν υπάρχουν) -
@driver-m said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
Αγορασε καινουριο αυτοκινητο κι ετσι οφειλει να ειναι, οχι επισκευασμενο και βαμμενο και δεν τρεχει και τιποτα. Με αυτη τη λογικη και καμια ψιλοστουκα να ετρωγε πριν την παραδοση δεν εγινε και κατι, θα του αλλαζαν καναν προφυλακτηρα και κανα φτερο, θα εριχναν κι ενα βαψιμο κι ολα καλα.
Τογιόντα αγόρασε από Γλυκά Νερά. Αναμενόμενο.
Πάλι καλά που δέχτηκαν να του το φτιάξουν ή/και να του μιλήσουν.
Σκέψου ότι οι τύποι θα του το έδιναν χτυπημένο, θα σφύριζαν αδιάφορα και μια χαρά όλα.Εγώ όταν πήγα να δω στην εμπορία αυτή ένα Urban Cruiser είχε από πίσω το ένα φανάρι ραγισμένο και με μία τρύπα περίπου 4 εκατοστά διάμετρο. Θεώρησα δεδομένο ότι θα το έδιναν φτιαγμένο.
Τι μου απάντησε ο τυπίσκος εκεί: "Μπορούμε να σας το αλλάξουμε στο συνεργείο με το αντίστοιχο κόστος. Η τιμή του αυτοκινήτου είναι χωρίς καμιά επισκευή."
Σκέψου ότι πουλούσαν αυτοκίνητο που θεωρητικά απαγορεύεται να βγει στο δρόμο με σπασμένο φανάρι.
Αρπακολατζίδες. Ψιλικατζίδικο με κουστουμάτους και γραβάτες.
-
Πάμε πάλι από την αρχή, έχεις πληρώσει 300€ την υπηρεσία της προετοιμασίας του καινούριου αυτοκινήτου σου
Δεν χρεώνει pdi η Τογιότα!
-
@fanis75 said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
Πάμε πάλι από την αρχή, έχεις πληρώσει 300€ την υπηρεσία της προετοιμασίας του καινούριου αυτοκινήτου σου
Δεν χρεώνει pdi η Τογιότα!
Το ότι δεν χρεώνει, δεν σημαίνει ότι δεν κάνει, σημαίνει ότι περιλαμβάνεται στην τιμή.
-
Την καλύτερη προετοιμασία καινούριου αυτοκινήτου την είχα με το Fabia. Πραγματικά μου έδωσαν ένα καινούριο αυτοκίνητο, επιμελώς προετοιμασμένο και ελεγμένο. Χίλια μπράβο από μένα στην Ιnterauto. Άψογοι σε όλα.
Την χειρότερη με Suzuki και με το Seat. Σφακιανάκης και Μακρής.
Ειδικά με το Seat έκαναν και κουτοπόνηρη κίνηση.
Επέμεναν να παραλάβω βράδυ... στο σκοτάδι... και μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο να παραλάβω πρωί, με το φως της ημέρας. Και φυσικά υπήρχε και η κατάλληλη δικαιολογία ώστε να μην μπορώ να αποκλείσω αυτό το ενδεχόμενο. -
@storm said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
Την καλύτερη προετοιμασία καινούριου αυτοκινήτου την είχα με το Fabia. Πραγματικά μου έδωσαν ένα καινούριο αυτοκίνητο, επιμελώς προετοιμασμένο και ελεγμένο. Χίλια μπράβο από μένα στην Ιnterauto. Άψογοι σε όλα.
Επέμεναν να παραλάβω βράδυ... στο σκοτάδι... και μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο να παραλάβω πρωί, με το φως της ημέρας. Και φυσικά υπήρχε και η κατάλληλη δικαιολογία ώστε να μην μπορώ να αποκλείσω αυτό το ενδεχόμενο.Τι ηθελαν να κρύψουν? Καμια γρατζουνια ?
-
Θα απαντήσω όπως οι Τογιοτάδες.
Ε και; Αυτά συμβαίνουν...Σιγά τα λάχανα και τα χάχανα.
-
Επέμεναν να παραλάβω βράδυ... στο σκοτάδι... και μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο να παραλάβω πρωί, με το φως της ημέρας. Και φυσικά υπήρχε και η κατάλληλη δικαιολογία ώστε να μην μπορώ να αποκλείσω αυτό το ενδεχόμενο.Πουστιτσες ο Σφακ;
Θυμαμαι και εγώ είχα παραλάβει το Κασκαι αργά απογευμα Νοεμβρίου, άρα σουρωπο. Αλλά κατω από τις λευκές λαμπες της εκθεσης οποτε είδα το spiderman να κανει παρτυ στο μαυρο χρωμα που το είχαν πλυνει χυμα στη διπλανή Shell.
Βεβαια δεν είδα:- ούτε το σφαξιμο στο αυτοκόλλητο πλαίσιο της πόρτας από τους κατσαπλιάδες που εβαζαν τις μεμβράνες (το αναγνωρισαν μετα και μου το αλλαξαν, αλλά βεβαια επειδή έγινε αλλαγη εκ των υστέρων, εκεί ψηλά εβγαζε μια μικρή φουσκάλα) ,
- ούτε το γδαρμένο πλαστικό μαρσπιέ από την τοποθέτηση στον εισαγωγέα των δερμάτινων (που μου αλλαξαν αργότερα στο Θεοχαράκη που είχα πάει για τα κουδινισματα συστημένος)
Γενικά παιδιά κανετε έλεγχο επιμελώς. Τόσα λεφτα δίνετε !!!
-
προφανώς και δεν αξίζει να σκάμε για σίδερα και μ@λακίες....υπάρχουν σοβαρότερα θέματα (και προβλήματα) στην ζωή από την μια φουσκάλα σε 1 χιλιοστό χρώματος. Ο καθένας φυσικά όπως τα βλέπει....εγώ αναθεώρησα από τότε που έγινα γονιός και πλέον δεν ασχολούμαι με τέτοια, ούτε καν τα κοιτάω. Πάω, παραλαμβάνω και φεύγω...δεν δίνω σημασία σε βλακείες (για εμένα) ούτε χάνω χρόνο.
-
προφανώς και δεν αξίζει να σκάμε για σίδερα και μ@λακίες....υπάρχουν σοβαρότερα θέματα (και προβλήματα) στην ζωή από την μια φουσκάλα σε 1 χιλιοστό χρώματος. Ο καθένας φυσικά όπως τα βλέπει....εγώ αναθεώρησα από τότε που έγινα γονιός και πλέον δεν ασχολούμαι με τέτοια, ούτε καν τα κοιτάω. Πάω, παραλαμβάνω και φεύγω...δεν δίνω σημασία σε βλακείες (για εμένα) ούτε χάνω χρόνο.
Λάθος μέγα!
-
Σκέψου τώρα να πάρεις καινούριο αυτοκίνητο, να έχει στάνταρ εξοπλισμό ρεζέρβα ελαστικό, να σκάει ένα λάστιχο μετά από μερικούς μήνες και να διαπιστώνεις εκείνη τη στιγμή ότι απουσιάζει η ρεζέρβα κάτω από το δάπεδο του πορτμπαγκάζ.
Μα συμβαίνουν αυτά; Προφανώς και συμβαίνουν.
Και δεν αναφέρθηκα καν σε κάποια ζημιά.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και οι καταναλωτές θα πρέπει να αλλάξουν κάπως τον τρόπο συμπεριφοράς τους αν θέλουν φυσικά να λαμβάνουν και ποιο ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα. Διαφορετικά οι "πωλητές" πάντα θα έχουν το πάνω χέρι.
-
@ggab said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
Λάθος μέγα!
Για εσένα!! Για εμένα είναι ηρεμία και ασχολία μόνο με σοβαρά θέματα. Τα σίδερα μου είναι αδιάφορα.
-
Λάθος μέγα!
Για εσένα!! Για εμένα είναι ηρεμία και ασχολία μόνο με σοβαρά θέματα. Τα σίδερα μου είναι αδιάφορα.
συμφωνω. ειδικα τα τουοτα.
-
Μου θυμίσατε, κάποτε που είχα καταφέρει και εγώ να αγοράσω ένα LEVIS 501. Γύρισα από το κατάστημα και καμάρωνα που κατάφερα και εγώ να αγοράσω ένα ακριβό τζιν.
Το έβγαλα από την τσάντα να το δοκιμάσω, το βάζω και ακούω την μάνα μου να μου λέει ότι έχει φύγει η ραφή στο πίσω μέρος. Στον κ@λο. Αυτό ήταν. Τόση ταλαιπωρία και τρέξιμο για να βγει ο κ@λος μου όξω.
Το θεϊκό; Ακούω την μάνα μου να μου λέει: "Μην στεναχωριέσαι παιδάκι μου. Θα το μαντάρω και θα είναι σαν καινούριο..."
Κάπως έτσι παίζει και με τα σίδερα. Αν σκιστούν...μαντάρονται...και είναι πάλι σαν καινούρια.
Το τζιν εννοείται ότι το επέστρεψα και μου έδωσαν άλλο. Σιγά μην έβαζα την μάνα μου να μαντάρει τις αμερικ(λ)ανιές...
-
@gatoz said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
Λάθος μέγα!
συμφωνω. ειδικα τα τουοτα.
σιδερα ή πλαστικα πιανονται αυτα ?
-
Λάθος μέγα!
Δεν με κατάλαβες τι εννοώ. Πλέον και εγώ δεν αγχώνομαι για τον τσίγκο όταν παθαίνει μικροζημιες. Όταν όμως έρθει η ώρα να αγοράσω καινούργιο,το θέλω κούτα,μπιμπελό,χαρτί,πένα,τζιτζι,γυαλιστερό!!!! Μετά εγώ θα το μ@μησω.......δεν θέλω να το πάρω ήδη μ@μημενο.
-
Ε ναι κούτα πρέπει. Όπως παιρνεις το καινούργιο gadget και θες να του κανεις ευλαβικό unboxing έτσι θες πένα το καινούργιο αμάξι.
Αν δεν πάρεις το καινούργιο πένα ποιος ο λόγος να πάρεις καινούργιο βασικά.Όσον αφορά τις αβαρίες οκ το κατανοώ ότι λαμαρίνες είναι κλπ.
Αλλά είναι η νοοτροπία που κυριως με εκνευρίζει.
Και αυτου που σου κάνει τη ζημιά (συνηθως δίτροχος καναγιας) που δεν σέβεται την περιουσία του αλλου για να πάει αυτός όπως και όπου θέλει (ή να παρκάρει όπως και όπως θέλει) αλλά και γενικά θυτών και θυμάτων ότι έλα μωρε έχουμε αλλά να ασχοληθούμε, όχι γιατί οντως δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα αυτά, αλλά γιατί πλέον το ακούς από όλους και για τα πάντα.
Ότι και να γίνει πάντα κάποιος για να μην αναλάβει ευθύνη ή να το υποβαθμίσει θα σου δικαιολογηθεί ότι υπάρχουν και αλλά πιο σοβαρά (συχνα μόνο για εκείνο) πράγματα.
Ο ωχαδελφισμός και ο ζαμανφουτισμος στο απόγειο τους. -
@iceman7 said in Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα:
Ο ωχαδελφισμός και ο ζαμανφουτισμος στο απόγειο τους.
Σε αυτό συμφωνώ 100%!! Και είναι αυτό που λέω καθημερινά, το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας είναι η έλλειψη σεβασμού (και παιδείας)....κανείς δεν σέβεται τίποτα και κανέναν!!
ΥΓ: unboxing.....αλήθεια??? Σε 5" έχω ανοίξει τα πάντα και έχω πετάξει τα πάντα. Και στο αμάξι ούτε ζελατίνες δεν έχει τύχει να βγάλω σε καινούργιο, τα είχαν αφαιρέσει για εμένα (και μετά το ζήταγα γιατί βαριέμαι!!).
ΥΓ2: καινούργιο αμάξει παίρνεις για να το έχεις απο την αρχή, να ξέρεις την κατάστασή τους, την εγύηση, την συντήρηση κλπ, όχι για να βγάζεις ζελατίνες...αχαχα!!
-
Κάτι τέτοια διαβάζω και μου ρχετε στο μυαλό η απόφαση που έχω πάρει να μην αγοράσω καινούργιο για όλους τους προαναφερθέντες λόγους. Ακόμα και να μην έχει το παραμικρό δεν ξέρω αν έχει προηγηθεί κάτι για να μην το έχει. Αν δε το πάρω εγώ από το εργοστάσιο (κάτι που φυσικά δε γίνεται) δε θέλω να το πληρώσω για καινούργιο χωρίς να ξέρω τι έχει προηγηθεί μέχρι να φτάσει στα χέρια μου.
Βέβαια δεν ξέρω αν είχα άλλη λογική αν μου ερχόντουσαν τα €€€ με το τσουβάλι, εκεί μάλλον δε θα με ένοιαζε τίποτα αλλά όταν κάνεις οικονομίες και δίνεις ένα πολύ σεβαστό ποσό για να πεις ότι πήρες κάτι καινούργιο ε όπως και να το κάνουμε έστω και για ψυχολογικούς λόγους θέλεις να είναι πραγματικά καινούργιο.
Εδώ μια TV παίρνεις ή ένα κινητό και αν δεις ότι δεν είναι σφραγισμένο απαιτείς άλλο.
Παραλαβη καινούργιου αυτοκινήτου με χτύπημα