-
Μπορει στο 90% των μετακινησεων σου να μην τα χρειαστεις, αλλα υπαρχουν περιοχες οπως πχ νομος Σερρων που λογω Στρυμωνα και Κερκινης, η ομιχλη ειναι συχνοτατο φαινομενο και κραταει
Καλυτερα να υπαρχουν και ας μην τα χρησιμοποιείς
-
@tutuyo said in Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.:
Μπορει στο 90% των μετακινησεων σου να μην τα χρειαστεις, αλλα υπαρχουν περιοχες οπως πχ νομος Σερρων που λογω Στρυμωνα και Κερκινης, η ομιχλη ειναι συχνοτατο φαινομενο και κραταει
Καλυτερα να υπαρχουν και ας μην τα χρησιμοποιείς
Μα οποιος τα χρειάζεται τα παραγγέλνει εξτρα ή τα βαζει εκ των υστέρων.
Εγω για τη χρήση που κανω προτιμώ αλλά κομμάτια εξοπλισμού -
Στα καινούργια αυτοκίνητα τα φωτα ομίχλης είναι λευκά λεντ.
Στα Σουζούκι είναι κίτρινα. Α ρε Σουζούκι πάλι μπροστά είσαι.
-
@antoniokon said in Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.:
Το Clio δεν έχει
Έχει σε συγκεκριμένες εκδόσεις εξοπλισμού
-
@celebrimor said in Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.:
Το Clio δεν έχει
Ίσως...
Πάντως εγώ πήρα την έκδοση Dynamic, που ήταν η πλουσιότερη έκδοση τον Απρίλιο του 2022...
-
Το Clio δεν έχει
Ίσως...
Πάντως εγώ πήρα την έκδοση Dynamic, που ήταν η πλουσιότερη έκδοση τον Απρίλιο του 2022...
Σε εκδόσεις MY19-21 ξέρω ότι υπήρχαν..για 22 όπως γράφεις και στην Dynamic έπεσε ψαλίδι τελικά -
Το Clio δεν έχει
Ίσως...
Σε εκδόσεις MY19-21 ξέρω ότι υπήρχαν..για 22 όπως γράφεις και στην Dynamic έπεσε ψαλίδι τελικάΌντως έπεσε ψαλίδι...
Π.χ, blind spot, acc....
Όπως και για τους αναδιπλούμενους καθρέπτες υπάρχει η υποδομή αλλά περιμένω κάποια στιγμή να γίνει η ενεργοποίηση...
-
Ωραιο τοπικό.. θα εγραφα πολλά αλλά γενικά είναι μια διαδικασία που δεν θελώ να την ξαναπεράσω.
Μτχ εγω δεν αγοράζω με την καμία οποτε μιλάμε για πωλήσεις, οπου βρισκομαι πάντα να ενεργοποιούνται τα ψυχαναγκαστικά μου όταν ερχεται καποιος να δει το αμαξι και να το περιεργαστεί καθως και τα νεύρα μου με τη μαλακία που κυκλοφορεί εκεί εξώ!
Εχω ακούσει παπαριες ειδικά απο μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους που τους έσωσε από το χεσιμο η αστική μου ευγένεια.
Ηταν το Κασκαι 26 μηνων και ο αλλος να το βγάζει με το ζόρι 4 ετών για να κανει παζάρι γιατι αγοράστηκε 11/2014 και όταν ειχε έρθει να το δει ήταν 1/2017.
Ο αλλος παλι ηταν σιγουρος οτι η κεραμικη που ειχα κανει ήταν κατι κακό που το εκανα για να καλύψω ζημιά! Τετοιους τους εδιωχνα κακην κακως, ενώ στα επομενα ραντεβου τους εκοβα από το τηλέφωνο.Οταν τελικά το έδωσα ήρθε ενα ζευγάρι που ενώ ο ανδρας ειδε τι αγοραζε (14000 χλμ είχε και ακόμα 3,5 χρονια εγγυηση - ειχα αγοράσει και επέκταση ο ηλίθιος) η γυναίκα του ελεγε να το πανε για ελεγχο!
Ευτυχως ο παλίκαρος ήταν γάτος κατάλαβε ότι επρεπε να το κλείσει αμεσα, τον αφησα να μου κανει και ένα μικρο παζάρι το πρωι που πηγαμε για τη μεταβίβαση (ηταν που το είχα ήδη αδειάσει αλλιως θα τον έκοβα) και τελικά το εξόφλησε πριν παμε καν στο διακανονιστή με τον παπαγάλο έξω από το Υπουργείο, βγάλαμε χαρτιά και μετά ήρθε σπίτι από το κλειστό παρκινγκ που το είχε δει και το πήρε και εφυγε!Παλιότερα το ραβ το είχα βγαλει χαμηλά (πρωτη φορά στο car) και το καταλαβα από τα δεκάδες τηλέφωνα που επαιρνα. Δυστυχως είχα προσυμφωνησει με ένα παλικάρι και είχαμε παει και σε συνεργείο μαζί (ήταν 7,5 ετών το αμαξι με 45000 χλμ) αλλά τελικά δεν το εδωσα.. Λυπόμουν τα 36000 ευρώ που μου είχε κοστίσει το 2007 και τότε λόγω τελών, φορου πολυτελείας και κατανάλωσης τα επαιρναν οριακά 10.
Μετά από κανα μηνα το ξαναεβγαλα 1500 ευρώ πιο πάνω και τελικά το έδωσα σε ένα καλο παλικάρι που δεν ηθελε καν να το πάμε συνεργειο για ελεγχο και εγώ επέμενα να παμε την ημερα που περασα να τον παρω να πάμε τράπεζα και ΚΕΠ. -
πρεπει να εχω πουλησει τα περισσοτερα απο οποιονδηποτε ιδιωτη εδω μεσα...
μεχρι μια γενια πισω επαιρνα ολα τα ληζ με εξαγορα.
ελαχιστες οι περιπτωσεις που ασχοληθηκα, συνηθως φευγανε αερα και γρηγορα.
ακομη και στο πολυ προσφατο παρελθον. που αν και ασχοληθηκα το εκανα αποκλειστικα για τους αγοραστες, να λαβουν καλυτερη τιμη απο το ληζινγκ.
απο την αλλη θεωρω οτι αμαξι βγαινει στην αγορα απο το στολο που εχω με εξαγορα, τρελη ευκαιρια. εχω αλγοριθμο, βρες το ιδιο μοντελο σε καρ τζι αρ, με ιδια χρονολογια και χιλιομετρα και βγαλε 20%. κουβεντουλες στο τηλεφωνο 'αν εχει κανει τα σερβις' και 'αν εχει τρακαρει και δεν μου το λες' απολαμβανουν αμεση διακοπη επικοινωνιας. -
Θέλω το gayκο.
-
@iceman7 said in Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.:
Αχρείαστο κόστος για καθημερινή χρήση σε πόλη.
Εμένα δεν μου λείπουν καθόλου.
Μόνο για εφέ τα άναβα.
Και φυσικά αν είναι κίτρινα αλλάζουν την αισθητική με τα led φώτα πορείαςΑχρειαστο "κοστος" για ποιον? Κερδιζει τιποτα ο καταναλωτης που δεν υπαρχουν, ουτε καν στις πιο πλουσιες εκδοσεις? Μονο οι εταιρειες που δεν τα βαζουν κερδιζουν.
Απλα η λογικη αυτη μου θυμιζει κατι κατοχους iphones που δινουν 1300 ευρω για κινητο το οποιο δεν εχει καν αισθητηρα δαχτυλικου αποτυπωματος και λενε, ε σιγα, δεν θα τον χρησιμοποιουσα και να'χε...και τα ξεκλειδωνουν με 4ψηφια pin οπως τα νοκια του 90, ιδιως τους τελευταιους χειμωνες με τις μασκες και τα συναφη οπου δε δουλευε το face app.Ειπαμε ρε παιδια μην τα βγαζουμε κι ολα αχρηστα και περιττα επειδη καποιοι για να κονομανε περαιτερω αποφασισαν οτι πχ η ασυρματη φορτιση του κινητου ειναι πιο σημαντικη απ'τους προβολεις ομιχλης κι εμεις λεμε οτι ετσι ειναι κιολας.
Και δεν ειναι θεμα αισθητικης το χρωμα των λαμπων των προβολεων (παροτι λευκοι ειναι οι περισσοτεροι) αλλα χρησιμοτητας αφου ειναι μονο για ειδικες περιπτωσεις που το τελευταιο που νοιαζει καποιον ειναι η εμφανιση.
-
@driver-m said in Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.:
Μόνο για εφέ τα άναβα.
Και φυσικά αν είναι κίτρινα αλλάζουν την αισθητική με τα led φώτα πορείαςΑχρειαστο "κοστος" για ποιον? Κερδιζει τιποτα ο καταναλωτης που δεν υπαρχουν, ουτε καν στις πιο πλουσιες εκδοσεις? Μονο οι εταιρειες που δεν τα βαζουν κερδιζουν.
Απλα η λογικη αυτη μου θυμιζει κατι κατοχους iphones που δινουν 1300 ευρω για κινητο το οποιο δεν εχει καν αισθητηρα δαχτυλικου αποτυπωματος και λενε, ε σιγα, δεν θα τον χρησιμοποιουσα και να'χε...και τα ξεκλειδωνουν με 4ψηφια pin οπως τα νοκια του 90, ιδιως τους τελευταιους χειμωνες με τις μασκες και τα συναφη οπου δε δουλευε το face app.Ειπαμε ρε παιδια μην τα βγαζουμε κι ολα αχρηστα και περιττα επειδη καποιοι για να κονομανε περαιτερω αποφασισαν οτι πχ η ασυρματη φορτιση του κινητου ειναι πιο σημαντικη απ'τους προβολεις ομιχλης κι εμεις λεμε οτι ετσι ειναι κιολας.
Και δεν ειναι θεμα αισθητικης το χρωμα των λαμπων των προβολεων (παροτι λευκοι ειναι οι περισσοτεροι) αλλα χρησιμοτητας αφου ειναι μονο για ειδικες περιπτωσεις που το τελευταιο που νοιαζει καποιον ειναι η εμφανιση.
Μια χαρα ξεκλειδώνουν τα iphone με το apple watch, που εννοείται εχεις.
Αχρηστα δεν ειπα οτι ειναι. Αχρειάστα για καποιους. Προτιμω κατι πιο χρήσιμο για εμένα
-
Παλιότερα το ραβ το είχα βγαλει χαμηλά (πρωτη φορά στο car) και το καταλαβα από τα δεκάδες τηλέφωνα που επαιρνα. Δυστυχως είχα προσυμφωνησει με ένα παλικάρι και είχαμε παει και σε συνεργείο μαζί (ήταν 7,5 ετών το αμαξι με 45000 χλμ) αλλά τελικά δεν το εδωσα.. Λυπόμουν τα 36000 ευρώ που μου είχε κοστίσει το 2007 και τότε λόγω τελών, φορου πολυτελείας και κατανάλωσης τα επαιρναν οριακά 10.
Παγωμένε της ακατονόμαστης θύρας (αλά Gatoz) σε νιώθω απόλυτα...
Suzuki Grand Vitara 2.5 v6 αγορασμένο το 2004 33.000 € (δερμάτινα καθίσματα κλπ) πωλήθηκε για τους ίδιους λόγους το 2011 7.500 €...
Με 49.000 χλμ...
Κάμποσες φορές αργότερα σκεφτόμουν ότι ίσως και να μην έπρεπε να το δώσω...ειδικά σε αυτήν την ξεφτίλα τιμή...
Όμως ήταν τόση η τσαντίλα μου...
Και αυτή η τσαντίλα παρέμεινε για 5-6 χρόνια ώστε έμεινα μόνο με το σκούτερ, χωρίς αμάξι...
-
Παλιότερα το ραβ το είχα βγαλει χαμηλά (πρωτη φορά στο car) και το καταλαβα από τα δεκάδες τηλέφωνα που επαιρνα. Δυστυχως είχα προσυμφωνησει με ένα παλικάρι και είχαμε παει και σε συνεργείο μαζί (ήταν 7,5 ετών το αμαξι με 45000 χλμ) αλλά τελικά δεν το εδωσα.. Λυπόμουν τα 36000 ευρώ που μου είχε κοστίσει το 2007 και τότε λόγω τελών, φορου πολυτελείας και κατανάλωσης τα επαιρναν οριακά 10.
Παγωμένε της ακατονόμαστης θύρας (αλά Gatoz) σε νιώθω απόλυτα...
Suzuki Grand Vitara 2.5 v6 αγορασμένο το 2004 33.000 € (δερμάτινα καθίσματα κλπ) πωλήθηκε για τους ίδιους λόγους το 2011 7.500 €...
Με 49.000 χλμ...
Κάμποσες φορές αργότερα σκεφτόμουν ότι ίσως και να μην έπρεπε να το δώσω...ειδικά σε αυτήν την ξεφτίλα τιμή...
Όμως ήταν τόση η τσαντίλα μου...
Ιδια φάση! Και αν σκεφτείς τι εχω παρει εκτοτε!
Ποσο μου λειπει η ηλιοροφή !
Μαλλον μαλακια καναμε κοιτώντας τα ψυχραιμα εκ των υστέρων. -
Το κέφι μας κάναμε...
Απλά το πληρώσαμε παραπάνω
Και κάθε απόφαση την κρίνω με τα δεδομένα της στιγμής που πάρθηκε...
Αν μετά από κάποια χρόνια αποδειχθεί ασύμφορη, τι να κάνουμε...
Κάνε με προφήτη, να σε κάνω πλούσιο....
-
Μόνο για εφέ τα άναβα.
Και φυσικά αν είναι κίτρινα αλλάζουν την αισθητική με τα led φώτα πορείαςΕίσαι μια εξαίρεση καθότι το αυτοκίνητο στο γκαράζ όντως δεν τα χρειάζεται.
Οι λοιποί που γουστάρουμε να γράφουμε χλμ ανά την υφήλιο,τα έχουμε απόλυτη ανάγκη. -
Το κέφι μας κάναμε...
Απλά το πληρώσαμε παραπάνω
Και κάθε απόφαση την κρίνω με τα δεδομένα της στιγμής που πάρθηκε...
Αν μετά από κάποια χρόνια αποδειχθεί ασύμφορη, τι να κάνουμε...
Κάνε με προφήτη, να σε κάνω πλούσιο....
Καλά ρε Αντόνιο, θα γίνεις προφήτης και θα κάνεις τους άλλους πλούσιους; Εάν τους κάνεις όλους τότε θα χάσει την αξία του ο πλούτος τους.
Αμάν ρε Αντόνιο, ...δεν θα σε κάνουμε προφήτη
-
Μόνο για εφέ τα άναβα.
Αχρηστα δεν ειπα οτι ειναι. Αχρειάστα για καποιους. Προτιμω κατι πιο χρήσιμο για εμένα
A εννοειται οτι εχεις και apple watch. Με λιγα λογια για να ξεκλειδωνεις ευκολα ενα κινητο των 1200 ευρω πρεπει να'χεις κι ενα ρολοι των 300 κλπ κλπ.
Κι ολα αυτα για κατι που κανει πανευκολα μια συσκευη των 150 ευρω. Γι'αυτο η apple κοντευει να'χει χρηματιστηριακη αξια κανα τρις δολλαρια, γιατι σας εχει κανει να θεωρειτε φυσιολογικο το να σκατε 1200 ευρω για κατι που δεν εχει ακομα και βασικες λειτουργιες.
To παραδειγμα της ακολουθουν πλειστες εταιρειες σε ολους τους τομεις, ενας απ'αυτους και της αυτοκινησης. Γιατι οι καταλανωτες πλεον εχουν προβατοποιηθει κι εχουν γινει τα απολυτα ερμαια των εταιρειων και των αναγκων που τους δημιουργουν (και το αντιθετο) αναλογα με τα συμφεροντα τους.Ενα παραδειγμα ειναι και τα προβολακια για τα οποια μιλουσαμε που δεν προσφερονται πλεον σε πληθος μοντελων, ακομα και στις ακριβες εκδοσεις, που, ιδιως στις περιοχες και τις χωρες του βορρα, εχουν πολυ μεγαλη χρηστικη αξια. Αλλα δε βαριεσαι, σιγουρα υπαρχουν πολλοι που θεωρουν πιο σημαντικο να φορτισει το κινητο τους ασυρματα (χαλωντας και τη μπαταρια του ετσι σε σχεση με το καλωδιο) απ'το να κινηθει με ασφαλεια στην ομιχλη γι'αυτο και πλεον βλεπεις σε περισσοτερα αυτοκινητα την ασυρματη φορτιση στο βασικο εξοπλισμο παρα τους προβολεις ομιχλης.
-
@ggab said in Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.:
Μόνο για εφέ τα άναβα.
Και φυσικά αν είναι κίτρινα αλλάζουν την αισθητική με τα led φώτα πορείαςΕίσαι μια εξαίρεση καθότι το αυτοκίνητο στο γκαράζ όντως δεν τα χρειάζεται.
Οι λοιποί που γουστάρουμε να γράφουμε χλμ ανά την υφήλιο,τα έχουμε απόλυτη ανάγκη.Να τα αγοραζετε στο εξτρα πακέτο!
-
Μόνο για εφέ τα άναβα.
A εννοειται οτι εχεις και apple watch. Με λιγα λογια για να ξεκλειδωνεις ευκολα ενα κινητο των 1200 ευρω πρεπει να'χεις κι ενα ρολοι των 300 κλπ κλπ.
Κι ολα αυτα για κατι που κανει πανευκολα μια συσκευη των 150 ευρω. Γι'αυτο η apple κοντευει να'χει χρηματιστηριακη αξια κανα τρις δολλαρια, γιατι σας εχει κανει να θεωρειτε φυσιολογικο το να σκατε 1200 ευρω για κατι που δεν εχει ακομα και βασικες λειτουργιες.
To παραδειγμα της ακολουθουν πλειστες εταιρειες σε ολους τους τομεις, ενας απ'αυτους και της αυτοκινησης. Γιατι οι καταλανωτες πλεον εχουν προβατοποιηθει κι εχουν γινει τα απολυτα ερμαια των εταιρειων και των αναγκων που τους δημιουργουν (και το αντιθετο) αναλογα με τα συμφεροντα τους.Ενα παραδειγμα ειναι και τα προβολακια για τα οποια μιλουσαμε που δεν προσφερονται πλεον σε πληθος μοντελων, ακομα και στις ακριβες εκδοσεις, που, ιδιως στις περιοχες και τις χωρες του βορρα, εχουν πολυ μεγαλη χρηστικη αξια. Αλλα δε βαριεσαι, σιγουρα υπαρχουν πολλοι που θεωρουν πιο σημαντικο να φορτισει το κινητο τους ασυρματα (χαλωντας και τη μπαταρια του ετσι σε σχεση με το καλωδιο) απ'το να κινηθει με ασφαλεια στην ομιχλη γι'αυτο και πλεον βλεπεις σε περισσοτερα αυτοκινητα την ασυρματη φορτιση στο βασικο εξοπλισμο παρα τους προβολεις ομιχλης.
Εχω παντα ενα καλό android και ένα iphone λογω ανασχόλησης με το χώρο από τα 90s
Μαντεψε τι με βολευει περισσότερο; και είναι για εμένα πιο χρηστικό;
Ασε που δίνοντας σημερα 1200 ευρώ θα αλλαξω κινητο σε 3 χρόνια και μετά θα το πάρει η γυναίκα για άλλα 2-3 και μετά ισως και η κόρη για κανα χρόνο ακόμα!
Ποιο android βγάζει τόσα χρόνια;
Το φθηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά λένε...
Ιστορίες από αγοραπωλησίες οχημάτων μας.