-
@storm said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Άσχετο. Η Mazda έχει αναπτύξει δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης; Δεν έχω δει πουθενά εμπορία της ή συνεργείο της.
Συνεργεία είχε πάντα, ακόμα και όταν έφυγε πολλά συνεργεία έμειναν. Πλέον την εισαγωγή έχει αναλάβει η Autoone (Συγγελίδης) με κάποια σημεία πώλησης (1 στην Αθήνα, Νότια...για αυτό δεν το έχεις δει) και αρκετά συνεργεία. Στην επαρχία νομίζω είναι μαζί με Σιτροέν ή Πεζώ ως έκθεση.
-
Εντωμεταξυ εκεί στα Γιάννενα δεν έχετε μια ευθεία που τα έχετε όλα μαζί. Είχα περασει Γιάννενα κάποτε σε διακοπες για αν πάρουμε κάτι σιρόπιαστα με σοκολάτα (απίστευτα νόστιμα) αλλά εγώ ήθελα να αφήσω την παρέα και να πάω να βλέπω αυτοκίνητα. Όλες οι αντιπροσωπείες η μία δίπλα στη άλλη. Παζάρι κανονικό. Όλα μαζί τα έχουν σε μια ευθεία. Και κάτι αλάνες σαν γήπεδα. Ε ρε χωράφια οι Γιαννιώτες
-
Αν θεωρείς ότι σε καλύπτει σε όλα τότε πας και το κλείνεις και καλοτάξιδο.
Άσχετο. Η Mazda έχει αναπτύξει δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης; Δεν έχω δει πουθενά εμπορία της ή συνεργείο της.
Εχει αντιπροσωπεια στα Γιαννενα (και συνεργειο ) . Βεβαια ειναι μαζι με άλλες 3-4 μαρκες , τουρλουμπουκι
-
@fanis75 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Συνεργεία είχε πάντα, ακόμα και όταν έφυγε πολλά συνεργεία έμειναν. Πλέον την εισαγωγή έχει αναλάβει η Autoone (Συγγελίδης) με κάποια σημεία πώλησης (1 στην Αθήνα, Νότια...για αυτό δεν το έχεις δει) και αρκετά συνεργεία. Στην επαρχία νομίζω είναι μαζί με Σιτροέν ή Πεζώ ως έκθεση.
Εδω ειναι μαζι με Φιατ, Αλφα Ρομεο , Jeep
-
@lap said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Εντωμεταξυ εκεί στα Γιάννενα δεν έχετε μια ευθεία που τα έχετε όλα μαζί. Είχα περασει Γιάννενα κάποτε σε διακοπες για αν πάρουμε κάτι σιρόπιαστα με σοκολάτα (απίστευτα νόστιμα) αλλά εγώ ήθελα να αφήσω την παρέα και να πάω να βλέπω αυτοκίνητα. Όλες οι αντιπροσωπείες η μία δίπλα στη άλλη. Παζάρι κανονικό. Όλα μαζί τα έχουν σε μια ευθεία. Και κάτι αλάνες σαν γήπεδα. Ε ρε χωράφια οι Γιαννιώτες
Ναι ετσι ειναι, εκει ειναι ολες οι αντιπροσωπειες . Αν και η Μαζντα ειναι λιγο πιο πισω, οχι μπροστα μπροστα στο δρομο. Κατα τα άλλα ολο βουνα ειμαστε. Οπου και να κοιταξεις , βλεπεις βουνο
-
@alexandros-k said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Ααα τις παλιές μάρκες του Συγγελίδη, μαζί με τις νέες του FCA (Στελάντις)...έχει μείνει φαίνεται από τα παλιά!
Γενικά γίνεται αχταρμάς, αφού ως FCA του πήραν την Jeep, αλλά τώρα που είναι Στελάντις (που τα Γαλλικά και Γερμανικά Στελάντις τα έχει ο Σ. εδώ) ίσως να ξαναπάρει και τα Ιταλικά Στελάντις....κανείς δεν ξέρει...αχαχα!!! -
Ααα τις παλιές μάρκες του Συγγελίδη, μαζί με τις νέες του FCA (Στελάντις)...έχει μείνει φαίνεται από τα παλιά!
Γενικά γίνεται αχταρμάς, αφού ως FCA του πήραν την Jeep, αλλά τώρα που είναι Στελάντις (που τα Γαλλικά και Γερμανικά Στελάντις τα έχει ο Σ. εδώ) ίσως να ξαναπάρει και τα Ιταλικά Στελάντις....κανείς δεν ξέρει...αχαχα!!!Βεβαια ο ιδιος που εχει αυτες τις αντιπροσωπειες εδω , εχει σε αλλο κτιριο 2-3χλμ πιο περα, KIA και Seat μαζι . Εχω χασει την μπαλα κι εγω
-
Αυτό είναι το καλύτερο για εμένα. Όλα μαζί. Να παίρνεις προσφορά και να σε βλέπουν να πηγαίνεις παρακάτω. Να ξέρουν ότι έχει και αλλού πορτοκαλιές.
Όσο γνώρισα τα Γιάννενα εμένα μου άρεσαν.
-
@gatoz said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
πηγαινε μια βολτα στη λιμνη και δες το μητσικελι. δεν πας με το ματσουντα εκει.
Και γιατί να τρέχει εκεί?? όταν το βρίσκει στα σουπερ μάρκετ που το Μάζντα πάει άνετα!!
Πάντως και το Μιτσικέλι και το Ζαγόρι κι ότι άλλο εξάγουν από εκεί οι Γιαννιώτες (όπως και το 70-80% απ οτιδήποτε νερο) εμφιαλώνεται σε πλαστικό μεηντ ιν Μπέος Σίτυ που παράγει η Τουρκικής ιδιοκτησίας (πλέον) εταιρεία...
Οπότε η καταγωγή του Χιουντάι δεν θα έπρεπε να λαμβάνεται τόσο αυστηρά υπ όψιν...
Πάντως κι εγώ Μάζντα ή Σουίφτ θα έπαιρνα χειροκίνητο, μάλλον όμως αυτόματο ΕΑΤ8 Κορσα (ή 208). -
@piliourits said in [Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο]
Πάντως και το Μιτσικέλι και το Ζαγόρι κι ότι άλλο εξάγουν από εκεί οι Γιαννιώτες (όπως και το 70-80% απ οτιδήποτε νερο) εμφιαλώνεται σε πλαστικό μεηντ ιν Μπέος Σίτυ που παράγει η Τουρκικής ιδιοκτησίας (πλέον) εταιρεία...
Οπότε η καταγωγή του Χιουντάι δεν θα έπρεπε να λαμβάνεται τόσο αυστηρά υπ όψιν...
Πάντως κι εγώ Μάζντα ή Σουίφτ θα έπαιρνα χειροκίνητο, μάλλον όμως αυτόματο ΕΑΤ8 Κορσα (ή 208).Δεν το ηξερα αυτο για το μπουκαλι. Ευτυχως εχω αγορασει φιλτρο και θα τα κοψω τα εμφιαλωμενα
Κορσα και 208 πανακριβα μανα μου. Δεν τα κοιταω καν -
Micra 1.0 92hp; 121gr WLTP.
Bλέπω στο site Nissan ξεκινά από 17.900 (χωρίς εκπτώσεις),αλλά δεν ξέρω αν έχει αμάξια (κάπου είχα διαβάσει πως κάποια στιγμή θα το σταματήσει).
-
Αυτό το Micra άπατο έχει πάει. Και δεν είναι άσχημο. Γιατί όμως δεν πουλάει;
-
Γιατί δεν ξεχωρίζει κάπου, έχει άθλια μοτέρα και ο ανταγωνισμός είναι πολύ καλύτερος στα ίδια χρήματα. Επίσης στην αρχή (που ήταν φρέσκο) είχε κάτι κουλές εκδόσεις εξοπλισμού.
-
Made in UK είναι αυτό;
-
Γιατί δεν ξεχωρίζει κάπου, έχει άθλια μοτέρα και ο ανταγωνισμός είναι πολύ καλύτερος στα ίδια χρήματα. Επίσης στην αρχή (που ήταν φρέσκο) είχε κάτι κουλές εκδόσεις εξοπλισμού.
Αυτό ακριβώς.
Το είχα νοικιάσει όταν είχε πρωτοβγεί στην Ιταλία και το οδήγησα. Μέτριο σε όλα αλλά όχι κακό. Σε σχεση με παλιό micra που ειχα οδηγήσει φανταστικό. Αλλά πολύ χαμηλός ο πήχης βεβαια
Πολύ όμορφο το βρίσκω, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προηγούμενα micra που ήταν πραγματικά χαλια εμφανισιακά.
Τωρα πια εχουν βγει καινούργια μοντέλα που είναι καλύτερα σε όλα όπως λέει ο Φανης. Αν είχε καλή τιμή θα πουλαγέ αλλά με αυτή την τιμή που έχει παίρνεις καλύτερο αυτοκίνητο σε όλα...................
οπότε αν δεν έχεις κανα κουμπάρο στην Nissan ή κάποιον τέτοιο λόγο απλά δεν ασχολείσαι μαζί του
-
-
France;;;; Δηλαδή Renault-Nissan. Ενδιαφέρον.
-
France;;;; Δηλαδή Renault-Nissan. Ενδιαφέρον.
Ναι...εγω θα ήθελα ιδανικά ένα Clio 4 made in France με το εσωτερικό του MIcra...
-
Προφανώς. Εννοείται Clio και ξερό ψωμί.
-
Δεν ειναι τοσο αργο ρε παιδια. Το χιλιομετρο το εχει σε 33 sec , 0-100 σε 10, τελικη 180 .
Εχει και κλειδωμα τιμης η Μαζντα (το ξεχασα αυτο το +)
Και με παραγγελια, παραδοση σε 6 μηνες μου ειπανΔεν είναι τοσο αργό συμφωνώ, μια χαρά είναι, αξιοπρεπέστατα είναι τα 90 αλογα γιαυτό το αμάξωμα.
εγω θα προτιμούσα το swift και το sandero βεβαια. Ομως καθαρά λόγω γούστου σε εμφάνισης. Οχι οτι το 2 είναι ασχημο αλλά κυκλοφορεί πολλά χρόνια και το έχει συνηθισει το μάτι μου, ενω τα αλλα 2 μου φαίνονται πιο φρέσκα.
το i20 καταλαβαίνω που το απορίπτεις λόγω Τουρκίας. Σωστός.
Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο