-
Μονο που δεν βλεπετε το street
-
Κουκλί
-
@alexandros-k said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
@storm said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Καλορίζικο το Mazda!!!
Θα κάνεις κόντρες και με το Ami τυχερέ!!!!!Ποιος άλλος τυχερός θα πάρει το Rallye... Αυτά είναι.
Δεν ειναι τοσο αργο ρε παιδια. Το χιλιομετρο το εχει σε 33 sec , 0-100 σε 10, τελικη 180 .
Εχει και κλειδωμα τιμης η Μαζντα (το ξεχασα αυτο το +)
Και με παραγγελια, παραδοση σε 6 μηνες μου ειπανΕίναι τραγικό αργό εκεί που μετράει για τη χρήση που το θες. Ενδεικτικό είναι ότι έχει χειρότερες ρεπριζ με 6η από το χιλιάρι Panda των 70 ίππων.
Και βεβαίως σωστά εντόπισες το πρόβλημα στο θεομακρο κιβώτιο που επέλεξαν οι ματσουνταίοι, πιθανότητα πάνω στην κορύφωση του αυνανισμού τους. 100 Km/h με 1800 στροφές στην 6η; Ένα ψιλοασθενικό ατμοσφαιρικό 1500άρι βενζίνης με 90 άλογα έχει εξίσου μακρύ κιβώτιο με ένα 1500αρι turbodiesel 120 ίππων, που πιθανότατα σε αυτές τις στροφές έχει την τριπλάσια ροπή. Δεν μπορεί να βγει σωστή αυτή η επιλογή ρε χαβάνια ματσουνταίοι!
-
@harisma23 said in [Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο]
Είναι τραγικό αργό εκεί που μετράει για τη χρήση που το θες. Ενδεικτικό είναι ότι έχει χειρότερες ρεπριζ με 6η από το χιλιάρι Panda των 70 ίππων.
H 6η του ειναι τοσο μακρια που σχεδον ειναι αχρηστη . Και την τελικη με 5η την πιανει . Σε σχεση με τα τουρμπακια χανει , το ξερω. Και απο το Yaris, το οποιο πρεπει να ειναι απο τα πιο γρηγορα
Τι να κανουμε τωρα, αυτο ειναι....Το παιρνουμε ή το αφηνουμε ?
-
Πολύ απλά δεν βάζεις 6η σχεση με 100 χλμ /ώρα όπως δεν βάζεις 5η με 40 χλμ/ώρα σε διάφορα turbo πόλης. Επιλέγεις την 6η από τα 120-130 χλμ και άνω.
Για όλα υπάρχουν λύσεις -
@lap said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Πολύ απλά δεν βάζεις 6η σχεση με 100 χλμ /ώρα όπως δεν βάζεις 5η με 40 χλμ/ώρα σε διάφορα turbo πόλης. Επιλέγεις την 6η από τα 120-130 χλμ και άνω.
Για όλα υπάρχουν λύσειςΝαι για πανω απο τα 130 ειναι η 6η. Αρκει να εχει και κατηφορα ομως
-
Άντε καλά, από 150 χλμ/ώρα και πάνω.
-
Η 6η του κάνει μόνο για γκρεμό και με ευνοϊκό τυφώνα από πίσω.
-
@lap said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Δε νομίζω να υπάρχει άλλο μικρομεσαίο με 90 και πλέον ίππους που να μην σηκώνει την 6η στα 100 km/h. Όλα τα υπερτροφοδοτούμενα (βενζίνη ή diesel) μάλιστα τραβάνε καλά με 6η στα 100!
-
Τώρα το σκέφτηκα - εαν υπάρχει: Να κοιτάξεις και το Φιέστα, είναι εξαιρετικό στον δρόμο (να μην σου λείψει πολύ το 207) - για εμένα το καλύτερο B hatch, ειδικά εαν δεν κινείσαι συνέχεια μέσα στην πόλη.
-
Στο swift με παρόμοια ιπποδύναμη αλλά και 150 κιλά λιγότερα είναι στις 2800 στα 100χλμ/ώρα. Όπου τραβάει ααααανετα. Βασικά σε μεγάλα ταξίδια των 400-500 χλμ 4-5 φορές και αν, κατεβάζεις σε 4ρτη σχέση.
Το πικ της ροπής του δηλαδή οι 4400 Σαλ είναι στα 155-160 χλμ/ωρα Για αυτό ταξιδεύεις με 160 χλμ και γράφει κάπου στα 7,5λιτρα. Δεν πιέζεται το μοτέρ Δεν το φτάνουν τα μικρά ντιζελακια. Είναι κορυφαίο μικρό κακά τα ψέματα.
Όντως το φιέστα και εγώ το σκέφτηκα αλλά μπροστά στο lpg δεν υπάρχει σύγκριση κόστους κίνησης. Πάντως θα είναι απόλαυση στην οδήγηση.
Κάπου είδα 0,7κατι το lpg. Έλεος.
Στο streetway lpg με νορμάλ κίνηση οι Γάλλοι στα τεστ των περιοδικών λένε για 6,5λ/100χλμ..... Τζάμπα
-
@fanis75 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Τώρα το σκέφτηκα - εαν υπάρχει: Να κοιτάξεις και το Φιέστα, είναι εξαιρετικό στον δρόμο (να μην σου λείψει πολύ το 207) - για εμένα το καλύτερο B hatch, ειδικά εαν δεν κινείσαι συνέχεια μέσα στην πόλη.
Και να υπαρχει θα εχει πανω απο 20 .
Δεν το εχουν καν στον τιμοκαταλογο. -
Δεν το εχουν καν στον τιμοκαταλογο.Δεν υπάρχει για αυτό δεν το έχουν. Αλλά όταν υπήρχε, είχε και εκδόσεις με 18Κ περίπου. Το θέμα είναι τι θα έρθει τελικά στην Ελλάδα και με τι τιμή...εαν έρθει!
Απλά το σκέφτηκα γιατί οι leasing έχουν τιμές και άφιξη Νοέμβριο και μου έκανε εντύπωση...έχει και ένα ST F/L στην γειτονιά μου. Δεν ξέρω πως το πήρε...
-
@fanis75 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Δεν το εχουν καν στον τιμοκαταλογο.Alex, Swift,. Δεν σπάει δεν χαλάει χαλάει, δεν καίει, δεν μιλάει.
-
@groover1972 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
στον τιμοκαταλογο.Alex, Swift,. Δεν σπάει δεν χαλάει χαλάει, δεν καίει, δεν μιλάει.
Α δεν μιλαει ????!!!!!
Γι αυτο δεν εχει με ποιον να μιλησει ο Λαπ οταν οδηγει και δεν σταματαει την παρλα εδω μεσα -
Ε όχι και δε μιλάει. Σου παίρνει τα αυτιά με τη φασαρία του. Έχω δοκιμάσει και τα δύο, αν θες μπορείς να διαβάσεις τις δοκιμές μου.
-
Δεν θέλουμε
-
στον τιμοκαταλογο.Alex, Swift,. Δεν σπάει δεν χαλάει χαλάει, δεν καίει, δεν μιλάει.
Α δεν μιλαει ????!!!!!
Γι αυτο δεν εχει με ποιον να μιλησει ο Λαπ οταν οδηγει και δεν σταματαει την παρλα εδω μεσαΕγώ;;;; Που πληκτρολόγιο έχω και ποστ δεν έχω;
@dimsabas πολύ ευαίσθητα αυτιά έχεις.
-
Α δεν μιλαει ????!!!!!
Γι αυτο δεν εχει με ποιον να μιλησει ο Λαπ οταν οδηγει και δεν σταματαει την παρλα εδω μεσαhttps://www.gocar.gr/news/new-models/38305,Sygkrish_aytokinhtwn_stis_15_000_SEAT_Ib.html
-
@dimsabas said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Ε όχι και δε μιλάει. Σου παίρνει τα αυτιά με τη φασαρία του. Έχω δοκιμάσει και τα δύο, αν θες μπορείς να διαβάσεις τις δοκιμές μου.
Θα το ήθελα, ναι. Στείλε το link...
Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο